ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 21 Δεκέμβρη 2018
Σελ. /24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε Περιφέρεια Πελοποννήσου, Καλαμάτα και Σπάρτη

Η ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ ανακοινώνει τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους υποψήφιους δημάρχους στις πρωτεύουσες των νομών.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2011.

Για τον δήμο Καλαμάτας υποψήφιος θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων 4ου δημοτικού σχολείου, δημοτικός σύμβουλος.

Για τον δήμο Σπάρτης υποψήφιος θα είναι ο Αλέκος Βουνάσης, 64 ετών, γιατρός ακτινοδιαγνώστης, διευθυντής ακτινολογικού εργαστηριού της νοσηλευτικής μονάδας Σπάρτης του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας, αντιπρόεδρος γιατρών ΕΣΥ Λακωνίας, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος.


ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές

Εκδηλώσεις με θέμα την εκλογική αναμέτρηση στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και την παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το Κόμμα τις τοπικές εκλογές πραγματοποιούν Κομματικές Οργανώσεις:

-- Η ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ, καλεί σήμερα Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, στις 12 μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Νεκτάριος Τριάντης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

Επίσης:

-- Η ΚΟ Παραμυθιάς Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, σήμερα Παρασκευή 21 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα του ΦΟΠ. Θα μιλήσει ο Δώρης Δήμας, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα γίνει παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον δήμο Σουλίου.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 22 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στο ισόγειο του ξενοδοχείου ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΙΤΥ. Θα μιλήσει ο Κώστας Κωτσαντής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ