ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 15 Γενάρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ γεννήθηκε το 1981 στο Δίστομο Βοιωτίας. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ, ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχολείου υπήρξε δραστήριο μέλος της ΚΝΕ στην ΑΣΟΕΕ, όπου ανέπτυξε πλούσια δράση και στην πορεία απέκτησε τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, αναλαμβάνει ευθύνες στην περιοχή που διέμενε περνώντας από διάφορες στελεχικές ευθύνες: Γραμματέας ΚΟΒ, μέλος του Γραφείου ΚΟΒ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών και του Αγίου Νικόλαου. Παράλληλα, εργάζεται ως λογιστής και συμβάλλει δραστήρια στη δουλειά του σωματείου των λογιστών.

Για ένα χρονικό διάστημα βρέθηκε στο εξωτερικό, όπου και εκεί συνέβαλε καθοριστικά στη δουλειά των Κομματικών Οργανώσεων. Με την επιστροφή του στην Αθήνα διορίζεται στην εφορία Ελευσίνας. Σε όλη του τη διαδρομή, υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής, παρά το γεγονός ότι τον ταλαιπωρούσαν σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας.

Στη μνήμη του συνεπή κομμουνιστή, του αλύγιστου αγωνιστή, του ευγενικού ανθρώπου, συντρόφου μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από τη ζωή, οι παλιοί συμφοιτητές, σύντροφοι και φίλοι από την ΑΣΟΕΕ προσφέρουμε 1.000 ευρώ μέσω των Κομματικών μας Οργανώσεων στο ΚΚΕ.

Καλό ταξίδι, σύντροφε Γιάννη!

  • Ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ από μικρός αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, το υπηρέτησε αλύγιστος. Σε κάθε έκφανση της ζωής του στάθηκε αγωνιστής. Ηταν πρωτοπόρος στο χώρο δουλειάς και στο σωματείο (ΕΛΕΠΑ) όπου και υπήρξε μέλος της διοίκησης. Ιδιαίτερα αγαπητός στους συντρόφους και τους συναδέλφους, πάντα με το χαμόγελο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
Στη μνήμη του συντρόφου που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας η ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας προσφέρει το ποσό των 350 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 12/1/2017, συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου σεμνού αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΧΡΗΣΤΟΥ (Τάκη) ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗ.

Πιστός μέχρι τέλους της ζωής του, στα ιδανικά του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» μέχρι την τελευταία του μέρα, θα μείνει φωτεινό παράδειγμα αγωνιστή. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Γενάρη συμπληρώνονται 13 χρόνια από τότε που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ, γεννημένος στην Ελαφο Αγιάς Λάρισας. Στον Εμφύλιο, υπηρέτησε στην πολιτοφυλακή. Αργότερα, εντάχθηκε στην ΕΔΑ και μεταπολιτευτικά, ως μέλος πλέον του ΚΚΕ, συμμετείχε δραστήρια στη ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων και στο συνδικαλιστικό κίνημα, ως μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Γεωργίου - Λαχανοκήπων Λάρισας.

Σοφία Γουργιώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ μέλους του ΚΚΕ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
Ο γιος του Περικλής Αντωνίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ από τον Αμαράντο Καρδίτσας, αντάρτη του ΕΛΑΣ, πολιτικού πρόσφυγα σε Πολωνία και Βουλγαρία, δίνω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο γιος του Αναστάσιος Τσαντήλας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου στη ζωή και τον αγώνα ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ, που πάλεψε για τα ιδανικά του ΚΚΕ από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω για τα 14 χρόνια από το «φευγιό» του 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Περισσού, για την ενίσχυση του Κόμματός μας. Τάκη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε. Είσαι πάντα δίπλα μας.

Η συντρόφισσά σου στη ζωή και στην προσφορά στο Κόμμα, Φρόσω Μαμάτση

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Γ. Λ. προσφέρει 140 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΤΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών του ΔΣΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗ - ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, οι οποίοι παρέμειναν ασυμβίβαστοι και ανυποχώρητοι έως το τέλος της ζωής τους στην υπεράσπιση των κομματικών ιδανικών με τα οποία είχαν γαλουχηθεί.

***

ΦΩΤΟ

Το Μάρτη του 2014 πέθανε ο σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ. Γεννήθηκε το 1925 στο Περιβόλι Δομοκού Φθιώτιδας από αγροτική οικογένεια. Το 1942 σε ηλικία 17 ετών κατατάχθηκε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ και έλαβε μέρος σε πολλά σαμποτάζ. Κυνηγήθηκε για την αντιστασιακή του δράση και το 1947 εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στο Τάγμα του Νικηφόρου (Καρκάνη), όπου ως διμοιρίτης έδρασε στην Γκιώνα και τα Βαρδούσια. Εφτασε στο βαθμό του υπολοχαγού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες, όπως στο Λέσιτς, στο Βίτσι, στα Πατώματα στο Γράμμο, στο Μάλι - Μάδι, στη μάχη της Φλώρινας. Τραυματίστηκε δύο φορές σοβαρά. Τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Γράμμου, γνώρισε την επί 68 χρόνια συντρόφισσά του στη ζωή και τους αγώνες, αντάρτισσα νοσοκόμα, την Πολυξένη - Φανή Λαπουρίδου. Με την ήττα του ΔΣΕ, βρέθηκε στη Σοβιετική Ενωση, στην Τασκένδη (11η και 12η Πολιτεία). Επαναπατρίστηκε το 1958 αλλά οι διώξεις και οι πιέσεις από ασφαλίτες στο χωριό του τον ανάγκασαν να πάει οικονομικός μετανάστης στη Γερμανία, όπου έδρασε ως καθοδηγητής Ελλήνων κομμουνιστών μεταναστών. Σε όλη του τη ζωή παρέμεινε πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του κομμουνισμού για τις οποίες αγωνίστηκε.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Στη μνήμη του και προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στον καθημερινό του σύντροφο, τον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Πολίχνης Θεσσαλονίκης.

Η συντρόφισσά του, Πολυξένη ή Φανή και τα παιδιά του, Γιάννης, Πέλη, Μάκης

***

ΦΩΤΟ 2

Για να τιμήσουμε τα 70 χρόνια του ΔΣΕ και στη μνήμη της ΓΕΩΡΓΙΑΣ (Γιωργίτσας) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ του Βασιλείου, που «έφυγε» στις 26/3/2016 και του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑ (Νώντα) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ του Βασιλείου, που «έφυγε» στις 19/12/1996, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών.

Η ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ήταν από τις πρώτες μαχήτριες και ο ΝΩΝΤΑΣ από τους πρώτους μαχητές, που στις αρχές του 1947 βγήκαν στο βουνό και πλαισίωσαν τα αντάρτικα τμήματα που δρούσαν στην περιοχή του Ταϋγέτου. Υπηρέτησαν μάχιμα μέχρι το Μάη του 1949 και πήραν μέρος σε μικρές και μεγάλες μάχες που έδωσε ο ΔΣΕ, σε όλη την Πελοπόννησο. Ο Νώντας είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο πρόσωπο και κινδύνευσε η ζωή του, στη μάχη της Βαμβακούς, ενώ το τμήμα της Γιωργίτσας ήταν το πρώτο που συγκρούστηκε με σχηματισμούς της ενάτης Μεραρχίας, το 1949 στη θέση Πόρτες, μόλις αυτοί άρχισαν τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στον Ταΰγετο.

Τα αδέλφια τους, Τέλης και Βαγγέλης Καστριτσέας

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

Για τον ΧΡΗΣΤΟ Γ. ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ. Τρία χρόνια απουσίας, τρία χρόνια θύμησες. Στη μνήμη σου πατέρα, 100 ευρώ για το κόμμα που πάντα εμπιστεύτηκες.

Η κόρη σου, Χριστίνα Χ. Αγγελονίδη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τέσσερα χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και Ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ. Σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα, καλός πατέρας και παππούς. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης. Και 100 ευρώ στη μνήμη των μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού που έμειναν για πάντα στα βουνά της πατρίδας μας. Δεν τους ξεχνάμε ποτέ.

Η οικογένειά του: Η σύζυγός του Ευαγγελία, οι κόρες του Ευμορφία και Δέσποινα, ο γαμπρός του Δημήτρης και ο εγγονός του Κίμων.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνης ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (ΚΕΜΕΡΙΩΤΗΣ) που ήρθε προσφυγόπουλο από τη Μικρά Ασία σε ηλικία εννέα ετών, «έφυγε» από τη ζωή στις 4 Γενάρη του 1987. Εζησε αγαπημένα με την σύζυγό του ΜΑΛΑΜΑ (ΜΕΝΙΑ) ΠΑΠΟΥΤΣΗ επίσης παιδί προσφύγων, γεννημένη το 1927 στο χωριό Σήμαντρα της Χαλκιδικής. Στο σπίτι τους, ήταν πάντα διάχυτη η αγάπη και φροντίδα για όποιον διάβαινε το κατώφλι τους, στο Παγκράτι και στη Νέα Σμύρνη. Η Μένια πήγε να «συναντήσει» ξανά και για πάντα, τον σύζυγό της Φωκίωνα, στις 22 Αυγούστου 2014.

Είναι πάντα «κοντά μας» με όσα όμορφα ζήσαμε μαζί τους όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στη μνήμη τους προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ ΟΤΕ του ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του αιωνόβιου και πάντα νέου κόμματος της εργατιάς που είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης για έναν κόσμο φωτεινό, χωρίς εκμετάλλευση, ανεργία, φτώχεια και πολέμους.

ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Η κόρη τους Γεωργία Παπουτσή - Μπούκουρη, ο γαμπρός τους Ανδριανός

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΥΓΙΚΟΥ και ΣΠΥΡΟΥ ΑΥΓΙΚΟΥ από τη Λαδικού Φθιώτιδας προσφέρουμε 140 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Αθανάσιος και Παναγιώτης Αυγίκος, Ανδριάνα Αυγίκου

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του γιου μας ΝΙΚΟΥ ΝΤΟΡΙΖΑ που «έφυγε» από τη ζωή στις 4 Ιούνη 2011, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο κόμμα που πίστεψε και μέσα από το οποίο πάλεψε μέχρι την τελευταία του στιγμή, 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ντίσελντορφ.

Οι γονείς του Μαρία και Θόδωρος Ντόριζας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου), στελέχους του ΚΚΕ, η οικογένειά του πρόσφερε για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Δάφνης - Υμηττού 100 ευρώ.

Γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας το 1914. Το 1936 οργανώνεται στην ΟΚΝΕ και λίγο αργότερα στο ΚΚΕ. Στο ελληνοαλβανικό μέτωπο πολέμησε ως διοικητής διμοιρίας, στην Εθνική Αντίσταση ως καπετάνιος τάγματος του ΕΛΑΣ, στον ΔΣΕ ως διοικητής τάγματος. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Γενάρη συμπληρώνονται έξι μήνες από το θάνατο της ΠΑΡΘΕΝΟΠΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ και αντί μνημοσύνου, η κόρη της Ελένη Νικολιδάκη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς.

ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Εκλεισαν 20 χρόνια από την 1/1/1997 που «έφυγε» ο αγαπημένος μας σύντροφος, πατέρας και παππούς, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ. Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ ενίσχυση στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η σύντροφός του Μαρία Στεφανίδη, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Η Τασία Παναγιώτου στη μνήμη του συζύγου της, συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πιστών φίλων του τιμημένου ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά τους Γιάννης, Παναγιώτης, Αιμίλιος και Ελένη προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ προαστίων Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ο οποίος έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, που το υπηρέτησε έως την τελευταία στιγμή της ζωής του. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Αγρινίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη ενός αγωνιστή ανθρώπου, με αρχές, αξίες και πιστεύω, με φοβερή αγωνιστικότητα αλλά και πρόωρα χαμένου, του γαμπρού μας ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ, και μετά από επιθυμία του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Τα πεθερικά του Σωκράτης - Αλεξάνδρα Καζαρίδη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν έξι χρόνια που «έφυγε» η πολυαγαπημένη μου συντρόφισσα ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ το γένος Παυλίδη. Γεννήθηκε το 1932 στην πόλη Ορτζονικίτσε της Σοβιετικής Ενωσης. Ηρθε στην Ελλάδα το Μάη του 1940, όπου μέχρι το 1948 έζησε στην Ποντοκώμη Κοζάνης και μετά στο Βόλο. Στα 50 χρόνια που ζήσαμε μαζί στάθηκε ακλόνητος σύντροφος στους σκληρούς δημοκρατικούς και κοινωνικούς αγώνες που πήραμε μέρος.

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Μαλέτσικος)
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Μαλέτσικος)
Στην άσβεστη μνήμη της, καθώς και στη μνήμη όλων των συμμαχητών μου στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας που έπεσαν μαχόμενοι για Εθνική Ανεξαρτησία, Δημοκρατία, Ειρήνη, Σοσιαλισμό, προσφέρω απ' την κουτσουρεμένη σύνταξή μου 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βόλου.

Οικονόμου Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Αυτές τις μέρες κλείνουν 12 χρόνια που κάναμε γιορτές με τα παιδιά μου χωρίς την αγαπημένη μου σύζυγο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.

Γεννήθηκε στο χωριό Πιλαλίστα Μεσσηνίας από αγροτική οικογένεια, που είχαν προοδευτικές ιδέες. Ο πεθερός μου πέρασε από τα κρατητήρια της μεταξικής δικτατορίας και ο κουνιάδος μου εντάχτηκε στο ΕΑΜ κοντά σε έναν καθοδηγητή γείτονά μας, τον Αρίστο Αποστολόπουλο.

Γι' αυτό και η γυναίκα μου, η Σταυρούλα, χτυπήθηκε από τους ΜΑΥδες της εποχής. Στη μνήμη της και στη μνήμη του φίλου μου και συντρόφου Γιάννη Παναγιωτόπουλου που σκοτώθηκε από αγροτικό μηχάνημα στη δακοκτονία, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Κ. Μενιδίου το ποσό των 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Ο σύζυγος, Κώστας Γεωργιόπουλος


ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΥΓΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΥΓΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ

ΑΥΓΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΥΓΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ
ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ