ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 22 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Δεκέμβρη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΟ 2

Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ (Φόνη), το γένος Ευθυμίου, καταγόταν από το χωριό Λεοντάρι Καρδίτσας. Στην Κατοχή η οικογένειά της εντάχθηκε ολόκληρη στο ΕΑΜ. Η νεαρή Περσεφόνη με τον αδερφό της Νίκο, φλογεροί ΕΠΟΝίτες, κυνηγήθηκαν άγρια μετά τη Βάρκιζα από τους συνεργάτες των ναζί και τους Αγγλους. Με την ίδρυση του ΔΣΕ εντάσσονται σε αυτόν. Ο Νίκος στο συγκρότημα Γράμμου - Βίτσι και η Περσεφόνη στη Θεσσαλία στο Ιππικό του Γαζή. Ο Νίκος «έπεσε» το '49 στο Βίτσι. Η Περσεφόνη πήρε μέρος σε όλες τις μάχες της μονάδας της, μέχρι που τραυματισμένη συνελήφθη κοντά στα Τρίκαλα.

Με την αποφυλάκισή της παντρεύτηκε τον αδερφό του συμμαχητή της Γιώργου Ζαφείρη, Βαγγέλη Ζαφειρίου. «Εφυγε» πλήρης ημερών πέρσι στις 2 του Ιούλη, πιστή μέχρι το τέλος στα ιδανικά του Κόμματος που την ενέπνευσε και την καθοδήγησε. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ (φωτ.), αγωνιστής της Εθνικής μας Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, καταγόταν από το Φύλλο Καρδίτσας. Στον ΔΣΕ υπηρέτησε στο Ιππικό του Γαζή. Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου, το ποσό των 100 ευρώ.

Ο σύζυγος και αδερφός Βαγγέλης Ζαφειρίου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή μας στις 23/2/2012 και μας άφησε δυσαναπλήρωτο κενό, προσφέρουμε 70 ευρώ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, του κόμματος που πίστεψε και υποστήριξε σε όλη του τη ζωή.

Η σύζυγός του Καίτη και οι κόρες του Πόπη και Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΤΑΣΟΥ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗ προσφέρω 500 ευρώ για τα 100 χρόνια του τιμημένου ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση. Τιμή και δόξα στους αλύγιστους που με τους αγώνες τους το κρατήσανε ψηλά.

Βάσω Μανωλίτση

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Οκτώβρη 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος και εξάδελφός μας ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ. Από νέος, πρώτα μέσα από τη Νεολαία Λαμπράκη και στη συνέχεια ως μέλος του Κόμματος, μπήκε στον αγώνα για τα δικαιώματα των εργατών. Τον Απρίλη του 1967 συλλαμβάνεται από τη χούντα, βασανίζεται και φυλακίζεται στις φυλακές Επταπυργίου, Αβέρωφ και Κορυδαλλού. Ακλόνητη ήταν η στάση του στις δύσκολες συνθήκες των ανατροπών. Στην κρίση του 1990 έμεινε πιστός στις ιδέες του κομμουνισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Τα ξαδέλφια του Αντώνογλου Γιάννης και Ειρήνη και τα ανίψια Νίκος και Χρήστος για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 120 ευρώ, μέσω των ΚΟΒ Πυλαίας και Εκπαιδευτικών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΤΟΥΜΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ, που στις 17/11/2018 συμπληρώνει 3 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω 200 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ για τα 100 χρόνια δράσης του, μέσω ΚΟΒ Βορείων Νοσοκομείων του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Τουμάση Ανθούλα

***

ΦΩΤΟ

Στις 5 Φλεβάρη του 2017 «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής, κομμουνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ. Για τη δράση του φυλακίστηκε 15 χρόνια στη Μακρόνησο, στη Γιούρα και σε άλλα «κολέγια», όπως έλεγε. Σε όλη του τη ζωή δε λύγισε ποτέ. Παρά τα βασανιστήρια, τη φυλακή και τα κυνηγητά, στάθηκε πιστός στις αρχές, στην ιδεολογία και τα κομμουνιστικά ιδανικά.

Στη μνήμη του, μπροστά στα 100χρονα του Κόμματος, η σύζυγός του Μ. Γαβρίλη και ο γιος του Γ. Γαβρίλης προσφέρουν το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αργοστολίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου θείου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΥ προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κουκακίου.

Η ανιψιά του Φρύνη Μασκαλάρη

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου επί σειρά ετών στα «σύρματα», επ' ευκαιρία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος αλλά και της ονομαστικής του εορτής (στις 21 Δεκέμβρη), προσφέρουμε στο αγαπημένο του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του, το δισέγγονό του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 60 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟ Ευδήλου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ (Καπετάν Καψάλη), αντάρτη του ΕΛΑΣ, από την Ερισο της Κεφαλονιάς, η οικογένειά του προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ, 80 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΥΔΑ, της ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΑ και της συντρόφισσας ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Σταματίνα Καρυδα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ (φωτ.), του ΔΗΜΗΤΡΗ και της ΕΥΘΥΜΙΑΣ, ο Νίκος Κούγκουλος και η Ρούσσα Ευθυμία προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανατ. Συνοικιών Βόλου.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΙΤΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΣΙΤΗ ΕΛΕΝΗΣ από το χωριό Εμμανουήλ Παππά - Σερρών και ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ και ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ από το χωριό Σιταριά Διδυμότειχου Εβρου, προσφέρουμε 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πύλης Τρικάλων.

Τα παιδιά τους Σίτης Στέφανος και Σίτη Βασιλική

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ (Καβαλάρης) (φωτ.), καθώς των ΒΑΣΙΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΜΑΝΘΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΘΟΔΩΡΑΚΗ και ΠΟΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΙΟΛΑ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ (Ρουσσόγιαννου), η Μαρία Αναστασάκου - Μανθά και τα παιδιά της Νίκος και Παναγιώτα προσέφεραν 500 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Τρικάλων του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Προσφέρω στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΓΟΥ (φωτ.), που τόσο νωρίς «έφυγε» από κοντά μας και μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστό μέλος του Κόμματος που τον ανέθρεψε, 200 ευρώ.

ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
Η μητέρα του Μαρία Οικονομοπούλου

Επίσης, στους γονείς μας καπετάν ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, που σκοτώθηκε στη μάχη της Δημητσάνας, και στη μνήμη της αντάρτισσας μάνας μου ΟΛΓΑΣ, προσφέρουμε 100 ευρώ.

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος

Μαρία Οικονομοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη 2018 «έφυγε» η αγαπημένη εξαδέλφη ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, τελευταία από την οικογένεια του θείου μου Βασίλη Οικονόμου με το παρατσούκλι «μπολσεβίκος». Η Βάντα ήταν μέλος της ΚΟΒ Κουκακίου και η πολιτική της κηδεία έγινε στις 21/11/2018.

Στη μνήμη της προσφέρω, όπως η ίδια επιθυμούσε, 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, που ήταν η μεγάλη της αγάπη.

Μιχάλης Παν. Οικονόμου

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας ΕΥΑΝΘΙΑΣ (Βάντας) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω στο ΚΚΕ, που η συντρόφισσα τίμησε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της, 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ για τον έναν αιώνα ζωής και δράσης.

Ζαγαρέλου Τούλα

  • Στη μνήμη της ΕΥΑΝΘΙΑΣ (Βάντας) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, η φίλη της Μαρία προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ιεράπετρας Λασιθίου.

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών του ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ (το γένος Ακριτίδη) και ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, ο γιος τους Φώτιος Δαμιανίδης και η οικογένειά του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Γενάρη του 2019 συμπληρώνονται τρία χρόνια που μας άφησε ο πατέρας μας, ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νίκου, που γεννήθηκε στις 25 Φλεβάρη του 1923 στη Μαντασιά Δομοκού Φθιώτιδας, από φτωχή αγροτική οικογένεια.

Πήρε μέρος στον ΔΣΕ ως μαχητής της 16ης Ταξιαρχίας (Τάγμα Αλευρά) και τον Ιούνη του 1948 τραυματίστηκε στους Ασπράγγελους Ζαγοροχωρίων. Ως τραυματίας πέρασε στη Γιουγκοσλαβία, όπου έμεινε για περίπου ένα χρόνο, και στη συνέχεια με το τέλος του Εμφυλίου βρέθηκε στη ΛΔ Τσεχοσλοβακίας. Το 1952 έγινε μέλος του ΚΚΕ και παντρεύτηκε την Γερμανία Χαλεπλή (το γένος Νιτσοπούλου) με την οποία απέκτησαν δύο γιους.

Εργάστηκε στο εργοστάσιο Μόραβολεν στο Γέσενικ και βραβεύτηκε πολλές φορές για τη δουλειά του. Επαναπατρίστηκε το 1987 και έζησε στη Θεσσαλονίκη, παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά και τις αρχές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του οι γιοι του Νίκος και Χρήστος και οι οικογένειές τους προσφέρουν 50 ευρώ ως ενίσχυση στην Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Σεπτέμβρη 2018 «έφυγε» από κοντά μας ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ. Γεννήθηκε στην Εκκάρα Φθιώτιδας το 1959 σ' ένα σπίτι που είχε καεί δύο φορές, μία από τους ναζί κατακτητές και μία από τους παρακρατικούς, που μετά την Κατοχή, τους διαδέχτηκαν στην ύπαιθρο. Από μικρό παιδί επέλεξε το δρόμο του. Η αγάπη στον άνθρωπο, στο δίκιο, στη γνώση, στο ωραίο, στην προσφορά, τον γαλουχεί και τον καθοδηγεί σε όλη του τη ζωή. Από μικρή ηλικία οργανώνεται στην ΚΝΕ και αργότερα στο ΚΚΕ. Ως εκπαιδευτικός υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των συναδέλφων του και όλων των εργαζομένων, μέχρι και τις τελευταίες ώρες της ζωής του, μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Υπήρξε ανυποχώρητος και αταλάντευτος αγωνιστής, στρατευμένος για το δίκιο της υπόθεσης της εργατικής τάξης, για την καλυτέρευση της ζωής του λαού, για έναν κόσμο ειρηνικό, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Το 1989 - 1991 δεν τα δίπλωσε μπροστά στη νίκη της αντεπανάστασης, δεν ταλαντεύτηκε στην κρίση του Κόμματος, τάχθηκε αποφασιστικά στη γραμμή της υπεράσπισης των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος, αντιπαλεύοντας τον οπορτουνισμό. Παίρνει μέρος στο 14ο Συνέδριο του Κόμματος, της ανασυγκρότησης και της επιβεβαίωσης των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματός του, του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του σ. Χρήστου προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας,

Στέλιος Αντωνιάδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΙΤΣΑ και ΔΑΝΑΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΛΙΤΣΑ), ο Γιάννης Λίτσας προσφέρει 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μεγάλου ηγέτη Ι. Β. ΣΤΑΛΙΝ που με τον Κόκκινο Στρατό, την Κόκκινη Αεροπορία, το Κόκκινο Ναυτικό και το σοβιετικό λαό έσωσαν την ανθρωπότητα από τη φαιά πανούκλα το 1941 - 1945, ο Μανώλης Δριδάκης προσφέρει 20 ευρώ στο τιμημένο και ηρωικό ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Κεντρικού Μενιδίου, με τη βεβαιότητα πως στηριγμένο στο μαρξισμό - λενινισμό απαρέγκλιτα θα συνεχίσει την πορεία του μέχρι την τελική νίκη.


ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ

ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΤΣΟΣ

ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΑΡΥΔΑ - ΒΕΤΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ

ΣΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΣΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΣΙΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΛΕΠΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ
ΔΟΥΛΓΚΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ

ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (ΦΟΝΗ) ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (ΦΟΝΗ) ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ (ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ (ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ