ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 24 Μάρτη 2018 - Κυριακή 25 Μάρτη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 22 Μάρτη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, για το οποίο αγωνίστηκε σ' όλη του τη ζωή.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Η ΒΟΥΛΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ, από παιδί βίωσε τη σκληρότητα του αστικού κράτους, με τη μητέρα της σκοτωμένη κατά τον Εμφύλιο και τον πατέρα της μαχητή του ΔΣΕ και μετέπειτα πολιτικό πρόσφυγα στην Πολωνία.

Σε όλη της τη ζωή στάθηκε όρθια, πάντα με το Κόμμα, διαπαιδαγωγώντας και τα παιδιά της σε αυτά τα ιδανικά.

Πέθανε απρόσμενα τον Αύγουστο του 2015 σε ηλικία 79 ετών, στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε.

Στη μνήμη της προσφέρουμε στην ΚΟΒ Σταυρού Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η κόρη της Πολυζωίδου Βάσω και η αδερφή της Νίτσα Φιντιρικάκη

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν ήδη 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μου ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ροτόντας.

Στέλλα Τσαρουχά

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Φλεβάρη 2018 «έφυγε» από κοντά μας ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου, 10 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ προσφέρω στο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Βούλα Μήτσου

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν στις 24/2/2018 οχτώ χρόνια από την απώλεια του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΝΗ.

Ο σύντροφος Νίκος Μυτίνης ήταν αγωνιστής του ΔΣΕ, τραυματίας, πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Βουλγαρίας. Με τον επαναπατρισμό του συνδέθηκε στην ΚΟ Χαριλάου και παρέμεινε πιστός μέχρι τέλους στα ιδανικά του.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
Σταθερός υπερασπιστής του σοσιαλισμού, πρόσφερε πολλά στην Οργάνωση. Ηταν πραγματικός φίλος και όλη η οικογένειά μου κέρδισε πολλά από την επαφή και τη φιλία μαζί του.

Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μίκρας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Νικήτας Χονδρούδης

***

Στη μνήμη του αδερφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΣΙΟΥ, της νύφης μου ΑΛΙΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ και των ανιψιών μου ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΣΙΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΥ, η οικογένεια του Αποστόλη Βάσσιου προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Τάσος Καπώνης προσφέρει στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ τα «Απαντα» του Λένιν στη μνήμη του μαχητή του ΔΣΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ και του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΤΣΗ, που στάθηκαν στο πλευρό του σε όλη τους τη ζωή.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου, αδερφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, μητέρας ΛΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ και πατέρα ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα, στο οποίο έμειναν πιστοί και πάλεψαν μέσα από τις γραμμές του, το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

Φυλλιώ Παναγούτσου

***

Στις 9/2/2018 «έφυγε» από τη ζωή ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1926 στη Μηλέα Ελασσόνας. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Μηλέας και του συνεταιρισμού. Μέχρι το τέλος της ζωής του υπήρξε μέλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του και στη μνήμη της γυναίκας του ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΒΑΛΙΩΤΗ τα ανίψια τους προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ολύμπου, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΠΟΥΖΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας και έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και στο ΚΚΕ, καθ' όλη την πορεία της ζωής του, φίλοι και σύντροφοι προσφέρουμε 70 ευρώ αντί για στεφάνι, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΑΡΑ, που «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη 15 Μάρτη 2018, σε ηλικία 80 χρόνων, προσφέρουμε 40 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Φαρκαδόνας.

Οι σύντροφοί του από το Ζάρκο Τρικάλων

***

ΦΩΤΟ 2

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. Γεννημένη στο Θρυλόριο Ροδόπης, οργανώθηκε από το 1943 στην ΕΠΟΝ και στα 18 της έγινε μέλος του ΚΚΕ. Μωρομάνα (στην Ισμήνη) ανέβηκε στο βουνό και εντάχθηκε στον ΔΣΕ με τον πρώτο της σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗ, ο οποίος σκοτώθηκε το 1948 στις γραμμές του ΔΣΕ. Αργότερα έφυγε στη Ρουμανία, πολιτική πρόσφυγας. Εκεί γνώρισε τον δεύτερο σύντροφό της, ΛΑΖΑΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ (φωτ.), με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Ελένη - Ρούλα.

Ο Λάζαρος είχε κι αυτός από πολύ μικρός ενταχθεί στο κομμουνιστικό κίνημα. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1943. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και στον αγώνα του ΔΣΕ. Μετά το τέλος του αγώνα του ΔΣΕ πήρε, μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές, το δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς, όπου έζησε πολλά χρόνια. Δύο φορές μπήκε στην Ελλάδα ως μέλος του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ. Ηταν ένα από τα επίλεκτα 130 στελέχη που έστειλε το Κόμμα για την ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων. Καταδικάστηκε σε θάνατο. Πέρασε πάνω από 15 χρόνια σε φυλακές και εξορίες. Μετά τη μεταπολίτευση διετέλεσε για πολλά χρόνια στέλεχος του Κόμματος, μέσα από διάφορες θέσεις: Γραμματέας στις ΝΕ Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας, κ.ά.

Σ' όλη του τη ζωή αποτέλεσε υπόδειγμα σεμνού λαϊκού αγωνιστή, υπόδειγμα κομμουνιστή. Από όποιο μετερίζι κι αν βρέθηκε - στο βουνό με το όπλο στο χέρι, στην παράνομη δουλειά, στις εξορίες και στις φυλακές, στην καθημερινή πολιτική δουλειά, - έδωσε αταλάντευτα τη μάχη για το καλό του λαού και του Κόμματος, μέχρι το θάνατό του το 2012.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ
Η Θεοπίστη είχε μείνει στη Ρουμανία μεγαλώνοντας τις δύο κόρες της και συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, δουλεύοντας σε μεγάλο εργοστάσιο της Βραΐλα, αναδεικνυόμενη σε ηρωίδα της σοσιαλιστικής εργασίας. Την ίδια στιγμή αναδείχτηκε στέλεχος του ΚΚΕ, αλλά και του δημοκρατικού γυναικείου κινήματος, καθοδηγώντας πάνω από 300 εργάτριες, θέση στην οποία δούλεψε ενεργά και δραστήρια μέχρι τον επαναπατρισμό της στις αρχές της δεκαετίας του '80 οπότε ξαναέσμιξε με τον σύντροφό της Λάζαρο. Εγκαταστάθηκαν στη Φλώρινα, όπου συνέχισε τη δράση της ως μέλους του ΚΚΕ και συμμετείχε ενεργά στους αγώνες της εργατικής τάξης και του γυναικείου κινήματος.

Στη μνήμη της μητέρας μου Θεοπίστης Σπυροπούλου, του πατέρα μου Γιώργου Σπυριδωνίδη, που σκοτώθηκε στο βουνό, και του Λάζαρου Σπυρόπουλου, που μου στάθηκε ως πατέρας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Φλώρινας, το ποσό των 100 ευρώ.

Ισμήνη Σπυριδωνίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Μάρτη συμπληρώνονται 12 χρόνια από το φευγιό του ΦΑΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Αντίστασης, Μακρονησιώτη και πιστού και δραστήριου οπαδού του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, στα εκατόχρονα του Κόμματός μας, η κόρη του Τασούλα και ο σύντροφός της Στράτος προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου.

ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Μάρτη, πριν από δύο χρόνια, «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ. Αφιέρωσε τη σύντομη ζωή της στον αγώνα για τα δίκια της εργατικής τάξης, κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο της κομμουνίστριας δημοσιογράφου. Θα τη θυμόμαστε πάντα.

Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα μας το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΜΜΕ.

Στράτος - Τασούλα

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Μάρτη κλείνουν τρία χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μου συντρόφου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΛΥΚΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η συντρόφισσά του Μαρία Ιωαννίδου

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από τη ζωή η αγωνίστρια του ΔΣΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ (Κοντογιάννη).

Το μνημόσυνο γίνεται στις 24/3/2018, στις11 π.μ. στο Νεκροταφείο της Ηλιούπολης.

Γεννήθηκε στις 26/12/1923 στη Σούρπη Μαγνησίας από φτωχή κτηνοτροφική οικογένεια.

Βγήκε στο βουνό στις 8/3 του 1948. Ξεκίνησε από την ταξιαρχία του Μπαντέκα, μετά πήγε στον Καραγιώργη, που είχε τη διλοχία της Θεσσαλίας και της Ρούμελης. Ηταν μαζί με τον Καραγιώργη όταν τον χτύπησε βλήμα στο κεφάλι καβάλα στο άλογό του. Στα τέλη του '48 και στις αρχές του '49 πήγε σε σχολή αξιωματικών προσκολλημένη, στο τρίτο τάγμα της σχολής, με ταγματάρχη Μαλιακό. Ηταν σε μάχιμο τμήμα και συμμετείχε σε μάχες στο Γράμμο, στο Βίτσι, στην Καρδίτσα και την Αγιά. Δεν είχε κανέναν τραυματισμό και οι σύντροφοί της της έλεγαν χαρακτηριστικά: «Εσένα σε σιχαίνονται οι σφαίρες». Με την οπισθοχώρηση του ΔΣΕ βρέθηκε με πολλούς αγωνιστές στην Τασκένδη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Στη μνήμη της προσφέρονται στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, βετεράνου του ΚΚΕ και της εργατικής τάξης, αγωνιστή του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, στη μνήμη των αξέχαστων γονιών μου και συγγενών μου, που έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες του λαού μας, στα βουνά και τις εξορίες. Στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έδωσαν ακόμα και τη ζωή τους για να δουν το λαό ελεύθερο, χωρίς δεινά. Στη μνήμη του ήρωα ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ.

Πριν από λίγο καιρό ήταν η 75η επέτειος της ίδρυσης της αδάμαστης ΕΠΟΝ. Με μεγάλη συγκίνηση εμείς οι παλιοί ΕΠΟΝίτες βλέπουμε τους νέους ΚΝίτες να παίρνουν τη σκυτάλη, να μαθαίνουν από τους συντρόφους τους. Προσφέρω, εγώ και τα παιδιά μου, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φιλαδέλφειας, για την ενίσχυση του αγώνα.

Στεφανάτου Δέσποινα

***

ΦΩΤΟ

Στις 20 Μάρτη 1997 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας σύντροφος, σύζυγος, πατέρας και παππούς, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ. Τον θυμόμαστε πάντα.

Στην αξέχαστη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Γιάννα Τρικαλινού

***

ΦΩΤΟ

Στις 2/5/2017 ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ, από τον Κάμπο Ικαρίας, γνωστός ως Τσέρκος, στα 93 του χρόνια, αποχαιρέτησε την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συναγωνιστές του, ορθός και αλύγιστος, όπως ακριβώς πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή. Παιδί πολυμελούς εργατοαγροτικής οικογένειας, κατά την περίοδο της τριπλής φασιστικής κατοχής, οργανώθηκε στο ΕΑΜ και, στη συνέχεια, εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή δίπλα στο ΚΚΕ με θάρρος, με πίστη στο σοσιαλισμό - κομμουνισμό, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από το θάνατο της αγωνίστριας ΛΕΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ, μέλους του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Γκύζη. Εξορίστηκε στο Τρίκερι και τη Μακρόνησο. Εμεινε πιστή έως τις τελευταίες στιγμές της ζωής της στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του.

Τα παιδιά της, Γιώργος, Μάρθα, Πέρη, προς τιμήν της προσφέρουν στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Μεταφορών 300 ευρώ.

  • Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ Γκύζη ΛΕΩΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ, οι αδελφές Τριανταφυλλάκη Γωγώ, Μαρία, Βασιλική Τριανταφυλλάκη, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Μεταφορών του ΚΚΕ, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, πλήρης ημερών, η συντρόφισσα ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ. Εφηβη προσχώρησε στις γραμμές της νεολαίας ΕΠΟΝ. Με μοναδικό όπλο την πεποίθηση ότι ο αγώνας μαζί με τα καλύτερα και τολμηρότερα Ελληνόπουλα ήταν δίκαιος. Και με την όμορφη ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, στάθηκε απέναντι και πολέμησε τον πανίσχυρο μηχανισμό θανάτου των ναζί, σε έναν άνισο αγώνα. Στάθηκε όρθια και αγωνίστηκε και στον επόμενο ταξικό πόλεμο που ακολούθησε, για μια Ελλάδα δημοκρατική και σοσιαλιστική.

Στάθηκε όρθια και όταν το ελληνικό κράτος την «αντάμειψε για την προσφορά της» με στρατοδικείο, φυλάκιση και στη συνέχεια εκτόπιση στην κακοτράχαλη ακρογιαλιά του Τρίκερι, όπου μαζί με τις συντρόφισσές της μεγάλωνε και τον μικρό Δημητράκη, ένα από τα 4 παιδιά της.

Μετά την εξορία έζησε το σκοτάδι της μισαλλοδοξίας, δέχτηκε τους διωγμούς της Aσφάλειας, αλλά ποτέ δε φοβήθηκε. Με το κεφάλι ψηλά, μεγάλωνε τα παιδιά της δύσκολα, κάνοντας και τρεις δουλειές ταυτόχρονα και μαθαίνοντάς τους να είναι περήφανοι και να θυμούνται πάντα την τάξη τους.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
Στρατολογήθηκε εκ νέου στο Κόμμα της εργατικής τάξης μετά τη Μεταπολίτευση, έδρασε στις νέες συνθήκες δουλειάς, έμεινε πιστή στο Κόμμα της μέχρι το τέλος.

Στη μνήμη της σύντροφοι από την ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας προσφέρουν το ποσό των 80 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΗΛΙΑ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ
ΛΕΛΑ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ

ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΖΤΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΙΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΣΤΟΥΛΑ

ΛΕΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ
ΛΕΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ

ΒΟΥΛΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΠΟΛΥΖΩΙΔΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ