ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ - ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ - ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΔΗΜΗΤΡΗ ΙΑΚΩΒΙΔΗ, που υπήρξε αλληλέγγυος στην κοινωνία, ελεύθερος και πειθαρχημένος στις αρχές του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρονται 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Σύρου, για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΕΤΡΟΥ και ΚΙΚΗΣ ΣΠΥΡΑΤΟΥ προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βορείων Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Αθηνά Σπυράτου

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 του Γενάρη συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου, ΚΩΣΤΑ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ. Πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο και συμμετείχε στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Εμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου θείου και καλού συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΛΙΤΣΑΡΔΑΚΗ, που «έφυγε» ξαφνικά στις 25/1/16, προσφέρουμε για την ενίσχυση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Τα ανίψια Ελένη, Αλεξάνδρα, Νίκος

***

Η Ε. Βλαντή στη μνήμη της σ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 24/2/16, αντί για στεφάνι, προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φιλαδέλφειας, στο κόμμα μας που το αγαπούσε και ήταν πιστή μέχρι το τέλος της ζωής της.

***

ΦΩΤΟ

Στην αξέχαστη συντρόφισσά μας ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑ, που εδώ και έναν χρόνο «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ. Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον κοινό μας αγώνα έως την τελική νίκη.

Β. Κ.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ

Ανδρέας Λιτσαρδάκης
Ανδρέας Λιτσαρδάκης

ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ

ΚΙΚΗ ΣΠΥΡΑΤΟΥ
ΚΙΚΗ ΣΠΥΡΑΤΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ