ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Ιούλη 2019 - Κυριακή 21 Ιούλη 2019
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 5/7/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής λογοτέχνης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Διωκόμενος από τη χούντα των συνταγματαρχών, υποχρεώθηκε να διακόψει τις σπουδές του στη Νομική και να καταφύγει στη Γαλλία, όπου εντάχθηκε στο ΠΑΜ και το ΚΚΕ. Με σπουδές και διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης δίδαξε Αρχαία Ιστορία και Κλασική Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη Σχολή Ξεναγών του ΕΟΤ.

Την περίοδο 1990-'91 συνέβαλε αποφασιστικά στη μάχη της Οργάνωσής του στον Πειραιά για να ξεπεραστεί η κρίση του Κόμματος. Παρά τη δραστήρια συμμετοχή του στο κίνημα, υπήρξε πολυγραφότατος συγγραφέας λογοτεχνικών έργων, αλλά και επιστημονικών άρθρων. Διετέλεσε διευθυντής του «Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού Περάματος» μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Ως υπόδειγμα κομμουνιστή λογοτέχνη, ποτέ δεν άφησε στο κατώφλι του έργου του την ιδεολογία του, το Κόμμα του, τους αγώνες, τις αγωνίες, τις δύσκολες και μεγαλειώδεις στιγμές του λαού, του οποίου υπήρξε γνήσιο τέκνο.

Στη μνήμη του, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Περάματος του ΚΚΕ, της οποίας είχε διατελέσει Γραμματέας και αργότερα μέλος, 450 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Με τη συμπλήρωση των τεσσάρων ετών από την απώλεια της αδερφής μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ και του αδερφού μου ΜΑΝΩΛΗ, στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Καβάλας, ως πέμπτη δόση, 500 ευρώ.

Ο αδερφός Αλέκος Αμπατζίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΚΑΤΣΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, παλιού κομμουνιστή και Μακρονησιώτη, και ΚΑΤΣΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, τη μοναδική ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο.

Τα παιδιά τους Κυριάκος, Δημήτρης, Αθηνά, Μιχάλης

***

ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Δύο χρόνια από το χαμό της πολυαγαπημένης μας μάνας και γιαγιάς ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, η εικόνα της παραμένει ολοζώντανη μπροστά μας. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πιστή έως την τελευταία της πνοή στο ΚΚΕ, πάλεψε όλη της τη ζωή με πείσμα, συνέπεια και αφοσίωση, από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» έως και, για πάνω από 30 χρόνια, του «Ριζοσπάστη» για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

«Εφυγε» όπως έζησε, όρθια, μαχητική και αισιόδοξη, παράδειγμα για εμάς τους νεότερους για αταλάντευτη στράτευση στους αγώνες του ΚΚΕ. Μάνα λεβέντισσα αγωνίστρια, πόσο μας λείπεις! Στη μνήμη της προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 150 ευρώ.

Η κόρη της Σμαράγδα και η εγγονή της Μυρτώ.

***

ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 22/7/2019 συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον «χαμό» του λατρεμένου μας πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ. Γεννήθηκε το 1920 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και από μαθητής Γυμνασίου εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Μαζί με τ' αδέρφια του Παναγιώτη και Γιώργο αγωνίστηκε στις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης, δίπλα στον Αρη Βελουχιώτη. Για τη δράση του αυτή φυλακίστηκε στη Μακρόνησο, υφιστάμενος πολλούς ακόμα διωγμούς. Ηταν πάντα ενεργό μέλος του ΚΚΕ, μια ζωή ολόκληρη αγωνιστής που δεν αλλαξοπίστησε και δεν μετάνιωσε ποτέ για τις ιδέες και τη δράση του.

ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Στη μνήμη του, οι κόρες του Ευανθία και Κωνσταντία προσφέρουν 100 ευρώ στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη», που ήταν το «Ευαγγέλιό» του!

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων από τα Γιάννενα ΑΛΕΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ και ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΝΟΥΣΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΤΟ Ιωαννίνων 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Ελσα Ψωμά

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 19/7/2019 συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ. Στη μνήμη του και στη μνήμη του θείου μας ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ (Καπετάν Αγραφιώτη), τα αδέρφια του Μπότσης Παναγιώτης, Μ. Β. και Μ. Μ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Φαρμάκου.

Επίσης, στη μνήμη τους θείου τους ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ και του εξαδέλφου τους ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ οι Κ. Μ. και Β. Ζ. πρόσφεραν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ο Κώστας Μπότσης γεννήθηκε το 1943 στην Καστανιά Καρδίτσας, ήταν απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του και στέλεχος του ΠΑΜΕ στους Λογιστές.

Ο Βασίλης Μπότσης γεννήθηκε στην Καστανιά Καρδίτσας το 1916. Ηταν έφεδρος αξιωματικός της Σχολής Πεζικού Σύρου. Στην Αλβανία ήταν διοικητής λόχου στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ το 1941. Το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Τον Γενάρη του 1943 κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ. Εγινε καπετάνιος του 1ου Τάγματος του 38ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Μετά τη Βάρκιζα έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης και ξαναβγαίνει στο βουνό, υπεύθυνος των ομάδων καταδιωκόμενων αγωνιστών στην περιοχή Αγράφων. Στις 15/8/1946 γίνεται ανασυγκρότηση των ομάδων των καταδιωκόμενων αγωνιστών και τέλη Σεπτέμβρη 1946 πάνω από 200 αντάρτες στη Γενική τους Συνέλευση εκλέγουν τη διοίκηση του Αρχηγείου Αγράφων και διοικητής εκλέγεται ο Βασίλης Μπότσης (Αγραφιώτης) μέχρι το 1947. Στη συνέχεια επιτελάρχης της 138ης Ταξιαρχίας, με το βαθμό του ταγματάρχη Πεζικού. Σκοτώθηκε στις 7/2/1949 στα Σίδερα Ευρυτανίας από έκρηξη παγιδευμένης νάρκης. Με διάταγμα της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης (19/3/1949), ονομάστηκε συνταγματάρχης Πεζικού - τιμημένος νεκρός.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις κρίσιμες ώρες της εκλογικής μάχης του φετινού Ιούλη (7/7/2019), έρχονται στη μνήμη αυτοί που ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες και δίπλα στο Κόμμα μέχρι την τελευταία τους πνοή. Ανάμεσά τους οι συνάδελφοι ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΗΚΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΑΤΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ (φωτ.). Στη μνήμη τους προσφέρω στην ΚΟΒ Λογιστών του ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΔΚΚ

***

ΦΩΤΟ 3

Υποκλινόμενη στην αιώνια μνήμη των θείων μου ΣΤΑΜΑΤΙΑΣ ΒΙΤΣΑΡΑ (με το ψευδώνυμο «Σοφία») και ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΤΙΣΤΑΚΗ, συζύγου της που δολοφονήθηκε άγρια στα Χανιά της Κρήτης, καθώς και του φίλου τους ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ και των άλλων συναγωνιστών τους, καταθέτω τούτα τα λόγια του Φ. Αγγουλέ μαζί με 100 ευρώ ενίσχυση για το «Σπίτι του Αγωνιστή»:

«Δε γυρίσατε πίσω, δε φτάσατε πουθενά... ο δρόμος μας αρχινά από κει που ο δικός σας τελειώνει...

Στο κάτασπρο χιόνι ματωμένη γραμμή το δρόμο μάς δείχνει...».

Η ανιψιά Ευαγγελία

***

ΦΩΤΟ

Στις 29/5/2019 «έφυγε» σε ηλικία 69 χρόνων από τη ζωή ο αγαπημένος φίλος μας ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, που έδωσε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 5 μήνες. Γεννημένος στην Τασκένδη, από γονείς που πήραν μέρος στη δοξασμένη τρίχρονη εποποιία του ΔΣΕ, επαναπατρίστηκε το 1979 και διέμενε στον Βόλο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ (Ερμής)
Στη μνήμη του, οι φίλοι του προσφέρουν για ενίσχυση του αγώνα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Ιούλη συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος και μοναδικός σύντροφος ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ. Στη μνήμη του η γυναίκα του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στην αξέχαστη μνήμη του συντρόφου της ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (Ερμής), μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που τον Δεκέμβρη συμπληρώνονται 25 χρόνια από το θάνατό του, η γυναίκα του Αγγελική πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, 50 ευρώ, για τις ανάγκες της πρόσφατης εκλογικής μάχης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου 50 ευρώ.

Η σύζυγος Λίτσα Πονηρού, τα τέκνα Κατερίνα και Νίκος και η εγγονή Δέσποινα

***

Στη μνήμη των συντρόφων ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ και ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΖΕΡΑΝΤΕ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

Κασιούμη Μάγδα

***

Στη μνήμη των ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ και όλων των συντρόφων που έδωσαν τη ζωή τους, παλεύοντας ενάντια στους κατακτητές και το φασισμό, ακολουθώντας πιστά τα ιδανικά του Κόμματος, προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Γεωργιάδης Γεώργιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΝΟΛΗ ΤΖΑΝΑΚΗ, για τα 10 χρόνια από το θάνατό του, που συμπληρώθηκαν στις 17 Ιούλη, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου Ηρακλείου.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της ζωής, συντρόφου και συμπατριώτη μας ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗ, η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας προσφέρει στο ΚΚΕ 60 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 7 Ιούλη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ από τον Πεύκο Βιάννου της Κρήτης, πιστή στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος. Στη μνήμη της προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαράκια.

Ο γιος της Στεφανάκης Γιώργος

***

Στη μνήμη των αγωνιστών: ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μαθηματικού, γραμματέα της Εθνικής Αλληλεγγύης Αθήνας, ο οποίος πέθανε από βασανιστήρια στο άντρο του Παρθενίου στο ξενοδοχείο «Κρυστάλ». ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, Γραμματέα της Οργάνωσης Παγκρατίου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 εν ψυχρώ από συνεργάτες των Γερμανών στο δρόμο. ΑΡΓΥΡΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, δικηγόρου, εκπροσώπου του Παλλαϊκού Μετώπου, ο οποίος εκτελέστηκε το 1944 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, φοιτητή Χημείας, μέλους του ΕΑΜ Νέων στο Πανεπιστήμιο, ο οποίος πιάστηκε, στάλθηκε όμηρος στη Γερμανία και πέθανε από βασανιστήρια στο στρατόπεδο Μπρούνοσβικ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, μέλους του ΕΑΜ Παγκρατίου, ο οποίος πιάστηκε από τους Γερμανούς, αργότερα εξορίστηκε στον Αη Στράτη και το Μακρονήσι και πέθανε το 1982. ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΙΡΑ, χημικού ΑΤΕ, μέλους του ΕΑΜ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από τρομοκράτες. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΙΡΑ, αξιωματικού της Σχολής Αξιωματικών του ΕΛΑΣ Ρεντίνας.

Η ανιψιά τους Βασιλική Δούκα - Κότσιρα προσφέρει 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για την ανέγερση των μνημείων των αγωνιστών σε Μακρόνησο και Γυάρο.

ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΦΩΤΗ και ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, των αδελφών μου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΗ, ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (φωτ.), του συζύγου μου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (φωτ.) και του γιου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ (φωτ.), προσφέρω για την ενίσχυση του τιμημένου Κόμματός μας, του ΚΚΕ, 160 ευρώ, μέσω ΚΟ Καθαριστριών Αθήνας.

Κατίνα Αγοραστού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΠΛΑΪΤΗ η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν στο Κόμμα 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας αδερφού, συντρόφου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Γ. ΣΤΑΘΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3/7/2019, προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ, το κόμμα που τίμησε μέχρι το τέλος του, 70 ευρώ μέσω Κομματικής Οργάνωσης Αλιάρτου - Θεσπιέων.

Τα αδέρφια Παναγιώτης και Κωνσταντίνα

***

Ο Πασχάλης Αποστολίδης, σύζυγος της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, προσφέρει 100 ευρώ στο Κόμμα, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Καστοριάς, για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το θάνατό της, στις 8 Ιούλη του 1999.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15/6/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ. Το 40ήμερο μνημόσυνό του θα γίνει την Κυριακή 21/7, στις 9 π.μ., στη Δρυμαία Λοκρίδας.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
Γεννήθηκε στη Γρανίτσα Βοιωτίας το 1925 από γονείς νομάδες Σαρακατσαναίους. Από μικρός βγήκε στη βιοπάλη για να μπορέσουν να ζήσουν και να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Μια μικρή βοήθεια στον ΔΣΕ και το γεγονός ότι ήταν αδερφός αντάρτη έγινε αιτία να συλληφθεί από τον στρατό.

Επέλεξε τον δρόμο της αντίστασης και του αγώνα, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε χωρίς να υποκύψει, παραμένοντας πιστός στις ιδέες της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κατάργησης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για μια κοινωνία σοσιαλιστική - κομμουνιστική. Παρέμεινε πιστός στο ηρωικό του κόμμα, το ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για την κατασκευή του μνημείου στη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΗΛΙΑ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ηρωικού ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την κατασκευή των μνημείων στη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ
ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΥ
ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ
ΒΑΣΩ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΚΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΚΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΙΤΣΑΡΑ ΚΤΙΣΤΑΚΗ
ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΒΙΤΣΑΡΑ ΚΤΙΣΤΑΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗ, που «έφυγε» από κοντά μας τον Απρίλη, προσφέρουμε 100 ευρώ στο αγαπημένο της κόμμα, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

Οι κόρες της, Φιλίτσα και Μαρία



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ