ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 29 Απρίλη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΡΗ ΣΥΜΕΩΝ προσφέρονται 60 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

Η σύζυγός του Τούλα Πετρούνια

***

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΓΙΩΡΓΟΥ, ενόψει της ονομαστικής του γιορτής, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ. Επίσης, στη μνήμη του γαμπρού μου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ προσφέρω 100 ευρώ.

Ευδοκία Οικονομίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, συναγωνιστή, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» στις 15 Απρίλη 2016 απρόσμενα από τη ζωή, οι σύντροφοι και οι φίλοι του προσφέρουν 85 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΟΑΣΑ Μεταφορών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παγκρατίου.

Ρ. Π. - Λ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Απρίλη 2016, συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αξέχαστος σύντροφός μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ, αφήνοντας μεγάλο πόνο σε εμάς. Παλαίμαχος αγωνιστής και στέλεχος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του. Συμμετείχε πάντα δραστήρια στους λαϊκούς αγώνες, από την περίοδο της μεταξικής δικτατορίας. Στην Κατοχή, μέσα από το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ και στον Εμφύλιο ως αξιωματικός του ΔΣΕ. Για τη δράση του και τις προοδευτικές του ιδέες φυλακίστηκε και εξορίστηκε, όπως χιλιάδες αγωνιστές.

Στην άσβεστη μνήμη του, εγώ, η συντρόφισσά του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, τα οποία υπεραγαπούσε, καθώς επίσης και στη μνήμη των γονιών μας και συγγενών μας αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για να δουν το λαό μας ελεύθερο, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας.

Στεφανάτου Δέσποινα

ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
***

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΡΙΩΤΗ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, οι αδελφές του Στάμω και Αριάνα προσφέρουν για ενίσχυση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ. Είναι πάντα στο μυαλό μας και στην καρδιά μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, 50 ευρώ.

Η γυναίκα του Μάχη

Τα παιδιά Βάσος, Ρούλα


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΑΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ