ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 29 Γενάρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΚΑΚΗ (ΓΚΙΖΙΑΚΗ) και του πατέρα του, κυρ ΚΩΣΤΑ, τα εγγόνια του, η αδελφή του Ειρήνη και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης, 1.300 ευρώ.

Ο κυρ Κώστας, τσαγκάρης, μέλος του ΚΚΕ από το 1918, έδρασε στις Σέρρες στους αγώνες των καπνεργατών και των τσαγκαράδων το 1922 και γι' αυτό κυνηγήθηκε. Ηρθε στην Αθήνα και φυλακίστηκε από το καθεστώς του Μεταξά το 1936. Στα Ανω Πετράλωνα, όπου έμενε από το 1925, έφτιαχνε παπούτσια δωρεάν για τα ξυπόλυτα παιδιά της περιοχής του. Πέθανε το 1944 από ασθένεια που απέκτησε δουλεύοντας σε βαρελάδικο σε ηλικία επτά ετών όταν έχασε τους γονείς του στη Νιο.

Ο γιος του ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ, σε ηλικία 16 ετών, οργάνωσε την αντίσταση των μαθητών του Μοσχανδρέα κατά της συμμετοχής τους στη Νεολαία του Μεταξά, και γι' αυτό φυλακίστηκε, βασανίστηκε και αποβλήθηκε από τα σχολεία της χώρας από τη δικτατορία του Μεταξά, αν και αριστούχος. Κρατήθηκε ένα μήνα στην Ασφάλεια μαζί με τον πατέρα του και εξαιτίας των βασανιστηρίων που υπέστη σε αυτήν την τρυφερή ηλικία απέκτησε πρόβλημα στην καρδιά. Αργότερα, ως στέλεχος του ΚΚΕ, πήρε μέρος στην Αντίσταση ως συνταγματάρχης του εφεδρικού ΕΛΑΣ. Συνελήφθη σε μπλόκο, φυλακίστηκε στις φυλακές Χατζηκώστα και καταδικάστηκε, με χαλκευμένες κατηγορίες, σε θάνατο το 1944, σε ηλικία 23 ετών. Με την παρέμβαση του αδερφού του Στέργιου, της συντρόφισσάς του Αιμιλίας και της φίλης του Τιτίκας, γλίτωσε την εκτέλεση και παραδόθηκε στη Χωροφυλακή από τους αποχωρούντες Γερμανούς. Αν και διαφώνησε με την αποχή από τις εκλογές το 1946 και αποχώρησε από το ΚΚΕ, έμεινε πάντα πιστός στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού και προλεταριακού διεθνισμού, στην εργατική τάξη και τους αγώνες της, στους οποίους συμμετείχε ενεργά, και στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, μέχρι το θάνατό του, το 2001.

Γιώργος Τσιμπούλης
Γιώργος Τσιμπούλης
***

ΦΩΤΟ

Εξι χρόνια μας χωρίζουν από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος μου ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρω - μέσω ΚΟ ΟΤΕ - στο ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ για την επιτυχία των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Ο φίλος του Ανδρέας Λάππας

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν ήδη σαράντα μέρες από το χαμό του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Διστόμου, στο ΚΚΕ που τίμησε και αγάπησε τόσο πολύ μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής του.

Οι γονείς Ιωάννα και Σωτήρης Παντίσκας, ο αδελφός Θοδωρής

  • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ξεχώρισε για το ήθος του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την αγωνιστικότητά του σε όλες τις πτυχές της ζωής του. Ακλόνητος στις πεποιθήσεις του, πάλευε πάντα για τις αξίες που διέπουν έναν αληθινό κομμουνιστή, για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Εμείς που είχαμε την τύχη να είμαστε φίλοι του, ζήσαμε από κοντά την αισιοδοξία του, το χαμόγελό του και τη δύναμή του και κρατάμε άσβεστη την εικόνα του στο μυαλό και την καρδιά μας.

Αντί στεφάνου, για τον πολυαγαπημένο μας φίλο που «έφυγε» τόσο νωρίς από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής, 50 ευρώ.

Οικογένεια Δημήτρη Μπάντου και Σοφίας Λαουτάρη

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Φλεβάρη συμπληρώνονται 2 χρόνια από το θάνατο της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΥΝΕ (Κούλας), Αετόπουλου στον αντιστασιακό αγώνα του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Στη μνήμη της ο σύζυγος Μήτσος Κουνές, τα παιδιά και τα εγγόνια της προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη.

***

ΦΩΤΟ 3

Πέρασαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η κορούλα μου ΕΙΡΗΝΗ.

ΓΑΣΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΓΑΣΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Στη μνήμη της και στη μνήμη των συντρόφων ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΥΡΑΚΗ προσφέρω ωςν δεύτερη δόση 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Αρτέμιδος - Σπάτων.

Ο σ. Νίκος Λομβάρδος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΟΥ Λαζ. ΜΠΑΜΠΑ, από το Λιβάδι Ελασσόνας, που στις 27 Γενάρη συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο Κόμμα μας.

Η σύντροφός του στη ζωή και τον αγώνα Παρασκευή (Βούλα), τα παιδιά του Αννα, Λάζαρος, Κική και ο εγγονός Βασίλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗ προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Δεσκάτης του ΚΚΕ.

Η κόρη τους Αικατερίνη

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Σεπτέμβρη 2016 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου γιαγιά ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΛΛΟΥ, ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος γενναιοδωρία και καλοσύνη, ένας άνθρωπος που μου μίλησε για πρώτη φορά για την ταξική πάλη μέσα από τις ιστορίες της οικογένειάς της και συγκεκριμένα του πατέρα της Λάμπρου Τσιγάρα, μαχητή του ΔΣΕ. Εφυγες πολύ νωρίς αλλά θα σε θυμόμαστε πάντα!

Στη μνήμη της, η εγγονή, ο αδελφός και ο σύζυγός της προσφέρουν 180 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ (του Γεωργίου) γεννήθηκε το 1892 στο Νεοχώριο (Γενί-Κιοΐ) Αννέων Μ. Ασίας. Το 1922 λιποτάκτησε από τον τουρκικό στρατό και εντάχθηκε στον ελληνικό.

Αφού έζησε με την οικογένειά του για ένα μικρό διάστημα ως πρόσφυγας στη Θήβα, έχτισε τη νέα του ζωή με τη σύντροφό του Γεωργία στη Μουσθένη Παγγαίου Καβάλας αποκτώντας δυο γιους.

Στις αρχές του 1943 παίρνει το δρόμο του βουνού υπό τη σκέπη του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Υπηρετεί το αντάρτικο στα βουνά της Ανατολικής Μακεδονίας, Παγγαίο, Σύμβολο, Τσαλ - Νταγ και Μποζ - Νταγ ως καπετάνιος διμοιρίας και στις διαταγές του επιτελάρχη του 26ου Συντάγματος Κώστα Κωνσταντάρα και υπασπιστή Στέργιου Βαλιούλη.

ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε δις ισόβια. Ηταν κι αυτός ανάμεσα στους πολλούς που έδωσαν το αίμα τους, άφησαν πίσω οικογένειες, σπίτια, δουλειές, την ήσυχη και ασφαλή ζωή τους, πολέμησαν για την ελευθερία και βρέθηκαν να κατηγορούνται ότι συμμάχησαν με τον εχθρό (Ο λόγος για την περιβόητη φωτογραφία της 14ης Σεπτέμβρη του 1944, τη μέρα παράδοσης της πόλης της Καβάλας από τη νέα βουλγάρικη κυβέρνηση στον ΕΛΑΣ).

Παρέμεινε εξόριστος και φυλακισμένος στις φυλακές της Καβάλας, Γεντί Κουλέ, Μακρόνησο και Αη Στράτη για 15 ολόκληρα χρόνια. Αποφυλακίσθηκε το 1961 όταν δόθηκε χάρη στους πολιτικούς κρατούμενους, για να πεθάνει έξι χρόνια αργότερα σε ηλικία 75 ετών, στην αρχή μιας νέας δοκιμασίας της χώρας μας, την επταετία της δικτατορίας.

Στη μνήμη του τα εγγόνια Γεωργία, Μαίρη, Θεοδώρα, Ελένη, Γιάννης, Χριστίνα προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες μέρες συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από το θάνατο της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ (Εσπιέλη). Η Ανθούλα γεννήθηκε το 1925 στην Καλλιθέα. Από τα νεανικά της χρόνια εντάχθηκε στις γραμμές της ΕΠΟΝ. Με την απελευθέρωση στρατολογείται στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε αταλάντευτα και με σταθερότητα ολόκληρη τη ζωή της.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Γιώργος, Καίτη και η εγγονή Ανθούλα προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ, που για τις ιδέες του εξορίστηκε σε Ικαρία, Λήμνο και στο κολαστήριο της Μακρονήσου, που έζησε και πέθανε ως κομμουνιστής, και στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, βετεράνου του ΚΚΕ, και του ΝΤΙΝΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ, που σκοτώθηκε στον ΔΣΕ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς για την Οικονομική του Εξόρμηση.

ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
Η σύζυγός του Μίνα Φιλιππάτου και ο αδελφός του Γιώργος Φιλιππάτος

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος στάθηκε αγωνιστής και έως το τέλος της ζωής του στο πλευρό του Κόμματος.

Η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, το ποσό των 120 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΗΛΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, από τη Νάουσα, που πέθανε πριν από τρία χρόνια (4/1/2014), πιστού αγωνιστή έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Τα παιδιά του Γιώργος - Νέλλη, Μαριάνθη - Γιώργος και τα εγγόνια του Σταματούλα, Αλεξάνδρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του εργατικού κινήματος, που «έφυγε» από τη ζωή στις 26 Γενάρη 2004, η γυναίκα του Παναγιώτα και τα παιδιά του, Νίκος και Ηλίας, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών ΒΕΝΑΡΔΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΑΣΠΑΡΗ και του αγαπημένου μας θείου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΜΗΝΑ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

Οικογένεια Γονιδάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και της συντρόφισσας ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης.

Βέρα Καραγιάννη

***

ΦΩΤΟ 4

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΜΕΣ, μέλος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των γονιών μου ΑΜΑΛΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑ και της αδελφής μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑ προσφέρω 40 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Ανθούλα Κακουλίδου
Ανθούλα Κακουλίδου
Η σύζυγος Αντωνία Τσεμέ και η κόρη

***

Στη μνήμη των αγαπημένων μου προσώπων ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΗΛΙΑ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΣΠΥΡΟΥ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΥΡΙΑΝΙΔΟΥ ΡΟΔΑΣ (ΔΣΕ), ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΣΠΑΝΟΥ (ΔΣΕ), ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΔΣΕ), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΖΑΡΗ ΙΣΜΗΝΗΣ, ΚΟΖΑΡΗ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΚΕΣΣΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ και ΙΑΚΩΒΟΥ (σύζυγός της από τη Γαύρα Κιλκίς ΔΣΕ), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΝΤΩΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, καθώς και στη μνήμη όλων των πεσόντων της 20ής ταξιαρχίας και της 6ης μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Παπαγεωργίου Ελένη

***

Αντιγόνεια. Μικρό χωριό του Ν. Κιλκίς που δόθηκε ολοκληρωτικά στον δίκαιο αγώνα ενάντια στο φασισμό, για ένα καλύτερο μέλλον του λαού και του τόπου.

Αγωνιστές του ΕΛΑΣ: ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΙΜΙΣΚΗΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (πέθανε από ξυλοκόπημα των Γερμανών, ακούγοντας Μόσχα), ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ (τους σκοτώσανε ανήμερα του Πάσχα μπροστά στο καταφύγιό τους), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ (τον κατακρεούργησε η ΠΑΟ γιατί πήγαινε σημείωμα στον ΕΛΑΣ).

Θύμα του Εμφυλίου έπεσε ο ΚΙΜΙΣΚΗΔΗΣ ΣΥΜΕΛΙΤΑΣ, τον σκοτώσανε γιατί είχε δύο γιους στον ΔΣΕ.

Μαχητές ΔΣΕ: ΜΥΡΙΑΝΙΔΟΥ ΡΟΖΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ, ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΙΜΙΣΚΗΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΙΜΙΣΚΗΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΙΛΠΙΛΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΠΙΛΠΙΛΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΕΝΕΤΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ, ΣΑΡΙΔΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (πέθανε από τα πολλά χτυπήματα της Ασφάλειας).

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Στη μνήμη όλων αυτών των ηρώων προσφέρω το ποσό των 60 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Παπαγεωργίου Ελένη

***

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΜΙΧΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ και πολιτικού πρόσφυγα στην Τασκένδη και ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΥ - ΚΙΣΙΛΙΩΦ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΤΕ Αρτας.

Χρήστος Λύκος και Ευσταθία Λύκου - Καραμίχου

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδερφού και συντρόφου ΚΕΤΣΕΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας το ποσό των 200 ευρώ.

Κετσετζής Γαβρίλος


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)

ΤΣΕΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΣΕΜΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ
ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΟΥΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΥΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΒΑΣΟΣ ΜΠΑΜΠΑ
ΒΑΣΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΛΛΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΛΛΟΥ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΑΓΚΤΖΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΑΓΚΤΖΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΓΚΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

ΒΕΝΑΡΔΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
ΒΕΝΑΡΔΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ