ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 22 Οχτώβρη 2019
Σελ. /24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Στη μάχη για τα συλλαλητήρια της Πέμπτης ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο

Στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια το συλλαλητήριο στην Αθήνα - Στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Από την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στη Λάρισα
Από την κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στη Λάρισα
Με συλλαλητήρια την Πέμπτη 24/10, τη μέρα που αναμένεται να τεθεί για ψήφιση στη Βουλή το αντιλαϊκό «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, κλιμακώνουν τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε πόλεις όλης της χώρας.

«Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση μας ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής», τονίζει το ΠΑΜΕ και καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν μέτρα για την επιτυχία των νέων συλλαλητηρίων.

Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στα Προπύλαια. Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Συγκεντρώσεις έχουν επίσης οριστεί για την Πέμπτη 24/10 σε Αγρίνιο (7 μ.μ., κεντρική πλατεία), Βόλο (7 μ.μ., πλατεία Πανεπιστημίου), Ζάκυνθο (6.30 μ.μ., πρώην Νομαρχία), Ηράκλειο (7 μ.μ., πλατεία Λιονταριών), Καβάλα (6.30 μ.μ., πλατεία Καπνεργάτη), Καλαμάτα (7 μ.μ., πλατεία 23ης Μάρτη), Κέρκυρα (7 μ.μ., Εργατικό Κέντρο), Λιβαδειά (7 μ.μ., κεντρική πλατεία), Μυτιλήνη (6.30 μ.μ., πλατεία Σαπφούς), Πάτρα (6.30 μ.μ., Εργατικό Κέντρο), Ρόδο (6.30 μ.μ., πλατεία Κύπρου), Τρίκαλα (7 μ.μ., πλατεία Ρ. Φεραίου).

Από τη συνέλευση του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής
Από τη συνέλευση του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής
Αύριο Τετάρτη 23/10 κινητοποιήσεις θα γίνουν σε Λάρισα (7 μ.μ., κεντρική πλατεία) και Καρδίτσα (7 μ.μ., κεντρική πλατεία).

Συνελεύσεις, περιοδείες και εξορμήσεις

Στην προετοιμασία του συλλαλητηρίου με εξορμήσεις και περιοδείες έχει ριχτεί το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αττικής.

Την Κυριακή στη Γενική του Συνέλευση, το Συνδικάτο συζήτησε για τις μάχες που έδωσε το προηγούμενο διάστημα, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς, τα προβλήματα των εργαζομένων και τις προσπάθειες που κάνουν οι δυνάμεις του να δυναμώσουν η οργάνωση, η πάλη και η διεκδίκηση.

«Δουλεύουμε σε έναν κλάδο που την κερδοφορία του πιστοποιεί το γεγονός ότι ελέγχει το 25% με 30% της μεταποίησης», σημείωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Γιάννης Σχοινάς. Υπενθύμισε πως οι εργαζόμενοι έχουν τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίσει το κλείσιμο μονάδων μεγάλων ομίλων, την επέκταση της εργολαβικής εργασίας και συνολικά της «ευελιξίας», τη συμπίεση μισθών και δικαιωμάτων. Στάθηκε ακόμα στο πλατύ άνοιγμα που έγινε με αφορμή τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τόνισε πως το άνοιγμα αυτό συνεχίζεται μπροστά στο συλλαλητήριο.

Την ανάγκη να δυναμώσει το Συνδικάτο και να ριζώσει σε περισσότερους χώρους δουλειάς, ώστε «κανένας εργαζόμενος να μη νιώθει μόνος του», υπογράμμισαν μέλη του Συνδικάτου που πήραν το λόγο. Ανάμεσα σε αυτούς, ένας εργαζόμενος, που πρόσφατα οργανώθηκε στις γραμμές του Συνδικάτου, σημείωσε πως μπορεί να κόντεψαν να «ασπρίσουν τα μαλλιά» του αλλά πλέον έχει πάρει την απόφαση και τη θέση του στον αγώνα.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο, προχωρά σε εξορμήσεις και συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές. Χτες, Δευτέρα, έγινε συνέλευση των εργαζομένων στο εργοτάξιο της «ORBIT», όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται: Σήμερα, Τρίτη, στο εργοτάξιο του εκπτωτικού χωριού στα Σπάτα, με στάση εργασίας (12 μ. - 1 μ.μ.) και Γενική Συνέλευση. Αύριο, Τετάρτη, στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο του πρώην εργοστασίου «Παπαστράτος» στον Πειραιά. Την Πέμπτη 24/10, στο εργοτάξιο κατασκευής του κολεγίου «St. Catherine's» στη Λυκόβρυση, με στάση εργασίας (12 μ. - 1 μ.μ.) και Γενική Συνέλευση. Το Συνδικάτο καλεί επίσης τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην ετήσια Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 3/11, στις 10 π.μ. στην αίθουσά του (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων «Cosmote - eValue» Αττικής στη Γενική Συνέλευση που έκανε την περασμένη Κυριακή. Παράλληλα, στη συνέλευση συζητήθηκε το προσχέδιο Συλλογικής Σύμβασης που έχει διαμορφώσει το ΔΣ, ενώ για το επόμενο διάστημα σχεδιάζονται πρωτοβουλίες για να φτάσει η πρόταση για τη Σύμβαση πλατιά στους χώρους δουλειάς.

Οι συνελεύσεις και οι συσκέψεις, με τις οποίες σωματεία σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της δράσης τους συνεχίζονται:

-- Το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Θεσσαλονίκης προχωρά σε Γενική Συνέλευση σήμερα, Τρίτη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

-- Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3/11, στις 10 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων. Καλεί τους εργαζόμενους στη σύσκεψη που οργανώνει για τη συγκρότηση Επιτροπής Εργαζομένων στις Εταιρείες Δημοσκοπήσεων, την Κυριακή 10/11 στις 10.30 π.μ., στα γραφεία του στο Εργατικό Κέντρο (3ος όροφος, γραφείο 317).

-- Το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου προχωρά σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3/11, στις 10 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία του Συνδικάτου (Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος).

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Συνεχίζουν με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις

Από την πανελλαδική κινητοποίηση το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα

Eurokinissi

Από την πανελλαδική κινητοποίηση το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα
Με απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στους δήμους τον αγώνα ενάντια στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο, το οποίο εκτός των αντιλαϊκών χτυπημάτων στις ΣΣΕ και τη συνδικαλιστική δράση, διευκολύνει την εκχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιώτες.

Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί 48ωρη απεργία στις υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού των δήμων, ενώ για την Πέμπτη 24/10, μέρα που αναμένεται να τεθεί για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο, έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί σε συμμετοχή στις παραπάνω κινητοποιήσεις και σε συγκέντρωση την Πέμπτη 24/10 στην πλατεία Βάθης, στις 10.30 π.μ. Παράλληλα, καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνουν ενάντια στο πολυνομοσχέδιο Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια.

Με τις κινητοποιήσεις αυτές δίνεται συνέχεια στην πολύμορφη αγωνιστική δραστηριότητα των προηγούμενων ημερών και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Κάλεσμα από τη ΔΑΣ ΟΤΑ

Η ΔΑΣ ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στις νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες, επισημαίνοντας: «Επιχειρούμε ο αγώνας μας να φτάσει σε κάθε σπίτι εργαζόμενου και λαϊκής οικογένειας με κινητοποιήσεις στα δημαρχεία, στις πλατείες, στους χώρους δουλειάς», προβάλλοντας τα αιτήματα: Να αποσυρθεί τώρα το πολυνομοσχέδιο. Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα. Καμιά ιδιωτικοποίηση! Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ!

Σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι το πολυνομοσχέδιο εκτός από το συντριπτικό χτύπημα στις ΣΣΕ και την επιβολή ασφυκτικού κρατικού ελέγχου στη λειτουργία των συνδικάτων, «δίνει τη δυνατότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο, "κατά την κρίση του" και χωρίς αυξημένη πλειοψηφία ή αιτιολόγηση, να εκχωρεί σε ιδιώτες τη συλλογή και μεταφορά στερεών αποβλήτων, την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτιρίων, τη συντήρηση πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού».

Και ξεκαθαρίζει: «Οι εργαζόμενοι στους δήμους έχουν ήδη στείλει το μήνυμα: Δεν θα περάσει».

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας του κλάδου (ΠΟΕ - ΟΤΑ), σημειώνει ότι «με τις ψήφους των παρατάξεων "Συνδικαλιστική Ανατροπή" και ΔΑΚΕ αποφασίστηκαν τη Δευτέρα (σ.σ. χτες) Γενικές Συνελεύσεις και Τρίτη και Τετάρτη απεργία μόνο στην καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και το πράσινο και την Πέμπτη 24ωρη με πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα. Οι δυνάμεις της ΔΑΣ ΟΤΑ συμφώνησαν τόσο με την ανάγκη των Γενικών Συνελεύσεων όσο και στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης και στην πανελλαδική συγκέντρωση. Η πρόταση για απεργία Τρίτη και Τετάρτη μόνο σε 3 υπηρεσίες του κλάδου δεν μπορούσε να μας βρει σύμφωνους (με κάποιους να απεργούν και οι υπόλοιποι να εργάζονται), γι' αυτό και αντιπροτείναμε Δευτέρα, Τρίτη καταλήψεις και Γενικές Συνελεύσεις και Τετάρτη, Πέμπτη 48ωρη απεργία για το σύνολο των εργαζομένων. Ομως επειδή η μάχη για να μην περάσει το νομοσχέδιο είναι μπροστά, καλούμε όλους τους συναδέλφους να μπουν στον αγώνα. Δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης και της οργάνωσης του αγώνα των συναδέλφων».

Πανελλαδική κινητοποίηση το περασμένο Σάββατο

Το περασμένο Σάββατο το πρωί, οι εργαζόμενοι στους δήμους πραγματοποίησαν πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα. Αρχικά έγινε συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου οι διαδηλωτές άδειασαν στην είσοδο σκουπίδια, καταγγέλλοντας την πολιτική παραπέρα ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Νωρίτερα στη συγκέντρωση έγιναν χαιρετισμοί και ομιλίες. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Ν. Τράκας, πρόβαλε το αίτημα να πάρει η κυβέρνηση πίσω το άρθρο 179 του πολυνομοσχεδίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σημείωσε: «Ο αγώνας θα είναι δύσκολος, θα είναι σκληρός, αλλά είναι ο μόνος δρόμος για να ακυρωθεί η αντιλαϊκή πολιτική». Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη φόρα που της έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. «Μαζί άνοιξαν τον δρόμο, μαζί τον συνεχίζουν. Μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν εμπόδια στα σχέδιά τους που έχουν στη βάση τους τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων», πρόσθεσε και κάλεσε σε ενωτικό μαζικό αγώνα.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής είχε οργανώσει νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Βάθης, στην οποία μίλησε ο πρόεδρος του Συνδικάτου, Σπύρος Κωνσταντάς. Σε αυτή συμμετείχαν σωματεία εργαζομένων σε δήμους, όπως του Χαϊδαρίου και των Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκε αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Ακολούθησε πορεία έως τη συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη μάχη και στη Θεσσαλονίκη

Με ενημερωτικές συνελεύσεις χτες στις υπηρεσίες των δήμων Πυλαίας - Χορτιάτη και Κορδελιού - Ευόσμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης συνέχισε τη μάχη για την επιτυχία των νέων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Στο αμαξοστάσιο του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη με απόλυτη πλειοψηφία αποφασίστηκαν το κλείσιμο του αμαξοστάσιο για τις τρεις μέρες απεργίας και η περιφρούρησή της.

Σήμερα Τρίτη, στο πλαίσιο της απεργίας, ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις ενημερωτικές συνελεύσεις σε όλους τους δήμους, ενώ προγραμματίζει και μαζικές εξορμήσεις σε γειτονιές (Τούμπα, Εύοσμο, Καλαμαριά).

Αύριο Τετάρτη οργανώνει απεργιακή συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης στις 10 π.μ.

Για την Πέμπτη προετοιμάζεται συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα. Λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 2 τα ξημερώματα από το Αγαλμα Βενιζέλου.

Με ανακοίνωσή του, το κλαδικό Συνδικάτο υπογραμμίζει την ανάγκη κοινού αγώνα με κάθε εργατική - λαϊκή οικογένεια ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - «σκούπα».

Συμπαράσταση από τους εκλεγμένους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Την καταδίκη του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου και τη συμπαράσταση στους αγώνες των εργαζομένων και ειδικότερα στους εργαζόμενους των δήμων εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους Πειραιά, Νίκαιας - Ρέντη, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος, Κορυδαλλού, Σαλαμίνας και Αίγινας.

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζουν ότι με το πολυνομοσχέδιο «ανοίγει κι άλλο ο δρόμος της ιδιωτικοποίησης, με αποτέλεσμα ο λαός στις γειτονιές να ακριβοπληρώνει για υποβαθμισμένες και μακριά από τις ανάγκες του υπηρεσίες, ενώ θα οξυνθεί και η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στους δήμους».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

Επίσης, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου ζητά αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου που έχει προγραμματιστεί για τις 24/10, σε ένδειξη συμπαράστασης στην απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. «Διαφορετική απόφαση», σημειώνει, «συνιστά προτροπή για απεργοσπασία και απροκάλυπτη συμφωνία με το πολυνομοσχέδιο που ρημάζει τα δικαιώματα και των εργαζομένων του δήμου».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Το ΚΚΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στους δήμους

Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Από τη χτεσινή συνάντηση
Από τη χτεσινή συνάντηση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε χτες με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ - ΟΤΑ). Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχαν ακόμη ο Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος του Τμήματος για την Εργατική - Συνδικαλιστική Δουλειά της ΚΕ, και ο Νίκος Ρεμπάπης, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Ν. Τράκας έθεσε υπόψη του ΚΚΕ το βασικό αίτημα της Ομοσπονδίας για απόσυρση του «αναπτυξιακού» πολυνομοσχεδίου και κυρίως του άρθρου 179, με το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τη δυνατότητα στα Δημοτικά Συμβούλια να ιδιωτικοποιηθούν οι τομείς καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη, μέσα κι έξω από τη Βουλή, ώστε να μην περάσει το «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, που δίνει «γην και ύδωρ», νέα προκλητικά προνόμια στους επιχειρηματικούς ομίλους και ταυτόχρονα συνθλίβει τις ζωές και τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων.

Κάλεσε τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους να δείξουν τη δύναμή τους, να βγουν στο προσκήνιο του αγώνα, να ακυρώσουν κάθε αντιλαϊκό σχεδιασμό, διεκδικώντας ζωή και δουλειά με σύγχρονα δικαιώματα.

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα

Οι προσυγκεντρώσεις των συνδικάτων και των μαζικών φορέων για τη συγκέντρωση της Πέμπτης στα Προπύλαια έχουν οριστεί στις 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

Πλατεία Κάνιγγος: Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Ομόνοια: ΟΒΣΑ και σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων, γυναικείοι σύλλογοι της ΟΓΕ, σωματεία συνταξιούχων και άλλοι μαζικοί φορείς από τις γειτονιές της Αττικής.

Προπύλαια: Φοιτητικοί σύλλογοι.

Πούλμαν για τη συγκέντρωση

Για τη συγκέντρωση στα Προπύλαια, πούλμαν θα αναχωρήσουν από τις εξής περιοχές: Ανω Λιόσια (5 μ.μ., τριγωνική πλατεία, πίσω από το δημαρχείο), Ολυμπιακό Χωριό (5 μ.μ., Στέκι Λαϊκής Επιτροπής), Ελευσίνα (5.15 μ.μ., δημοτικό πάρκινγκ), Μενίδι (5.15 μ.μ., πλατεία Καράβου), Κόκκινος Μύλος (5.15 μ.μ., τριγωνική πλατεία).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ