ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 17 Μάρτη 2017
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ
ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πριν 20 χρόνια, στις 16 Μάρτη 1997, ο ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ. Είκοσι χρόνια χωρίς τον σύζυγο, τον πατέρα, τον παππού, που δεν πρόλαβε να γίνει. Το Κόμμα, στο οποίο πίστευε και για το οποίο έπαιξε τη ζωή του κορόνα - γράμματα, υπάρχει ακόμα και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη συναδέλφωση των λαών, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την παγκόσμια ειρήνη και την απουσία της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Τιμούμε τη μνήμη του ανθρώπου αυτού, που δεν έκανε πίσω στους αγώνες, δεν πρόδωσε τα ιδανικά και τις αξίες του και γαλούχησε τα παιδιά του συνειδητά ή ασυνείδητα με τις αρχές του σεβασμού στον συνάνθρωπο, της αδιάλειπτης αγωνιστικής διάθεσης, της υπεράσπισης των αρχών μας, με όποιο κόστος κι αν έχει αυτό. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ και τον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που είχε ως όργανο επιβολής δικαιοσύνης και τη θεωρούσε απαραίτητη κάθε μέρα στο σπίτι, όπως το ψωμί και το κρασί στο τραπέζι, 50 ευρώ.

Η σύζυγος Μαρία, τα παιδιά του Σταματίνα, Κώστας, Γεράσιμος, τα εγγόνια του Ουρανία, Βασίλης, Ζαχαρένια και ο γαμπρός του Γιώργος

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

Τη Δευτέρα 20 Μάρτη, στη 1 μ.μ., στο χωριό Λουκάδικα Κότρωνα Μάνης, θα τελεστεί η κηδεία του αντιστασιακού ΘΩΜΑ ΓΟΥΛΑΚΟΥ.

Η οικογένειά του



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ