ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 29 Ιούλη 2015
Σελ. /20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ

ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα, Τετάρτη, η συντρόφισσα ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, μέλος του ΚΚΕ. Η κηδεία της γίνεται στις 6 μ.μ., στο Νεκροταφείο Πετρούπολης και θα είναι πολιτική.

Επιθυμία της ίδιας, αλλά και της οικογένειάς της, ήταν αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΦΟΥΡΟΥΛΗ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΦΟΥΡΟΥΛΗ
ΦΩΤΟ

Στις 18 Ιουλίου 2015 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών, η συντρόφισσα ΑΣΠΑΣΙΑ ΦΟΥΡΟΥΛΗ. Υπήρξε σεμνή και τίμια αγωνίστρια, κομμουνίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της. Μέχρι την τελευταία της πνοή παρέμεινε πιστή στις ιδέες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, στα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ

***

Στη μνήμη του σ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, η συντρόφισσά του Μαρία Ιωαννίδου και τα παιδιά του Μιχάλης και Ελένη προσφέρουν στο Κόμμα πλήθος βιβλίων από την προσωπική του βιβλιοθήκη μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

Ο Χαράλαμπος Πολυμενάκος από τη Βορδώνια Λακωνίας προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Νέας Μάκρης - Μαραθώνα, 50 ευρώ, για την ανέγερση του μνημείου για τους εκτελεσμένους στην Τρίπολη, στο «συνήθη τόπο εκτελέσεων» την περίοδο 1946 - 1949, στη μνήμη των μαχητών και μαχητριών της ηρωικής 3ης Μεραρχίας του ΔΣ Πελοποννήσου, καθώς και των αναρίθμητων τότε δολοφονημένων συντρόφων μας. Της αξέχαστης Αθηνάς και όλων αυτών που μας γαλούχησαν στις αρχές και τις αξίες του προλεταριακού διεθνισμού.

Ολα τα Αετόπουλα εκείνης της εποχής που είχαν την τύχη να χαϊδέψουν τα τιμημένα σας τουφέκια, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σας... Συνεχίζουμε στα βήματά σας...

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του ΑΚ όπως τροποποιήθηκε με το 1250/82 ότι:

Ο ΟΓΛΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου και της Ελευθερίας το γένος Βρατσιώτη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Ιλιον Αττικής και η ΜΠΕΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του Δημητρίου και της Νικολίτσας το γένος Κοκόνη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Καματερό Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Ιλιον Αττικής.

***

Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου και της Γραμματικής το γένος Φεφέκου που γεννήθηκε και κατοικεί στην Αθήνα και η ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΙΑ του Νικολάου και της Λουίζα (Luisa) το γένος Ντεϊανα (DEIANA) που γεννήθηκε στη Λανουσεϊ Ιταλίας και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ