ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 2015 - Κυριακή 20 Σεπτέμβρη 2015
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
φωτό 1

«...Μπράτσα μύρια εσένα φρουρούν λογισμοί σε σένα πετούν...»

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΑΡΧΗΓΕ

Και ο δικός μας λογισμός κοντά στον επαναστάτη Αρχηγό του ΚΚΕ, το μάστορα της Μαρξιστικής - Λενινιστικής σκέψης και της εφαρμογής της στην Ελλάδα που εδώ και πάνω από μισό αιώνα ξένοι και ντόπιοι προδότες βάλθηκαν να αμαυρώσουν το έργο και την προσωπικότητά του πλάι στον ταξικό εχθρό. Μάταια όμως γιατί τούτα είναι συνώνυμα του δίκιου και της Ιστορίας του λαού μας.

Στην αθάνατη μνήμη του σ. ΓΓ του ΚΚΕ (1935 - 1956) και αρχηγού του ΔΣΕ (1947 - 1949) ΝΙΚΟΛΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 350 ευρώ.

Οικογένειες: Σταύρου και Δημήτρη Λεβέντη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΝΤΑΡΟΥΔΑ που κλείνει 9 χρόνια απουσίας από τη ζωή μας αλλά όχι από τη μνήμη μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Οι αδερφές του, Ναυσικά Δημητροπούλου και Ζωή Τανταρούδα

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΙΑΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 18.9.2013, ετών 55, και στη μνήμη του πατέρα του ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΡΙΑΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 4.4.1992, ετών 64, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δ. Υμηττού, 50 ευρώ.

Η οικογένειά τους

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συντρόφου και αγωνίστριας ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, η κόρη της Μαρία Λεωνίδου προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Νίκος Ζαχαριάδης
Νίκος Ζαχαριάδης
***

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ από την Ποτιδάνεια Δωρίδας, που αγωνίστηκαν για να μην είναι σήμερα οι Ελληνες ραγιάδες, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δωρίδας

Τάσος Ρόκος

***

φωτό 1

Ο Μπαλαφούτης Βασίλης για τις ανάγκες του ΚΚΕ μπροστά στην εκλογική μάχη και στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΣΥΜΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ, μαχητή του ΕΛΑΣ, που πήρε μέρος στη μάχη της Αμφιλοχίας για την απελευθέρωση της πόλης, μέλους του ΚΚΕ και του Παραρτήματος της Εθνικής Αντίστασης Αιτ/νίας, ακούραστου μαχητή για τη διάδοση των θέσεων του Κόμματος και του Μαρξισμού - Λενινισμού μέχρι την τελευταία του πνοή, προσφέρει το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

***

φωτό 1

Ο σύντροφος Γεραφέντης Βασίλης, στη μνήμη του αλύγιστου κομμουνιστή ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑ ΚΩΣΤΑ από την Γραμματικού Αιτ/νίας που πέρασε τα μισά χρόνια της ζωής του σε διωγμούς, φυλακές και εξορίες και έμεινε πιστός στις αρχές του Μαρξισμού - Λενινισμού μέχρι την τελευταία του πνοή σαν μέλος του ΚΚΕ, προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

***

φωτό 1

Η σ. Σοφία Βλάχου συνεπής πάντα στην οικονομική ενίσχυση του Κόμματος και τη μνήμη του συζύγου της ΘΑΝΑΣΗ ΒΛΑΧΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει από το υστέρημά της, μέσω ΚΟ Πετρούπολης, 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης από το Ριζαριό Τρικάλων, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ ενίσχυση.

Η μάνα μου, ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, εκτελέστηκε στις 8 Σεπτέμβρη 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους, αφήνοντας πίσω 9 ορφανά παιδιά, ηλικίας από 3 μέχρι 20 ετών και αφού προηγουμένως έκαψαν τα σπίτια και όλα τα υπάρχοντά μας. Σε όλη τη διάρκεια της Κατοχής, η μάνα μας φρόντιζε να μην πεθάνουν από την πείνα κάτοικοι του οικισμού Ριζαριού και της πόλης Τρικάλων.

ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ
Ο πατέρας μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ έλαβε μέρος στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και έμεινε αιχμάλωτος στη Γερμανία αρκετά χρόνια όπου έμαθε και τη γερμανική γλώσσα. Η γνώση της Γερμανικής τον βοήθησε να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην Εθνική Αντίσταση μέσα πάντα από το ΕΑΜ. «Εφυγε» από τη ζωή στις 23 Σεπτέμβρη 1981 πιστός, πάντα, στο οργανωμένο λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ.

Βάιος Παπαποστόλου

***

φωτό 1

Πέρασαν έξι μήνες από το χαμό της ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΤΣΙΡΟΥ.

Στη μνήμη της, ο σύζυγος Γιώργος και η κόρη της Φανή προσφέρουν 50 ευρώ για το «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ».

***

φωτό 1

Στις 17.10.2015 κλείνουν 14 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (Πουπούλα) ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ. Γεννήθηκε στο χωριό Λούπεδα Αν. Θράκης. Το 1941 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπουρσούκη με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη. Ο Κ. Μπουρσούκης εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και έγινε μέλος του ΚΚΕ και πολέμησε μαχητής του ΔΣΕ. Το 1948 τραυματίστηκε σε μάχη και από τότε αγνοείται η τύχη του. Η Βασιλική κυνηγημένη από το παρακράτος αναγκάστηκε να βγει στο βουνό. Εντάχθηκε στο ΔΣΕ, στο Αρχηγείο Τζένας. Τελείωσε την Υγειονομική Σχολή και έγινε νοσοκόμα και, αργότερα, ονομάστηκε αξιωματικός του ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη όπου εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε. Επαναπατρίστηκε στα 1981 και εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Σταυρούπολη Θεσ/νίκης.

Στη μνήμη της και στη μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν για μια καλύτερη κοινωνία, η κόρη της Μαρία, ο εγγονός της Κωνσταντίνος και ο γαμπρός της Χρήστος προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Στις 24 Ιούλη «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος κομμουνιστής ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΤΣΑΝΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στη μνήμη του, η κόρη του Χρυσούλα προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης, στην οποία ήταν μέλος.

Επίσης, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Χαριλάου προσφέρουν 50 ευρώ, τιμώντας τους αγώνες του και την αφοσίωσή του στο Κόμμα.

***

φωτό 2

Στις 22. 9. 2015 συμπληρώθηκαν 5 χρόνια που μας άφησε για πάντα ο λατρευτός και αξέχαστος σύζυγος, πατέρας, παππούς και προπάππος, ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ από το Βράχο Καστοριάς. Σεμνός, αγαπητός κομμουνιστής αγωνίστηκε για τα ιδανικά του Κόμματος, πάντα με ανιδιοτέλεια, ως το τέλος της ζωής του.

Η αδελφή μου ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ του Δημοσθένη από το χωριό Νότιας Πέλλης, απεβίωσε στις 9.11.2010 που, επίσης, πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατό της. Κόρη λαϊκών αγωνιστών - κομμουνιστών με τον πατέρα συχνά στα κρατητήρια, φυλακές και εξορίες. Στην κατοχή ΕΠΟΝίτισσα, ήταν στον εφεδρικό ΕΛΑΣ, μέλος του ΚΚΕ ως την τελευταία της πνοή.

Στη μνήμη των παραπάνω αγαπημένων μου προσώπων, προσφέρω 400 ευρώ στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που με ανιδιοτέλεια υπηρέτησαν.

Η σύζυγος και αδερφή, Πηνελόπη Γιώση

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ που αταλάντευτα πορεύτηκε όλη του τη ζωή με τα ιδανικά του ΚΚΕ για τα δίκια του λαού, προσφέρω για ενίσχυση του εκλογικού αγώνα, 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Βύρωνα.

Η σύντροφός του, Τσακίρογλου Ντέπυ

***

φωτό 2

Ο σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ γεννήθηκε το 1918 στην Κορωνούδα Κιλκίς, όπου η οικογένειά του εγκαταστάθηκε το 1914 ως πρόσφυγες από την Αν. Θράκη. Εκεί, το 1928, γνώρισε από παιδί το Κομμουνιστικό Κόμμα μιας και οι συναντήσεις του κομματικού πυρήνα όπου συμμετείχε ο πατέρας τους, γινόταν στο σπίτι τους. Το 1940 κατατάχθηκε στο στρατό και πολέμησε στον πόλεμο με την Ιταλία. Τέλη του 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και έγινε μέλος του ΚΚΕ, αυτός και τρία από τα αδέλφια του. Ο σ. Μιχάλης πήρε μέρος σε πολλές μάχες του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Το 1949 πέρασε βαριά τραυματισμένος (χέρια και πόδια) για περίθαλψη στη Γιουγκοσλαβία και από εκεί πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία και από το 1951 (έως τον επαναπατρισμό της στην Σταυρούπολη Θεσ/νίκης), έζησε σαν πολιτικός πρόσφυγας στη Ρουμανία. Ο σ. Μιχάλης Γκλαβέλης πέθανε στις 3.1.2014 πλήρης ημερών και η ταφή του έγινε στη γενέτειρά του Κορωνούδα Κιλκίς. Παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του αγωνιστής, πιστό και περήφανο μέλος του ΚΚΕ.

Λιάσκος Νικόλαος
Λιάσκος Νικόλαος
Η γυναίκα του ΕΛΛΗ ΓΚΛΑΒΕΛΗ γεννήθηκε το 1923 στη Δωροθέα Αλμωπίας. Στην κατοχή οργανώθηκε στο ΕΑΜ και το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Μετά την αποφυλάκισή της, κατέφυγε στο βουνό και τον ΔΣΕ όπου πήρε μέρος σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στη Βράιλα της Ρουμανίας όπου και πέθανε στις 3.11.1983.

Στη μνήμη τους, ο ανιψιός τους Λ.Δ. προσφέρει 650 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν 7 μήνες, από τις 5 Φλεβάρη 2015, που «έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ.

Στη μνήμη του και για την ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του σ. ΑΒΕΡΚΙΟΥ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ που στις 17 Αυγούστου έκλεισε 19 χρόνια που λείπει από κοντά μας, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπ/πων.

Η συντρόφισσά του στη ζωή Μαρία Λειβαδάρου, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

***

ΦΩΤ. 2

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΗ και της αδερφής του ΦΙΛΙΩΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ, από την Ικαρία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Τα παιδιά του, Βαρβάρα και Ελένη, τα εγγόνια του: Μάνος, Χρήστος - Ικαρος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του άντρα μου ΑΓΓΕΛΗ ΛΙΑΓΚΑΚΗ, που πρόσφατα συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από το θάνατό του, καθώς και στη μνήμη και του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΑΣΚΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν έντεκα χρόνια, προσφέρω 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Λιαγκάκη Μαρία

***

φωτό 1

Συμπληρώθηκαν τρεις μήνες που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Μπαντέκος), μέλος του ΚΚΕ, από το Ασημοχώρι Καρδίτσας.

Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της συζύγου του Παρασκευής, τα παιδιά τους, τα εγγόνια και οι σύντροφοί του, προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ασημοχωρίου, στην ΚΟ Καρδίτσας το ποσό των 70 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟΥ, η Κική και ο Γιώργος προσφέρουν 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Γουδιού, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ για τις εκλογές.

***

φωτό 1

Πέρασαν τρεις μήνες που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου, προσφέρει 50 ευρώ για τις προεκλογικές ανάγκες του Κόμματος, του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος έως το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγος, Βούλα

τα παιδιά τους, Τάκης, Βαρβάρα

τα εγγόνια

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, από τα Ζυμβραγού Χανίων προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ματθαίος Καλογεράκης

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΠΑΥΛΟΥ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗ και της κόρης μου ΣΟΦΙΑΣ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Νίκη Τσισμετζή

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ (ΜΙΜΗ) ΖΑΧΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για τις εκλογές, στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Αλέκα

***

φωτό 1

Στις 21 Αυγούστου «έφυγε» από κοντά μας ο λατρευτός μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ. Γεννήθηκε το 1926 στο Μονοκάμπι Ικαρίας από εργατική αγωνιστική οικογένεια. Πήρε μέρος στο κίνημα της Μ. Ανατολής και στους αγώνες του ΔΣΕ στην Ικαρία. Το 1961 έφυγε μετανάστης στο Μόντρεαλ του Καναδά παλεύοντας για την επιβίωση της οικογένειάς του. Σε όλη του τη ζωή παρέμεινε δίκαιος, ανιδιοτελής και αγωνιστής.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

Η οικογένειά του

(ΥΓ. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κόμμα και τους γιατρούς της Α' Χειρουργικής Γεννηματά για τη συμπαράσταση και την ανθρώπινη συμπεριφορά που έδειξαν στις δύσκολες ώρες που περάσαμε εκεί.)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
***

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον αγαπημένο μας αδελφό ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

Μαρία - Στέφανος


Λιαγκάκης Αγγελής
Λιαγκάκης Αγγελής

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου

Βασίλης Τανταρούδας
Βασίλης Τανταρούδας

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΙΩΣΗΣ

ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ
ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΔΑΛΚΑΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ

ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ
ΦΙΛΙΩ ΤΣΑΝΤΗΡΗ

ΠΑΡΙΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΡΙΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΡΙΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΛΑΒΕΛΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ

ΤΣΙΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ
ΤΣΙΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ. Έφυγε στις 21.8.2015
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ. Έφυγε στις 21.8.2015

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, από Ζυμβραγου Χανίων
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, από Ζυμβραγου Χανίων

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗΣ(σύζυγος), μέσω ΚΟ Χαλανδρίου
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗΣ(σύζυγος), μέσω ΚΟ Χαλανδρίου

ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗ(κόρη), μέσω ΚΟ Χαλανδρίου
ΣΟΦΙΑ ΤΣΙΣΜΕΤΖΗ(κόρη), μέσω ΚΟ Χαλανδρίου

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, από κοβ Χαριλάου
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, από κοβ Χαριλάου

ΕΛΛΗ ΓΚΛΑΒΕΛΗ (χαρτί)
ΕΛΛΗ ΓΚΛΑΒΕΛΗ (χαρτί)


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ