ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 17 Απρίλη 2016
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΡΓΗ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Α' Δημοσίου στο ΚΚΕ. Τρία χρόνια μετά, τιμούμε τη μνήμη σου ακολουθώντας τα βήματά σου.

Η σύντροφός σου Μαρία Γεωργούλη

Ο γιος σου Νικόλας Βέργης

***

ΦΩΤΟ

Εβδομήντα δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τον ηρωικό θάνατο του καθηγητή της ελληνικής και γερμανικής φιλολογίας ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ, από την Κοξαρέ Ρεθύμνου, στελέχους του ΚΚΕ, Γραμματέα του ΕΑΜ Νομού Ρεθύμνου, από τους δημιουργούς του ΕΛΑΣ στην Κρήτη. Ο φλογερός πατριώτης και κομμουνιστής σκοτώθηκε στις 31 Μάρτη 1944, στη θέση Γκιουμπρά, κοντά στο χωριό Πηγή Ρεθύμνου, σε μάχη με γερμανικό στρατιωτικό απόσπασμα.

Προερχόμενος από φτωχή αγροτική οικογένεια, οργανώθηκε στο ΚΚΕ, όταν ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο. Τα 37 χρόνια της ζωής του τα αφιέρωσε στη μόρφωση του λαού, στους αγώνες του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης, στην απελευθέρωση της πατρίδας, αγωνιζόμενος μέσα από τις γραμμές της λαμπρής ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στα χρόνια της γερμανοφασιστικής κατοχής.

Ο γιος του, Μανώλης Μαθιουδάκης, δημοσιογράφος, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ στη μνήμη του.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Οκτώβρη 2015 «έφυγε» από τη ζωή ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ του Χρήστου, σε ηλικία 95 χρόνων. Γεννήθηκε στο Φανάρι Καρδίτσας, όπου και κηδεύτηκε. Αγωνίστηκε οργανωμένος στο ΕΑΜ, από τον Οκτώβρη 1942 μέχρι και το Μάρτη 1943 και από τον Απρίλη 1943 οργανωμένος στον ΕΛΑΣ. Φυλακίστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα στο κολαστήριο της Μακρονήσου από το Σεπτέμβρη 1947 μέχρι και το Δεκέμβρη 1949, οπότε αφέθηκε ελεύθερος. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, λόγω της διαύγειας του πνεύματός του, παρέμεινε πιστός στις ιδέες του ΚΚΕ που γι' αυτές αγωνίστηκε και βασανίστηκε.

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
Στη μνήμη του οι κόρες του Αλεξάνδρα και Μαριάννα καθώς και ο γαμπρός του Χρήστος Τσιάκας προσέφεραν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη, συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στη Λιθαριά Νομού Πέλλας. Από την εφηβική του ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μετά τη δικτατορία επανεντάχτηκε στις γραμμές του Κόμματος, στα ιδανικά και τις αξίες του οποίου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης, τα εγγόνια του Βάνα και Μιχάλης και η Αγγελική Τουμανίδου προσφέρουν 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας πριν από ένα μήνα ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο από πρόσφυγες γονείς και μεγάλωσε στον Ταύρο. Ηταν ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας και από νωρίς βγήκε στη βιοπάλη. Το 1978 έγινε μέλος του ΚΚΕ, τίτλο που κράτησε μέχρι το τέλος της ζωής του. Εκείνη την εποχή εκλέχτηκε αντιπρόεδρος στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Χρυσούπολης, που έδινε μάχες ενάντια στους καταπατητές. Δραστηριοποιήθηκε στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου, όπου για χρόνια ήταν μέλος της διοίκησης.

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Ηταν άνθρωπος ευχάριστος, θετικός και ευθύς, γνωστός και αγαπητός στη γειτονιά του. Σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης, στο Κόμμα μας το ΚΚΕ, 150 ευρώ.

  • Στη μνήμη του σ. Χρήστου, με τον οποίο έδωσαν αγώνες για τα ιδανικά του ΚΚΕ, ο Χρήστος Λότσιος και η γυναίκα του Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης - Χρυσούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Φλεβάρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του ζωγράφου και ποιητή ΒΑΣΙΛΗ ΦΑΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα, Νίκη, καθώς και τα παιδιά του προσφέρουν 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λόφου Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, από το Κερατσίνι, που απεβίωσε στις 21/2/16 και υπήρξε πιστός οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Ταμπουρίων του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Θανάσης, Στέργιος

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας, στις 4/2/2016, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ. Γεννήθηκε στην Καρυά Ελασσόνας στις 19/11/1925. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Στη συνέχεια πήρε μέρος στην τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στην Πολωνία για αρκετά χρόνια. Με τον ερχομό του στο Τορόντο Καναδά συνδέθηκε με την Κομματική Οργάνωση του ΚΚ Καναδά «Νίκος Μπελογιάννης» και δραστηριοποιήθηκε στην αντιδικτατορική πάλη. Υπερασπίστηκε τις αποφάσεις της 12ης Ολομέλειας του 1968 και συνέβαλε αποφασιστικά στην ίδρυση της Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης Τορόντο Καναδά. Διετέλεσε πρώτος πρόεδρος της οργάνωσης, το 1980. Αγωνίστηκε για τα δίκαια της εργατικής τάξης και έμεινε πιστός στην ιδεολογία του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Στη μνήμη του ο αδελφός του, ως ελάχιστο φόρο τιμής, προσφέρει 60 δολάρια Καναδά στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 29/1/2016 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο στο Τορόντο Καναδά του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του αντιδικτατορικού αγώνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΡΡΑ (φωτ.). Γεννημένος στην Κρήτη το 1922, από μικρός εντάχθηκε και πάλεψε απερίσπαστα μέσα από τις γραμμές του αντιστασιακού και αντιδικτατορικού αγώνα. Διώχτηκε, φυλακίστηκε και πέρασε ταλαιπωρίες από το κυνηγητό και την τρομοκρατία της χούντας. Εμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του σοσιαλισμού και στην υπεράσπιση της πολιτικής του ΚΚΕ.

Επίσης, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και της αντιδικτατορικής πάλης ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΧΙΩΤΕΛΗ, γεννημένης το 1921 στη Μυτιλήνη, που «έφυγε» από τη ζωή στις 10/5/1999 και του συντρόφου της ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΧΙΩΤΕΛΗ, γεννημένου το 1923 στη Μυτιλήνη, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 8/2/1985. Εζησαν στο πετσί τους την τρομοκρατία και την αδικία του μετεμφυλιακού καθεστώτος με συνεχή δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Υπερασπίστηκαν την επαναστατική φυσιογνωμία του Κόμματος, πιστοί πάντα στα ιδανικά της εργατικής τάξης.

Στη μνήμη τους η οικογένεια του Γιάννη Χιωτέλη και του Αλέξανδρου Καρρά προσφέρουν 150 δολάρια Καναδά για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

ΚΑΡΟΛΙΔΗ ΠΙΠΙΝΑ
ΚΑΡΟΛΙΔΗ ΠΙΠΙΝΑ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονέων μου ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΡΟΛΙΔΗ (φωτ.) και ΜΑΡΙΑΣ (φωτ.), της συζύγου μου ΧΡΥΣΟΠΙΑΣ (Πιπίνας) ΑΛΟΠΟΥΔΗ (φωτ.), των αδερφών μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ και ΚΑΤΙΝΑΣ, του ανιψιού μου ΜΑΚΗ - ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΡΔΟΥΛΗ και των γαμπρών μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΕΡΔΟΥΛΗ, καθώς και όλων των αγωνιστών που έπεσαν στον αγώνα ενάντια στα αρπακτικά γεράκια του καπιταλισμού, για μια Ελλάδα της ειρήνης και του σοσιαλισμού, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

Θανάσης Καρολίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του Μακρονησιώτη ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΙΑ, που η στάση ζωής του αποτελεί για μένα πυξίδα αντοχής και δύναμης και στη μνήμη του αλύγιστου Μακρονησιώτη, Γκυζιώτη ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. Τον γνώρισα ενώ είχε κλείσει τα 85 χρόνια του, με ακλόνητη πίστη στο Κόμμα και συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις έως τα 90 χρόνια. Με τίμησε με τη φιλία του και την εμπιστοσύνη του. Στη μνήμη τους προσφέρω στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Ν. Νίκια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΔΗ η σύζυγός του Ελισάβετ και τα παιδιά του Θανάσης και Ηρακλής προσφέρουν στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως την τελευταία στιγμή της ζωής του, το ποσό των 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταξουργείου.

ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΑΔΡΑΜΕΡΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ έως την τελευταία του πνοή, καθώς και στη μνήμη της ΚΟΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, αταλάντευτης κομμουνίστριας έως το τέλος της ζωής της, προσφέρουμε για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης.

Αδραμερινάς Σταύρος, Ρεπανά Πηνελόπη

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, του ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ, του ΘΕΟΔΟΣΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ και της ΣΟΦΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ προσφέρω 300 ευρώ στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αλεξάνδρα - Ευθυμία Θεοδοσιάδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Μάρτη έκλεισαν πέντε χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μου ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. Αγωνιστής, όπως και όλη η οικογένειά του, με δυο αδέρφια, τον Κώστα και τον Γιώργο, θύματα του αγώνα, πέρασε χρόνια στη φυλακή, έχοντας πάντα πίστη στους αγώνες του κόμματός μας, του ΚΚΕ.

Στην άσβεστη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της συζύγου μου ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, που «έφυγε» στις 20 Φλεβάρη 2006, και του Διοικητή μου, Καπετάνιου των αντάρτικων τμημάτων του Εβρου (1943 - '44) ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΕΑΔΗ (ΟΔΥΣΣΕΑ), στελέχους του ΚΚΕ και των συνδικάτων των καπνεργατών Καβάλας - Δράμας - Ξάνθης, που εκτελέστηκε άδικα στις 20 Φλεβάρη 1944 στο χωριό Λευκίμμη Εβρου από τους Κρίτωνα και Αθηνόδωρα και κηδεύτηκε στο κοιμητήριο του χωριού Λευκίμμη, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
Χαρ. Καλαϊτζής

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΓΑΘΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, αγωνίστριας που πέρασε από το Τρίκερι, τα κρατητήρια της Ελευθερούπολης, τις φυλακές Αβέρωφ και Καβάλας, και ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, συνδέσμου του 26ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μηχανικών Θεσσαλονίκης.

Αθηνά Παπούλια, Βαγγέλης και Χρήστος Σεργίνης

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα Ντίνα Πανταζή προσφέρει 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Επισιτισμού - Εμπορίου της ΤΕ Σερρών στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στη Ν. Μεσημβρία Θεσσαλονίκης και έζησε τα παιδικά του χρόνια στο Λουδία (Νέα Ζωή) Θεσσαλονίκης. Νέος ακόμα, ακολούθησε το σκληρό δρόμο της μετανάστευσης στη Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του '60. Εκεί οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Αρχικά στην ΕΔΑ και κατόπιν στην ΚΟ Στουτγάρδης.

Δραστηριοποιήθηκε στην ελληνική κοινότητα, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ελληνικού σχολείου και πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα που αναπτύχθηκε εκεί κατά τη διάρκεια της δικτατορίας. Δεν ξέχασε ποτέ το χωριό του, τον Λουδία, στον οποίο επέστρεφε τακτικά και δεν έλειψε μεταδικτατορικά από καμιά εκλογική μάχη του Κόμματος.

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Οι σύντροφοί του από τον Λουδία προσφέρουν στη μνήμη του μέσω της ΚΟΒ Λουδία - Χαλκηδόνας το ποσό των 50 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που στήριξε σε όλη του τη ζωή.

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/3/2016 συμπληρώθηκαν 11 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος στη ζωή και τον αγώνα ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (φωτ.), εκπαιδευτικός, πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, μέλος του ΚΚΕ. Από το 1944 μέχρι το θάνατό του δίδαξε τα Ελληνόπουλα της πολιτικής προσφυγιάς επί 32 χρόνια. Στη μνήμη του και στη μνήμη του αδελφού μου ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω 200 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Η σύζυγος και αδελφή, μαχήτρια του ΔΣΕ, Ζαχαριάδου Σοφία

***

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΙΤΣΙΟΥ, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, της ΕΛΕΝΗΣ, της ΓΙΟΥΛΑΣ και της φίλης μας ΑΝΘΟΥΛΑΣ προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σφαγείων Λόφου - Σικελίας Καλλιθέας.

Φρόσω Κίτσιου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα και παππού μας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΔΣΕ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 25 Μάρτη 2015, προσφέρουμε μέσω ΚΟ Πετρούπολης 200 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε και έμεινε αταλάντευτα πιστός μέχρι την τελευταία πνοή του.

***

ΦΩΤΟ 2

Πριν από λίγους μήνες «έφυγαν» από τη ζωή δύο αγωνίστριες του γυναικείου κινήματος, η ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ) ΓΚΟΥΡΟΜΙΧΟΥ και η ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΙΩΓΑ.

Η Κούλα ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ν. Καρδίτσας, το Φλεβάρη του 1976. Η Γεωργία ήταν μαχήτρια της 2ης Μεραρχίας κάτω από τις διαταγές του καπετάν Γιώτη - Χαρίλαου Φλωράκη. Συνελήφθη στα Λουτρά Καΐτσας, οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας και ακολούθησε εξορία στο Τρίκερι.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Πίστευαν βαθιά στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και το άνοιγμα του δρόμου για την ισοτιμία, τη χειραφέτηση και την απελευθέρωση της γυναίκας.

Στη μνήμη τους, ο Σύλλογος Γυναικών προσέφερε 100 ευρώ στην ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ για την ενίσχυση του Κόμματος του οποίου ήταν μέλη, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής τους.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ, που γεννήθηκε στη Ροδώνα Κιλκίς και πέθανε στις 16/3/2016 σε ηλικία 83 ετών, προσφέρουμε 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Σοφούλα και τα παιδιά Σταθούλα, Στέλιος


ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΕΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΕΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Λίτσα (Ευαγγελία) Κούση
Λίτσα (Ευαγγελία) Κούση

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (Φραγκίσκος) ΧΡΥΣΟΣ
ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ (Φραγκίσκος) ΧΡΥΣΟΣ

ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ) ΝΙΚΙΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ (ΘΕΟΔΩΡΟΣ) ΝΙΚΙΑΣ

ΖΙΩΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΖΙΩΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΕΑΔΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΕΑΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΟΥΡΟΜΙΧΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΚΟΥΡΟΜΙΧΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΡΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΡΑΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΝΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΝΔΡΑΜΕΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ