ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 16 Μάη 2018
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ
ΦΩΤΟ

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας η συντρόφισσα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΛΗ, μέλος του Κόμματος από το 1977, που παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε από μικρό παιδί, τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι τέλους της ζωής της με τα λόγια της και με τα έργα της.

Ως ειδικός εκπαιδευτικός, δουλεύοντας σε διάφορα ειδικά σχολεία, πρωτοστάτησε στους αγώνες των εργαζομένων αλλά και των γονιών και των ΑμεΑ για τα δικαιώματά τους στην Ειδική Αγωγή.

Τα χρόνια της κρίσης με τη στάση της και το παράδειγμά της υπερασπίστηκε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Κόμματος και την προσφορά των σοσιαλιστικών χωρών με το πάθος που την διέκρινε.

Εναν χρόνο τώρα, μας λείπει από τις συνεδριάσεις μας, με τη γνωστή αισιοδοξία και την αγωνία που την διέκριναν για την πορεία του Κόμματος, το πείσμα της για προσφορά.

Ομως η θύμησή της μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Οι σύντροφοι και φίλοι των Οργανώσεων της Πρόνοιας του ΚΚΕ προσφέρουν στο Κόμμα της, ως πρώτη δόση, το ποσό των 300 ευρώ.

Το Σάββατο 19 Μάη, στις 7 το απόγευμα, θα επισκεφτούν τον τάφο της στο Νεκροταφείο του Βύρωνα για να αφήσουν λίγα λουλούδια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ