ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 - Κυριακή 10 Φλεβάρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ και της συνοδοιπόρου - συντρόφισσας - συνεξόριστης και πολυαγαπημένης μας, ΣΤΕΛΛΑΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που πρόσφατα «έφυγε» για πάντα από τη γειτονιά μας στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης, προσφέρουμε 100 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή». Με εκτίμηση, σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη στους αμέτρητους και αλύγιστους της 100χρονης Ιστορίας του Κόμματος.

Σταγκογιάννης Αντώνης - Πετρίδου Βασιλική

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ προσφέρω για τα 11 χρόνια που μας λείπει πολύ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανάληψης για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης για τα 100 χρόνια του Κόμματός μας.

Η συντρόφισσά του Ελένη Διαμαντή

***

ΦΩΤΟ 3

Παραμένει πάντα ζωντανή και βαθιά η αγάπη και η ευγνωμοσύνη μας γι' αυτούς τους «καλούς ανθρώπους», που υπήρξαν φωτεινά παραδείγματα, πασχίζοντας να ζουν και να παλεύουν τίμια για το κοινό καλό, για την πρόοδο μιας δίκαιης κοινωνίας και την ανθρωπιά.

Ο ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΣ ήταν ο δάσκαλος, ο δημοσιογράφος, ο συγγραφέας, ο μαχητής πρώτα απ' όλα, που με όπλο είτε το τουφέκι είτε την πένα, πολέμησε κι έγραψε, αγωνιζόμενος πάντα για τις μεγάλες πανανθρώπινες ιδέες. Πάντα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, σε όποιο πόστο του ανέθεσε το Κόμμα. Στο Αλβανικό μέτωπο, στην παράνομη δημοσιογραφία της Κατοχής, αντάρτης, εξόριστος στην Ικαρία, και πάλι αντάρτης και ταγματάρχης του ΔΣΕ. Μετά, στην προσφυγιά, πάντα στρατευμένος δημοσιογράφος, συγγραφέας, λογοτέχνης, δάσκαλος, εκφωνητής της «Φωνής της Αλήθειας». Αργότερα, στα χρόνια της χούντας, υπεύθυνος δημοσιογράφος της «Ελεύθερης Πατρίδας». Αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη» με τη μεταπολίτευση, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών... Δέκα χρόνια πολέμησε με το τουφέκι, πενήντα χρόνια με την πένα και πάντα με το μυαλό.

ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΑΔΑΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
Η ΕΛΕΝΗ ΑΔΑΜΟΥ - ΓΚΕΡΟΥ ήταν η πιστή κι αγαπημένη συντρόφισσα του Τάκη, στους αγώνες του βουνού και της ζωής. Η μικρή εργάτρια από τη Νάουσα, που πολύ νωρίς ένιωσε τι σημαίνει εκμετάλλευση, έγινε γρήγορα μια ικανή, έμπιστη, δυναμική και άφοβη μαχήτρια. Τα μονοπάτια της ζωής του Τάκη και της Ελένης συναντήθηκαν στα λεύτερα βουνά και από τότε πορεύτηκαν αχώριστοι. Πάντα μαζί, πιστοί και σταθεροί στα ιδανικά τους και χρήσιμοι με τους συντρόφους τους, μέχρι τέλους.

Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, «ο Παλιός» του «Ριζοσπάστη», πήρε ενεργά μέρος στην Εθνική Αντίσταση κατά των ναζί κατακτητών και, στη συνέχεια, κατά της ξένης ιμπεριαλιστικής επέμβασης που αιματοκύλησε τη χώρα μας. Αυτή η στάση ζωής, του έφερε κυνηγητά, παρανομία, συλλήψεις, εξορίες, φυλακές, καταδίκες εις θάνατον. ...Ικαρία, Αίγινα, Αβέρωφ, Κέρκυρα, Βούρλα. Εξόριστος στην Ικαρία, γνωρίστηκε με τη γυναίκα και άξια συντρόφισσα της ζωής του, την Ικαριώτισσα δασκάλα ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Μαζί αντιμετώπισαν με θάρρος και αξιοπρέπεια τις δυσκολίες της ζωής στη μετεμφυλιακή Ελλάδα, μέχρι τη διαφυγή από τη χούντα και την αυτοεξορία στο Λονδίνο.

Εκεί ο Τάκης και ο Νίκος έσμιξαν με κοινό σκοπό την έκδοση της αντιδικτατορικής εφημερίδας «Ελεύθερη Πατρίδα». Οι σύντροφοι έγιναν καλοί φίλοι και κατέληξαν συμπέθεροι. Ο Νίκος με τη μεταπολίτευση και από το πρώτο φύλλο της επανέκδοσης του νόμιμου «Ριζοσπάστη» και για πολλά χρόνια μετά, με το ψευδώνυμο «ο Παλιός», έγραφε το καθημερινό πρωτοσέλιδο έμμετρο πολιτικό σχόλιο, συνδυάζοντας τη σοβαρότητα με τη σάτιρα και το χιούμορ.

ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
Στη μνήμη των γονιών μας, που πάλεψαν και τίμησαν την πορεία τους πάντα μέσα ή δίπλα στις γραμμές του ΚΚΕ, όλων αυτών που δεν παραδέχθηκαν την ήττα, αυτών των εκλεκτών ανθρώπων μιας ωραίας και δυνατής γενιάς, που δυστυχώς η απουσία τους γίνεται όλο και πιο αισθητή στους δύσκολους κι επικίνδυνους καιρούς μας, εμείς, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ζωγράφου, για τα 100 χρόνια αγώνων και θυσιών αλλά και έμπνευσης, καθοδήγησης κι ελπίδας.

Τα παιδιά τους Ειρήνη - Σοφοκλής, τα εγγόνια τους Νίκος - Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Ο φίλος του Κόμματος από το Τορόντο του Καναδά, Θέμης Μπιμπίλης προσφέρει 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ και στη μνήμη του συντρόφου ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ, μέσω της ΚΟΒ Ρ. Φεραίου του Ν. Μαγνησίας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΑΣ και του ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΥΔΗ και του ΕΚΤΟΡΑ ΠΛΑ - ΓΚΑΡΣΙΑ, η Φιλίτσα Καρύδη και η Δανάη Πλα - Καρύδη εισφέρουν 400 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΕΜΠ-Β.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατο του συζύγου μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΡΩΝΗ, μαχητή του ΔΣΕ. Σε ηλικία 17 χρόνων, το 1946, άρχισε να αναλαμβάνει αποστολές, συμμετείχε σε πολλές μάχες, μεταξύ αυτών και στη μάχη της Φλώρινας.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Με σοβαρό τραύμα στο πόδι του φυγαδεύτηκε το 1948 στην Πολωνία όπου και νοσηλεύτηκε. Εζησε 34 χρόνια ως πολιτικός πρόσφυγας, καταρχήν στην Πολωνία και μετέπειτα στην Τσεχοσλοβακία και επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα με την οικογένειά του το 1982. Πάντα στάθηκε δίπλα στο Κόμμα και βοηθούσε με διάφορους τρόπους, τιμήθηκαν αυτός και η γυναίκα του για την προσφορά τους στην προσπάθεια για τη σωτηρία του Αρχείου του Κόμματος, μετά τις πλημμύρες του 1994.

Στη μνήμη του προσφέρω 300 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Μαγνησίας, για την Οικονομική Εξόρμηση και ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Ευανθία Τσιρώνη - Τσιόλα

***

ΦΩΤΟ

Κλείνουν 4 χρόνια χωρίς την πολυαγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ. Στο Κόμμα που πιστά ακολουθούσε, οι οικογένειες του Θωμά και Νίκου Χονδρόπουλου προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ ΜΜΕ Δ-Τ και της ΚΟΒ Γουδιού.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΣΕΛΗΝΗ, από το Στόμιο Λάρισας, η συντρόφισσά του στη ζωή Ρούλα και ο γιος του Νίκος προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από τα βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ». ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 εν ψυχρώ από τους συνεργάτες των Γερμανών στο δρόμο. ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ Νέων στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς το 1944, αργότερα εξορίστηκε στον Αη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, Χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, που τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Η ανιψιά τους Βασ. Δούκα - Κότσιρα προσφέρει 350 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΨΑ, που έζησε και πάλεψε σε όλη του τη ζωή με μεγάλη πίστη στα ιδανικά του τιμημένου κόμματός μας, του ΚΚΕ. Πάλεψε με αυταπάρνηση εναντίον της αδικίας και της εκμετάλλευσης, από τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου, προς την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Εζησε και έδρασε στην Καλλιθέα της Δωρίδας, κυνηγήθηκε άγρια από τους χίτες και γενικότερα την ντόπια αντίδραση.

Η εν ζωή μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας στη Ρούμελη Σοφία Τρίψα, νύφη του αλησμόνητου αγωνιστή Αντώνη, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσα από την Κομματική Οργάνωση Αιγιαλείας.

***

ΦΩΤΟ

Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΑΣΟΥ - ΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Λιά του Νομού Θεσπρωτίας. Από 16 ετών είχε ενεργό δράση από τις γραμμές του ΚΚΕ και ήταν μαχήτρια του ΔΣΕ. Τραυματίστηκε σοβαρά το 1949 (17 ετών) στη μάχη στα Πατώματα. Σώθηκε εξαιτίας της επιτόπου επέμβασης που της έκανε ο Πέτρος Κόκκαλης στη σπηλιά, στο Νοσοκομείο του Γράμμου. Φυγαδεύτηκε σε νοσοκομείο της Αλβανίας, όπου εκεί γνώρισε το σύντροφό της στη ζωή και στον αγώνα Γιώργο, που ήταν κι αυτός τραυματίας. Επιστρέφει στην Ελλάδα και ρίχνεται στον αγώνα.

Μετά την ήττα του ΔΣΕ κατέφυγε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου γέννησε και τα δυο της παιδιά, τον Σωτήρη και τον Ηλία. Το 1965 επιστρέφει στην Ελλάδα, την επομένη της δολοφονίας του Σωτήρη Πέτρουλα. Εκτοτε ήταν παρούσα σε όλους τους αγώνες του λαού μας και του Κόμματός μας για μια δίκαιη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη της τα παιδιά της Ηλίας, Σωτήρης, Αμαλία, τα εγγόνια της Γιώργος, Μαριάνθη, Γιώργος, Ηλίας και Μάρκος και οι φίλοι της Μιτσούκο, Ροδάνθη και Μάρκος προσφέρουν στο ΚΚΕ, ενίσχυση 150 ευρώ μέσω της ΚΟ Ανω Λιοσίων.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
***

Τα έτη 2018 - 2019 συμπληρώνονται 70 χρόνια από τις εκτελέσεις αγωνιστών του ΕΑΜ και του ΔΣΕ Ναυπακτίας και Δωρίδας (1948 - 1949) με δίκες σκοπιμότητας από τις κυβερνήσεις - ανδρείκελα των Εγγλέζων και των Αμερικανών, αρνούμενοι να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας προκειμένου να αποφύγουν το εκτελεστικό απόσπασμα. Με την πίστη στο δίκιο του αγώνα, το λαό και το ΚΚΕ στο νου και την καρδιά, οδηγήθηκαν ορθοβαδίζοντες στην αθανασία. Στην Αίγινα, ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ από το Παλαιοξάρι. Στο Αργοστόλι οι ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ από τη Σίμου, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΟΣ (πατέρας 8 παιδιών) από τον Αγραπιδόκαμπο, ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ από τη Χιλιαδού, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ από τη Ναύπακτο, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ από την Περίστα, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ από τον Πλάτανο, ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ από τον Πλάτανο, ΧΡΙΣΤΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ιερέας) από το Γρηγόρι. Στη Λαμία ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ από το Κλήμα. Στη Λάρισα ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΙΜΗΣ από τη Ναύπακτο. Στο Μεσολόγγι οι ΔΑΒΑΝΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ από την Κλεπά, ΔΑΝΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ από την Ελατόβρυση, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ από την Κλεπά, ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Τρομάρας) από την Αράχωβα, ΠΑΤΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ από την Περίστα, ΣΠΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ από την Ελατόβρυση, ΤΡΙΦΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ από την Κυδωνιά.

Στη μνήμη τους προσφέρουν ο Δεδότσης Κώστας 20 ευρώ, ο Ζέλιος Αδάμ 10 ευρώ, ο Ζωργιός Χρήστος 20 ευρώ, ο Κατσανάκης Αχιλλέας 50 ευρώ, ο Κατσαρής Λευτέρης 50 ευρώ, ο Μανωλόπουλος Φίλιππος 50 ευρώ, ο Μεσίρης Αντώνης 50 ευρώ, ο Ράπτης Γρηγόρης 50 ευρώ, άλλοι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΟΥΡΣΕΛΑ ΝΙΚΟΥ και ΤΣΟΜΠΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ οι συνάδελφοι και φίλοι Λευτέρης Κατσαρής και Αχιλλέας Κατσανάκης προσφέρουν 100 ευρώ.

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Πριν από 70 χρόνια, στις 9 Φλεβάρη 1949, εκτελέστηκαν στη θέση Αυγό Ιωαννίνων με ψηλά το κεφάλι, αρνούμενοι να αποκηρύξουν το ΚΚΕ, οι Κερκυραίοι κομμουνιστές ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ (φωτ.) και ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ (φωτ.), ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ, του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ στη Λευκίμμη της Κέρκυρας. Είχαν συλληφθεί στο νησί το 1947 και είχαν καταδικαστεί σε θάνατο από Στρατοδικείο των Ιωαννίνων, ως υπεύθυνοι για την απόφαση 16 νέων της Λευκίμμης να στρατευτούν στον ΔΣΕ. Παρά την ομόφωνη σχεδόν έκκληση των κατοίκων της Λευκίμμης και πολλών άλλων Κερκυραίων να ακυρωθεί η απόφαση του ατιμασμένου Στρατοδικείου, τους εκτέλεσαν, μαζί με τον ήρωα του Αλβανικού μετώπου Ηπειρώτη κομμουνιστή ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΟΥΚΟΥΣΤΑ - ΒΟΥΝΙΩΤΗ, καπετάνιο του ΕΛΑΣ Λευκίμμης.

Στη μνήμη και των τριών, που θα ζουν πάντα στη μνήμη του λαού της Λευκίμμης και ολόκληρης της Κέρκυρας, είτε έρθει γρήγορα είτε αργήσει ο σοσιαλισμός, η οικογένεια Χρήστου Κορφιάτη προσφέρει 100 ευρώ μέσω της ΤΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

Η συναγωνίστρια Ολγα Κότση από την Κέρκυρα


ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΣΤΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
ΣΤΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΡΥΔΗ ΑΓΓΕΛΑ
ΚΑΡΥΔΗ ΑΓΓΕΛΑ

ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ
ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΖΑΜΠΑΤΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

ΕΚΤΟΡΑΣ ΠΛΑ ΓΚΑΡΣΙΑ
ΕΚΤΟΡΑΣ ΠΛΑ ΓΚΑΡΣΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΨΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΨΑΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΑΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΝΑΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΛΑΣΣΗΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ