ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 13 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 14 Οχτώβρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΝΤΙΑΝΑΣ ΝΟΥΣΙΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, στις 14/10/2017, προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης Θεσσαλονίκης.

Στέλιος Μουλάς

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ. Εντάχθηκε από μικρός στις γραμμές του ΚΚΕ, έζησε για αρκετά χρόνια στην Τσεχοσλοβακία ως πολιτικός πρόσφυγας. Οταν γύρισε στην Ελλάδα υπηρέτησε το Κόμμα από πολλές θέσεις, δίνοντας όλες τις δυνάμεις για το δίκιο της εργατικής τάξης, στάθηκε όρθιος στις δύσκολες στιγμές της ταξικής πάλης. Ηταν υπόδειγμα κομμουνιστή. Η εκτίμηση στο πρόσωπό του ήταν μεγάλη, το ήθος και η ακούραστη καθημερινή δράση του αποτελούσαν υπόδειγμα για όλους τους συντρόφους.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφου και συντρόφισσας ΚΑΤΙΑΣ ΤΣΟΛΚΑ - ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ, ιδρυτικού μέλους της ΕΙΝΑΠ, που «έφυγε» στις 14 Οκτώβρη 2016, προσφέρω 100 ευρώ για τις ανάγκες του Κόμματος.

Ο άνδρας της Διονύσης Γρηγοράτος

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΚΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, συνεπούς αγωνιστή και μέλους του Κόμματος, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Θέρμης της ΤΕ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, 500 ευρώ ως δεύτερη δόση για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η γυναίκα του Μαρία

Τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος και Τατιάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΣΩΤΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, από το Καστράκι, που «έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη, η οικογένειά του προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Καλαμπάκας για ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 8 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ από το Μάνδαλο Πέλλας. Γεννήθηκε το 1920 στην Αετομηλίτσα (Ντένιτσκο) Κόνιτσας σε οικογένεια κτηνοτρόφων με συμμετοχή στους αγώνες του ΕΛΑΣ και στη συνέχεια του ΔΣΕ. Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη - Ουζμπεκιστάν της φιλόξενης Σοβιετικής Ενωσης, όπου δημιούργησε οικογένεια με την επίσης αγωνίστρια του ΔΣΕ Παναγιώτου - Καράτζιου Μαρία από το Δίστρατο Κόνιτσας. Εργάστηκε ως μηχανικός στην υφαντουργία «ΤΣΕΚΤΣΙΝ ΚΟΜΠΙΝΑΤ». Επαναπατρίσθηκε και έζησε με τις 3 κόρες του στο Μάνδαλο Σκύδρας στην Πέλλα.

Επίσης πέρσι «έφυγε» από κοντά μας η αδελφή της γυναίκας του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, που γεννήθηκε το 1935 στο Δίστρατο Κόνιτσας. Θύμα των κυνηγητών της οικογένειας από παρακρατικούς, βρέθηκε με το «παιδοσώσιμο» σε ηλικία 13 ετών στη φιλόξενη Ουγγαρία. Στη συνέχεια με την επανένωση των οικογενειών βρέθηκε με τα μεγαλύτερα αδέλφια, που ζούσαν στην Τασκένδη. Στην πολιτική προσφυγιά δημιούργησε οικογένεια με τον μαχητή του ΔΣΕ Παπαγεωργίου Γιάννη από την Ελατόπετρα Γρεβενών. Με τον επαναπατρισμό τους έζησαν στα Μελίσσια Αττικής.

Στην άσβεστη μνήμη τους η σύζυγος του πρώτου και αδελφή της δεύτερης Παναγιώτου - Καράτζιου Μαρία με την κόρη της Καράτζιου Αννα από το Μάνδαλο Πέλλας προσφέρουν με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Σκύδρας Πέλλας, 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του στο πλευρό των λαϊκών στρωμάτων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΑΛΔΕΡΕΜΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, το γένος ΜΕΝΤΗ, συζύγου του Γιάννη Καλδερεμίδη, αγωνίστριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, μέλους του ΚΚΕ στην Τασκένδη που είχε τιμηθεί με το παράσημο της Ηλέκτρας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Παράρτημα Αμαρουσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Ο σύζυγος Γιάννης Καλδερεμίδης

Ο κουνιάδος Σωτήρης Καλτερεμίδης και η σύζυγός του Λίτσα Καλτερεμίδου

***

ΦΩΤΟ

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, σύντροφοι, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετήσαμε στη γενέτειρά του, στο Καταφύγιο Καρδίτσας, τον σύντροφο ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 5/8/2018 μέσα από σύντομη αλλά παλικαρίσια μάχη, σε ηλικία 71 χρόνων.

Αποχωριζόμαστε έναν σταθερό αγωνιστή που πάλευε μέσα από την Οργάνωση με πίστη και αφοσίωση στις κομμουνιστικές αξίες και ιδανικά. Εντάχθηκε στις γραμμές του εργατικού κινήματος νωρίς. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του διορισμού του οργανώθηκε στην Κομματική Οργάνωση Δικαστικών Επιμελητών του ΚΚΕ. Σε εκτιμούσαν πολλοί συνάδελφοι, πράγμα που κέρδισες με τη στάση σου και τη δράση σου μέσα στο χώρο δουλειάς.

Η ζωή σου ήταν σύντομη δυστυχώς. Σύντομη για την οικογένειά σου, σύντομη και για μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι, σύντροφε.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δικαστικών Επιμελητών.

Ηλίας Ζαχάκος, Νίκος Ζήσης, Κώστας Ζήσης, Δήμητρα Λύρα, Θανάσης Πάνταινας, Κώστας Παππάς, Γιώργος Πάπαρης, Στέφη Τσαμούρη

***

ΦΩΤΟ

Ο σ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ μεγάλωσε σ' ένα χωριό του Ουζμπεκιστάν. Είχε την τύχη να ζήσει μέρος της ζωής του εκεί που οικοδομούνταν ο σοσιαλισμός. Ερχόμενος στην Ελλάδα, από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του αγώνα, στην πάλη για μια άλλη κοινωνία - μια κοινωνία που ο ίδιος γνώρισε - το σοσιαλισμό.

Είχε έντονη δράση μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στον Κορυδαλλό όπου έμενε αρχικά, διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας του αγωνιστή δημάρχου Μαλαγαρδή. Στη συνέχεια, ερχόμενος στο Μενίδι, συνέχισε τη δράση του μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, σε όποιες ευθύνες τού ανατέθηκαν, ακόμη και ως υποψήφιος βουλευτής στην περιφέρεια της Αττικής.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αθλητής από τα νεανικά του χρόνια, ξεχώρισε για τις ικανότητές του και αναδείχθηκε πρωταθλητής πυγμαχίας, ενώ δεν θα μπορούσε ως κομμουνιστής να απέχει από τη συμμετοχή του στους αθλητικούς Συλλόγους. Διετέλεσε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Η ζωή του και η δράση του ήταν συνυφασμένες με την ιδιότητα του μέλους του ΚΚΕ. Υπερασπιζόταν το σοσιαλισμό που ο ίδιος γνώρισε από παιδάκι και αγωνίστηκε γι' αυτόν αταλάντευτα. Υπήρξε τίμιος και ακέραιος χαρακτήρας. Με ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση οι σύντροφοί του από την ΤΟ Μενιδίου - Φυλής προσφέρουν στη μνήμη του 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΡΗ μας, του αδικοχαμένου λεβέντη, για τα γενέθλιά του προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Αρη, το ταξίδι της σύντομης ζωής σου σταμάτησε πριν από δεκατεσσεράμισι χρόνια, όμως ούτε στιγμή δεν έφυγες από τη σκέψη μας. Είσαι κοντά μας με την αόρατη μα πάντα υπαρκτή παρουσία σου.

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ

Στις 17/10/2018 κλείνουν 17 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (ΠΟΥΠΟΥΛΑ) ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ. Γεννήθηκε στο χωριό Λούπεδα Ανατολικής Θράκης.

Το 1941 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπουρσούκη, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Ο Κ. Μπουρσούκης εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και έγινε μέλος του ΚΚΕ, πολέμησε ως μαχητής του ΔΣΕ. Το 1948 τραυματίστηκε σε μάχη και από τότε αγνοείται η τύχη του. Η Βασιλική, κυνηγημένη από το παρακράτος, αναγκάστηκε να βγει στο βουνό. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ, στο Αρχηγείο Τζένας. Τελείωσε την Υγειονομική Σχολή, έγινε νοσοκόμα και αργότερα ονομάστηκε αξιωματικός του ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε. Επαναπατρίσθηκε το 1981 και εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Στη μνήμη της και στη μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν για μια καλύτερη κοινωνία, η κόρη της Μαρία, ο εγγονός της Κωνσταντίνος και ο γαμπρός της Χρήστος προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 21 Οκτώβρη, στην εκκλησία του Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγωνιστή, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΤΕΛΗ) ΤΥΠΑΔΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παύλου Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του Μαρίνα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πατέρας μας, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ.

Γεννήθηκε το 1926 στην Κεράμεια Β. Εύβοιας. Ανθρωπος του μόχθου, βιοπαλαιστής, εργάστηκε ως ρετσινάς και εργάτης μεταλλείων, για να αναθρέψει τα εφτά παιδιά του. Ανθρωπος με αξίες και ιδανικά, μέχρι το τέλος της ζωής του συμπορεύτηκε αταλάντευτα με το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λίμνης Εύβοιας.

Η κόρη του Ελένη Ζησίμου και ο γιος του Ευάγ. Κωνσταντός

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 7/10/2018 αποχαιρετήσαμε τον σύντροφό μας ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, αλύγιστο κομμουνιστή από τη Θεσσαλονίκη, στέλεχος του ΚΚΕ που φυλακίστηκε και εξορίστηκε για χρόνια (1967 - 1974) από τα όργανα της δικτατορίας. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Σύντροφοι και φίλοι από τον ΣΦΕΑ προσφέρουν 460 ευρώ στο ΚΚΕ, το οποίο τίμησε σε όλη του τη ζωή.

Δημήτρης Π. (50 ευρώ), Θόδωρος Τ. (20 ευρώ), Σταύρος (50 ευρώ), Ηλίας Γ. (50 ευρώ), Στέργιος Β. (30 ευρώ), Νίκος Τ. (20 ευρώ), Θανάσης Π. (30 ευρώ), Σπύρος Χ. (30 ευρώ), Λόλα Τ. (30 ευρώ), Βασίλης Δ. (20 ευρώ), Ντίνα Κ. (15 ευρώ), Χρήστος Κ. (30 ευρώ), Νίκος Μ. (20 ευρώ), Μπάμπης Ζ. (50 ευρώ), Σάκης Χ. (15 ευρώ).

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των συναγωνιστών: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ». ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 εν ψυχρώ από συνεργάτες των Γερμανών στο δρόμο. ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ Νέων στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρουνόσβικ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς, αργότερα εξορίστηκε στον Αη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ (φωτ.), χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας.

Η ανιψιά τους Βασ. Δούκα - Κότσιρα προσφέρει 350 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν δύο χρόνια, ΑΝΝΟΥΛΑ, που «έφυγες». Αντί για λουλούδια στη μνήμη σου προσφέρω 100 ευρώ στο κόμμα μας το ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Α' Αθήνας.

Χ. Φ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, του λατρευτού συντρόφου και πατέρα, που χάσαμε πριν από έξι μήνες, η οικογένειά του προσφέρει 500 ευρώ στο ΚΚΕ για τα εκατό χρόνια από την ίδρυσή του.

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Σεπτέμβρη «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ. Γεννήθηκε στη Λαδικού Φθιώτιδας το 1927. Παιδί εργατο-αγροτικής οικογένειας δούλευε από μικρός με τον πατέρα του για να αντεπεξέλθει η οικογένειά του στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Αμέσως μετά την απελευθέρωση από την ιταλογερμανική κατοχή, με τη συμφωνία της Βάρκιζας, βρέθηκε στο στόχαστρο των συμμοριών της περιοχής. Ξυλοκοπήθηκε άγρια μαζί με τον πατέρα του από τη συμμορία του Βουρλάκη, γιατί πίστευε ότι πρέπει ο λαός μας να ζήσει καλύτερα, χωρίς βία και εκμετάλλευση.

Το 1947 βγήκε στα βουνά της Ρούμελης αντάρτης του ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε αρκετές μάχες τόσο στη Ρούμελη όσο και στο Γράμμο αργότερα, ως μαχητής στην 103η Ταξιαρχία του ΔΣΕ. Υπήρξε ελεύθερος σκοπευτής και αναδείχτηκε ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ. Με αυταπάρνηση πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ως μαχητής μέχρι το 1949. Μετά την υποχώρηση βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη Σοβιετική Ενωση μέχρι το 1964 όταν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Πάντα σταθερά με την πολιτική του Κόμματος πάλευε από όλα τα μετερίζια. Για αρκετά χρόνια ήταν Γραμματέας της ΚΟΒ Υπάτης - Λαδικούς και μέλος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Φρόντιζε πάντα να μεταλαμπαδεύει την πίστη του για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό στη νέα γενιά. Με πάθος υπερασπιζόταν παντού τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού στη Σοβιετική Ενωση και στις άλλες σοσιαλιστικές χώρες. Παρέμεινε πιστός στο Κόμμα μέχρι την τελευταία του πνοή.

Το 40ήμερο μνημόσυνό του θα τελεστεί την Κυριακή 14/10 και ώρα 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λαδικού Φθιώτιδας.

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
Στη μνήμη του ο γιος του Παναγιώτης Ασίκης προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ

Επίσης, σύντροφοί του προσφέρουν στη μνήμη του 80 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των μητέρων μας ΚΑΙΤΗΣ ΖΙΩΓΑ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ προσφέρουμε 500 ευρώ στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα παιδιά τους Μπάμπης, Τασούλα, Γιάννης, Βασιλική Ζιώγα

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΩΓΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΩΓΑ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΚΑΤΙΑ ΤΣΟΛΚΑ - ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ
ΚΑΤΙΑ ΤΣΟΛΚΑ - ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ
ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΝΑ
ΜΠΑΡΜΠΑ ΑΝΝΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ
ΝΤΙΑΝΑ ΝΟΥΣΙΟΥ
ΝΤΙΑΝΑ ΝΟΥΣΙΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) ΤΥΠΑΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) ΤΥΠΑΔΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΕΣΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΙΔΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΛΔΕΡΕΜΙΔΟΥ
Προσφορά

Αγωνιστές και απόγονοι από το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ συνεισφέρουν για το ακούραστο αγωνιστικό ΚΚΕ 300 ευρώ προσφορά για τις ανάγκες των γραφείων της ΚΟ Αττικής, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, ώστε να αγωνίζεται για την ανατροπή της μαύρης ζωής των πολλών και κατά του πολέμου.

Μαρία Κωττή

Νώντας Χαϊδεμένος

Κούλα Ζέφυρου - Χαϊδεμένου



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ