ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 30 Ιούλη 2017
Σελ. /28
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Στις 6 Αυγούστου «κλείνουν» 40 μέρες από το θάνατο του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΥΜΑΡΗ. Από νεαρός ήταν ενταγμένος στο λαϊκό - εργατικό κίνημα, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση. Συμμετείχε στους αγώνες της γενιάς του 1-1-4 και στη συνέχεια στο ναυτεργατικό συνδικαλιστικό κίνημα ως μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού. Το 1979 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε πιστά και αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές των Κομματικών Οργανώσεων Περάματος και στη συνέχεια του Καραβοστάμου Ικαρίας, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του. Παράλληλα, ήταν μέλος της διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων Ικαρίας.

Στη μνήμη του συντρόφου, η σύζυγός του Μαρία, τα παιδιά του Αθηνά και Νίκος και τα εγγόνια του προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», μέσω της ΚΟΒ Καραβοστάμου, 100 ευρώ.

Το μνημόσυνο θα γίνει στις 6 Αυγούστου στις 10 το πρωί στο Καραβόσταμο, στην Ικαρία.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Τιμώντας τη μνήμη των αδελφών ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), που σκοτώθηκε στις 2/6/1943 στην ανατίναξη της σήραγγας στο Κούρνοβο, ΑΝΤΩΝΗ, που «έφυγε» στις 31/7/1990, ΣΤΕΛΙΟΥ (φωτ.), που «έφυγε» στις 24/5/2017 και της αδελφής τους ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, που «έφυγε» στις 8/11/2010, από το Κερατσίνι Πειραιά, ο γιος του Αντώνη, Γιάννης. και η αδελφή τους Μαρία προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 και 30 ευρώ, αντίστοιχα, μέσω ΚΟ Κάτω Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΑΛΚΗ ΣΑΚΑΛΗ, αταλάντευτου αγωνιστή για την ιδέα του κομμουνισμού, τον οποίο χάσαμε εδώ και τρία χρόνια (31/7/2014), προσφέρω 50 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Λάρισας.

Δημήτρης Σακαλής

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη της αγαπημένης μου κορούλας ΕΙΡΗΝΗΣ, που κλείνει ένα χρόνο που μας «έφυγε» για πάντα από τη ζωή, προσφέρω για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αρτέμιδος - Σπάτων, το ποσό των 80 ευρώ.

Ο πατέρας της, μέλος του ΚΚΕ, Λομβαρδός Νίκος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ, οπαδού και φίλου, που στάθηκε πάντα αταλάντευτα δίπλα στο Κόμμα σε δύσκολες στιγμές, οι φίλοι του και σύντροφοι προσφέρουν 160 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων Πεντέλης, στο τιμημένο ΚΚΕ.

***

Στις 12 Ιούλη 2017 «έφυγε» από τη ζωή η πιστή οπαδός του Κόμματος ΕΛΛΗ ΗΛΙΑ. Θα τη θυμάμαι πάντα για τη γλυκύτητα του χαρακτήρα της και τις ιστορίες που μου έλεγε. Στη μνήμη της προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗ
Τασούλα Κολοβού

***

ΦΩΤΟ

Δεν τον ξεχνάμε αν και πέρασαν 14 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΜΗΤΣΟΥ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΥ.

Τα χρόνια περνούν, αλλά η θύμηση αγωνιστών σαν τον σύντροφο Μήτσο Κατσιανάκο, παραμένει έντονη. Σαν χτες που «έφυγε» ο πατέρας, ο σύντροφος με την ουσιαστική έννοια, απέναντι στους εργάτες, στους φίλους, στους ανθρώπους του μόχθου. Τον θυμόμαστε πάντα. Αφοσιωμένος αγωνιστής του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ολοκληρωμένος κομμουνιστής. Πέρασαν 14 χρόνια από τις 3 Αυγούστου του 2003, που ο Μήτσος της Εργατικής Αχτίδας, των Οργανώσεων της Αττικής, της Κρήτης, των Τρικάλων, των Ελλήνων εργατών στη Γαλλία, των Οργανώσεων στη Δυτ. Ευρώπη, δεν είναι μαζί μας.

Εντάχθηκε από τα νεανικά του χρόνια στο επαναστατικό κίνημα όντας μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη και της ΕΔΑ. Το 1967 λίγο μετά τη δικτατορία έγινε μέλος του ΚΚΕ στο Παρίσι όπου εργαζόταν.

Συνδικαλιστικό στέλεχος της CGT στην αυτοκινητοβιομηχανία και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Εργαζομένων στη Γαλλία. Συμμετείχε στην εξέγερση του Μάη του '68 στη Γαλλία. Οι Γάλλοι εργάτες τον θυμούνται. Δεν απουσίαζε από καμιά εργατική διεκδίκηση.

Αναδείχθηκε στέλεχος του Κόμματος και στο 9ο Συνέδριο εκλέχθηκε μέλος της ΚΕ του.

Σεμνός και ανιδιοτελής, όπως πρέπει στο μέλος του ΚΚΕ, υπομονετικός στη βοήθεια και ανάδειξη στελεχών, πρόθυμος να σπεύσει όπου το Κόμμα τον χρειαζόταν. Από όπου πέρασε άφησε θετικό έργο.

ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Στα χρόνια της κρίσης στο Κόμμα, όταν άλλοι τα δίπλωναν και αποχωρούσαν από το ΚΚΕ, αγωνίστηκε πιστός στο μαρξισμό - λενινισμό, με εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, στο λαό.

Είχε το χάρισμα της πειθούς. Βοηθούσε τους συντρόφους να κατανοούν τις δυσκολίες του αγώνα. Αταλάντευτος, με ευθυκρισία, συνέβαλε θετικά στην πρόοδο του Κόμματος.

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν η αγωνιστική του στάση, η συνέπεια, η ανιδιοτέλεια, η προσήλωσή του στα ιδανικά και τους στόχους του ΚΚΕ.

Τον θυμόμαστε πάντα. Στο δρόμο του αγώνα, τον νιώθουμε να διαδηλώνει. Στην πάλη του ΚΚΕ, για τον σοσιαλισμό, είναι πιο έντονη η απουσία του. Στους σημερινούς καιρούς, αγωνιστές σαν τον Μήτσο είναι απαραίτητοι.

Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Ελένη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (φωτ.) του Συμεών γεννήθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς το 1932. Στην Κατοχή η οικογένειά του πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Ο αδερφός του ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ σκοτώθηκε στον ΔΣΕ το 1947 και ο γαμπρός του ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ εκτελέστηκε με απόφαση του Στρατοδικείου Κιλκίς το 1948.

Αυτά τα γεγονότα σημάδεψαν τη ζωή του και έμεινε σταθερά και αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ. Πέθανε το 2008.

Στη μνήμη των παραπάνω η κουνιάδα του Βαγγέλη Λαζαρίδη, Παρέσα Κοτσαλίδου, προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Κιλκίς 100 ευρώ. Στη μνήμη του Λεωνίδα Λαζαρίδη, η νύφη του Αγγέλα Λαζαρίδου προσφέρει 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Κιλκίς.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πριν από λίγες μέρες από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο σύντροφος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Τάκης ) στην Πολωνία, όπου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες.

Ο σύντροφος Τάκης γεννήθηκε το 1928 στην Αψαλο Αλμωπίας, στην Πέλλα. Προερχόταν από οικογένεια αγωνιστών ανταρτών του ΕΛΑΣ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ενάντια στους φασίστες εισβολείς. Εντάχθηκε και ο ίδιος από νεαρή ηλικία στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Στα 1944 έγινε μέλος του Κόμματος, τίτλο που τίμησε με την ενεργή παρουσία και δράση του μέχρι το θάνατό του.

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε τραυματίας για περίθαλψη στο Νοσοκομείο «250» της φιλόξενης ΛΔ της Πολωνίας. Παρότι έμεινε με σωματική αναπηρία εργάστηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αόμματων στην περιοχή Βρότσλαβ - Λέσνιτσα συμβάλλοντας στην αγροτική οικοδόμηση της χώρας αυτής, όπου τιμήθηκε πολλές φορές για την πρωτοπόρα δουλειά του.

Συμμετείχε, παράλληλα, τόσο στις Οργανώσεις του Κόμματος, όσο και στις Οργανώσεις των Πολιτικών Προσφύγων στη χώρα που βρέθηκε μετά τον Εμφύλιο.

Με τον επαναπατρισμό του στη γενέτειρα Πέλλα συμμετείχε και ήταν για αρκετά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ Αριδαίας, για κάποιο διάστημα και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ. Παράλληλα, αποτελούσε την «ψυχή» του Παραρτήματος Αριδαίας της ΠΕΑΕΑ και της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ αργότερα, διατέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος, δραστηριοποιούσε τους αντιστασιακούς και τους πολιτικούς πρόσφυγες στα πρώην ανταρτοχώρια της Καρατζόβας (επαρχία Αλμωπίας) και συντηρούσε μάλιστα με δική του οικονομική συμβολή τα γραφεία του Παραρτήματος.

Συμμετείχε σταθερά στη ζωή και τη δράση του Κόμματος, δεν έλειπε από καμιά εκδήλωση και ειδικά οι εκδηλώσεις για τη μάχη στα Στενά του Μουχαρέμ - Χάνι Εδεσσας ήταν συνυφασμένες με την παρουσία του συντρόφου Τάκη. Μας αφήνει παρακαταθήκη για τη συνέχεια την συνέπεια και την αποφασιστικότητά του στη δουλειά της Οργάνωσης μέχρι τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία, που αποτελούσε και αποτελεί τον κοινό μας στόχο.

ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΥΒΑ
ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΥΒΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΛΥΒΑ, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια, η σύζυγός του Σούλα και ο γιος του Γιώργος προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κύπρου του ΚΚΕ.

***

Στις 25 Ιούνη 2017 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΥΜΑΡΗΣ.

Ο σύντροφος Χρήστος ήταν για πολλά χρόνια μέλος στην ΚΟΒ Περάματος, πάντα παρών σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες που έδωσε η ΚΟΒ, δεν είπε ποτέ όχι σε ό,τι και αν χρεωνόταν και το έφερνε πάντα σε πέρας. Μετά τη συνταξιοδότησή του μετακόμισε στην Ικαρία και συνέχισε από εκεί να παλεύει για τα δίκια της εργατικής τάξης και του λαϊκού κινήματος, που υπηρέτησε με σεμνότητα σε όλη του τη ζωή.

Στις 4 Ιούλη 2017, πέθανε ο σύντροφος ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, μέλος της ΚΟΒ Περάματος.

Ο σύντροφος Αντώνης, συνταξιούχος οικοδόμος, συμμετείχε στη δράση της ΚΟΒ τα προηγούμενα χρόνια, όσο δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που τον καθήλωσαν στο σπίτι του.

Στη μνήμη τους σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Περάματος, 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ (φωτ.), μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 12 χρόνια και στη μνήμη των τριών αδελφών μου, ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ και πρόσφατα του ΜΑΣΜΑΝΙΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας στο τιμημένο ΚΚΕ.

Η σύζυγος και αδελφή, Σοφία Ζαχαριάδου

***

ΦΩΤΟ

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ γεννήθηκε στον Πεύκο Βιάννου το 1929. Το 1943, σε ηλικία 14 χρόνων, συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση της επαρχίας Βιάννου - Ηρακλείου βοηθώντας στην απόκρυψη και στη μεταφορά Αγγλων στρατιωτικών και την ίδια χρονιά μετά το ολοκαύτωμα των χωριών της επαρχίας (κάψιμο και ανατίναξη σπιτιών και ομαδικές εκτελέσεις από τους ναζί), βίωσε την εσωτερική προσφυγιά μαζί με τη νεογέννητη κόρη της και όλη της την οικογένεια.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας και ειδικότερα το 1946 - 1948 αντιμετώπισε την τρομοκρατία και τις διώξεις από τους Χίτες και ταγματασφαλίτες της περιοχής, μέχρι έγγραφη απειλή για εξορία στη Νάξο, ενώ ήταν βαριά άρρωστη από τύφο και ο άντρας της παράνομος και καταδιωκόμενος.

Το 1949 - 1950 τελειώνει με άριστα την Ανωτέρα Οικοκυρική Σχολή Χανίων και εργάζεται ως αγρότισσα και παράλληλα ως επαγγελματίας (καφέ - οινοπαντοπωλείο - μαγειρείο - μοδίστρα). Παράλληλα δραστηριοποιείται στις γραμμές της προδικτατορικής ΕΔΑ και αντιμετωπίζει όλη τη μισαλλοδοξία αρχικά της περιόδου Παπάγου και στη συνέχεια του καραμανλικού αστυνομικού κράτους της 8ετίας ΕΡΕ (1955 - 1963) και της απριλιανής χούντας.

Μετά την πτώση της δικτατορίας, το 1974, δραστηριοποιείται ως μέλος του ΚΚΕ στην τοπική Κομματική Οργάνωση της επαρχίας Βιάννου μέχρι το 2010. Στη συνέχεια απείχε από κάθε δραστηριότητα κοινωνική, πολιτική και κομματική, λόγω ασθένειας (νόσος Αλτσχάιμερ).

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, στις 11-7-2017. Κηδεύτηκε την Παρασκευή 14-7-2017 στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.

Στη μνήμη της προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα, οι αδελφές και τα ξαδέλφια

***

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ η οικογένεια Κωνσταντίνου Γ. Στεφανάκη προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγωνίστριας αδελφής μου ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, το γένος Δημητρίου Σακκάτου, και του αγωνιστή συντρόφου της ζωής της ΓΙΑΝΝΗ Α. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (καπετάν Λευτέρη), μαχητών και στελεχών του ηρωικού ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ, προσέφερα 30 ευρώ στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Καισαριανής και 30 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή», σημαντικό δημιούργημα για τους απόμαχους του Αγώνα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Βαγγέλης Δημ. Σακκάτος

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Ιούλη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου.

Η οικογένειά του

***

Στις 19/7/2013 «έφυγε» ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ, ο αγέρωχος και ευγενικός σύντροφος και φίλος, ο συνάδελφος και ανιδιοτελής συνδικαλιστής, ο σεμνός, ήπιος και ανυποχώρητος στις ιδέες και αξίες των πανανθρώπινων ιδανικών, ο ακούραστος και πρωτοπόρος της προσφοράς και της αλληλεγγύης, ο στοργικός πατέρας και σύζυγος.

Παράδειγμα προς μίμηση σε τόσα... τόσα κι άλλα τόσα. Σίγουρα θα με μάλωνε, όντας άνθρωπος του μέτρου και της ταπεινότητας, της ειλικρίνειας και της αλήθειας. Και η αλήθεια είναι ότι μας λείπει πολύ.

Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λογιστών.

Δ. Κ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, που φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.

Η σύζυγος Μαίρη, ο γιος Βασίλης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των:

ΣΤΡΑΤΗ ΣΙΝΙΟΡΟΥ (1922 - 1995) από την Αγιάσο Λέσβου. Μαχητής του ΔΣΕ στο Γράμμο 1948 - 1949 στο 1ο Τάγμα Μηχανικών Σαμποτέρ.

ΗΛΙΑ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗ (1950 - 2017) από την Αγιάσο Λέσβου. Πρωτοπόρος μαχητής και αταλάντευτος κομμουνιστής σε όλες τις δυσκολίες της ταξικής πάλης.

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ (1949 - 2016), ακούραστου «εργάτη» του Κόμματος και του κινήματος μέχρι το τέλος.

Η παρακαταθήκη που μας άφησαν, όπως χιλιάδες αγωνιστές και αγωνίστριες, είναι μεγάλη!

Εκατό χρόνια ΚΚΕ γεμάτα αγώνες και θυσίες. Τρεις γενιές αγωνιστών, στον πόλεμο και την «ειρήνη» των αστών. Με τους αγώνες τους χάραξαν το δρόμο προς την τελική νίκη των λαών, το σοσιαλισμό. Τιμή και δόξα στους λαϊκούς αγωνιστές του ΚΚΕ!

ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟΣ
Προσφέρω 2.000 ευρώ στο ΚΚΕ

Σινιόρος Παναγιώτης

***

Το σύντροφό μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΚΡΗ σκεφτόμαστε διαρκώς εδώ και ένα μήνα που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας. Τιμώντας τον κάνουμε προσφορά στο Κόμμα μας, 200 ευρώ. Οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ Καρλοβάσου, ΚΟΒ Εκπαιδευτικών και ΚΟΒ Κατασκευών Σάμου του ΚΚΕ.


ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ

ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΒΟΥΛΒΟΥΛΗΣ

ΣΑΚΑΛΗ ΑΛΚΗ
ΣΑΚΑΛΗ ΑΛΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΑΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΤΑΚΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΙΝΙΟΡΟΣ
ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΙΝΙΟΡΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΕΤΖΗΣΑΜΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ