ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018
Σελ. /20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Το περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ»

(τεύχος 178, Απρίλης - Μάης - Ιούνης)

Περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», Τεύχος 178 (Απρίλης, Μάης, Ιούνης)
Περιοδικό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ», Τεύχος 178 (Απρίλης, Μάης, Ιούνης)
Αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ, το περιοδικό μας δημοσιεύει σε αυτό το τεύχος τη Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Αλλά και άλλα υλικά από εκδηλώσεις τιμής που αφορούν την πολιτική προσφυγιά (σε συνέχεια) από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, το προηγούμενο διάστημα.

Στη στήλη «Οι Θέσεις μας», εκτός των άλλων, δημοσιεύονται ανακοινώσεις για την επίθεση κατά της Συρίας, αλλά και του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Ενώ στα Διεθνή σχετικό ρεπορτάζ για τη Διεθνή Διάσκεψη των Βαλκανικών Αντιστασιακών Οργανώσεων που έγινε στο Βελιγράδι το Μάη και οι θέσεις της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Στη στήλη των Ρεπορτάζ, δημοσιεύονται υλικά και ρεπορτάζ από την 5ήμερη πετυχημένη εκδρομή - προσκύνημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ σε Ανατ. Μακεδονία - Θράκη, ρεπορτάζ για την εκδήλωση της ΠΕΚΑΜ στη Μακρόνησο, για την εκδήλωση τιμής στο Αντιστασιακό Μουσείο Χανίων κ.λπ. Βεβαίως, πλούσια ύλη για πολλές εκδηλώσεις Παραρτημάτων μας σε όλη την Ελλάδα.

Ενδιαφέρουσα ύλη δημοσιεύεται επίσης και στις υπόλοιπες στήλες του περιοδικού όπως: «Σελίδες για τον ΔΣΕ», «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ», «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ», «ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ», «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ - ΧΡΟΝΙΚΑ» κ.λπ.

Το περιοδικό «Εθνική Αντίσταση» διατίθεται:

  • Στα Κεντρικά Γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Μαυρομματαίων 12, Αθήνα, τηλέφωνο 210.8222.952, Φαξ: 210.8834.093.
  • Στα κατά τόπους παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ