ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 5 Φλεβάρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΧΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΧΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και πατέρα μας ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρουμε 2.000 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Μουσικών.

Τα παιδιά του, Χρήστος και Φανή

  • Ο σύντροφος Μανουσογιάννης Μανούσος, προσφέρει στη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω της ΤΟ Ρεθύμνου.
  • Στη μνήμη του πολυαγαπημένου φίλου και συντρόφου, ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, που μας συγκλόνισε με την αναπάντεχη «φυγή» του, προσφέρω 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Θεοδώρα Σοφιανίδου

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει έξι χρόνια από τις 6/2/2011, που ο πολυαγαπημένος μου σύζυγος και σύντροφος στη ζωή και στους αγώνες ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ «έφυγε» από κοντά μας. Θα ζει πάντα στο νου και την καρδιά μου μέσα από όλα τα υπέροχα βιώματα και συναισθήματα που μοιραστήκαμε κατά τη διάρκεια της κοινής μας ζωής.

Στη μνήμη του, προσφέρω 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ στο ΚΚΕ, το κόμμα που μέσα από τις γραμμές του πάλεψε έως το τέλος της ζωής του.

Γεωργία Τσούμπα

***

ΦΩΤΟ

Αύριο, 6/2/17, κλείνουν πέντε χρόνια από τα θάνατο του πατέρα μας ΑΡΙΣΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ. Γεννήθηκε τη χρονιά της Επανάστασης και στα σχεδόν ογδόντα χρόνια της κομματικής του ζωής την υπηρέτησε με αυταπάρνηση και συνέπεια, από κάθε αναγκαίο αγωνιστικό μετερίζι. Στέλεχος του Κόμματος στη Μεσσηνία, πολέμησε μέχρι την απελευθέρωση στον μόνιμο ΕΛΑΣ, ως καπετάνιος του 2ου Τάγματος του 9ου Συντάγματος. Στη συνέχεια, στον ΔΣΕ, ως ταγματάρχης (1948), ανέλαβε στρατιωτικός διοικητής του 1ου Τάγματος της 22ης Ταξιαρχίας της 3ης Μεραρχίας. Παρέμεινε ασυμβίβαστος υπερασπιστής της οικοδόμησης της σοσιαλιστικής κοινωνίας στα χρόνια της πολιτικής προσφυγιάς και, μετά τον επαναπατρισμό, μαχητής για την ανατροπή του καπιταλισμού, μέσα από τις «χρεώσεις που του εμπιστεύτηκε το τιμημένο ΚΚΕ», όπως έγραψε ο ίδιος στο βιογραφικό του σημείωμα. Ο εορτασμός των 70 χρόνων του ΔΣΕ μάς έφερε πιο κοντά στην ηρωική στρατιά των μαχητών - συντρόφων του της 3ης Μεραρχίας, που φλόγιζαν τη ζωή του μέχρι τις τελευταίες του στιγμές.

ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ - ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ - ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ
Τιμώντας τη μνήμη του και τη μνήμη όλων των συναγωνιστών του, ενισχύουμε με συγκίνηση και περηφάνια το Κόμμα που τους γαλούχησε, με 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ν/Α Αθήνας.

Γιάννης - Κυριακή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου και αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, ο ανιψιός του Αγγελος Μασκαλάρης προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ, στο πλαίσιο της δίμηνης Εξόρμησης, μέσω της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ Πατρών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονιών, ΑΝΔΡΕΑ (φωτ.) και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΠΡΕΤΣΟΥ, της αδελφής μας ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ και του γαμπρού μας ΣΤΕΦΑΝΟΥ, τα αδέλφια, τα ανίψια και τα εγγόνια προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ οργανώθηκε στο ΕΑΜ και κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ το 1942 στη μονάδα που έδρευε στο Λειβάδι Χαλκιδικής και μέχρι την απελευθέρωση από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές.

Η ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ συμμετείχε στην περίοδο της Κατοχής στην Εθνική Αλληλεγγύη. Για την αντιφασιστική της δράση κατά των Γερμανών ναζί φυλακίστηκε το 1944 για 6 μήνες στις φυλακές του Γεντί - Κουλέ. Και οι δυο παρέμειναν μέχρι το θάνατό τους πιστοί οπαδοί του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Γιώργος και Μαρία Ρώμπη προσφέρουν στη μνήμη τους 100 ευρώ στο ΚΚΕ στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
***

Στη μνήμη της συζύγου μου και συντρόφισσας ΟΛΓΑΣ (ΛΟΥΛΑΣ) ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Δημήτριος Γιαννούκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγωνίστριας της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης ΜΑΥΡΕΤΤΑΣ ΚΟΓΚΑ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δάφνης - Υμηττού.

Η αδερφή της Φυλιώ Σύρακα

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μου ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΑΜΑΛΙΑΣ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, της ανιψιάς μου ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΕΡΡΑΚΗ, των ΦΩΚΙΩΝΑ, ΣΤΡΑΤΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά μας, και σε όλους τους αγωνιστές της επαρχίας Σελίνου Χανίων, ο Περράκης Μιχάλης και ο Περράκης Γιάννης προσφέρουν 220 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παλλήνης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται δύο χρόνια απ' το θάνατο της πολυαγαπημένης μου μητέρας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (ΤΟΥΛΑΣ) ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ από την Καβάλα.

Η κόρη της Εβελίνα Χαραλάμπους προσφέρει 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», που ήταν τακτική και φανατική αναγνώστριά του.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου της ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΤΗ και του πατέρα της ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, η Αγγελική Μπορέτη προσφέρει 15 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7/1/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ, αγωνιστής της ΕΠΟΝ και των αγώνων του λαού μας για μια Ελλάδα χωρίς αδικία και εκμετάλλευση, για μια Ελλάδα σοσιαλιστική. Στη μνήμη του, αντί στεφάνου η οικογένειά του και λοιποί συγγενείς προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η κόρη του, ο γαμπρός του και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», μέσω Παραρτήματος Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΡΟΥ (Ξηρόγιαννος) και ΜΑΡΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, που γεννήθηκαν στην Αράχοβα Βοιωτίας, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου και 60 ευρώ, μέσω Παραρτήματος Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Νίκος Σύρος και Λόλα Παναγάκου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, προσφέρω μέσω Παραρτήματος Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ 30 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Μαρία Κούβαρη

***

ΦΩΤΟ

Οι φίλοι του συντρόφου ΜΠΑΜΠΗ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗ, προσφέρουμε στη μνήμη του το ποσό των 300 ευρώ για τις ανάγκες της ΚΟ Αγ. Παντελεήμονα - Αχαρνών.

  • Φίλος του Κόμματος προσέφερε στην ΚΟ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών το ποσό των 400 ευρώ στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗ.
  • Στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, αντί για λουλούδια προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου.

Οι ξαδέλφες του Ραλλού και Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν επτά χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας αφήνοντάς μας ένα μεγάλο κενό, ο σύντροφός μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω όπως έκανε και ο ίδιος πάντα για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω ΚΟ Βύρωνα.

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΧΛΑ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού το ποσό των 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο σύντροφός τους Νίκος Παλούμπης

***

Οι σύντροφοι ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΤΕΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΔΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΒΑΡΝΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΡΤΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΑΣΙΟΣ ΤΣΙΛΙΒΙΡΔΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ήταν μέλη της ΚΟ στην ΟΔΓ που, από τις αρχές της δεκαετίας 1960, συνέβαλαν στο στήσιμο οργανώσεων της ΕΔΑ ως «Λέσχες Φίλων της ΕΔΑ» και μέσα από τις γραμμές της συγκρότησαν τη συνδικαλιστική παράταξη «Δημοκρατική Ενότητα». Συνέβαλαν στη δημιουργία των ελληνικών κοινοτήτων κατά πόλη και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων, παλεύοντας και προβάλλοντας τα γενικά και τα ιδιαίτερα προβλήματα των Ελλήνων, για την ελληνικότητα των Ελληνοπαίδων της δεύτερης και τρίτης γενιάς αλλά και τα άλλα ιδιαίτερα προβλήματα του Ελληνισμού στην ΟΔΓ.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ
Στις αρχές του 1967, με την επιβολή της στρατιωτικοφασιστικής Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, στήσανε τριμελείς πυρήνες του ΚΚΕ και συγκρότησαν Αντιδικτατορικές Επιτροπές κατά πόλη για την ανατροπή της.

Στη μνήμη τους, προσφέρουμε στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση 120 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καπαρελλίου Θήβας.

Λουκάς και Τρυγώνα Σίννη

***

ΦΩΤΟ

Φέτος, συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΑΚΙΤΖΗΣ, αγαπημένος πατέρας και αγωνιστής, μέλος της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού. Γεννήθηκε στις 20/2/1928 στη Νιγρίτα Σερρών.

Στη μνήμη του τα παιδιά του Τάκης και Ιωάννα Ρακιτζή προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας στις 16/6/2007 η οικογένεια Γ. Πεσματζόγλου προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις υποσχέσεις που του δώσαμε χαιρετώντας τον. Θα είναι πάντα δίπλα μας, θα παίρνουμε κουράγιο από το παράδειγμά του, θα εμπνεόμαστε από τη στάση του στις μάχες που έδωσε θα συνεχίζουμε στο δρόμο που ακολούθησε και ακολουθούμε και εμείς αταλάντευτα.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ. Παιδί από φτωχή αγροτική οικογένεια, έζησε στο πετσί του την καταπίεση του συστήματος και συνειδητοποίησε την ταξική του θέση. Εγινε μέλος του Κόμματος μετά την μεταπολίτευση. Πάλεψε με πίστη στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Μέλος της διοίκησης στο σωματείο εμποροραφτών και αργότερα στο σωματείο συνταξιούχων. Παράδειγμα οικογενειάρχη, έμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ ΦΩΚΙΩΝ
Στη μνήμη του, η οικογένειά του πρόσφερε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Γαρτζολοβασίλης), από το Τεφέλι Ηρακλείου, «έφυγε» από τη ζωή στις 29/10/2016 σε ηλικία 64 ετών. Ακούραστος αγωνιστής, πιστός στην κληρονομιά των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ από τους αντιστασιακούς γονείς του, που του έμαθαν να αγωνίζεται για το Κόμμα. Δήλωνε σε όλους τους τόνους κομμουνιστής, υπερασπίζοντας το ΚΚΕ κάθε φορά που οι εχθροί του προσπαθούσαν να το δηλητηριάσουν. Οταν το Κόμμα δοκιμαζόταν από την επίθεση των οπορτουνιστών, την περίοδο 1990 - 1991, έλεγε «Εκειά θα στέκω να κρατώ, κι ας είμαι ο τελευταίος!».

Πάντα υποψήφιος στην κοινότητα του Τεφελίου με το Κόμμα, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, στο μπλόκο των Πραιτωρίων. Ετοιμος να συμβάλλει και φέτος στον ξεσηκωμό των μικρομεσαίων αγροτών, όμως δεν πρόλαβε. Αφησε παραγγελιά το τρακτέρ του να μεταφερθεί στο μπλόκο και φέτος, έστω και χωρίς αυτόν. Λίγες ώρες πριν το τέλος του, αντιπροσωπεία του Κόμματος τον αποχαιρέτησε, οπότε και αυτός ευχήθηκε καλούς αγώνες.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου νονού ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ που «έφυγε» από κοντά μας στις 3 Γενάρη του 2017, προσφέρω για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Η βαφτισιμιά του Γεωργία Καραγιαννίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πάτερα μας ΝΙΚΟΛΑ Σ. ΦΡΑΓΚΟΥ, από το Κυπαρίσσι Ευδήλου Ικαρίας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (μεσανατολίτης), του ΔΣΕ, του εργατολαϊκού μας κινήματος και μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 200 ευρώ, με την ευκαιρία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας.

ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
ΚΑΠΡΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ
Κώστας και Σαράντος


ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)
ΣΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Συρόγιαννος)

ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΡΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ

ΜΠΟΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ
ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΑΚΙΤΖΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΑΛΑΓΑΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΛΑΓΑΡΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΟΥΛΑ)
ΠΕΤΡΑΚΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΟΥΛΑ)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ

ΚΟΓΚΑ ΜΑΥΡΕΤΑ
ΚΟΓΚΑ ΜΑΥΡΕΤΑ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ