ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 31 Δεκέμβρη 2016 - Κυριακή 1 Γενάρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΦΩΤΟ

ΓΙΑΝΝΗ μας, για σένα που στην τόσο σύντομη ζωή σου, αγάπησες και τάχτηκες στις γραμμές του τιμημένου ΚΚΕ, η μαμά σου Ιωάννα, ο μπαμπάς σου Σωτήρης και ο αδελφός σου Θοδωρής, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Οικογένεια Παντίσκα

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ, που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου του ΚΚΕ.

Ελευθερία Πελέκη - Γιούλα Λέκκα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αξέχαστου παππού μας ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που μας μεγάλωσε σαν πατέρας και μας δίδαξε, με το παράδειγμά του, τον ανυποχώρητο τρόπο ζωής και την αταλάντευτη πίστη στο Κόμμα μας.

Επίσης, στη μνήμη της πολυαγαπημένης γιαγιάς μας ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, που παρέμεινε πιστή στο Κόμμα μας μέχρι το τέλος, μεγαλώνοντας κι εμάς με αγάπη και στοργή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 400 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού.

Τα εγγόνια Μάρα και Ευαγγελία Αλευρά, Σταμάτης και Μιχάλης Χασιώτης

***

ΦΩΤΟ 3

Στο πλαίσιο των 70χρονων του ΔΣΕ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη: Των ανταρτών του ΔΣΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ (ο «πιτσιρίκος», σύνδεσμος νεκρός αντάρτης του ΔΣΕ) και ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΟΥΜΑΡΗ (κομματικό μέλος, πολιτικός πρόσφυγας στο χωριό Μπελογιάννης στην Ουγγαρία, του είχε αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια). Στα παιδιά που έσωσε ο ΔΣΕ από την καπιταλιστική βαρβαρότητα: Της μητέρας μου ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ (φωτ.), της ΖΩΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ - ΤΣΟΥΜΑΡΗ (φωτ.), των ΑΓΓΕΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.) και ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ (των οποίων η μητέρα σκοτώθηκε από αεροπλάνο του αστικού στρατού που βομβάρδισε την πορεία των παιδιών και των ανταρτών του ΔΣΕ). Της γιαγιάς μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ (εξόριστη στο Τρίκερι).

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αλέκα Γιαννούση

***

Στη μνήμη του αδερφού μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ο Αγγελος Κοκκινάκης και η Δήμητρα Καναβά προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ναυτεργατών, στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 22/11/2016 συμπληρώθηκαν 29 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων.

Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ μέχρι την αποχώρησή του από τη χώρα. Στην Τασκένδη απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστής και ηλεκτροκολλητής. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε, επίσης, με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομά του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου.

Στις 29/1/2017 συμπληρώνονται πέντε χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ του Σταύρου. Γεννήθηκε στις 6/12/1930 στο χωριό Ψαράδες της Φλώρινας. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στη συνέχεια, στην Τασκένδη, απόφοιτη τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα τορναδόρος. Το 1977 επαναπατρίζεται μαζί με την οικογένειά της και διαμένει στο Βόλο.

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη τους, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν για ενίσχυση του αγώνα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Μαγνησίας.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1931 στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς από λαϊκή οικογένεια η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα από τον Πόντο. Από τα μαθητικά και εφηβικά του χρόνια ήρθε σε επαφή με τις ιδέες του κομμουνιστικού κινήματος, τις οποίες ασπάστηκε και υπερασπίστηκε. Για τις ιδέες και για την αδιάλλακτη στάση του απέναντι στο αστικό κράτος φυλακίστηκε σε ηλικία 17 ετών (το 1948) στις φυλακές του Γεντί Κουλέ αρχικά και στη συνέχεια στις φυλακές της Κέρκυρας, από τις οποίες αποφυλακίστηκε το 1951. Την ίδια περίοδο, για τους ίδιους λόγους, αλλά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (μέχρι το 1952), εξόριστος στη Μακρόνησο κ.α. ήταν και ο πατέρας του ΠΕΤΡΟΣ, ενώ για μικρό χρονικό διάστημα φυλακισμένες στη Σίνδο ήταν η μητέρα του ΕΛΕΝΗ και η αδερφή του ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ. Ολοι τους έμειναν πιστοί στις ιδέες τους και στο Κόμμα τους μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής τους.

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, του πατέρα του, της μητέρας του και της αδερφής του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πικρολίμνης, 90 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ανταρτόπουλα έχασαν τη ζωή τους, και του αδερφού τους ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τη Θίσβη Θηβών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Τα αδέρφια τους Ασημίνα Γκιζιώτη και Αντώνης Νικολάου, τα παιδιά τους Γιώργος, Λουκάς και Νίκος Νικολάου, τα ανίψια Γιάννης και Νίκος Νικολάου, Σωτηρία και Αντρέας Γκιζιώτης

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 51 ετών, ο σύντροφος ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΕΒΕ της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Ξεκίνησε την οργανωμένη δράση του από τα μαθητικά του χρόνια, συνέχισε στο σπουδαστικό κίνημα και εκλέχτηκε μέλος του ΔΣ της σχολής του. Το 1984 έγινε μέλος του Κόμματος. Διετέλεσε Γραμματέας Κομματικής Οργάνωσης Βάσης και μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΕΒΕ. Πήρε μέρος ενεργά στο κίνημα των επαγγελματοβιοτεχνών και ήταν εκλεγμένος στο ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Με ανιδιοτέλεια και όπως αρμόζει στους κομμουνιστές έδωσε τη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, με όλες του τις δυνάμεις μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του. Το κενό που άφησε στην οικογένειά του, στην Τομεακή Οργάνωση, στον κλάδο των Κατασκευών που ήταν χρεωμένος τα τελευταία χρόνια, είναι μεγάλο.

Σύντροφοι και φίλοι του από την Τομεακή Οργάνωση ΕΒΕ της ΚΟΑ, από την ΚΟΒ Κατασκευών και από την Πετρούπολη, που συγκεντρώθηκαν στις 18 Δεκέμβρη για να τον τιμήσουν, προσφέρουν 455 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της Τομεακής Οργάνωσης ΕΒΕ της ΚΟΑ, όπως και ο ίδιος θα επιθυμούσε.

  • Στη μνήμη του ΣΤΑΘΗ ΓΚΙΖΑΝΗ φίλοι και σύντροφοι προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω των ΚΟ Πετρούπολης του Δυτικού Τομέα της ΚΟΑ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΑΨΗ, μαχήτριας του ΔΣΕ στη Ρούμελη, προσφέρουμε 200 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Οικ. Δ. Χατζηνικολή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
****

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ και του ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΝΤΟΥΡΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγωνιστών ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΓΟΡΓΟΛΗ (Μουστάκιας), προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μ.Γ.Γ.

Ποδοσφαιριστής

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΩΚΟΥ, των αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ, ΒΑΓΓΕΛΗ και ΜΙΧΑΛΗ και των συγγενών μου που έπεσαν στη διάρκεια του αγώνα του ΔΣΕ, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Κώστας και Ελευθερία Μαναζή το γένος Πρώκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, αγωνιστή της Αντίστασης και εξόριστου (Ικαρία - Μακρόνησο) που «έφυγε» από κοντά μας το Δεκέμβρη του 2005 και του συναγωνιστή Μακρονησιώτη ΚΟΜΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που «έφυγε» από τη ζωή απροσδόκητα στις 5 Δεκέμβρη 2016, προσφέρω 40 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση του Κόμματός που υπηρέτησαν πιστά μέχρι την τελευταία πνοή τους, μέσω της ΤΟ εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

Ελένη Μπιμπίρη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας του ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ μέλους της ΕΠΟΝ, του πατέρα του ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, μέλους του ΕΑΜ, των θείων του ΙΩΑΝΝΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΝΕΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, αντιστασιακών του ΕΛΑΣ, οι οποίοι πέρασαν 11 χρόνια της ζωής τους σε φυλακές και εξορίες, καταδικασμένοι τρις εις θάνατον από το στρατοδικείο Κοζάνης, του ξαδέλφου του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, επίσης στη μνήμη του αδελφού του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, δραστήριου και πιστού μαχητή του Κόμματος, όλων των παραπάνω, οι οποίοι μέχρι το τέλος της ζωής τους υπήρξαν πιστοί στα ιδανικά του κόμματος, παίρνοντας μέρος στους αγώνες του για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, ο σ. Μπάμπης Λαζαρίδης, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Βέροιας, 150 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ και 150 ευρώ στο Παράρτημα Βέροιας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Ζωίτσα Γιαννούση - Τσούμαρη
Ζωίτσα Γιαννούση - Τσούμαρη
***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΩΣΤΑΣ Ν. ΣΔΟΥΚΟΣ γεννήθηκε στη Λυκόρραχη Κόνιτσας στις 12/2/1942 και «έφυγε» από τη ζωή στις 24/12/1976, στα 34 χρόνια του, ακριβώς 40 χρόνια πριν. Ο πατέρας μας ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΣΔΟΥΚΟΣ πήρε το όπλο στα χέρια του από το '40 και μετά ως μέλος του ΔΣΕ, μέχρι το '49 που τον βρήκε το βόλι στον Πύργο - Κόνιτσας. Εμείς, τα παιδιά του, βρεθήκαμε στις Λαϊκές Δημοκρατίες Αλβανίας - Ρουμανίας - Πολωνίας. Εγώ, με τον Κωσταντή, όπως τον λέγαμε, ήμουν στη Ρουμανία. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο στο Ιάσιο κτηνιατρική, όπου δούλεψε έως το τέλος της ζωής του στη Βραΐλα. Ηταν πολύ καλός φίλος του ΒΑΣΙΛΗ ΝΕΡΑΝΤΖΗ, πολιτικού μηχανικού, ο οποίος έπαιζε και αυτός μαντολίνο στο σύλλογό μας - πολιτικοί πρόσφυγες Βραΐλας - και αυτός «έφυγε» από τη ζωή στις 2/12/1998 στην Ελλάδα. Επίσης, ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΤΗΧΕΤΣΗΣ, πολιτικός μηχανικός, το χόμπι του ήταν η ζωγραφική, «έφυγε» και αυτός από τη ζωή στις 7/5/2000.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ.

Βαγγέλης Σδούκος

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΕΩΡ. ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΦΕΙΡΗ και ΧΑΡΑΛ. ΜΠΕΝΑΤΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

***

ΦΩΤΟ

Επαμεινώνδας Νικολάου
Επαμεινώνδας Νικολάου
Δυσάρεστη είδηση με περίμενε. Στο «Ριζοσπάστη» διάβασα πως ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ μάς «άφησε» πριν από λίγο καιρό. Τον περίμενα να γυρίσει δυνατός και δυναμικός, όπως τον γνώρισα στο μικρό χρονικό διάστημα που επικοινωνούσαμε. Πρόθυμος, έτοιμος να με βοηθήσει στο ψάξιμο, στις αναζητήσεις μου για το χτες, για τον Εμφύλιο και την Ιστορία του. Παιδί του '48 κι αυτός, από το χωριό Μαυροκκλήσι Εβρου, έφτασε στην Ανατολική Γερμανία με δύο τάξεις δημοτικού. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών στο Βερολίνο και μετά στο Πολυτεχνείο της Δρέσδης. Κάτω από τη φωτογραφία του διαβάζω: «Ο υπουργός Τηλεπικοινωνιών της ΛΔ Γερμανίας συγχαίρει τον μηχανικό ηλεκτρονικής Κώστα Τσιμούδη και του προσφέρει το τιμητικό χρυσό μετάλλιο που του απονεμήθηκε από το υπουργείο». Τιμήθηκε με πολλά παράσημα και τίτλους για τη δουλειά του.

Δεν ξεχνούσε το Κόμμα, το ΚΚΕ, που του στάθηκε σε όλη την πορεία της ξενιτιάς και της εξέλιξής του. Ηταν συνοδοιπόροι μέχρι το τέλος. Δεν ξεχνούσε πως τον έσωσαν οι αντάρτες στα δύσκολα χρόνια του εμφυλίου, της βαρβαρότητας και κατατρεγμού στα χωριά του Εβρου.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, προσφέρω 20 ευρώ για το ΚΚΕ, όπως θα ήθελε. Θα τιμήσω τα λίγα αλλά σπουδαία πράγματα που μου είπε, θα τα φυλάξω με σεβασμό. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ευσταθία Καψή
Ευσταθία Καψή
Αννα Κεφαλέλη


Θανάσης Γοργόλης
Θανάσης Γοργόλης

ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Δημήτρης Πρώκος
Δημήτρης Πρώκος

Βαγγέλης Πρώκος
Βαγγέλης Πρώκος

Μιχάλης Πρώκος
Μιχάλης Πρώκος

Στυλιανός Πρώκος
Στυλιανός Πρώκος

ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΡΟΪΔΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ
ΡΟΪΔΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΓΚΙΖΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΟΥΔΗΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΟΥΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΔΟΥΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ