ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 4 Αυγούστου 2015
Σελ. /20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή κομμουνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΚΡΗ, ο Ανδρέας Κακής προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

  • Επίσης, στη μνήμη των συγχωριανών τους που καταδικάστηκαν στο στρατοδικείο της Τρίπολης την περίοδο 1947 - 1949, η Σοφία και ο Ανδρέας Κακής προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΜΙΧΑΛΗ και ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ, των αδελφών μου ΠΕΡΙΚΛΗ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ και του αγαπημένου μου παιδιού ΚΟΣΜΑ ΒΑΡΚΙΑΝΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

Ελευθερία Φούρκα

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του ΑΚ όπως τροποποιήθηκε με το 1250/82 ότι:

Ο ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Δημητρίου και της Βασιλικής το γένος Νοφκίδη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Κερατσίνι Αττικής και η ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ του Αντωνίου και της Αικατερίνης το γένος Τσουκάτου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Κερατσίνι Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Κερατσίνι Αττικής.

***

Ο ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου και της Μαρίας το γένος Κούσουλα που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στο Μοσχάτο Αττικής και η ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΚΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Αλεξάνδρου και της Αικατερίνης το γένος Θωμαΐδου που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Βούλα Αττικής.

***

Ο ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Δημητρίου και της Χαρίκλειας το γένος Παπαβασιλείου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής και η ΜΟΣΧΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Βασιλείου και της Ολυμπίας το γένος Βέβη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

***

Ο ΒΕΝΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ηλία και της Ελένης το γένος Αμαραντίδου που γεννήθηκε στον Βόλο Μαγνησίας και κατοικεί στη Δροσιά Αττικής και η ΜΗΛΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ του Ιωάννη και της Φωτεινής το γένος Τριανταφύλλου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Δροσιά Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Δροσιά Αττικής.

***

Ο ΒΟΥΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου και της Κυριακής το γένος Πλαστήρα που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία Αττικής και η ΚΙΑΜΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ του Νικολάου και της Ελένης το γένος Σαμοθράκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Περιστέρι Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Κάρυστο Ευβοίας.

***

Ο ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου και της Αγγελικής το γένος Σαρικτσόγλου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Ιωνία Αττικής και η ΜΑΛΑΤΕΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Πέτρου και της Zαφειρίας το γένος Λύκου που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Αιγάλεω Αττικής.

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ κεραμοσκεπών, επισκευές, καθαρισμοί, τοποθετήσεις υδροροών, συντηρήσεις. Ναβροζίδης Παναγιώτης 6932.103.113

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ

ΒΑΡΗΚΟΟΙ προσοχή! Νέο ψηφιακό ακουστικό μέσα και έξω στο αυτί χωρίς σφύριγμα, με σωστή ποιότητας ακοής. Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και ΣΙΑ Ε.Ε. ΑΘΗΝΑ: Ακαδημίας 87, τηλ. 210.3831.705 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 34, τηλ. 2310.237.755 ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Δραγάτση 2, τηλ.210.4126.845

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΧΡΩΜΑΤΑ, πατώματα, μονώσεις, επισκευές κτιρίων, σοβάδες κ.λπ. φρεσκαρίσματα πολυκατοικιών με δικές μας σκαλωσιές και υλικά τηλ. 210.2467.426, 6932.991.255 ΑΜΔΑΡΗΣ.

ΚΗΔΕΙΑ

«Εφυγε» από τη ζωή, την Κυριακή, σε ηλικία 86 χρόνων, η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΙΜΑΡΔΑΝΗ, μητέρα του ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, στις 10.15 το πρωί, από το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο γιος της, τα αδέρφια και τα ανίψια της.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ