ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 24 Δεκέμβρη 2017
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Η πλειονότητα των ΚΚ σήμερα έχει υιοθετήσει μια πολιτική συμμαχιών ασύμβατη με το μαρξισμό - λενινισμό. Ωστόσο, οι Ελληνες κομμουνιστές κρατούν αταλάντευτη την πεποίθηση ότι ο κομμουνισμός είναι η μόνη δυνατή εναλλακτική στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που απειλεί την ανθρωπότητα.

«Το ΚΚΕ διατηρεί αδιάλλακτη πίστη στις αξίες και τις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού και μια αδιάσειστη πεποίθηση για την τελική ήττα του καπιταλισμού σε έναν κόσμο σε πολιτισμική κρίση», έγραφε ο Πορτογάλος κομμουνιστής επαναστάτης ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ. Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ σε ένα μεγάλο επαναστατικό κόμμα - το ΚΚΕ.

Κ. Α.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου και συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Δημητρίου.

Η σύζυγός του Βάγια

***

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΙΓΡΕ ή ΔΙΓΡΕ. Στη μνήμη του, η ανιψιά του Παγώνα Τιγρέ προσφέρει 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Κοντεύουν 6 χρόνια που έφυγες από κοντά μου και κάθε μέρα υπάρχει κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Πέρασαν 100 χρόνια από τη μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση και το Κόμμα μας, τιμώντας την, διοργανώνει εκδηλώσεις σ' όλη την Ελλάδα.

Στη μνήμη σου, ΧΡΗΣΤΟ μου, προσφέρω 60 ευρώ στο ΚΚΕ που αντιτίθεται και μάχεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τις δυνάμεις που τον στηρίζουν, πάντα στο πλευρό του λαού.

Καίτη Πιναρδάκη - Καραπλή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αλησμόνητων γονιών μας ΒΑΓΓΕΛΗ και ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΠΟΡΤΕΛΛΟΥ προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εύδηλου Ικαρίας, για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ
Τα παιδιά Φρόσω και Ντίνα

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, που «έφυγε» στις 16/8/2017, σύντροφοι από την ΚΟΒ Νεάπολης, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουν στο Κόμμα 150 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΡΑΝΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αγωνιστή του ΔΣΕ, η κόρη του Μαρία προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΓΙΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας 250 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗ, συντρόφου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο οποίος αγωνίστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε για την παγκόσμια ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη, οι οικείοι του προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο Παντελής απεβίωσε στις 16/11/2017 σε ηλικία 91 ετών.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΣΕΦΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΣΕΦΗ ΟΛΓΑΣ, πιστών οπαδών του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο Κόμμα 300 ευρώ μέσω ΤΟ Βιομηχανίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κόρη τους Σέφη Μαρία

Τα εγγόνια Κώστας και Ελένη Κατσιμένη

***

ΦΩΤΟ 2

Ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 40 ευρώ στη μνήμη των αξέχαστων συντρόφων ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΕΙΡΗΝΗΣ και ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΙΓΚΑ και των συντρόφων ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ και ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ προσφέρω 100 ευρώ.

Μαρία Τσίγκα

***

Είχα την τιμή, την τύχη και τη χαρά να γνωρίσω τον σύντροφο ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, έναν αληθινό αγωνιστή, με ακέραιο χαρακτήρα, μα πάνω απ' όλα έναν σύντροφο που με βοήθησε καθοριστικά στην οργανωμένη μου ζωή και που με τίμησε με τη συντροφική του αγάπη!

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βόρειων νοσοκομείων - Τομέα Υγείας - της ΚΟ Αττικής.

Πρεβελιανάκη Μαρία

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στους αγώνες ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Θέρμης, 400 ευρώ.

Η συντρόφισσά του

Πόπη Ντάγκα

  • Στη μνήμη του ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑ, σταθερού φίλου του Κόμματος, που «χάσαμε» πρόσφατα, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ 175 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 17 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας μας ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ, αξιωματικός του ΕΛΑΣ.

Για τη δράση του στο κίνημα καταδικάστηκε από την αντίδραση της χώρας μας και την ξενοκρατία και πέρασε δώδεκα ολόκληρα χρόνια στις φυλακές και στις εξορίες. Δεν σταμάτησε λεπτό να αγωνίζεται για την ανεξαρτησία της πατρίδας και την ευημερία του λαού.

Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Πυλαίας Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τα παιδιά του Γιάννης - Ντίνα Τζένα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ και ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΕΓΟΥΛΑ - ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Ν. Σμύρνης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου επί σειρά ετών στα «σύρματα», επ' ευκαιρία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος αλλά και της ονομαστικής του εορτής (στις 21 Δεκέμβρη), προσφέρουμε στη μνήμη του και στο αγαπημένο του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων.

Η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, ο δισέγγονός του

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μαθηματικού, μέλους της ΟΚΝΕ, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 από τους Γερμανούς, ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, μέλους της ΟΚΝΕ, γραμματέα της οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 από τους Γερμανούς, ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, μέλους της ΟΚΝΕ από το 1935, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ Νέων στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρουνόσβικ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς, αργότερα εξορίστηκε στον Αη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982, ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες γιατί κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας για τα βασανιστήρια Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ», ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας, η Κούλα Δούκα, ανιψιά τους, προσφέρει στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

***

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα και παππού ΘΩΜΑ ΓΙΑΝΝΙΚΗ και της μητέρας και γιαγιάς ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗ προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Λάρισας του Κόμματος.

Βάσω, Χαριτίνη, Σίσσυ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου), στελέχους του ΚΚΕ, η οικογένειά του πρόσφερε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Υμηττού, 100 ευρώ.

Ο Κώστας Κηπουρός γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας το 1914. Το 1936 οργανώνεται στην ΟΚΝΕ και λίγο αργότερα στο ΚΚΕ. Στο ελληνοαλβανικό μέτωπο πολέμησε ως διοικητής διμοιρίας. Διετέλεσε καπετάνιος τάγματος του ΕΛΑΣ στην Εθνική Αντίσταση και διοικητής τάγματος στον ΔΣΕ. Εζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγες», λατρεμένε μας ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Πιστός σύζυγος, στοργικός πατέρας και παππούς, αγαπημένος από όλο τον κόσμο, με ανθρωπιά, ήθος, αξιοπρέπεια και αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης μέχρι το τέλος της ζωής σου. Πίστευες στις αρχές και την ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού, ακολούθησες πιστά την ιδεολογία του κομμουνισμού, δίπλα στο τιμημένο ΚΚΕ, αγωνιζόμενος για μια κοινωνία δίκαιη και ανθρώπινη.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 200 ευρώ, η γυναίκα σου Ευδοκία, οι ανιψιές Δανάη, Χάρις, Νίτσα, ως ελάχιστη ενίσχυση στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

***

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Νίκος και Σοφία Μελεσανάκη

***

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ ο Δημήτρης Ζούπας προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Μαλέτσικος)
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (Μαλέτσικος)
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΑΔΑΚΗ
ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΑΔΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΑΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΟΡΤΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΟΡΤΕΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΟΡΤΕΛΟΥ
ΖΑΦΕΙΡΑ ΠΟΡΤΕΛΟΥ
ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΚΥΓΙΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΤΣΙΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΣΙΓΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΜΙΓΚΕΛ ΟΥΡΜΠΑΝΟ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ
ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΕΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΕΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΕΦΗ ΟΛΓΑ
ΣΕΦΗ ΟΛΓΑ
ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑΣ
ΑΒΡΑΑΜ ΝΤΑΓΚΑΣ
Προσφορές

-- Ο Γαβριήλ Γαβριηλίδης προσφέρει, ως πρώτη δόση, 500 ευρώ στο ΚΚΕ προς τιμήν των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου της ΤΕ Λάρισας.

-- Το Παράρτημα Αιγάλεω της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟ Αιγάλεω.

Αντλούμε πολύτιμη πείρα από την Οκτωβριανή Επανάσταση, από την πείρα οικοδόμησης του σοσιαλισμού, αλλά και από την εκατοντάχρονη ηρωική Ιστορία του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, από την αξιοποίηση της άμιλλας για την προώθηση υψηλών ιδανικών, την κατάργηση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης ανθρώπου από άνθρωπο.

-- Εμείς οι φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ Τορόντο Καναδά παλεύουμε με συνέπεια και αφοσίωση από τα μετερίζια της ξενιτιάς για τα ιδανικά και τις αξίες του τιμημένου ΚΚΕ.

Ενταγμένοι με εμπιστοσύνη και πιστοί στο λαϊκό κίνημα, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, συμμετέχουμε αγόγγυστα στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ με το ποσό των 1.540 δολαρίων Καναδά.

Χωρίς κανένα περιθώριο εφησυχασμού για τις μεταμορφώσεις και τον ταξικό συμβιβασμό του ΣΥΡΙΖΑ, τιμούμε τα εκατοντάχρονα της μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης και την 100χρονη ηρωική πορεία του ΚΚΕ.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να πορευτεί στο δρόμο του αγώνα έστω και αν δεν συμφωνεί σε όλα με το ΚΚΕ.

Εμείς αυτόν τον δρόμο θα βαδίσουμε με αισιοδοξία τιμώντας τη μνήμη των συντρόφων μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΤΗ, που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή και μας άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές μας.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι Χαρίτος Παναγιωτίδης (250 δολάρια), Σταύρος Παχής (250 δολάρια), Θανάσης Παρλάνης (300 δολάρια), Βασίλης Αποστολάτος (250 δολάρια), Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος (50 δολάρια), Κώστας Γιαννάδης (100 δολάρια), Νώντας Ηλιάδης (100 δολάρια), Παύλος Ζάχος (30 δολάρια), Γιάννης Τελωνιάτης (20 δολάρια) και Λάκης Παπαδόπουλος (100 δολάρια).

Προσφορές στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

-- Η σ. Γεωργία Χρυσανθακοπούλου προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 500 ευρώ στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

-- Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μου ΤΑΣΙΑΣ ΜΠΑΝΤΡΑ, από τον Παλαμά Καρδίτσας, προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η αδελφή της Πηνελόπη Σίμου, φιλοξενούμενη στο «Σπίτι του Αγωνιστή»



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ