ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 20 Γενάρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ και της συντρόφου του ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ η οικογένειά τους πρόσφερε μικρό ποσόν για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και αλύγιστου κομμουνιστή μέλους του ΚΚΕ ΜΙΧΑΛΗ ΔΙΓΑΛΑΚΗ προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 300 ευρώ.

Η γυναίκα του Γιώτα

Τα παιδιά του Γιώργος - Στέλλα, Ελένη - Γρηγόρης και οι εγγονές του Ελένη, Κατερίνα, Δανάη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συναγωνίστριας ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας για την επιτυχία της Oικονομικής Εξόρμησης, όπως έκανε κι εκείνη.

Μαρία μου δε σε ξεχνώ.

Βάσω Ζαχαριά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδικοχαμένου λεβέντη μας ΑΡΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ.

Η θεία του, Βάσω Ζαχαριά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας ΣΟΦΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της ζωής και πιστής οπαδού του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής της, που «έφυγε» από κοντά μας στις 19/12/2015 και μας λείπει πολύ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Υμηττού 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά της

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΑΘΡΙΤΗ που «έφυγε» από κοντά μας στις 7/12/2015 προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Υμηττού 20 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Η ανιψιά του Αθηνά Παριάρου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των λαϊκών αγωνιστών ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗ (ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ), διοικητή της 1ης Μεραρχίας Θεσσαλίας, ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ) διοικητή της 2ης Μεραρχίας Ρούμελης και όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα του λαϊκού κινήματος, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα, μαχήτρια του ΔΣΕ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΜΜΑ (καπετάν Φιλόλαου) που υπήρξε πιστός και συνεπής αγωνιστής - κομμουνιστής έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 20 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Ερασμία Μαμμα

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΒΑΣΙΛΗ ΞΥΝΟΤΡΟΥΛΙΑ, που αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΚΚΕ για την εργατική τάξη και τη νεολαία, και του ανιψιού μου ΝΙΚΟΥ ΛΑΪΟΥ, προσφέρω 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

Η γυναίκα του Αγγελική Ξυνοτρούλια

Γιάννης Αλεξάνδρου
Γιάννης Αλεξάνδρου
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Φιλόλαος)
ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(Φιλόλαος)
Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ
Σταμάτης Μαλαθρίτης
Σταμάτης Μαλαθρίτης
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

Το περιοδικό της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», τεύχος 168 (Οκτώβρης - Δεκέμβρης 2015)

Με ενδιαφέρουσα ύλη σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο του 2015 από τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και τα παραρτήματά της σε όλη τη χώρα. Αλλά και πλούσια ειδησεογραφία σχετικά με την ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, κυκλοφόρησε το τεύχος 168 (Οκτώβρη - Δεκέμβρη) του περιοδικού «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ».

Στο τεύχος 168 ολοκληρώνεται και το αφιέρωμα για τα 70 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη, με ειδική αναφορά στο ιμπεριαλιστικό έγκλημα των Αγγλο-Αμερικάνων για το βομβαρδισμό της Δρέσδης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ΑΡΘΡΟ - ΕΡΕΥΝΑ του καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ Γιώργου Μαργαρίτη με τίτλο «Η πολιτική και ιστορική χρήση του "ψέματος"».

Ενδιαφέροντα υλικά υπάρχουν και στις άλλες στήλες του περιοδικού: «Οι Θέσεις μας», «Σελίδες για το ΔΣΕ», «Επέτειοι», «Αναμνήσεις - Ηρωες - Μάρτυρες», «Διεθνή», «Αγωνιστές που "έφυγαν"», «Προσφορές» κ.λπ.

Το περιοδικό διατίθεται:

  • Στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Μαυρομματαίων 12, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093.
  • Στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.
Προσφορές

Η συναγωνίστρια Μαρία Κοττή, από συμπληρωματική προσπάθεια, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 80 ευρώ από φίλους του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο Σπύρος Μουτζούρης προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Νέου κόσμου - Κουκακίου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ