ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στις 27 Γενάρη 2005, «χάσαμε» τον αγαπημένο μας αδελφό και θείο ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. Περίπου δέκα χρόνια μετά, στις 22 Γενάρη 2015, «έφυγε» η εξίσου αγαπημένη μας αδελφή ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, εξακολουθούμε να τους αποζητούμε και να τους νιώθουμε παρόντες στη ζωή μας.

Βιώνοντας και οι δύο τα δεινά της Κατοχής και του Εμφυλίου, τις διώξεις, κυρίως του κομμουνιστή μεγαλύτερου αδελφού τους Γιώργου, αλλά - σε μικρότερο βαθμό - και του ίδιου του Κώστα, ασπάστηκαν τον κομμουνισμό, τον οποίο δεν απαρνήθηκαν ποτέ.

Στην πάντα ζωντανή μνήμη τους, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 200 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, πιστοί οπαδοί του οποίου υπήρξαν από τα νεανικά τους χρόνια έως το τέλος της ζωής τους.

Ο αδελφός τους Νίκος Παλούμπης

Η ανιψιά τους Ιωάννα Παλούμπη

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη «έφυγε» από τη ζωή ο αδερφός μας ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ. Υπήρξε δραστήριο μέλος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, στους οικοδόμους και όχι μόνο. Δεν υπάρχει μετερίζι αγώνα που να μη δραστηριοποιήθηκε: Στους αντιστασιακούς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο Σύλλογο Φίλων Μνήμης Διαμαντή (αντιπρόεδρος), στους συνταξιούχους, στην Επιτροπή Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ, και φυσικά στο Κόμμα, που το υπηρέτησε με πάθος και αγωνιστικότητα, με ήθος και συνέπεια.

ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Δραστήριος σαν να βρισκόμαστε σε επαναστατικούς καιρούς. Φλογερός διακινητής του «Ριζοσπάστη» και της ΚΟΜΕΠ. Από όποια Οργάνωση και θέση κι αν πέρασε άφησε το στίγμα του. Οι σύντροφοί του τον αγαπούσαν και τον εκτιμούσαν. Σίγουρα θα τον θυμούνται. Στην πολιτική κηδεία του, στις 22 Δεκέμβρη, τον αποχαιρέτησαν συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι.

Στη μνήμη του προσφέρουμε για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

Τα αδέρφια του Βασίλης, Τάκης, Σταυρούλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΟΥ Λαζ. ΜΠΑΜΠΑ, από το Λιβάδι Ελασσόνας, που στις 27 Γενάρη συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύντροφός του στη ζωή και τον αγώνα Παρασκευή (Βούλα), τα παιδιά του Αννα, Λάζαρος, Κική και ο εγγονός Βασίλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΤΖΑΒΑΡΑ ΤΑΚΗ, που «έφυγε» πρόσφατα και υπήρξε πιστός στη ταξική πάλη, στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, αντί μνημοσύνου προσφέρουμε 200 ευρώ στο καθημερινό του σύντροφο τον «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Φώτης, Κώστας

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συγγενών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ, πιστών στον αγώνα και τα ιδανικά του κομμουνισμού, πολιτικών προσφύγων στη Ρουμανία, επαναπατρισθέντων το 1979, προσφέρουμε 100 ευρώ, για τα 100χρονα του ΚΚΕ.

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ελευθερία Χουδελούδη, Τριάδα Χουδελούδη, Μόσχος και Τζέτα Χουδελούδη και τα παιδιά τους

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/12/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ του Αριστείδη, μαχητής του ΔΣΕ, ο οποίος έδρασε στο Μπέλες στο λόχο του Λυκούργου (Χαραλαμπίδης Ιάκωβος). Μετά την ήττα του ΔΣΕ πέρασε στη ΛΔ Βουλγαρίας. Στάλθηκε στη ΛΔ Γερμανίας, όπου σπούδασε και εργάστηκε. Επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα. Εμεινε για πολύ καιρό άνεργος. Πήγε στη Σουηδία όπου εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε. Εκανε οικογένεια και απέκτησε δύο κόρες, την Μαρία και την Αννα.

Στη μνήμη του, ο ανιψιός του Μηνάς Μερτζανίδης προσφέρω στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΚΑΚΗ (ΓΚΙΖΙΑΚΗ) και του πατέρα του, κυρ ΚΩΣΤΑ, τα εγγόνια και τα παιδιά του προσφέρουν οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης, 400 ευρώ, ως τρίτη δόση.

Ο κυρ Κώστας, τσαγκάρης, μέλος του ΚΚΕ από το 1918, έδρασε στις Σέρρες στους αγώνες των καπνεργατών και των τσαγκαράδων το 1922. Φυλακίστηκε από το καθεστώς του Μεταξά το 1936. Στα Ανω Πετράλωνα, το 1925, έφτιαχνε παπούτσια δωρεάν για τα ξυπόλυτα παιδιά της περιοχής. Πέθανε το 1944 από ασθένεια που απέκτησε δουλεύοντας σε βαρελάδικο σε ηλικία επτά ετών.

Ο γιος του ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ, σε ηλικία 16 ετών, οργάνωσε την αντίσταση των μαθητών του Μοσχανδρέα κατά της συμμετοχής τους στη Νεολαία του Μεταξά. Φυλακίστηκε, βασανίστηκε, αποβλήθηκε από τα σχολεία της χώρας, αν και αριστούχος. Κρατήθηκε ένα μήνα στην Ασφάλεια μαζί με τον πατέρα του. Εξαιτίας των βασανιστηρίων που υπέστη απέκτησε πρόβλημα στην καρδιά. Αργότερα, ως στέλεχος του ΚΚΕ, πήρε μέρος στην Αντίσταση ως συνταγματάρχης του εφεδρικού ΕΛΑΣ στα Παλαιά Σφαγεία. Συνελήφθη σε μπλόκο, φυλακίστηκε στις φυλακές Χατζηκώστα και καταδικάστηκε, με χαλκευμένες κατηγορίες, σε θάνατο το 1944, σε ηλικία 23 ετών. Με την παρέμβαση του αδερφού του Στέργιου, της συντρόφισσάς του Αιμιλίας και της φίλης του Τιτίκας, γλίτωσε την εκτέλεση. Αν και διαφώνησε με την αποχή από τις εκλογές το 1946 και αποχώρησε από το ΚΚΕ, έμεινε πάντα πιστός στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού και του προλεταριακού διεθνισμού, στην εργατική τάξη και τους αγώνες της, στους οποίους συμμετείχε ενεργά, και στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, μέχρι το θάνατό του, το 2001.

ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μητέρας ΛΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ η κόρη της Φωτεινή Παναγούτσου προσφέρει στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου μας γιου, πατέρα και συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΝΤΟΡΙΖΑ προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του κόμματος που πίστεψε και που μέσα από τις γραμμές του πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του.

Οι γονείς του Μαρία και Θεόδωρος, τα παιδιά του Σταύρος και Θεόδωρος, η σύντροφός του Δήμητρα

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη της ΤΕΑΣ ΓΡΑΒΑΝΗ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, οι φίλοι της από τη Σύρο προσφέρουν 55 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Σύρου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Νοέμβρη 2017 «έφυγε» από τη ζωή ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1941, από λαϊκή οικογένεια κομμουνιστών της Κοκκινιάς Κιλκίς. Το Σεπτέμβρη του 1941 ο πατέρας του Νικόλαος (Κόλλιας) Δαμιανίδης βγήκε στο βουνό με τους πρώτους αντάρτες, στην ομάδα «Αθανάσιος Διάκος». Στο διάστημα αυτό τα μεγαλύτερα αδέρφια του πεθαίνουν από την πείνα και τις κακουχίες. Το 1944 ο πατέρας του τραυματίζεται με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του.

Εζησαν δύσκολα χρόνια. Με τη λήξη της κατοχής η κατάσταση αγρίευε. Τα γεγονότα του Νοέμβρη του 1944, με τους φασίστες συνεργάτες των Γερμανών να αιματοκυλούν τα χωριά της περιοχής, όπως η Κοκκινιά, η Ξηρόβρυση, και να κυνηγούν προοδευτικούς, δημοκρατικούς ανθρώπους, κομμουνιστές, είναι χαρακτηριστικά. Αργότερα φεύγει ξανά και σμίγει τελικά με την οικογένειά του, την γυναίκα του Σοφία, τον γιο του Ιωάννη και την κόρη του Χρυσούλα, στη Ρουμανία.

Στη σοσιαλιστική Ρουμανία ο Ιωάννης Δαμιανίδης έμαθε γράμματα, εκπαιδεύτηκε στο επάγγελμα του τορναδόρου και ήταν περήφανος πρωταθλητής της πάλης.

ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΡΙΖΑΣ
Το 1970 μετανάστευσε στη Γερμανία και εκεί οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Το 1991 μετανάστευσε ξανά στη Ρουμανία και μέχρι το θάνατό του στάθηκε δίπλα στο Κόμμα.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Καλλιόπη και τα παιδιά του Νίκος, Σοφία και Μιχάλης προσφέρουν στο ΚΚΕ 250 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

Επίσης, στη μνήμη του αξέχαστου Ιωάννη ο Γιώργος και η Edith Μαντικού προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου πατέρα μου ΒΑΣΟΥ ΣΑΟΥΛΙΔΗ, από τους Σιταγρούς Δράμας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στελέχους του ΚΚΕ και του συνεταιριστικού κινήματος της Δράμας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Προσοτσάνης Δράμας, 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση.

Η κόρη Πόπη Καζαντζίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου γονιών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ, που «έφυγαν» από τη ζωή το 2011, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Φαρμάκου Μεσογείων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τιμημένου ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Η κόρη τους Δήμητρα Τζώρτζη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ. Πιστός αγωνιστής στις αρχές της δικαιοσύνης, του σοσιαλισμού και του κομουνισμού πάλεψε για την επίτευξή τους μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αρτας.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ «έφυγε» από κοντά μας την παραμονή των Χριστουγέννων. Γεννήθηκε το 1931 στο Τριάδι της Θεσσαλονίκης. Η οικογένειά του εντάχθηκε στους αγώνες. Ο ίδιος από μικρός βοηθούσε στην αντιστασιακή δουλειά του ΕΑΜ. Αργότερα συμμετείχε στους αγώνες της ΕΔΑ και των οικοδόμων. Βασανίστηκε από τη χούντα για συγκέντρωση χρημάτων για το ΚΚΕ χωρίς να λυγίσει. Μέλος του ΚΚΕ από το 1974, τίτλο τον οποίο τίμησε μέχρι το τέλος. Εκπροσώπησε το ΚΚΕ στην Τοπική Διοίκηση ως εκλεγμένος στα τοπικά όργανα της Κοινότητας και ως υποψήφιος του δήμου Θέρμης. Στήριξε το Κόμμα σε κάθε δύσκολη στιγμή, ιδιαίτερα στις αρχές του 1990, υπερασπίζοντας τις επαναστατικές του αρχές και συμμετέχοντας δραστήρια στην ανασυγκρότησή του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)
Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Δήμου Θέρμης, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του, προσφέρουν στη μνήμη του 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΕΤΣΑ και ΑΓΑΘΗΣ ΜΠΕΤΣΑ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εργαζομένων σε Γάλα - Τρόφιμα - Ποτά της ΤΟ Αρτας του ΚΚΕ, με την υπόσχεση ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ισχυροποίηση του Κόμματός μας, μέχρι την τελική νίκη.

Τα παιδιά και τα εγγόνια σας

***

ΦΩΤΟ

Η Ρούλα Γουρουντή προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αιγίου, στη μνήμη του παππού της ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑ, που «έφυγε» στις 6 Οκτώβρη 2017. Είχε αγωνιστεί στον Δημοκρατικό Στρατό την περίοδο 1946 - 1949, στα βουνά της Πελοποννήσου και δεν έπαψε να στηρίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας μέχρι το τέλος της ζωής του.

Επίσης, στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑ προσφέρει 25 ευρώ και η Τζένη Κατσιγιάννη, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αιγίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑ και του κουμπάρου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΠΙΟΥ (κομμουνιστή, ανάπηρου πολέμου της Εθνικής Αντίστασης) προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Κοκκινιάς.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ
Ελισάβετ - Χρήστος

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 8 μήνες «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ. Υπήρξε μέλος του τιμημένου ΚΚΕ, που το υπηρέτησε πιστά σε όλη του τη ζωή. Είμαστε περήφανοι που γνωρίσαμε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αλλάξει και ο κομμουνισμός θα νικήσει.

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου Λάμπρου προσφέρουμε στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Σαλαμίνας, 60 ευρώ.

Γιώργος Πιπέρης - Ζωή Διαμαντοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Εδώ και 4 χρόνια «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας, σύζυγος, σύντροφος και φίλος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΒΑΝΟΣ (Γιωργαλάς).

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που ήταν μέλος του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, 400 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Σπύρος, Αντώνης και Μάριος Σαλβάνος

Η σύζυγός του Βάσω Σαλβάνου

Οι σύντροφοι και φίλοι του Σοφία & Μπάμπης Χαραλάμπους

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των σεβαστών και αγαπημένων μας γονιών, ΦΩΤΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης από το Σάγκα Αρκαδίας, προσφέρουμε μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Τρίπολης στην Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ.

Θανάσης και Βασίλης Καραμπέτσος

***

ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, αγωνιστή για τα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, προσφέρουμε στη μνήμη του στο ηρωικό ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΤΟ Σερρών του ΚΚΕ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του


ΠΑΝΑΓΙΩ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΩ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΒΑΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑ
ΒΑΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΗΣΙΜΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΑ (ΤΕΑ) ΓΡΑΒΑΝΗ
ΑΡΙΣΤΕΑ (ΤΕΑ) ΓΡΑΒΑΝΗ

ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ
ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΑΘΗ ΜΠΕΤΣΑ
ΑΓΑΘΗ ΜΠΕΤΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΟΥΛΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ