ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΑΝΑΣΗ και ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΠΑ και της αδελφής μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΠΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρουμε 1.000 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά - αδέλφια Νίκος και Ελένη

Τα εγγόνια και παιδιά τους

Θάνος, Νίκη, Δέσποινα, Θανάσης και Τάσος

***

Πέρασαν αρκετά χρόνια από το θάνατο των γονιών μου ΧΑΡΑΥΓΗ ΠΑΥΣΑΝΙΑ και ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης από τη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Στην άσβεστη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πόλης Λαμίας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Νίκος Χαραύγης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου και μητέρας συντρόφισσας ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, που στις 13 Νοέμβρη 2017 συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατό της, προσφέρουμε 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Ο σύζυγος Παντελής

Οι κόρες Αγγελική και Ελένη

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, από Βάμβακα Λακωνίας, δολοφονήθηκε το Φλεβάρη του 1946 από τους Χίτες, ταλαιπωρήθηκε και κυνηγήθηκε όλη του η οικογένεια.

Στη μνήμη του, η νύφη του Κουκάκη - Μπεθρέκου Βάσω προσφέρει στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ 25 ευρώ.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, γιος του δολοφονημένου Κουκάκη Παναγιώτη, πήρε το όνομα του πατέρα του, συνεχιστής του αγώνα του. Φυλακίστηκε για τους αγώνες του υπέρ των εργαζομένων στην ΕΑΣ.

Η νύφη του δολοφονημένου και σύζυγος του γιου του Παναγιώτη, Κουκάκη - Μπεθρέκου Βάσω, προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 25 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΚΩΣΤΑ που συμπληρώνονται 8 χρόνια από τον θάνατό του και του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαρακίων Αιγάλεω.

Στεφανάκης Γιώργος

ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ
ΟΥΡΑΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΠΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΠΑ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας σύντροφο, παππού και θείο, ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΦΕΤΖΗ, που πέθανε πλήρης ημερών σε ηλικία 103 ετών, κηδεύουμε σήμερα, Τρίτη 14 Νοέμβρη 2017 και ώρα 3 μ.μ., στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Η οικογένειά του



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ