ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 14 Μάη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Προχτές, 12 Μάη 2017, πέρασαν τρία χρόνια από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, στελέχους του Κόμματος, ευρωβουλευτή και για πολλά χρόνια μέλους της ΚΕ, ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, και η απουσία του πάντα θα πονάει.

Η πίστη στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η κομμουνιστική αγωνιστικότητα, η ανιδιοτελής στάση ζωής, η ολόψυχη αγάπη του για τους ανθρώπους του μόχθου, η προσφορά του στο διεθνές κίνημα, στην πάλη των λαών και τη διεθνιστική αλληλεγγύη είναι χαρακτηριστικά με τα οποία πορεύτηκε στο διάβα της σύντομης αλλά «γεμάτης» ζωής του ο Μπάμπης.

Σεμνός, μετρημένος, ένα σπάνιο, αρμονικό σύνολο επιστήμης και πολιτικής, έτσι θα είναι πάντα στο νου και στην καρδιά μας, συνεχίζοντας τον αγώνα του για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για τα οποία αφιέρωσε όλη του τη ζωή.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Γεωργία και τα παιδιά του Ελλη και Γιώργος προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

  • Τρία χρόνια μετά τον αναπάντεχο χαμό του αγαπημένου μου αδερφού ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 150 ευρώ. Το κενό που άφησε δε μετριέται. Είναι πάντα μαζί μας στους αγώνες για τα ιδανικά του κομμουνισμού, στα οποία αφιέρωσε με συνέπεια και αφοσίωση όλη του τη ζωή.

Η αδερφή του, Σμαράγδα Αγγουράκη

***

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, προσφέρω, στη μνήμη του, στο αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ, το ποσό των 2.500 ευρώ.

Κατερίνα Γεροζήση

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 500 ευρώ στη μνήμη του πατέρα μας ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΑΕΡΑΚΗ του Μύρωνα, καταγωγής Ανωγείων Μυλοποτάμου Κρήτης. Ο Μανούσος Αεράκης (Μυρωμανούσος) «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή με βαθύ αίσθημα ικανοποίησης ότι εκπλήρωσε το καθήκον του στην πατρίδα και τον τόπο του, τα Ανώγεια, που τόσο αγαπούσε. Αγωνίστηκε για αξίες και ιδανικά και γνώρισε διώξεις και εξορίες. Πολέμησε με αυταπάρνηση και ηρωισμό τον κατακτητή από τις γραμμές του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ τη δύσκολη εκείνη για όλη την ανθρωπότητα περίοδο. Εγινε μέλος του ΚΚΕ από τα νεανικά του χρόνια έως το 2009. Το ήθος, η καλοσύνη και η ανθρωπιά ήταν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
Σου είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά σου στον τόπο και για τις αξίες που υπηρέτησες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος μας.

Τα παιδιά του Ζαχαρίας και Μύρων Αεράκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/5/2017 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ. Μας λείπει πολύ, λείπει από τα εγγόνια του που δεν πρόλαβε να τα γνωρίσει και να τα χαρεί όπως επιθυμούσε. Ομως, η Μαρία, ο Αντρέας, ο Γιώργος, ο Αντρέας μέσα από τις διηγήσεις των γονιών τους αρχίζουν να τον γνωρίζουν και όταν θα μεγαλώσουν και καταλάβουν θα είναι πολύ περήφανοι για τον παππού τους. Πάντα θα είναι ζωντανός στο νου και την καρδιά μας.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που μέσα από τις γραμμές του αγωνίστηκε με ακλόνητη πίστη μέχρι την τελευταία του πνοή, 400 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Η γυναίκα του, τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΙΟΣ γεννήθηκε το 1937 και πέθανε στις 22 Φλεβάρη 2017 στα Κουφάλια. Ο πατέρας του πολέμησε στον ΕΛΑΣ και συνέχισε μετά και στον ΔΣΕ. Σκοτώθηκε σε ενέδρα ηρωικά μαχόμενος, αφήνοντας τον Γιώργο σε ηλικία 11 χρόνων, με δύο αδερφούς και μία αδερφή μικρότερη, ορφανά. Από μικρός ρίχτηκε στη βιοπάλη, και έγινε βαθιά συνειδητοποιημένος κομμουνιστής παραμένοντας στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο τίτλος του κομμουνιστή ήταν ο πιο τιμητικός τίτλος, έλεγε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
Ο αδερφός του Λευτέρης, η αδερφή του Καλλιόπη και σύντροφοί του πρόσφεραν στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Κουφαλίων του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/2/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής και μέλος του ΚΚΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΟΥΣΜΟΥΛΗΣ. Είχε γεννηθεί το 1930 στο Ασμήνιο Ιστιαίας Ευβοίας. Ναυτεργάτης στο επάγγελμα, ήταν πάντα παρών στους αγώνες με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Για τη δράση του η χούντα τον εξόρισε στη Γυάρο. Παρά τα μακροχρόνια προβλήματα υγείας, που τον εμπόδιζαν να έχει ενεργή συμμετοχή, παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα, Μαρία, προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Ιστιαίας 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Αφιέρωμα σε έναν απλό άνθρωπο. «Ο άνθρωπος είναι σαν την άγρια θάλασσα. Δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβει μέσα του. Την μια τον βλέπεις φουρτουνιασμένο και μετά έρχεται η γαλήνη». Ο Andy Warhol είχε πει πως στον κάθε άνθρωπο αξίζουν 15 λεπτά δημοσιότητας. Ο παππούς μου μπορεί να μην ήταν καθόλου διάσημος αλλά αυτά τα λεπτά του δόθηκαν λίγα λίγα κατά τη διάρκεια της ζωής του. Κάποια όταν έλαβε εύφημη μνεία από την ΠΟΣΠΛΑ και το Σωματείο Πωλητών Α' Λαϊκής Αγοράς Αθηνών, για τη μεγάλη συνδικαλιστική του δράση. Κάποια όταν ανέβηκε στη σκηνή με τη χορωδία του Σίμωνα Καρά στα νιάτα του, και κάποια όταν βγήκε στην τηλεόραση για να φωνάξει τα πιστεύω του. Και τώρα, εισπράττει τα τελευταία του, μιας που εσύ, άγνωστε, διαβάζεις πέντε λόγια γι' αυτόν.

Ηταν ένας απλός άνθρωπος, καθημερινός. Ηταν ο πατέρας, που μετά από ώρες δουλειά, θα πήγαινε τα παιδιά του στη θάλασσα και τους έσπαγε καρπούζια δίπλα στο κύμα. Ηταν ο θείος που είχε τα ανίψια του σαν παιδιά του και τα ανέβαζε πάνω στην καρότσα για να τα πάει βόλτες και να τα φροντίσει να μην τους λείψει τίποτα. Ηταν ο μικρός αδελφός, που φάνηκε πολύ μεγάλος στις δύσκολες στιγμές. Μα πάνω από όλα, ήταν ο παππούς μου, που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του και την περηφάνια του για μένα, επαινώντας σε κάθε βήμα της μικρής ζωής μου. Γεννήθηκε αγωνιστής, έζησε αγωνιστής, και πέθανε ως αγωνιστής! Για όλα αυτά και ακόμα περισσότερα σε αγαπάμε και μας λείπεις.

ΚΑΛΛΙΑΜΠΑΚΟΣ ΜΙΜΗΣ
ΚΑΛΛΙΑΜΠΑΚΟΣ ΜΙΜΗΣ
Ο ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Δεκέμβρη 2016.

Στο Κόμμα που αγαπούσε και στήριξε, η οικογένεια του Φώτη Μανιάτη, τα αδέλφια του, Αθανάσιος και Νικήτας Μανιάτης, και τα ανίψια του, για οικονομική ενίσχυση προσέφεραν το ποσό των 350 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗ προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ευκαρπίας, 50 ευρώ.

Ο Αλέκος Δελβινιώτης γεννήθηκε το 1929 στο Δασύλλιο Γρεβενών. Από τα παιδικά του χρόνια εργάτης. Στην Κατοχή εντάσσεται από την αρχή στη Νεολαία του ΕΑΜ, πρωτοπόρος ΕΠΟΝίτης. Το Δεκέμβρη του 1946 κατατάσσεται στον ΔΣΕ. Ακολούθως οργανώνεται στο ΚΚΕ, όπου και έμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του. Πήρε μέρος στις μεγάλες μάχες του Γράμμου - Βίτσι το 1948, στην ανακατάληψη του Γράμμου το 1949, στις μάχες της Φλώρινας, στα Πατώματα, στη Μουργκάνα κ.α. Διετέλεσε Διμοιρίτης Βαρέων Πολυβόλων με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Από τον Μάρτη του '49, υπήρξε μαθητής της ΣΤ' Σειράς του ΣΑΓΑ. Το παράδειγμά του συνεχίζει να φωτίζει ολόκληρη την οικογένειά του, δείχνοντάς μας το δρόμο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Η σύζυγός του Μαρία

Η κόρη του Ανθούλα

Τα εγγόνια του Ανδρέας και Αλέξανδρος Γκούσεφ

***

ΦΩΤΟ 2

Δεν ξεχνάμε και φέτος τους αγαπημένους μας γονείς, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΩΡΑΪΤΗ και ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και μέλη του ΚΚΕ από τα εφηβικά τους χρόνια. Ο πατέρας μας ήταν υπεύθυνος σε όλο το νησί της Θάσου. Παρ' όλα τα βασανιστήρια, το ξύλο και τις φυλακές, παρέμειναν πιστοί στα ιδανικά τους μέχρι την τελευταία τους πνοή.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εμείς, τα παιδιά τους, θα τους νιώθουμε πάντα κοντά μας, θα είναι πάντα ανάμεσά μας, γιατί είναι αδύνατο να τους ξεχάσουμε.

Είμαστε υπερήφανοι που ήταν κομμουνιστές. Θα τους έχουμε για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας και νιώθουμε το ηθικό χρέος να συνεχίσουμε τους αγώνες τους για έναν κόσμο καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο. Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

Οι κόρες τους και οι γαμπροί τους, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος - Αννα Παναγιωτοπούλου, Αθανάσιος Γισγάκης - Τούλα Γισγάκη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν επτά χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 60 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγος Ευτυχία, τα παιδιά και τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών Αχιλλέα και Ζωής Μακρίδου και των αδελφών μου Παναγιώτη και Κώστα Μακρίδη προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1948 στο Μάλι Μάδι.

Η ΖΩΗ ΜΑΚΡΙΔΟΥ μπαινόβγαινε στις φυλακές και «έφυγε» από τη ζωή το 1967.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ σκοτώθηκε το 1947, σε ηλικία 20 χρόνων, στα Πιέρια Ορη.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ, μαχητής του ΔΣΕ, έζησε για χρόνια στην Τασκένδη ως πολιτικός πρόσφυγας.

Ελπίδα Ιωαννίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου και των αδελφών μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ (φωτ.), ΕΠΟΝίτη, μέλους του ΚΚΕ, που πέθανε στις 4/1/2009, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΜΙΑΤΖΗ (φωτ.), που πέθανε στις 29/4/2014, και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, προσφέρω 25 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης, και 25 ευρώ στο Παράρτημα Ν. Σμύρνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Ο γιος και αδερφός Αυγουστής Κυμιατζής

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου γονιών ΞΑΝΘΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ, που μου έμαθαν να σέβομαι το Κόμμα μας για τους ηρωικούς του αγώνες του χτες, του σήμερα και τους μαζικούς αγώνες που θα έρθουν για ισότητα, κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για δουλειά και παγκόσμια ειρήνη, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή». Μου λείπετε κάθε μέρα και πιο πολύ.

Η κόρη σας, Μαίρη Κούτσουτου

***

ΦΩΤΟ

Στις 16 Μάη 2017 συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος, πατέρας και παππούς ΜΙΜΗΣ ΚΑΛΛΙΑΜΠΑΚΟΣ. Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευπαλίου Δωρίδας.

Τα παιδιά του Ελένη και Γιάννης

Η εγγονή του Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΛΗ, με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΔΡΟΥ, από την Κόνιτσα Ιωαννίνων, ο γιος του προσφέρει το ποσό των 20 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

ΦΩΤΟ

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ - ΜΟΤΖΑΚΗΣ, από τη Μέση Ρεθύμνου, πιάστηκε στο μπλόκο της Λεύκης, πέρασε από τις φυλακές «Μέρλιν» και «Χατζηκώστα» και εκτελέστηκε μαζί με άλλους πατριώτες στους Αγίους Θεοδώρους Κορίνθου στις 4 Μάη 1944.

Στη μνήμη του, ο γιος του Νίκος προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

ΦΩΤΟ

Ο συναγωνιστής Γιώργος Μακρίδης προσφέρει στη μνήμη του αλύγιστου κομμουνιστή ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ 50 ευρώ στην ΚΟΒ Περισσού.

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΖΩΗ
ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΖΩΗ
***

ΦΩΤΟ

Την ιστορία του Κόμματος, της ταξικής πάλης, δε γράφουν μόνο τα μεγάλα γεγονότα, η ανάδειξη ηρωικών μορφών στις μεγάλες στιγμές. Τη γράφει η καθημερινή ασίγαστη πάλη των κομμουνιστών σε καταστάσεις που δύσκολα καταγράφονται ως ηρωικές, αν και είναι τέτοιες. Σε αυτές πάντα ξεχωρίζουν οι αταλάντευτοι κομμουνιστές και τέτοιος ήταν ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ, όπως τον γνώρισα ως οδηγό της ΚΕ αμέσως μετά την κρίση του 1991 και στη συνέχεια στην πορεία ανασυγκρότησης του Κόμματος.

Ο σύντροφος Δημήτρης ενσάρκωνε ό,τι απαιτούσε αυτή η δύσκολη δουλειά στη δράση του Κόμματος, αποδεικνύοντας ότι τα κομμουνιστικά χαρακτηριστικά αναπτύσσονται ανεξάρτητα από τον καταμερισμό δουλειάς στο Κόμμα. Θα μας μείνει αξέχαστος.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας.

Ελένη Μπέλλου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΗΔΡΟΣ
ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ
ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΒΙΝΙΩΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΤΛΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΚΟΥΤΣΟΥΤΟΥ ΞΑΝΘΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΑΕΡΑΚΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΔΙΟΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΟΥΣΜΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΟΥΣΜΟΥΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προσφορά

Η Αγγέλλα Πιλιτσοπούλου προς τιμήν του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ προσφέρει 200 ευρώ μέσω της ΤΟ Κιλκίς.

ΚΗΔΕΙΑ

Στις 12 Μαΐου «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μας συντρόφισσα ΟΛΓΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ, σε ηλικία 89 ετών. Αφιέρωσε τη ζωή της στην υπόθεση της εργατικής τάξης, πολεμώντας μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ και παραμένοντας πιστό μέλος του ΚΚΕ μέχρι και το τέλος της ζωής της.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο νεκροταφείο των Αγίων Αναργύρων στις 6 το απόγευμα. Η οικογένειά της επιθυμεί, αντί στεφάνου, τα χρήματα να δοθούν για ενίσχυση του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ