ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 23 Ιούνη 2018 - Κυριακή 24 Ιούνη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Διαμαντής (Γιάννης Αλεξάνδρου)
Διαμαντής (Γιάννης Αλεξάνδρου)
ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούνη κλείνουν δύο χρόνια από την αιφνίδια και τόσο πρόωρη απώλεια του συντρόφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ. Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια βιοπαλαιστών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1996, όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, από όπου πήρε το πτυχίο του Τεχνολόγου Γεωπονίας. Εκανε διάφορες δουλειές και από το 2008 εργαζόταν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο Σωματείο του οποίου ήταν εκλεγμένος. Ολα τα χρόνια αγωνίστηκε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις, χωρίς ποτέ να παραμελήσει τη συντρόφισσά του στη ζωή και το Κόμμα Χριστίνα και τα δυο τους παιδιά, τον Γιώργο και την Αριστέα, που υπεραγαπούσε.

Τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας του Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής & Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, δίνοντας με επιμονή και αυτοθυσία τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Στη μνήμη του σύντροφοί του από τον Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής συγκέντρωσαν και προσφέρουν 1.000 ευρώ στο Κόμμα.

Τομέας Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΤΕΑΣ ΓΡΑΒΑΝΗ η αγαπημένη της φίλη Λύτρα Ιωάννα προσφέρει 30 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Κολιάτσου.

***

Προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ και στη μνήμη όλων αυτών που έπεσαν στα πεδία των μαχών, στα μετερίζια της ταξικής πάλης και αυτών που «έφυγαν» από τη ζωή στην πολιτική προσφυγιά προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω της ΚΟΒ Λειψίας.

Ιπποκράτης Καλτζίκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΑΒΑ από τη Σιάτιστα, που «έφυγε» από κοντά μας στις 11/5/2018, ύστερα από εννιάμηνη μάχη με την αρρώστια, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Σιάτιστας του ΚΚΕ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΒΑΣ γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1968. «Εφυγε» πολύ νέος. Από μικρός στη βιοπάλη, γουνεργάτης, για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης του Σωματείου εργατών - εργατριών γούνας, μέλος του ΚΚΕ.

Ο αδερφός του Βασίλης Γράβας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, της λατρεμένης μου κορούλας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ, καθώς και της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Καλαμπάκας, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Μαρία Γκουλιώνη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδερφής μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Ηρώς) ΑΔΑΜ και της μητέρας μου ΕΡΙΦΥΛΗΣ ΑΔΑΜ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Πρέβεζας του ΚΚΕ.

Κωνσταντίνος (Ντίνος) Αδάμ

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1926 από αγροτική οικογένεια, από πρόσφυγες γονείς της περιοχής Καρς του Καυκάσου. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε μέσα στις δυσκολίες και κακουχίες της εποχής.

Από πολύ μικρός - 15 χρόνων - μετά το ξέσπασμα του πολέμου, εντάχθηκε στις αντιστασιακές οργανώσεις, στη θρυλική ΕΠΟΝ, στον ΕΛΑΣ και την Πολιτοφυλακή. Με κάθε τρόπο και με κίνδυνο της ζωής του βοηθούσε τους αντάρτες ΕΛΑΣίτες ενάντια στη δράση των Ιταλών και Γερμανών κατακτητών.

Μετά την απελευθέρωση της χώρας και τη Συμφωνία της Βάρκιζας, είχε τη μοίρα των χιλιάδων λαϊκών αγωνιστών. Κυνηγήθηκε, ξυλοκοπήθηκε από τους ντόπιους τρομοκράτες του λαού, αναγκάστηκε να κρυφτεί και να βγει στο βουνό για να σωθεί. Εντάχθηκε στις πρώτες ομάδες του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στο Βαλέτσικο Τσαριτσάνης και από κει και πέρα ως μαχητής του ΔΣΕ ακολούθησε την ηρωική πορεία του απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα: Ευρυτανία, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Αγραφα, Καστοριά. Το 1948 τραυματίζεται σε μάχη στην Κορομηλιά Καστοριάς και νοσηλεύεται στην Αλβανία. Αναρρώνει και ξαναπαρουσιάζεται στον ΔΣΕ, έπειτα συλλαμβάνεται στην Καστοριά, φυλακίζεται στην Κοζάνη και στη Λάρισα.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Τη δεκαετία του '50 επιστρέφει στην Ελασσόνα, δουλεύει ως αγρότης και καφετζής και είναι οπαδός της ΕΔΑ. Το 1956 παντρεύεται την Ευαγγελία Παγώνη και αποκτούν τρία παιδιά, την Αναστασία, την Βασιλική και τον Μανώλη.

Εντάχθηκε στο ΚΚΕ και πάλεψε για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση. Σεμνός, με καλοσύνη και απλότητα, ευθύς, λαϊκός άνθρωπος, υπεράσπιζε τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος, το δίκιο της πολιτικής του. Πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, άφησε στους συντρόφους του τις καλύτερες αναμνήσεις από την αγωνιστική του πορεία.

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, οι κόρες του Αναστασία και Βασιλική προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελασσόνας, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγωνιστών ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ», ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 εν ψυχρώ από τους συνεργάτες των Γερμανών στο δρόμο, ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ Νέων στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρουνόσβικ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς, αργότερα εξορίστηκε στον Αϊ - Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982, ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας, η ανιψιά τους Βασ. Δούκα - Κότσιρα προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Μαρία Κούβαρη προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ από τα Φίχτια Αργολίδας η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της ΚΟ Αργολίδας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΟΣΣΕ, σταθερής οπαδού του Κόμματος, ο σύζυγός της Θανάσης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πυλαίας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Μάρτη 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μας ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε το 1931 στον Πειραιά. Το 1936 η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στο Ελληνικό λόγω της κατασκευής του αεροδρομίου από τους Γερμανούς. Επηρεασμένος από τον θείο του Χρήστο Μαχαιρόπουλο, που ήταν μέλος του ΚΚΕ και Ακροναυπλιώτης, γίνεται μέλος της ΕΠΟΝ το 1943. Είχε έντονη δράση στην ΕΠΟΝ και το 1949 γίνεται μέλος του ΚΚΕ.

Εζησε τα Δεκεμβριανά και πήρε μέρος σε πολλές αποστολές. Στη δικτατορία ήταν υπεύθυνος για την έκδοση του «Ριζοσπάστη». Συνελήφθη την περίοδο της χούντας και καταδικάστηκε σε 20,5 χρόνια φυλακή. Με τη γενική αμνηστία το 1973, βγαίνει από τη φυλακή τον Αύγουστο και ξανασυλλαμβάνεται το Νοέμβρη οπότε μεταφέρεται και βασανίζεται στο ΕΑΤ - ΕΣΑ.

Διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος με τη Δημοκρατική Ενότητα στην Ηλιούπολη. Παρά την ηλικία του, μέχρι τον Οκτώβρη του 2008 που έπαθε εγκεφαλικό, ήταν ακούραστος, από τους πρώτους στις Οικονομικές Εξορμήσεις του ΚΚΕ, και πάντα παρών σε όλους τους αγώνες. Ακόμα και μετά το εγκεφαλικό, συνέχιζε να ενημερώνεται, διαβάζοντας καθημερινά την εφημερίδα του, να ρωτά για τις εξελίξεις, συνέχιζε να έχει δίψα για μάθηση και ζωή.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του διέμενε στο «Σπίτι του Αγωνιστή». Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από τις ΚΟΒ Ηλιούπολης του ΚΚΕ προσφέρουν στο ΚΚΕ 332 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 12 Μάη 2018 «έφυγε» από κοντά μας, στα 59 της χρόνια, η αγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ. Σταθερή οπαδός του Κόμματος σε όλη της τη ζωή, υπηρέτησε τον αγώνα του μέσα από την Τοπική Διοίκηση στην Ικαρία καθώς και μέσα από τις Επιτροπές Γυναικών, την ΟΓΕ και πολιτιστικούς οργανισμούς.

Στη μνήμη της η οικογένειά της προσφέρει στην ΚΟ Ικαρίας 150 ευρώ.

  • Στη μνήμη της ΑΡΓΥΡΩΣ ΡΑΝΤΑ η οικογένεια Γρόνθου προσφέρει στην ΚΟ Ικαρίας 50 ευρώ.
  • Στη μνήμη της ΑΡΓΥΡΩΣ ΡΑΝΤΑ η εξαδέλφη της Μαρία Κουτούφαρη - Κολιοδέδε προσφέρει στην ΚΟ Ικαρίας 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ. Γεννήθηκε στο χωριό Αγκαριώνες της Λήμνου το 1920 και πέθανε στις 13/7/1998. Κατατάχθηκε στη χωροφυλακή. Στην Κατοχή υπήρξε ΕΑΜίτης και πολέμησε τους κατακτητές από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Στον Εμφύλιο ήταν μαχητής του ΔΣΕ. Για τη δράση του γνώρισε μετά τον Εμφύλιο διώξεις, πολύχρονες φυλακίσεις και εξορίες από το μισαλλόδοξο κράτος της δεξιάς.

Αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αγώνα για τα ιδανικά της εργατικής τάξης και ως μέλος του ΚΚΕ αγωνίστηκε για μια Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της προκοπής, της ειρήνης και του σοσιαλισμού.

Ο ανιψιός του Φώτης Μπλιάς

***

ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 14/6 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου και πατέρα μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑ (φωτ.). Στη μνήμη του, καθώς και στη μνήμη της μητέρας μας, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑ, τα παιδιά τους προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ μέσω της ΚΟ Βούλας.

  • Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ και ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑ, καθώς και για την απώλεια του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ Κ. ΖΩΝΤΑΝΟΥ, που «έφυγε» στις 2/6/2018, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Βούλας.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Οικογένεια Γιώργου Χαραμή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θρυλικού καπετάν Διαμαντή (ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ), διοικητή της 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στη Ρούμελη. Λαοπρόβλητος ηγέτης ο καπετάν Διαμαντής, κατέκτησε όλες τις βαθμίδες της στρατιωτικής ιεραρχίας. Τιμημένος νεκρός αντιστράτηγος. Γεννήθηκε το 1914 στην Κάτω Αγόριανη (Λιλαία) του Παρνασσού. Από τα μαθητικά του χρόνια έγινε μέλος της ΟΚΝΕ. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στην τριπλή φασιστική κατοχή. ΕΛΑΣίτης μαζί με τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ Αρη Βελουχιώτη και τα άλλα παλικάρια του ανατίναξαν τη γέφυρα του Γοργοπόταμου (25 Νοέμβρη 1942). Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας (Φλεβάρης 1945) ο Διαμαντής δεν παρέδωσε τα όπλα και συνέχισε ένοπλος στα βουνά της Ρούμελης, με κακουχίες και στερήσεις. Με δέος, σεβασμό και αγάπη τον θυμούνται οι συναγωνιστές του, όσοι είχαν την τύχη να μάχονται κοντά του. Φρόντιζε τους μαχητές και τις μαχήτριες σαν πατέρας και αδερφός. Τον θαύμαζε και τον αγαπούσε ο λαός της Ρούμελης.

Με τη στρατηγική, την τακτική πολέμου που εφάρμοζε μπέρδευε τον αστικό κυβερνητικό στρατό, που είχε στη διάθεσή του τις δυνάμεις Αγγλων και Αμερικανών, οπλικά συστήματα, αεροπορία, υπέρτερο ανθρώπινο δυναμικό. Αλλού τον περίμεναν και αλλού βρισκόταν αυτός και το τμήμα του.

Στον τιτάνιο ηρωικό αγώνα του ΔΣΕ (1946 - 1949) αγωνίστηκε για το λαό, την εργατική τάξη, για ειρήνη, ελευθερία, αξιοπρέπεια, ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Εντολή και διαταγή του «Να φροντίζετε και να σέβεστε τους αιχμαλώτους του κυβερνητικού στρατού και προπαντός τους τραυματίες. Παιδιά του λαού είναι και αυτοί. Ούτε η πιο απόλυτη υπακοή σε στρατιωτικούς κανόνες δεν μπορεί και δεν πρέπει να μετατρέψει το όπλο του στρατιώτη σε μαχαίρι δημίου. Ο έντιμος στρατιώτης δεν δολοφονεί τον ανυπεράσπιστο αιχμάλωτο μετά τη μάχη».

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Στις 21 Ιούνη 1949 τον βρήκε το φαρμακερό φασιστικό βόλι από προδοτικό χέρι ψηλά στα Βαρδούσια όρη της Ρούμελης, στη θέση Αδράσκελα, έξω από το χωριό Μάρμαρα της Φθιώτιδας. Θα τον δικαιώσει η Ιστορία, η αληθινή Ιστορία, κόντρα στη διαστρέβλωση του αγώνα του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ και του ΔΣΕ. Τιμή και δόξα στον ηρωικό καπετάνιο Διαμαντή και σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να δει ο λαός μας καλύτερες μέρες.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής και δράσης του τιμημένου ΚΚΕ, που πάντα στέκεται αρωγός στον πολύπαθο λαό μας, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα.

Κατίνα Μανιτάρα

ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΚΟΥΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΛΙΩΝΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΗΡΩ) ΑΔΑΜ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΗΡΩ) ΑΔΑΜ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΡΑΒΑΝΗ
ΑΡΙΣΤΕΑ ΓΡΑΒΑΝΗ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΒΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΒΑΣ
ΕΡΙΦΥΛΗ ΑΔΑΜ
ΕΡΙΦΥΛΗ ΑΔΑΜ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ
ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ
ΑΡΓΥΡΩ ΡΑΝΤΑ
Προσφορά

Προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ οικονομική βοήθεια, ως δεύτερη δόση, για την ενίσχυση του «902» και των μέσων προπαγάνδας του ΚΚΕ.

Γεώργιος Κουτρόπουλος του Αναστασίου

Αργυρούπολη

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή 24 Ιούνη και ώρα 9.30 π.μ., στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ελευσίνα, θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μας συντρόφου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑ.

Η ΚΟΒ Ελευσίνας, στην οποία ανήκε, προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ στην αγαπημένη του εφημερίδα, τον «Ριζοσπάστη».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ