ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΣΟΛΟΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΣΟΛΟΜΠΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΙΑ, μέλους του ΚΚΕ, και για την ονομαστική γιορτή του, η γυναίκα του προσφέρει στην ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΚΛΑΡΑ (μέλος του ΚΚΕ μέχρι το θάνατό του) που «έφυγε» από κοντά μας στις 27 Νοέμβρη του 2013 και της λατρεμένης μου μητέρας ΑΓΑΘΗΣ (ΜΑΓΚΛΑΡΑ) που «έφυγε» από τη ζωή στις 31 Οκτώβρη 2013, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βόρειας Λαμίας.

Η κόρη τους Μαρία Μαγκλάρα - Γκερπενή

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων: ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, ευρωβουλευτή του τιμημένου ΚΚΕ, σεμνού κομμουνιστή και στελέχους της ΕΕΔΥΕ, που στα αυτιά μου είναι ακόμα η βαλίτσα που του ετοίμαζε η κόρη του στο τελευταίο του ταξίδι. ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, οργανωτικού γραμματέα της ΕΕΔΥΕ, στρατηγού και φαντάρου όπως έλεγε πολλές φορές. Της συντρόφισσάς μου ΑΝΔΡΙΑΝΑΣ ΛΕΓΑΚΗ, που την είχα δίπλα μου για 35 χρόνια στον αγώνα για τη μεγάλη αλλά και για τη μικρή μας οικογένεια. «Εφυγαν» νωρίς και δεν πρόλαβαν να συνεχίσουν τον αγώνα για τις πιο όμορφες μέρες που θα έρθουν. Στη μνήμη τους προσφέρω 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Μιχάλης Λεγάκης

***

ΦΩΤΟ

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΟΖΙΝΟΥ, του Χρήστου, απεβίωσε στις 17/8/2016. Στη μνήμη της, η οικογένειά της προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΖΑΤΣΑ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αχαρνών.

Β. Κ.

***

Στη μνήμη της μητέρας μας ΦΩΦΩΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ και των θείων μας ΝΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς όταν ήταν κρατούμενος στο στρατόπεδο Παύλου Μελά, και του ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

ΚΟΖΑΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΟΖΑΤΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γιώργος - Βούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΤΣΟΛΟΜΠΟΥ ΑΝΤΩΝΗ, που πέρασαν 25 χρόνια από το θάνατό του, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ από το 1948, ηγετικού στελέχους και προέδρου του σωματείου υποδηματεργατών Αθήνας από το 1962, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εμπόρων Αθήνας.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΣΤΡΩΜΑΤΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΛΕΓΑΚΗ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΑΘΗ
ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΑΘΗ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΒΟΖΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΒΟΖΙΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο

ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΥΛΙΑΝΕΑ

Συνταξιούχο Πρόεδρο Εφετών

Ετών 86

κηδεύουμε σήμερα Πέμπτη 1-12-2016 και ώρα 3 μ.μ. από τον ιερό ναό Αγ. Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών

Η σύζυγος: Εφη. Η κόρη: Κατερίνα. Τα αδέλφια: Αθηνά Φουντουλάκη, Μάγδα και Ιωάννης Βώσσος, Μαίρη Παπαδόδημα. Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς.

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ