ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 27 Νοέμβρη 2016 - 2η έκδοση
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
ΦΩΤΟ

Κοντεύουν τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας, σύζυγος, σύντροφος και φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ (Γιωργαλάς).

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο κόμμα που τόσο αγάπησε και ήταν μέλος του μέχρι τη στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή, το τιμημένο ΚΚΕ, το ποσό των 1.250 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Σπύρος, Αντώνης και Μάριος Σαλβάνος

Η σύζυγός του Βάσω Σαλβάνου

Οι σύντροφοι και φίλοι του Σοφία και Μπάμπης Χαραλάμπους και Νίκος Μαχειμάρης

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν εννέα χρόνια από τότε που «έφυγε» ο σύζυγος και σύντροφός μου ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΪΛΙΔΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Η γυναίκα του Μαίη

  • Στη μνήμη του πατέρα μου, στελέχους του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα, συντρόφου ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΪΛΙΔΗ, προσφέρω 500 ευρώ.

Η συντρόφισσα κόρη του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο από κοντά μας, στις 29 Νοέμβρη 2015, σε ηλικία 79 ετών, προσφέρουμε 350 ευρώ, στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Ο σύζυγος Θόδωρος Μανταλόβας, τα παιδιά της Γεωργία και Χρήστος, η ξαδέρφη της Σίτσα Μανταλόβα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, που αγωνίστηκε πιστά και αταλάντευτα 40 χρόνια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για την υπόθεση της εργατικής τάξης, η αδερφή του Φωτεινή Παναγούτσου και η ανιψιά του Φρίνη Μασκαλάρη προσφέρει για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου - Κουκακίου και 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΑΣΟΕΕ, αντίστοιχα.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων και πολυαγαπημένων μου: Του πατέρα μου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ (ΑΛΕΚΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ) από την Κάτω Βιάννο Ηρακλείου Κρήτης, στελέχους του Κόμματος, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ταγματάρχη του Δημοκρατικού Στρατού, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνου για πολλά χρόνια του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ελεύθερη Ελλάδα - Φωνή της Αλήθειας» και του θεωρητικού περιοδικού «Νέος Κόσμος».

Του αδελφού μου ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, στελέχους του Κόμματος, ευρωβουλευτή και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ για πολλά χρόνια, που αγωνίστηκαν ακούραστα μέχρι την τελευταία τους πνοή με πίστη και συνέπεια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για τα ιδανικά του κομμουνισμού, προφέρω 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της Α' ΚΟΒ Δημοσίου.

Σμαράγδα Αγγουράκη

***

ΦΩΤΟ 4

Φέτος συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, «χτυπημένη» από την επάρατο νόσο. Σεμνή, ανιδιοτελής, με υψηλό συναίσθημα προσφοράς, με συνέπεια, σύντροφός μου στη ζωή και τον αγώνα.

Ακόμα, συμπληρώνονται 25 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο πατέρας της Μαρίας, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ, από τον Πολύμυλο Κοζάνης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο αδελφός μου ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έμενε στη Χαραυγή Πειραιά, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, και ο μεγάλος αδελφός μου, ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ναυτεργάτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης (ΕΛΑΝ). Ολοι τους, μέχρι την τελευταία πνοή τους, ήταν πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ το οποίο υποστήριζαν και ψήφιζαν.

Στη μνήμη τους προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Ευόσμου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ(ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ(ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ)
Γιώργος Παπαδόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Πάντα χαμογελαστή και αεικίνητη. Την θυμόμαστε να δουλεύει και να τραγουδάει, να βοηθάει αγόγγυστα όσους την χρειάζονταν, να δίνει βροντερό «παρών» στις πορείες μας, να πρωτοστατεί δυναμικά στους αγώνες μας!

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΣΒΕΣΤΑ υπήρξε πιστή και αφοσιωμένη μητέρα, σύζυγος, γιαγιά, συντρόφισσα. Δύο χρόνια μετά τον άδικο θάνατό της, την θυμόμαστε και την τιμούμε! Στη μνήμη της, ο σύζυγος και τα παιδιά της προσφέρουν 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που φέτος, στις 30 Νοέμβρη, συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το θάνατό του, καθώς και των θείων μας ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΡΑΣ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Παλιάς Κοκκινιάς 300 ευρώ για ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/11/2016 έκλεισαν 21 χρόνια από τον άδικο χαμό του μονάκριβου παιδιού μας XPHΣTOY ΠAΠANTOΛEΩN που μας άφησε μεγάλο καημό και πόνο. Στην άσβεστη μνήμη του, οι γονείς του Παντελής και Παγώνα προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του KKE μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας Αλσούπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Οκτώβρη 2016 «έφυγε» από τη ζωή στα 65 του χρόνια ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Πιστός οπαδός του ΚΚΕ, καλός οικογενειάρχης, πατέρας, παππούς και σύντροφος. Αφησε δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του και σε όλους εμάς που τον γνωρίζαμε.

Γεννήθηκε στις 7/6/1951 στις Φέρες του Ν. Εβρου, από φτωχή αγροτική οικογένεια και ήταν το τρίτο κατά σειρά από τα έξι παιδιά του Δημήτρη Δημητρακόπουλου, μέλους του ΚΚΕ. Μετανάστης στο Βέλγιο (Βρυξέλλες), με την καλοσύνη και την αγάπη που τον διέκρινε, πρόσφερε τα μέγιστα σε όλους όσοι ζήτησαν τη βοήθειά του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΤΟΛΕΩΝ
Εκφράζω προσωπικά τα θερμά μου συλληπτήρια στα βαπτιστικά μου, Σάκη - Βούλα, και στην κουμπάρα μου Μαρία.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ που και ο ίδιος αγαπούσε και πρόσφερε.

Ο κουμπάρος του Βάσος Παντελίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΟΥ, η Κική και ο Γιώργος προσφέρουν 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Γουδιού, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ (φωτ.) και των αδερφών μου ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΘΟΔΩΡΗ που σκοτώθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό στον Ταΰγετο, του ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών του ΚΚΕ, της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, και για τα αγαπημένα μου ανίψια ΘΟΔΩΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων 300 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

Αλεξάνδρα Οικονομάκου Πλατατζή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΟΥ ή ΝΤΑΝΟΥ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 15 Νοέμβρη 2007, η κόρη και τα εγγόνια του προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Αμαλιάδας Ηλείας, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στο κόμμα που έμεινε πιστός έως το τέλος της ζωής του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ (φωτ.), του ΔΗΜΗΤΡΗ και της ΕΥΘΥΜΙΑΣ, ο Νίκος Κούγκουλος και η Ρούσσα Ευθυμία προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Καραγάτς Βόλου.

***

ΦΩΤΟ 3

Ο Παύλος Ζήκος στη μνήμη του κομμουνιστή αγωνιστή πατέρα του ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ, της μητέρας του ΘΑΛΕΙΑΣ και του αγαπημένου φίλου του, ηθοποιού, ΤΙΜΟΥ ΠΕΡΛΕΓΚΑ, προσφέρει 300 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του κομμουνιστή δημάρχου Ταύρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ που με το παράδειγμά του και τη ζωή του έδειξε τι σημαίνει κομμουνιστής προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 250 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση μέσω Κομματικής Οργάνωσης ΟΤΑ Νοτιοδυτικών.

Οικογένεια Παπανικολάου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ προσφέρουμε στον καθημερινό του σύντροφο, τον «Ριζοσπάστη», το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΜΠ Β.

Πίτσα Κονταργύρη, Χρήστος Γραμματικάκης, Γιάννης Γραμματικάκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο της αγωνίστριας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ. Ξεχώριζε για την ειλικρίνεια, την καλή καρδιά και τον καθαρό νου της. Εργάστηκε στο επάγγελμα της πλεκτικής. Διάλεξε σύντροφο της ζωής τον κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιώργη Αναστασιάδη. Το νέο ζευγάρι αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Μαζί έδωσαν τη μάχη της ζωής και του ταξικού αγώνα. Πρωτοστάστησαν και δημιούργησαν σαν ζευγάρι, σαν γονείς, σαν εργάτες, σαν αγωνιστές.

Το 2000 κλονίστηκε η υγεία της από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου της. Ενώ το σώμα αδυνατούσε, ψυχικά άντεξε μέχρι το τέλος της ζωής της, λέγοντας πάντα στα παιδιά της: «Ολοι μαζί με το Κόμμα, εκεί ανήκουμε!».

ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ ΤΙΜΟΣ
ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ ΤΙΜΟΣ
Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από το θάνατο του σ. ΓΙΩΡΓΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, μέλους του ΚΚΕ από τους Αναργύρους Φλώρινας. Γεννήθηκε το 1923. Πρώτος μαθητής, άφησε τα θρανία και βγήκε στο βουνό για να αγωνιστεί για τη λευτεριά της πατρίδας. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΚΝΕ στην περιοχή Αμύνταιου και Πτολεμαΐδας, στέλεχος του ΕΑΜ Νέων και της ΕΠΟΝ με το ψευδώνυμο Μήτσος. Πέρασε στο ΚΚΕ. Στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ με την αγαπημένη του αδερφή Μάρη (Χάρη). Το 1949 τραυματίζεται και πιάνεται αιχμάλωτος. Πέρασε φυλακές, εξορίες, βασανιστήρια και αναγκάστηκε να ξενιτευτεί στη Γερμανία, όπου συνέχισε τη δράση του μέσα από την ΕΔΑ. Πρωτοστάτησε στη δημιουργία Ελληνικής Κοινότητας στο Ρουσελσχάιμ. Ηταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας Αντιδικτατορικής Επιτροπής στην πόλη όπου ζούσε και ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Ειρήνης. Διακρινόταν για το καθαρό μυαλό, την τολμηρή σκέψη και το σαφή λόγο, υπερασπιζόμενος πάντα την πολιτική του ΚΚΕ, ως την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Στη μνήμη τους, τα παιδιά τους προσφέρουν 500 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Η πολυαγαπημένη μας σύζυγος, συντρόφισσα και μητέρα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ το γένος Τσατήρα, «έφυγε» από κοντά μας στις 20 Οκτώβρη σε ηλικία 57 χρόνων, γεμίζοντάς μας πόνο και θλίψη για τον πρόωρο χαμό της.

Πάνος Μιχαηλίδης
Πάνος Μιχαηλίδης
Γεννήθηκε το 1959 στο Πολύδροσο Φωκίδας. Μαθήτρια στο λύκειο Λάρυμνας έζησε τα γεγονότα της 7μηνης απεργίας το 1977, καθώς ο πατέρας της εργαζόταν στις στοές των μεταλλείων της «ΛΑΡΚΟ» του Μποδοσάκη. Το 1978 παντρεύτηκε τον Κώστα Κυριακίδη και μετοίκησε στη Θεσσαλονίκη, ενώ το 1979 γεννήθηκε ο γιος της Θεοφάνης Κυριακίδης.

Από το 1991 εργάστηκε διατηρώντας πρακτορείο ΟΠΑΠ, εκλέχτηκε τόσο στο σωματείο όσο και στην ομοσπονδία του κλάδου. Εγινε μέλος του ΚΚΕ. Οι αγώνες της για τον κλάδο είχαν πάντα κύριο χαρακτηριστικό την ανιδιοτέλεια των αποφάσεων και πράξεών της και ήταν πολύ αγαπητή από τους συναδέλφους της.

Το 2012 αρρώστησε σοβαρά, όμως μετά την ανάρρωσή της, συνέχισε να εργάζεται τόσο στη δουλειά της όσο και συνδικαλιστικά. Το 2014 όμως όταν παρουσιάστηκαν μεταστάσεις της ασθένειας, αναγκάστηκε να τα παρατήσει όλα και να δώσει την υπέρτατη μάχη της ζωής. Πάλεψε περισσότερο από δύο χρόνια όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε τελικά.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της και τα παιδιά της προσφέρουν 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, με την ακλόνητη ελπίδα ότι το όνειρό της για έναν κόσμο που θα αλλάξει προς όφελος των φτωχών και αδυνάτων θα γίνει πραγματικότητα.

Ο σύζυγος Κώστας Κυριακίδης

Τα παιδιά Φάνης Κυριακίδης - Λέιλα Κυριακίδου - Μουσαλλάμ

Το 40ήμερο μνημόσυνό της θα γίνει την Κυριακή 27 Νοέμβρη στις 10.30 π.μ., στο ναό Αγ. Αικατερίνης (Ανω Πόλη) Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Νοέμβρη έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο καπετάν Ανταίος ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ. Στην Κατοχή οργανώνεται στο ΕΑΜ και το Δεκέμβρη του 1942 κατατάσσεται στο Αρχηγείο Ευρυτανίας του ΕΛΑΣ. Το 1943 αναλαμβάνει ομαδάρχης σε ένοπλη ομάδα της ΕΠΟΝ και γίνεται μέλος του Κόμματος. Αναλαμβάνει αρχηγός του προσωρινού αρχηγείου ανταρτών Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις του Αρχηγείου Δυτικής Στερεάς του ΔΣΕ υπό τους Νίκο Διένη (Παπούα) και Χαρίλαο Φλωράκη (Γιώτη). Εμεινε πιστός στις ιδέες και τα ιδανικά του μέχρι την τελευταία στιγμή και ενέπνευσε με την ανδρεία και το ήθος του όχι μόνο τους συντρόφους του στον αγώνα, αλλά και όποιον είχε την τύχη να τον γνωρίσει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τα παιδιά του Βασίλης, Σπυριδούλα και Κώστας Νταουλάς σαν συνεχιστές των ιδεών του πατέρα τους προσφέρουν στο Κόμμα 100 ευρώ στη μνήμη του.

Ο αδελφός του Χαράλαμπος προσφέρει και αυτός οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ στη μνήμη του αδελφού του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ που «έφυγε» από τη ζωή πριν από οχτώ χρόνια προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 100 ευρώ. Εμείς συνεχίζουμε.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του


ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ η ΝΤΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΝΟΣ η ΝΤΑΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ

Γιώργος Νταουλάς
Γιώργος Νταουλάς

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ

Χρυσούλα Μανταλόβα
Χρυσούλα Μανταλόβα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΘΑΛΕΙΑ ΖΗΚΟΥ
ΘΑΛΕΙΑ ΖΗΚΟΥ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΣΒΕΣΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΑΣΒΕΣΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ