ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου, συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΠΥΚΝΗ, κομμουνιστή και οραματιστή, που θυσίασε όλη του τη ζωή από πολύ νεαρή ηλικία για τον άνθρωπο, να μπορεί να ζει σε μια κοινωνία με ήθος, αξιοπρέπεια και, το κυριότερο, στόχους και ιδανικά, προσφέρω 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Πόπη Πυκνή

  • Για τον σύντροφο ΝΙΚΟ ΠΥΚΝΗ οι σύντροφοι από την ΚΟΒ του προσφέρουν στη μνήμη του 450 ευρώ στις ΚΟΒ Πετρούπολης του ΚΚΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, από την Αψαλο Πέλλας, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αλμωπίας Πέλλας προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση και για τα 100χρονα του Κόμματος το ποσό των 55 ευρώ.

Πέθανε στην Πολωνία, όπου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες. Γεννήθηκε το 1928 στην Αψαλο Αλμωπίας στην Πέλλα. Προερχόταν από οικογένεια αγωνιστών ανταρτών του ΕΛΑΣ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα ενάντια στους φασίστες εισβολείς, εντάχθηκε και ο ίδιος από νεαρή ηλικία στις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Στα 1944 έγινε μέλος του Κόμματος, τίτλο που τίμησε με την ενεργή παρουσία και δράση του μέχρι το θάνατό του.

ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΝΩΝΤΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε τραυματίας για περίθαλψη στο Νοσοκομείο «250» της φιλόξενης ΛΔ της Πολωνίας. Παρότι έμεινε με σωματική αναπηρία εργάστηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αόμματων στην περιοχή Βρότσλαβ - Λέσνιτσα συμβάλλοντας στην αγροτική οικοδόμηση της χώρας αυτής, όπου τιμήθηκε πολλές φορές για την πρωτοπόρα δουλειά του.

Συμμετείχε, παράλληλα, τόσο στις Οργανώσεις του Κόμματος, όσο και στις Οργανώσεις των πολιτικών προσφύγων στη χώρα που βρέθηκε μετά τον Εμφύλιο.

Με τον επαναπατρισμό του στη γενέτειρα Πέλλα, συμμετείχε και ήταν για αρκετά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ Αριδαίας, για κάποιο διάστημα και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ. Παράλληλα, αποτελούσε την «ψυχή» του Παραρτήματος Αριδαίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, διατέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Παραρτήματος, δραστηριοποιούσε τους αντιστασιακούς και τους πολιτικούς πρόσφυγες στα πρώην ανταρτοχώρια της Καρατζόβας (επαρχία Αλμωπίας) και συντηρούσε μάλιστα, με δική του οικονομική συμβολή, τα γραφεία του Παραρτήματος.

Συμμετείχε σταθερά στη ζωή και τη δράση του Κόμματος, δεν έλειπε από καμιά εκδήλωσή του. Μας αφήνει παρακαταθήκη για τη συνέχεια, τη συνέπεια και την αποφασιστικότητά του στη δουλειά της Οργάνωσης μέχρι τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική κοινωνία, που αποτελούσε και αποτελεί τον κοινό μας στόχο.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ
***

Ο Μίμης Νικολούδης στη μνήμη του αδελφού του ΒΑΓΓΕΛΗ (Βαγγελάρα), που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρει 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κροκεών Λακωνίας, για οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

***

Η Ελένη Συρικέλα και η Δήμητρα Σταμελάκη προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου το ποσό των 170 ευρώ στη μνήμη των ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΡΙΚΕΛΑ (καπετάν Πελοπίδας), ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΜΕΛΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΥΡΙΚΕΛΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΚΕΛΑ.

***

ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 6 Γενάρη «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ. Γεννήθηκε στη Βαλανίδα το 1935 και καταγόταν από αγροτική οικογένεια που συμμετείχε ενεργά στην ΕΑΜική Αντίσταση ενάντια στους ξένους και ντόπιους κατακτητές. Από μικρός ρίχτηκε στη βιοπάλη γνωρίζοντας την αδικία και τη μεγάλη φτώχεια. Ασχολήθηκε με αγροτοκτηνοτροφικές δουλειές και υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ελασσόνας μετά το 1974. Εζησε και εργάστηκε για ένα διάστημα στη Λάρισα και επέστρεψε στο χωριό του συνταξιούχος. Υπήρξε δραστήριο μέλος του Παραρτήματος Ελασσόνας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο οποίο για αρκετά χρόνια εκλεγόταν μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Οργανώθηκε στο ΚΚΕ και υπήρξε μέλος του μέχρι και το τέλος της ζωής του. Εμεινε πιστός στο Κόμμα και στις δύσκολες στιγμές του, ειδικά μετά τις ανατροπές του '90-'91. Υπερασπίστηκε τις αξίες και τα ιδανικά του, την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
Θα είναι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας ένας τίμιος αγωνιστής, ένας σεμνός σύντροφος που πάλεψε με ανιδιοτέλεια μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση.

Στη μνήμη του η οικογένειά του και οι σύντροφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΛΑΣ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ και ΑΛΕΚΟΥ ΚΩΣΤΙΔΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Γερμανίας, 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Οικογένεια Ηλία Σιδηρόπουλου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των δικών μας ανθρώπων, ΝΩΝΤΑ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ, σεμνού και πάντα αισιόδοξου, ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, περήφανης και πάντα δίκαιης σε όλη της τη ζωή, ΒΑΓΓΕΛΗ (Αλέξης) ΚΩΣΤΟΥΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και πιστού στελέχους του ΚΚΕ, φωτεινής μορφής μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας, με τη συμπλήρωση 100 χρόνων αγώνων του ένδοξου κόμματός μας, προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Αγλαΐα και Αγγελική Κωστούδη

***

ΦΩΤΟ 4

Ο Μπανάρας Κώστας προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Ηλείας για την Οικονομική Εξόρμηση και στη μνήμη των αγωνιστών ΜΠΑΝΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΡΓΗ, απάντων Βαλτεσινιωτών που δολοφονήθηκαν από απόσπασμα παρακρατικών το 1949.

ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου, αγωνιστή του ΚΚΕ, ΜΑΝΩΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ και του αδερφού του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ, στην ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

Η γυναίκα του και συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα Χρυσούλα Μωραΐτου

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΒΩΤΤΗ η οικογένειά του προσφέρει 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ και της ΠΑΡΘΕΝΟΠΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ καθώς και του γιου τους ΜΙΧΑΛΗ, η κόρη τους Ελένη και η εγγονή τους Λέτα Νικολιδάκη προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

***

Στη μνήμη των ΓΙΩΡΓΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ και ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ η κόρη του τελευταίου, Δήμητρα Μαραντινού, προσφέρει 20 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

***

ΦΩΤΟ

Η Ζωή Μιχαηλίδου στη μνήμη του συντρόφου της, στη ζωή και στον αγώνα, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Εβρου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, φίλου και οπαδού του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ελένη Παπασπύρου προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Αρτας του ΚΚΕ.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
***

Στη μνήμη της ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΠΙΝΤΖΗ οι κόρες της Ευαγγελία και Λουκία και ο γαμπρός της σύντροφος Μαρίνος Δρακόπουλος προσφέρουν στο αγαπημένο της κόμμα 100 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Βιοτεχνών.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΓΙΩΡΓΟΥ (Τζώρτζη) και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ, που ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, φυλακίσθηκαν και εξορίστηκαν γι' αυτή τους τη δράση και που μέχρι το τέλος της ζωής τους παρέμειναν πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του τιμημένου κόμματός μας, του ΚΚΕ, και στη μνήμη του θείου μου ΑΝΕΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, τιμημένου νεκρού του ΔΣΕ, προσφέρω στην ΚΟΒ Περισσού του Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η κόρη τους Παυλίνα Τορίκογλου - Πρεβελιανάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 12/9/1991, και της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗ, οπαδού του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 20/1/2009, τα παιδιά τους, Χρήστος και Καίτη Λεμπέση, η νύφη τους Ιωάννα Ζαχαριάδου, τα εγγόνια και τα δισέγγονά τους προσφέρουν 250 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων και φίλων του ΚΚΕ από το Πέτα Αρτας ΜΠΙΖΑ ΣΤΕΛΙΟΥ, ΜΠΙΖΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, αγωνιστών της ζωής και της ταξικής πάλης, που «έφυγαν» από τη ζωή πρόσφατα, οι σύντροφοι και φίλοι του ΚΚΕ από το Πέτα και την Αθήνα προσφέρουν 130 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αρτας.

***

ΦΩΤΟ 5

Από το Αμπελοχώρι (Σκλούπο) Ιωαννίνων, στη μνήμη των γονιών μας ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΙΤΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΙΩΤΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΛΑΧΑ και της αγαπημένης μας αδερφής και φίλης ΕΛΕΝΗΣ ΣΙΩΤΟΥ που «έφυγε» νωρίς στα 33 χρόνια της, οι σύντροφοι και συγγενείς προσφέρουν, μέσω Τομεακής Οργάνωσης Ιωαννίνων και ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας, το ποσό των 210 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
***

Ο Μητρούδας Θανάσης προσφέρει 30 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Τούμπας στη μνήμη της μητέρας του ΜΗΤΡΟΥΔΑ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ (Κάρπου) ΜΠΕΣΙΝΗ, ο Γιάννης Λίτσας προσφέρει 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου.

***

Στη μνήμη της ΝΙΤΣΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗ και του ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΗ η Α. Μ. προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΤΙΓΓΙΝΑΓΚΑ ΣΠΥΡΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ καθώς και στη μνήμη των συντρόφων ΔΗΜΗΤΡΗ (Μήτσος) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΖΕΡΒΑ ΣΠΥΡΟΥ, από το Περιστέρι Αττικής, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 50 ευρώ, για ενίσχυση, μέσω ΤΟ Αχαΐας.

Τιγγινάγκας Γιώργος, υγειονομικός, Ευπάλιο Δωρίδας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο γιος του Γιάννης


ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΕΡΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΛΕΜΠΕΣΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Δημήτρης Παπαβασιλόπουλος
Δημήτρης Παπαβασιλόπουλος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ

ΣΙΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΙΩΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΚΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΚΙΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΝΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ (ΛΕΟΝΤΑΡΑΚΟΣ)

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ

ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΣΠΑΣΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΠΙΖΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΖΑΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΖΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΑΣ

ΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΜΠΕΣΙΝΗΣ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΜΠΕΣΙΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Προσφορές

ΦΩΤΟ

-- Στη μνήμη των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και ΔΣΕ, η οικογένεια Πίσιου προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΤΟ Σερρών.

-- Για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού ΚΚΕ προσφέρω 500 ευρώ ως δεύτερη δόση.

Δημήτρης Βερβεράκης, ΚΟΒ Ν. Ζίχνης Σερρών

-- Για την 100ή επέτειο της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, η οποία έβαλε το θεμέλιο για τη συνεχή κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη και την προοδευτική κίνηση της ανθρωπότητας προς τα εμπρός και την οικοδόμηση μιας σοσιαλιστικής δίκαιης κοινωνίας. Καθώς και για την ενίσχυση του ΚΚΕ, το οποίο οργανώνει το λαό, αναπτύσσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα για να διεκδικεί, αφενός τα δικαιώματά του, αφετέρου να δυναμώνει τους αγώνες του ώστε να μπορέσει να ανατρέψει τον αντίπαλο - εχθρό του, το ιμπεριαλιστικό σύστημα, και να εγκαθιδρύσει το σύστημα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Τότε θα γίνουν τα σκοτάδια φως και η ανθρωπότητα θα ζει με παντοτινή ειρήνη και προκοπή.

Γι' αυτούς τους λόγους προσφέρουμε στο ΚΚΕ η Αθαν. Φωκά 200 ευρώ, η Ελένη Χατζή 10 ευρώ, η Σοφία Παπαπέτρου 20 ευρώ και άλλα 70 ευρώ άτομα φιλικά προσκείμενα στο ΚΚΕ. Τα χρήματα, συνολικά 300 ευρώ, συγκέντρωσε η Αικ. Ζ. Θεοχαρίδου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ