ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 6 Ιούλη 2019 - Κυριακή 7 Ιούλη 2019
Σελ. /32
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι όλων μας!

Μια από τις προσυγκεντρώσεις κατευθύνεται στο Σύνταγμα
Μια από τις προσυγκεντρώσεις κατευθύνεται στο Σύνταγμα
Αγωνιστική ανάταση και αισιοδοξία... Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Από την ώρα που οι μαζικές προσυγκεντρώσεις γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία Συντάγματος και την οδό Φιλελλήνων, λίγο πριν ανέβει στο βήμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μέχρι τις τελευταίες εκείνες στιγμές, όπου όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος στο νομό Αττικής χαιρετούσαν το μεγάλο πλήθος ανεβασμένοι στην εξέδρα, μέσα σε συνθήματα και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ηταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, αλλά και μια μεγάλη γιορτή. Με χιλιάδες φίλους και συνοδοιπόρους του Κόμματος, που δίνουν μαζί μας τη μάχη για πιο δυνατό ΚΚΕ.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Κιμούλης, που διάβασε στη συγκέντρωση το μήνυμα του ξεχωριστού Θάνου Μικρούτσικου, υποψήφιου βουλευτή Επικρατείας του ΚΚΕ, στην τιμητική 12η θέση: «Απευθύνομαι σε όσους είναι πραγματικά αριστεροί, σε όσους θέλουν, όπως το ΚΚΕ, αλλά και τόσοι πολλοί αγωνιστές, μια άλλη κοινωνία, όχι αυτόν το βάρβαρο καπιταλισμό. Πρέπει να παλέψουμε μαζί, πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για εκείνη την κοινωνία όπου ο ψαράς θα γράφει ποιήματα κι ο ποιητής θα ψαρεύει».

Αλλά και ο Γιώργος Ροΐδης, αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, που επίσης μίλησε στη συγκέντρωση, όπως και η Ερη Ρίτσου, λογοτέχνης, συγγραφέας, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του Κόμματος.


Αυτή η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο: Εχοντας γύρω του όλους τους υποψήφιους βουλευτές, ο Δ. Κουτσούμπας ξαναπήρε το λόγο, για να δώσει το σύνθημα της τελικής ευθείας:

«Τα δίνουμε όλα στη μάχη των τελευταίων κρίσιμων ημερών, γιατί η μάχη αυτή θα κριθεί μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες την Κυριακή το βράδυ. Οπως ξέρουμε να κάνουμε και να δίνουμε μάχες καλά μόνο εμείς οι κομμουνιστές, οι αγωνιστές, οι προοδευτικοί άνθρωποι.

Ελάτε να πάρουμε πίσω τη σημαία του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, που ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να βάλει δίπλα στις ματοβαμμένες σημαίες του ΝΑΤΟ και των Αμερικανών. Ελάτε να πάρουμε πίσω τις φωτογραφίες των ηρώων μας. Του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη, όλων των αγωνιστών ηρώων μας που αυτοί τόλμησαν να βάλουν στα αστικά υπουργεία τους, εκεί που γράφουν και υπογράφουν τους αντεργατικούς - αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους τους. Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι όλων μας!».



Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Αττικής χαιρετούν τον κόσμο από την εξέδρα
Ολοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Αττικής χαιρετούν τον κόσμο από την εξέδρα


Βλέποντας την εξέδρα από την πάνω μεριά της πλατείας Συντάγματος
Βλέποντας την εξέδρα από την πάνω μεριά της πλατείας Συντάγματος



Πανοραμική άποψη της μεγαλειώδους συγκέντρωσης
Πανοραμική άποψη της μεγαλειώδους συγκέντρωσης



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ