ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ, που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας στις 10/11/2016, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, για την Οικονομική του Εξόρμηση, το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φαρμάκου (Κέντρο) της ΤΟ Βιομηχανίας.

Η κόρη Γιώτα

Η σύζυγος Διονυσία

***

ΦΩΤΟ

Οι οικογένειες Πικριδά και Φαρμάκη προσφέρουν στην ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω το ποσό των 85 ευρώ στη μνήμη του κομμουνιστή ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ.

Γεννήθηκε στο Καστράκι Κορινθίας το 1909, ήταν παιδί αγροτικής οικογένειας και ήρθε σε επαφή με το Κόμμα όταν ήταν φοιτητής. Την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης αγωνίστηκε με αυταπάρνηση μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας εκδιώχθηκε ανελέητα από τον μοναρχοφασισμό για τις ιδέες του. Φυλακίστηκε για επτά χρόνια στα κολαστήρια της Αίγινας υπομένοντας σκληρά βασανιστήρια και κακουχίες, μένοντας πιστός στις ιδέες του και αρνούμενος πεισματικά να υπογράψει χαρτί μετανοίας.

«Εφυγε» στις 12/3/1989 αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη για τους αγώνες τού σήμερα. Οι απόγονοί του συνεχίζουμε τον αγώνα του για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΠΟΡΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε το ποσό των 110 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων δασκάλων ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΓΕΝΑ (φωτ.), ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ (φωτ.), ΣΤΑΥΡΟΥ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΟΥΛΕΛΗ, ο Χρήστος Μποσμής προσφέρει 30 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟ Τζιτζιφιών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΕΙΡΗΝΗΣ και ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ, καθώς και του συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νέας Κρήνης - Φοίνικα Καλαμαριάς.

Μαρία Τσίγκα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΤΟΛΗ) ΚΑΝΙΑΡΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε 50 ευρώ για την εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Αναργύρων.

Γ. Κ. και Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΝΑΚΗ προσφέρουμε 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αγ. Αναργύρων.

Γ. Κ. και Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, συζύγου, πατέρα, παππού, ΓΙΩΡΓΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗ, προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Η γυναίκα του Δήμητρα και ο γιος του Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Ο σ. Ανδρεαδάκης Δημήτριος, από τα Κονταίικα της Σάμου, στη μνήμη του αδερφού του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ (φωτ.) και των άλλων δύο μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, από το ίδιο χωριό, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου Ευβοίας, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, πρώην δημάρχου Υμηττού, προσφέρω 35 ευρώ στο ΚΚΕ, αντί για στεφάνι στο νωπό τάφο του.

Τάκης Ψημμένος


Νίκος Τσουνάκης
Νίκος Τσουνάκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΓΕΝΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

ΣΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΚΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ (ΤΟΛΗΣ) ΚΑΝΙΑΡΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ