ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2015
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΡΗΝΑ
ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΡΗΝΑ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του δολοφονημένου από την ειδική ασφάλεια, τον Ιούλη του 1943, θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, καθηγητή μαθηματικών, στελέχους του Κόμματος, προσφέρω στο ΚΚΕ για ενίσχυση 500 ευρώ.

Βασιλική Κότσιρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, για τη δίμηνη Eξόρμηση του ΚΚΕ, η αδερφή του Φωτεινή Παναγούτσου προσφέρει 250 ευρώ μέσω ΚΟ Νέου Κόσμου - Κουκακίου και η ανιψιά του Φρύνη Μασκαλάρη προσφέρει 200 ευρώ μέσω ΚΟ ΑΣΟΕΕ.

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ η κόρη του Ελισάβετ και τα εγγόνια του Φιλιώ και Κώστας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ για τη συνέχιση των αγώνων του.

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα γίνει το Σάββατο 28 Νοέμβρη στη Χρυσοβίτσα Θέρμου - Τριχωνίδας.

Η σύζυγός του Γεωργία

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ και ΡΗΝΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ.

Γιώργης - Ολγα

***

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΖΕΡΒΟΥ, ηρωικού στελέχους της ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ και από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΕΝΟ, ο αδελφός του Αντώνης Ζερβός προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 300 ευρώ.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Η Ολγα Χατζηγιάννη, στη μνήμη του κομμουνιστή συζύγου της Αντώνη Χατζηγιάννη, προφέρει 50 ευρώ για το οπτικοακουστικό Αρχείο του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ