ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 7 Ιούνη 2017
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 11 Ιούνη, στις 11.40 π.μ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίων Αναργύρων, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του λατρευτού μου συζύγου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗ.

Καλώ τους συγγενείς και φίλους να τον τιμήσουν με την παρουσία τους. Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του, Παναγιώτα


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από τα βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ» στην Ομόνοια, ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, Γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, που εκτελέστηκε το 1944, εν ψυχρώ, από τους συνεργάτες των Γερμανών, ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, που εκτελέσθηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ ΝΕΩΝ στο πανεπιστήμιο, που πιάστηκε και στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, που πιάστηκε το 1944 από τους Γερμανούς, αργότερα εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη και στο Μακρονήσι και πέθανε το 1982, ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, που τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας, προσφέρω 130 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θρακομακεδόνων.

Βασιλική Κότσιρα

***

ΦΩΤΟ

Χτες 6 Ιούνη συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο καλός μας φίλος και κουμπάρος ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οικογένεια Κώστα και Κούλας Μαραγκουδάκη


ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Μενέλαος Στεφανίδης
Μενέλαος Στεφανίδης


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ