ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Μάρτη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ γεννήθηκε το 1922, από λαϊκή οικογένεια, στο Αλιβέρι του νομού Εύβοιας. Νέα ρίχτηκε στο στίβο της βιοπάλης. Εργάστηκε στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας από το 1945 έως το 1975 που συνταξιοδοτήθηκε. Είχε ενεργό συμμετοχή στα συνδικαλιστικά δρώμενα του κλάδου που εργάστηκε, κλάδου με σημαντικούς αγώνες στο εργατικό κίνημα.

Ηταν δυναμική, με γνώση της αδικίας που υφίστατο η ίδια και οι συνάδελφοί της, που μοχθούσαν για να πλουτίζουν οι εργοδότες στον κλάδο που την εποχή εκείνη ήταν σε ανοδική πορεία. Αντιμετώπιζε τα πράγματα με ταξικό κριτήριο, με πλήρη επίγνωση της θέσης της ως εργάτρια. Συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου και προσπαθούσε να πείθει τις εργάτριες να ακολουθούν το δρόμο της οργάνωσης και του αγώνα για τα δίκια της εργατικής τάξης.

Πέρασε από αρκετά εργοστάσια: «ΜΟΥΤΑΛΑΣΚΗ», «ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΛΑΝΑΡΑ», «ΔΔΔ» κ.λπ. Για τη δράση και τη στάση της, αντιμετώπισε διώξεις από τους κατά καιρούς εργοδότες της και τους μπιστικούς τους, χωρίς να λυγίσει και να συμβιβαστεί.

Η σχέση της με το Κόμμα, πάντοτε σταθερή, δεμένη με τον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης, μέχρι και την τελευταία της πνοή. Αυτά τα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος, προσπάθησε να εμφυσήσει και στα παιδιά της. Ενίσχυε και υλικά το ΚΚΕ μέχρι και το τέλος της ζωής της.

Διατηρούμε πάντα άσβεστη τη μνήμη της και προσφέραμε το ποσό των 300 ευρώ μέσω ΚΟ ΟΤΕ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που παλεύει για την παντοτινή κατάργηση της εκμετάλλευσης και την οικοδόμηση μιας ανθρώπινης κοινωνίας.

Τα παιδιά της Γ. Μ. και Ι. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΩΜΑ ΜΠΑΜΠΑ, που στις 9 Μάρτη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΦΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΥΦΗΣ
Η γυναίκα του, τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Χτες, 11/3, έγινε το μνημόσυνο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ του Αϊδόνη.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βικτωρία, τα παιδιά του Χρήστος, Στέφανος, Σεβαστή και τα εγγόνια του Δημήτρης, Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΤΕ του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΑΚΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω στο Κόμμα μας το ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αλσούπολης Καλογρέζας.

Στέλλα Λημνιού - Κουτροκόη

***

ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 21 Γενάρη 2017 «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ. Σε ολόκληρη τη ζωή του αγωνίστηκε, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ είτε ως απλό μέλος είτε ως στέλεχος, για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μένοντας πιστός μέχρι τέλους στις αξίες του σοσιαλισμού και της οργανωμένης πάλης.

Στην μνήμη του, η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Κατερίνα, Σοφία - Νεοκλής, Ξενοφώντας - Ευαγγελία και τα εγγόνια του Ελευθερία, Μάρκος, Χρήστος, Ελευθερία προσφέρουν 250 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αρτας.

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας συμπέθερου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, η οικογένεια του Τσουρουβελούδη Δημήτρη προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αρτας.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Μάρτη συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΛΟΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Γεννήθηκε στην Πολωνία το 1956. Αταλάντευτος κομμουνιστής, διακρινόταν για την ανθρωπιά, το ήθος, την αξιοπρέπεια. Συνεπής αγωνιστής αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, για την πρόοδο και την ειρήνη.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά σου στη ζωή και τον αγώνα Λούπα Βασιλική και τα παιδιά του Φανή, Τάσος, Αγης και η εγγόνα του Χρύσα

***

ΦΩΤΟ

Με την είσοδο του νέου χρόνου «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής για τα δικαιώματα των συνανθρώπων μας ΖΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ. Γεννήθηκε το 1927 στην Τρικοκκιά Γρεβενών και ακολούθησε τον αγώνα του ΕΑΜ για ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Μετά το τέλος του Εμφυλίου, βρέθηκε στην Ουγγαρία όπου έζησε μέχρι και την τελευταία του πνοή. Παρέμεινε σταθερά πιστός στις αξίες του σοσιαλισμού και πάντα μπροστάρης σε όλους τους αγώνες του λαού για κοινωνική ισότητα και δικαιοσύνη.

Οι οικογένειες των αδελφών του Ευάγγελου και Οδυσσέα προσφέρουν στη μνήμη του 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Τρικάλων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΣΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και υπαρχηγού της 1ης ανταρτοομάδας της περιοχής Φαρσάλων το 1946, στρατιωτικού διοικητή των συγκροτημάτων των ενόπλων και διωκόμενων στην περιοχή των Αγράφων, καθώς και της ΠΟΛΑΣ ΣΙΣΚΟΥ που στάθηκε στο πλευρό του συντρόφισσα στη ζωή του και στο Κόμμα, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν 120 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου - Σουφλαρίων Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν στις 25 Φλεβάρη ΓΙΑΝΝΗ μου 26 χρόνια από τότε που «έφυγες», αλλά είσαι πάντα μαζί μας στην καρδιά μας, στη ζωή, στον αγώνα, με όλα σου τα άρθρα και βιβλία που μας άφησες.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΥΦΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΥΦΗ
Στη μνήμη σου, προσφέρω στο αγαπημένο σου κόμμα ενίσχυση για το 20ό του Συνέδριο, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης.

Τόνια Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 20/2/2017 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας θείος ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΠΑΖΗΣ, αγωνιστής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Ηταν μέχρι τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ για κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Τα ανίψια του Βασιλική και Στέφανος Σίτης προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δυο χρόνια από τα ξημερώματα της Κυριακής 15 Φλεβάρη 2015 που «χάσαμε» τον σύντροφο ΑΝΤΡΕΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. Οικοδόμος, βιοπαλαιστής, πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στέκοντας αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Φλογερός κομμουνιστής, με λόγο που καθήλωνε και κέρδιζε το σεβασμό από φίλους, συντρόφους και «αντίπαλους».

Στη μνήμη του, η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα Τούλα προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΦΩΤΗ και ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, των αδελφών μου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ: ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΓΛΟΥ, ΖΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (φωτ.), του συζύγου μου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (φωτ.) και του γιου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (φωτ.), προσφέρω για ενίσχυση του τιμημένου κόμματός μας, του ΚΚΕ, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Πετρούπολης, το ποσό των 300 ευρώ.

Κατίνα Αγοραστού

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Φλεβάρη, έκλεισαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» πολύ ξαφνικά και νωρίς από κοντά μας ο ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ. Από μικρή ηλικία, ρίχθηκε στον αγώνα της ζωής, για να μπορέσει να επιζήσει. Ηταν πάντα συνεπής σε όλα του, τα κατάφερε να συνδυάζει τα καθήκοντά του στο Κόμμα και στο κίνημα, στην οικογένειά του. Δούλεψε πολλά χρόνια στην επιχείρηση «Χάλυψ», δίνοντας τον δικό του αγώνα μέσα από το ΚΚΕ και το κίνημα κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Ελευθερία Μπλέτσα
Ελευθερία Μπλέτσα
«Εφυγε» ξαφνικά και λείπει σε όλους μας, στην οικογένειά του, στον εγγονό του, που δεν πρόλαβε να τον μεγαλώσει, στους συντρόφους, στους φίλους, στη γειτονιά.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του, τα παιδιά του, ο εγγονός του, προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΥΛΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΚΟΥΦΗ, με την ελπίδα ότι ο αγώνας για τα ιδανικά στα οποία πιστέψανε και για τα οποία παλέψανε θα συνεχιστεί, προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Πολυγώνου - Τουρκοβούνια, Ανω Αμπελόκηποι.

Ειρήνη Κούφη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΘΗΝΑΣ ΤΣΙΓΚΑΡΗ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 10/2/2011, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Κυψέλης.

Αγγελική Κουτσουμπού και Αγγελική Τσιούνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 5 χρόνια και των θείων μου ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΪΚΑΛΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Εγνατίας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης 500 ευρώ στο ΚΚΕ.

Δημήτρης Γιαννόπουλος

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ και στον ένα χρόνο από την απώλειά του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Λαγκαδά.

Θεοχάρης Μπλέτσας
Θεοχάρης Μπλέτσας
Η γυναίκα του Σούλα

***

ΦΩΤΟ

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ημερών από το θάνατο της ΜΑΡΙΚΑΣ ΗΛΙΑΔΟΥ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, τα παιδιά της Θανάσης - Τόνια - Μάρθα - Ευδοξία και τα εγγόνια της προσέφεραν για τις ανάγκες του Κόμματος και του 20ού Συνεδρίου 600 ευρώ, μέσω της ΤΕ Φλώρινας.

Γεννήθηκε το 1925 στο Αντλερ της Ρωσίας. Το 1930 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Πεντάβρυσο Καστοριάς. Ακολούθησε την οικογένειά της, η οποία πήρε μέρος την Αντίσταση. Το 1947 εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Αποφοίτησε από την 3η σειρά Σχολής Αξιωματικών του βουνού. Διακρίθηκε μέσα στους πρώτους 30. Υπηρέτησε ως νοσηλεύτρια δίπλα στον γιατρό Τζαμαλούκα. Το 1949 πήρε το δρόμο της προσφυγιάς με τους άλλους μαχητές του ΔΣΕ. Εγκαταστάθηκε στην Τασκένδη. Το 1950 παντρεύτηκε τον σύντροφο Δημήτρη Τριανταφυλλίδη - στέλεχος του ΚΚΕ - και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Το 1985 επαναπατρίστηκε, μένοντας αρχικά στη Θεσσαλονίκη. Από το 1989 έμενε στην Δροσοπηγή Φλώρινας.

Σε όλη της τη ζωή αγωνίστηκε για τα δίκαια του λαού, για το Σοσιαλισμό. Αλύγιστη - αταλάντευτη, πάντα στο πλευρό του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία της πνοή στις 17 Γενάρη 2017.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, της συζύγου μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (φωτ.), και των αδελφών μου, ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, προσφέρω για όλους τους παραπάνω ονομαζόμενους το ποσό των 100 ευρώ.

ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΓΚΑΡΗ
ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΓΚΑΡΗ
Η οικογένεια Γιάννη Παπακώστα, η κόρη του Τατιάνα, ο γαμπρός Ανατόλ, η εγγονή Ναταλία και ο εγγονός Γιάννης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή, η ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΓΚΟΜΗΤΡΟΥ από την Καισαρειά Κοζάνης. Ηταν πιστή φίλη και ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της.

Ηταν η ψυχή της οικογένειας, στεκόταν πάντα στο πλευρό των παιδιών της τα οποία γαλούχησε στα ιδανικά του αγώνα, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Οταν το Κόμμα το απαιτούσε, πάντα παραχωρούσε το σπίτι της για να γίνονται οι συνελεύσεις της ΚΟΒ Καισαρειάς.

Στην μνήμη της, ο γιος της Ζήσης Γκογκομήτρος, προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 5/2/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής - κομμουνιστής σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσα του στη ζωή Μαριάνθη Γαβρίλη προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καλλιθέας.

  • Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και αταλάντευτου μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΙΛΗ, που «έφυγε» από κοντά μας την Κυριακή 5 Φλεβάρη, προσφέρουμε 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας.

Πολύβιος και Μαρία Τζουμάνη

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Σπύρος Μπλέτσας προσφέρει 150 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου για τους μαχητές του ΔΣΕ στη Φλώρινα, μέσω της ΚΟΒ Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας, στη μνήμη των γονιών τους ΜΠΛΕΤΣΑ ΘΕΟΧΑΡΗ και ΜΠΛΕΤΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Επίσης, των θείων της ΠΟΠΟΤΑ ΝΙΚΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ που χάθηκε στο Γράμμο - Βίτσι, και ΠΑΤΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ που πέρασε από τον ΔΣΕ και στη συνέχεια έζησε πολιτικός πρόσφυγας στο χωριό «Νίκος Μπελογιάννης» στη ΛΔ Ουγγαρίας.

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
***

Με τη συμπλήρωση δύο μηνών από το θάνατο του γαμπρού μου ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗ (οικοδόμου από την Ευξεινούπολη), σταθερού και δραστήριου οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 30 ευρώ στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Αλμυρού Μαγνησίας.

Βασίλης Πορφυρίου

***

ΦΩΤΟ

Στις 11/2/2017, «έφυγε» από τη ζωή, ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, γεννημένος στα Δολιανά Ιωαννίνων. Από 18 ετών ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Αγωνίστηκε για τα ιδανικά του ΚΚΕ, για ένα καλύτερο μέλλον. Για τη δράση του, εξορίστηκε στην Ικαρία και μετά στη Μακρόνησο.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Η σύζυγος Αγγελική, οι κόρες του Αφροδίτη και Δήμητρα και οι εγγονές του


ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΠΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΠΑΣ

ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΕΥΔΟΚΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΜΠΕΣΗ

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ

ΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΓΚΟΜΗΤΡΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΟΓΚΟΜΗΤΡΟΥ

ΖΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΖΙΑΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

ΠΟΛΑ ΣΙΣΚΟΥ
ΠΟΛΑ ΣΙΣΚΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΣΚΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΙΣΚΟΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΠΑΖΗΣ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΠΑΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ