ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2019
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΟ

Πέθανε χτες, σε ηλικία 67 ετών, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, οπαδός του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο 16 Φλεβάρη, στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου του χωριού Σάγκα Αρκαδίας.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Ντίνα, τα παιδιά του, Καλλιόπη και Φώτης, και ο αδερφός του, Θανάσης, προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης 150 ευρώ στο ΚΚΕ για την ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα, 15 Φλεβάρη 2019, συμπληρώνονται 12 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της αντιδικτατορικής πάλης, οπαδός του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη», ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ. Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο κόμμα, μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε, στο ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Χρύσα Καρακόλη - Βαγγέλης Καρακόλης

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Γενάρη «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1935. Ανιψιός του καπετάν Νικηταρά, είχε συνδέσει τη ζωή του με το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ. Από μικρή ηλικία ήταν το παιδί που χρησιμοποιούνταν για σύνδεσμος των αντάρτικων ομάδων που δρούσαν στην περιοχή εναντίον των Γερμανών κατακτητών. Μέχρι το θάνατό του δεν έπαψε να αγωνίζεται με το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, γιατί πίστευε ότι αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει.

Στις 17 Φλεβάρη γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνό του, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία Ζωοδόχος Πηγή Μελισσίων.

Στη μνήμη του η γυναίκα του Αναστασία, τα παιδιά του Θεμιστοκλής και Πόπη και τα εγγόνια του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, από το Νεοχώρι Καρδίτσας, η οικογένειά του προσφέρει στο κόμμα του, το ΚΚΕ, 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση, μέσω της ΚΟΒ Αμφιλοχίας.


ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ