ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Γενάρη 2018 - Κυριακή 28 Γενάρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΕΛΗ
ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 30 Δεκέμβρη «έφυγε» απ' τη ζωή η ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ, η Λελέκα Ταργάκη, για τις συνεξόριστές της. Ενας υπέροχος άνθρωπος, μια αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης.

Η συντρόφισσα Λελέκα γεννήθηκε το 1921 στη Χάλκη Δωδεκανήσου. Το Μάρτη του 1944 οργανώθηκε στο ΕΑΜ, στον Πειραιά. Σε όλη της τη ζωή, που ήταν συνυφασμένη με το κόμμα της, το ΚΚΕ, πάλεψε με το κεφάλι ψηλά για οράματα, αξίες και ιδανικά, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς, για έναν κόσμο καλύτερο, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Για τους αγώνες της αυτούς «τιμήθηκε» από το κράτος με συλλήψεις στην Ασφάλεια, βασανιστήρια και εκτοπίσεις. Χίο, Τρίκερι, Μακρονήσι... και πάλι Τρίκερι. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της ΠΕΑΕΑ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Εικαστικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

  • Στις 30 Δεκέμβρη «έφυγε» από τη ζωή η ΛΕΛΕΚΑ ΤΑΡΓΑΚΗ - ΚΑΛΛΙΓΑ. Γεννήθηκε το 1921 στη Χάλκη. Σε ηλικία 7 χρόνων ολόκληρη η οικογένεια μεταφέρεται στον Πειραιά για να σπουδάσει ο μεγαλύτερος αδελφός, Γιάννης. Στην Κατοχή, αν και ανοργάνωτη, την εμπιστεύονται φίλοι ΕΑΜίτες και κρύβει όπλα στο σπίτι της.

Το Μάρτη του 1944 οργανώνεται στο ΕΑΜ. Το Δεκέμβρη του 1944 συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι έκρυβε όπλα και αφού είχαν ήδη συλληφθεί άλλοι φίλοι και συναγωνιστές της. Αφήνεται ελεύθερη καθώς δε βρέθηκε τίποτα, παρόλο που συνέχιζε να κρύβει όπλα στο σπίτι της.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗΣ
Το 1946 συλλαμβάνεται στη Χάλκη, όπου είχε καταφύγει λόγω της ωμής τρομοκρατίας που επικρατούσε ενάντια στους αγωνιστές σε ολόκληρη τη χώρα. Μεταφέρθηκε στη Ρόδο. Στο τμήμα παθαίνει δηλητηρίαση. Μεταφέρθηκε φρουρούμενη στο νοσοκομείο και στη συνέχεια με αρματαγωγό στον Πειραιά στο κρατητήριο. Από εκεί αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση συγγενικών προσώπων.

Το Νοέμβρη του 1948 συλλαμβάνεται σε κλινική στην οποία βρισκόταν για να δει τη χειρουργημένη μητέρα της. Οδηγείται στην Ασφάλεια Πειραιά για ανάκριση. Αφού δεν μπόρεσαν να της πάρουν κουβέντα, τη μεταφέρουν στο υπόγειο όπου αρχίζουν ο ξυλοδαρμός και η φάλαγγα. Τα βασανιστήρια κρατούν ένα μήνα. Επαιρνε δύναμη τραγουδώντας αντάρτικα τραγούδια. Βγαίνει απόφαση για εξορία και μεταφέρεται στο Μεταγωγών στον Πειραιά.

Ο Δεκέμβρης του 1948 τη βρίσκει στη Χίο. Στο διάστημα αυτό αδειάζει το Τρίκερι από άνδρες εξόριστους και δημιουργείται στρατόπεδο γυναικών.

Μεταφέρεται στο Τρίκερι μαζί με 1.500 γυναίκες. Στη συνέχεια στη Μακρόνησο και ξανά στο Τρίκερι μαζί με 150 γυναίκες.

Δικάζεται τον Ιούλη του 1953 και αφέθηκε ελεύθερη.

Το 1954 παντρεύεται τον Δημήτρη Καλλιγά, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και 4 εγγόνια.

Ολόκληρη η ζωή της ήταν συνυφασμένη με το ΚΚΕ και τους λαϊκούς αγώνες για κοινωνική απελευθέρωση. Η νεότερη τότε γενιά των στελεχών του Κόμματος θυμούνται τη συνέπεια και τη συγκρότησή της ως οργανωμένου μέλους, με το που ξαναστήθηκε η Οργάνωση στα Δωδεκάνησα το 1974.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ
Υπήρξε μέλος του ΔΣ (ταμίας) του τοπικού παραρτήματος της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης.

Πάντα στάθηκε όρθια στις δυσκολίες του αγώνα αλλά και της ζωής.

Στη μνήμη της ΛΕΛΕΚΑΣ ΤΑΡΓΑΚΗ - ΚΑΛΛΙΓΑ οι Αγγελος Αγγελόπουλος, Βογιατζή Φυλλιά, Γιαννόπουλος Σωτήρης, Κουντούρη Φυλλιώ, Μιχαηλίδη Μαίη, Μιχαηλίδη Ντέπη, Καραμήτας Δημήτρης, Παπακωνσταντίνου Κλεόβουλος προσφέρουν στην ΚΟΒ Πόλης της Ρόδου το ποσό των 220 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα και θείου μας ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΗ, του παππού μας ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗ και της γιαγιάς μας ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ, που έμειναν πιστοί στο κόμμα μας το ΚΚΕ, στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού σε όλη τους την πορεία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 320 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

Μάρα και Ευαγγελία Κανάρογλου

Σταμάτης και Μιχάλης Χασιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ανιψιού μου ΜΑΡΙΟΥ και της νύφης μου ΑΝΤΩΝΙΑΣ προσφέρω 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Παππάς Απόστολος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΛΕΥΤΕΡΗ και ΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΣΑΝΤΕ (φωτ.) καθώς και των αδερφών μου ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΤΣΑΜΠΗ (φωτ.), ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΠΑΖΙΩΤΗ και ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΟΥΒΑΡΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Γιώργος Τσαντές από το Μηλιωπό Ικαρίας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου συντρόφου και φίλου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ, που «έφυγε» απροσδόκητα από κοντά μας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, λέγοντάς του: «Γεια σου Σύντροφε, γεια σου Φίλε...».

Γιώργος Τσαντές, από το Μηλιωπό Ικαρίας

  • Για τον ΚΥΡΙΑΚΟ (Κούλη) ΚΑΛΟΓΕΡΗ. Σ' ευχαριστούμε, σύντροφε, που ήσουν κομμουνιστής και για τα δίκαια πάλευες ετούτης της ζωής. Πάντα με το χαμόγελο και μία καλοσύνη, αυτή που η συνείδηση η καθαρή μας δίνει. Καλό ταξίδι, σύντροφε, θα είσαι συντροφιά μας και όταν σε θυμόμαστε θα χαίρεται η καρδιά μας!

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου.

Ελευθερία Ελευθερουδάκη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Βικτωρία, τα παιδιά του Σαλώμη και Νίκος Μπανάρας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της πεθεράς μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΟΓΙΑ και του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα ΣΠΥΡΟΥ ΤΟΓΙΑ προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Τασία Τόγια

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μας ΙΓΝΑΤΙΔΟΥ ΛΙΖΑΣ και του πατέρα μας ΙΓΝΑΤΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, πολιτικών προσφύγων στην Πολωνία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τα παιδιά Θανάσης και Ηρακλής Ιγνατίδης και η οικογένειά τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου, πατέρα και παππού μας ΑΛΗΜΠΡΑΝΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ του Γεωργίου, για τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατό του, αντί μνημοσύνου, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, στο οποίο έμεινε πιστός για όλη του τη ζωή, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κερατέας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΒΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΒΟΣ
Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένη και μονάκριβη αδελφή μου, ΕΛΕΝΗ ΘΩΙΔΗ (ΜΑΡΚΑΚΗ). Σε κάθε πορεία και συγκέντρωση πάντα πρώτη ήσουν μαζί με την Καραμανίδου Τασούλα και από τις φωνές γύριζες σπίτι με κλεισμένο το λαιμό σου. Κάτω ο φασισμός, Υγεία και Παιδεία. Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι σε όλους τους συντρόφους δύναμη και κουράγιο, να μη σταματήσουν αυτόν τον αγώνα, γιατί είναι δίκαιος και σωστός.

Η αδερφή σου Σαπουντζόγλου Χαρίκλεια

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων μου ΠΑΛΑΒΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΠΑΛΑΒΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΣΑΚΙΡΗ ΡΙΤΣΑΣ, ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΘΕΜΗ, ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΗΡΩΣ, ΜΠΟΜΠΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (φωτ.), προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίων Αναργύρων, το ποσό των 100 ευρώ.

Μιχάλης Αρχολέκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΨΗΛΙΑΚΟΥ, που «έφυγε» στις 28/11/2017, οπαδού του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, πιστού στα ιδανικά του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των αγωνιστών ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, δασκάλου που υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ στη διαφώτιση, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, ΕΛΑΣίτη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη μετά το 1945, ΝΙΚΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, ενόπλου, εφέδρου ΕΛΑΣίτη, Μακρονησιώτη, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, εφέδρου ΕΛΑΣίτη, και ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, πάντα δίπλα στο Κόμμα, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέας Ζωής.

Νίκη Αυγέρου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πρόωρα χαμένου ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ, πιστού στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του, οι οικογένειες Κουτσουφλάκη Δημητρίου - Τσίκλη Νικολάου - Δημητρίου Ματσούκα και η σύζυγος προσφέρουν 430 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μαντουδίου στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, για να συμβάλουν στην αγορά γραφείων στην έδρα της περιοχής στη Χαλκίδα.

ΤΣΑΝΤΕ ΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΣΑΝΤΕ ΧΑΡΙΣΤΩ
***

ΦΩΤΟ

Με αναμνήσεις από τον 40ήμερο απεργιακό αγώνα το καλοκαίρι του 1981 στην «Ολυμπιακή Αεροπορία», την πολιτική διαπάλη και τους αγώνες που ακολούθησαν, θυμόμαστε την συντροφικότητα, τη μαχητικότητα και την πειθώ που χαρακτήριζαν τον ευθύ, ετοιμόλογο και αξέχαστο σύντροφό μας ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΚΑΛΑ, καθώς στις 19 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας.

Πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού έως το τέλος της ζωής του, δεν πρόλαβε να πάρει και πάλι ενεργά μέρος στο κίνημα και τους ταξικούς αγώνες, όπως και το ποθούσε, επιστρέφοντας ύστερα από ολιγόχρονη απουσία στο εξωτερικό.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του Βασίλης, Τάσος, Γιώργος, Γιάννης, Κώστας, Λευτέρης και Θόδωρας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αερομεταφορών, 160 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντροφισσών ΟΛΓΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, που «έφυγε» στις 4/5/2017, και ΜΑΡΙΑΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, που μας «άφησε» τον Ιούνη του 2017, δύο ανταρτισσών στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ - η Ολγα ΕΠΟΝίτισσα και μαχήτρια του ΔΣΕ η Μαρία - που μέχρι το τέλος της ζωής τους στάθηκαν όρθιες κρατώντας ψηλά τη σημαία του αγώνα για την απελευθέρωση του λαού μας από τα καπιταλιστικά δεσμά, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, εμείς τα μέλη της ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης προσφέρουμε 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΓΙΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας και αξέχαστου συζύγου, πατέρα και παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΦΑΝΤΗ (Ηρακλή), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ, πολιτικού επιτρόπου με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη της ηρωικής 2ης μεραρχίας του ΔΣΕ Ρούμελης, με διοικητή τον καπετάν Διαμαντή, και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Η σύζυγος Παρθένα Υφαντή

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 6 του Γενάρη 2017 «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύντροφος και φίλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ, στις 6 του Γενάρη του νέου χρόνου 2018, που έτυχε πάλι Σάββατο, έκλεισε ήδη ένας χρόνος από το θάνατό του.

Η σύζυγος και συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Εύα Σπυριδάκη οργάνωσε μια συνάντηση από συγγενείς, συντρόφους και φίλους του Μιχάλη και της οικογένειας. Εκεί παραβρεθήκαμε 24 καλεσμένοι και μιλήσαμε για τις άπειρες στιγμές που ζήσαμε μαζί του. Μιλήσαμε για την έντονη πολιτική, κοινωνική και κομματική δράση του.

Από τα φοιτητικά του χρόνια πάλεψε με συνέπεια δίνοντας όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για έναν νέο κόσμο σοσιαλιστικό - κομμουνιστικό, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, γι' αυτό και «αμείφθηκε» από την αμερικανόδουλη χούντα των συνταγματαρχών, με βασανιστήρια, σε φυλακές, εξορίες μαζί με χιλιάδες άλλους ΕΔΑίτες, Λαμπράκηδες, κομμουνιστές, ΚΝίτες και άλλους αγωνιστές. Οι αγώνες του και η αδιάλλακτη στάση του με τους φασίστες και τους διάφορους αντικομμουνιστές ήταν η καλύτερη δοκιμασία στα δύσκολα εκείνα χρόνια. Γι' αυτή τη στάση ζωής και τη βαθιά του πίστη στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού, του προλεταριακού διεθνισμού και του ΚΚΕ τιμήθηκε από το Κόμμα, που τον ανέδειξε σε ανώτερες και υπεύθυνες χρεώσεις κομματικής δουλειάς - ως μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΚΟ Κρήτης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ του ΚΚΕ, εκλεγμένος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσ/νίκης, εκλεγμένος πρόεδρος για πολλά χρόνια στο κίνημα ειρήνης στη Θεσσαλονίκη.

ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Στην εκδήλωση έγινε έκκληση στους παραβρισκόμενους να προσφέρουν ό,τι είχαν ευχαρίστηση στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και συγκεντρώθηκαν 330 ευρώ, τα οποία στάλθηκαν, στη μνήμη του συντρόφου και αγαπητού φίλου μας Μιχάλη, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας στο ΚΚΕ, που τόσο αγάπησε και με κομμουνιστική πίστη και αφοσίωση υπηρέτησε έως την τελευταία στιγμή της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΚΩΣΤΑ και ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΕΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, οι κόρες τους Αννα και Ουρανία Κεφαλέλη προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θέρμης για τα 100 χρόνια αγώνων του ΚΚΕ.

Επίσης, προσφέρουμε 20 ευρώ για τον αγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, που μας άφησε αναπάντεχα τόσο νωρίς.


ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΓΙΑΣ

ΖΗΝΟΒΙΑ ΤΣΑΜΠΗ
ΖΗΝΟΒΙΑ ΤΣΑΜΠΗ

ΕΛΕΝΗ ΘΩΪΔΟΥ ΜΑΡΚΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΘΩΪΔΟΥ ΜΑΡΚΑΚΗ

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ

ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΑΛΗΜΠΡΑΝΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΑΛΗΜΠΡΑΝΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΑΝΑΡΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΛΙΖΑ ΙΓΝΑΤΙΔΟΥ
ΛΙΖΑ ΙΓΝΑΤΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ (ΛΕΛΕΚΑ ΤΑΡΓΑΚΗ)
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ (ΛΕΛΕΚΑ ΤΑΡΓΑΚΗ)

ΟΛΓΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΨΗΛΙΑΚΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΨΗΛΙΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ