ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Νοέμβρη 2018
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από όταν «έφυγε» από κοντά μας ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΠΡΙΚΗΣ. Σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε στο πλευρό του Κόμματος, διαπαιδαγωγώντας κι εμάς με αυτά τα ιδανικά. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ.

Η οικογένεια της κόρης του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πιστού στο ΚΚΕ και τις ιδέες του μέχρι το τέλος της ζωής του, η κόρη του Αλέκα Χριστοπούλου, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, προσφέρει στο Κόμμα το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ του Εμμανουήλ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 6/12/2014, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Ο Ζαχαρίας Οικονομάκης προσφέρει στη μνήμη του ΦΑΝΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, γιου του φίλου και συντρόφου Δ. Μαστρογιαννόπουλου, εκφράζοντας ταυτόχρονα τα θερμά συλλυπητήριά του σε ολόκληρη την οικογένειά του, 50 ευρώ. Επίσης, προσφέρει 50 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα μου σύντροφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΕΝΤΟΥΛΗ από το Ναύπλιο, που «έφυγε» στις 9 Ιούνη 2009, πιστός πάντα στις ιδέες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, χωρίς να υποστείλει ούτε λεπτό τη σημαία μέχρι την τελευταία του πνοή, προσφέρω ως ελάχιστη προσφορά 100 ευρώ συμμετέχοντας στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Αιγίου.

Χριστίνα Ρεντούλη - Μεϊντανά

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη 2018 «έφυγε» η αγαπημένη εξαδέλφη ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τελευταία από την οικογένεια του θείου μου Βασίλη Οικονόμου με το παρατσούκλι «μπολσεβίκος». Η Βάντα ήταν μέλος της ΚΟΒ Κουκακίου και η πολιτική της κηδεία έγινε στις 21/11/2018.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Στη μνήμη της προσφέρω, όπως η ίδια επιθυμούσε, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, που ήταν η μεγάλη της αγάπη.

Μιχάλης Παν. Οικονόμου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΚΩΣΤΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ, πιστοί και οι δύο στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Σπυρίδωνα - Νταμαρακίων.

Στεφανάκης Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγε» στις 4/3/2016, η σύζυγος Λέλα, ο γιος Γιώργος και ο φίλος Γ. Ν. προσφέρουν το ποσό των 120 ευρώ στο ΚΚΕ για τα 100 του χρόνια.

***

Η Δέσποινα Λάππα προσφέρει 100 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, μέσω ΚΟ Φάρου Νέας Σμύρνης.

***

Στη μνήμη του ΓΚΡΙΜΑ ΦΙΛΙΠΠΑ, που «έφυγε» στις 10/10/2018, φίλοι και σύντροφοι προσέφεραν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 270 ευρώ.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΠΡΙΚΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΑΠΡΙΚΗΣ

ΦΑΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΑΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ