ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 23 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 24 Νοέμβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων, αξέχαστων και λατρευτών μας ΝΟΤΗ ΠΕΡΓΙΑΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγαν» από τη ζωή, ο Δημήτρης τον Οκτώβρη 1994, ο Νότης τον Νοέμβρη 2009, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών - Κέντρου, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Και τα δύο αδέρφια, βαθιά πολιτικοποιημένα, με πολλές ευαισθησίες αλλά και μαχητικότητα, από νωρίς ρίχτηκαν στον αγώνα για τα δίκια του λαού. Ο Νότης εντάχθηκε στο ΕΑΜ Λακωνίας και αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ την περίοδο της γερμανικής Κατοχής και στον εμφύλιο πόλεμο μέσα από τον Δημοκρατικό Στρατό Πελοποννήσου. Ο Δημήτρης πήρε μέρος κι αυτός στην Εθνική Αντίσταση, πάλεψε μέσα από τις γραμμές της ΑΣΟ (Αντιφασιστική Στρατιωτική Οργάνωση) στη Μέση Ανατολή. Ηταν μέλος της ΠΕΑΕΑ.

Οι σύντροφοι, οι φίλοι, οι συγγενείς, τα παιδιά τους και τα εγγόνια - δισέγγονά τους τιμούν τη μνήμη τους και τους θυμούνται πάντα για την προσφορά τους στον αγώνα, αλλά και για την πολύπλευρη, πολυσήμαντη και πολυτάλαντη καλλιτεχνική τους δημιουργία. Ο Νότης υπήρξε ηθοποιός (έπαιξε σε πολλές ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του '50 - '60), συγγραφέας του θεάτρου και του κινηματογράφου, αλλά και της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Εκτός από τα πολλά θεατρικά έργα που έγραψε, ο Περγιάλης είναι και ο δημιουργός στίχων πολλών γνωστών αγαπημένων σε εμάς τραγουδιών, όπως «Το μπλόκο της Καισαριανής», τα «Γκρεμισμένα σπίτια», κ.ά.

Θα τους θυμόμαστε πάντα!

Νίκος, Δημήτρης, Μάρκος Νικολόπουλος και Σαντάλ, Σοφία, Κατερίνα, μαζί και ο μικρούλης μας Νικόλας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΣΕΜΕΚΙΔΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, που «έφυγε» στις 3/7/2018, αγωνιστή του αγροτικού κινήματος και πιστού έως το τέλος της ζωής του στο τιμημένο ΚΚΕ, προσφέρουμε 80 ευρώ. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη συνεπή του στάση και για τις αρχές με τις οποίες μας γαλούχησε.

ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ
ΝΟΤΗΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ
Η γυναίκα του Κατερίνα, τα παιδιά και σύντροφοι Μηνάς - Ελλη, η εγγονή Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ γεννήθηκε στο χωριό Αλυκα Μάνης, το 1919. Οργανώθηκε στο Κόμμα πριν από την Κατοχή. Πήγε εθελοντής στο στρατό. Απολύθηκε και συνελήφθη από τους Γερμανούς. Πήδηξε από το καμιόνι και γλίτωσε. Εντάχθηκε στο 2ο Τάγμα του 8ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, με διοικητή τον Σφακιανό. Με καθοδήγηση του Αρη Βελουχιώτη έστησαν ενέδρα στις αποθήκες των Γερμανών στη Χαράδρα Βουριά, πήραν όλα τα πυρομαχικά που έφτασαν για τις επιχειρήσεις του ΕΛΑΣ έως το 1949.

Για την πατριωτική του δράση, μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας καταδικάστηκε «δις σε θάνατο». 10 δίσεκτα χρόνια στις φυλακές (Ακροναυπλία, Αίγινα, Βούρλα). Βγήκε από τη φυλακή το 1953, όπως πολλοί αγωνιστές με χάρη. Η υγεία του είχε κλονιστεί σοβαρά.

Παντρεύτηκε την συντρόφισσα ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΕΠΟΝίτισσα, που του συμπαραστάθηκε στις φυλακές. Αγωνίστρια, σύνδεσμος επί χούντας με την Αθήνα. Οργάνωνε την οικονομική ενίσχυση των εξόριστων και των οικογενειών τους.

Κυνηγημένοι ήρθαν στο Πέραμα. Ποτέ δεν φοβήθηκαν, δεν συμβιβαστήκαν. Πάντα πιστοί στον αγώνα και στο Κόμμα. Αντιτάχθηκαν στους οπορτουνιστές.

Επί χούντας ο πατέρας μας βγήκε στην παρανομία για να βοηθήσει τον αντιδικτατορικό αγώνα. Δυστυχώς στην παρανόμια επιδεινώθηκε η υγεία του σοβαρά. Αγαπούσε πολύ τη ζωή, ποτέ δεν μετάνιωσε για τους αγώνες και τις θυσίες που έκαναν με την μητέρα μας και τους άλλους συναγωνιστές. Συμμετείχαν στην εκδήλωση του Γοργοπόταμου, βρέθηκαν δίπλα στην έκρηξη με τον 5χρονο γιο στην αγκαλιά, αλλά γλίτωσαν. Δεν είχε όμως την ίδια τύχη ο συναγωνιστής και γείτονας, Λεμπέσης, όπως και τόσοι άλλοι νεκροί αγωνιστές. «Εφυγε» νωρίς, 4 Δεκέμβρη 1996, καταπονημένος από τις αρρώστιες. Αφησε πίσω του 3 παιδιά που μεγάλωσαν με αντάρτικα τραγούδια, την αγάπη για το Κόμμα και τους αγώνες του.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Τιμούμε και προσφέρουμε στη μνήμη των γονιών μας 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Περάματος. Συνεχίζουμε τους αγώνες τους.

Τα παιδιά του Ελένη Ξυλαρδιστού, Σταματίνα Μποφίλιου, Βασίλης Ξυλαρδιστός

***

ΦΩΤΟ

Εκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ από τον Τύρναβο, μέλος του ΚΚΕ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου.

  • Στη μνήμη του ΦΤΕΡΓΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ από την ΚΟΒ Τυρνάβου, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουν στο ΚΚΕ 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Σύντροφε Θανάση, σου υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον δικό σου δρόμο για τη δικαίωση των ιδανικών για τα οποία πάλευες, για να πάψει η αδικία, η εκμετάλλευση, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΤΣΑΝΤΕ, που πάντα αγωνιζόταν μέσα από τις γραμμές του Κόμματός μας για έναν καλύτερο κόσμο. Για ένα αύριο με ειρήνη, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια. Για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρω 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου Ικαρίας.

Η κόρη της, Σοφία Τσαντέ - Μελεσανάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Φλεβάρη συμπληρώνονται 5 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (φωτ.). Οικοδόμος, βιοπαλαιστής, πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Φλογερός κομμουνιστής, με λόγο που καθήλωνε και κέρδιζε το σεβασμό από φίλους, συντρόφους και «αντίπαλους».

Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη των γονιών του Αντρέα, ΣΤΑΥΡΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα Τούλα Δημοπούλου και η αδελφή του Χρυσούλα Εξουζίδου προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας του ΚΚΕ 150 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ προσφέρουμε 40 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, τιμώντας την αγωνιστική τους στάση ζωής, τη δράση τους μέσα από τις γραμμές του τιμημένου ΚΚΕ.

Νικήτας Χονδρούδης, Μάγδα Χονδρούδη και Στέλιος Χονδρούδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από εννέα μήνες, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ ΒΗΣΑΡΙΟΝΟΒΙΤΣ ΤΣΟΥΚΑΣΒΙΛΙ (STALIN), στρατάρχη της Σοβιετικής Ενωσης και των 8,5 εκατομμυρίων μαχητών του Κόκκινου Στρατού που έπεσαν στα πεδία των μαχών, στον αγώνα για το ξεπάτωμα της χιτλεροναζιστικής πανούκλας και των ομοίων τους, ο Γιώργος Παρχαρίδης από την Αλεξανδρούπολη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ γεννήθηκε το 1912 στην Τερπνή Σερρών. Το 1942 έγινε μέλος του ΕΑΜ και το 1943 μέλος του ΚΚΕ. Εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και ως αξιωματικός του 30ού Συντάγματος πήρε μέρος, το 1944, στην Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε το δρόμο χιλιάδων αγωνιστών. Διώξεις, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες. Με το κεφάλι ψηλά και ακλόνητη την πίστη στο δίκιο του Κόμματος και του λαού μας αντιμετώπισε τους διώκτες του, ακόμα και στο «σύρμα» της Μακρονήσου.

ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΧΟΡΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Παρά τις διώξεις και τις φυλακίσεις που του επέβαλε το μετεμφυλιακό κράτος, ο λαός τίμησε τη δράση του και τον εξέλεξε βουλευτή Σερρών, με την ΕΔΑ, το 1958. Το 1961 έγινε γραμματέας της ΝΕ Σερρών της ΕΔΑ και το 1962 μέλος της Επιτροπής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της ΕΔΑ.

Το 1967 ξανασυλλαμβάνεται από την αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών και εξορίζεται στη Γυάρο και στο Παρθένι της Λέρου. Με την απόλυσή του, το 1971, ζει στη Θεσσαλονίκη και συνδέεται με τον παράνομο μηχανισμό του Κόμματος. Το 1974, με τη μεταπολίτευση, γίνεται μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και, μετά το 10ο Συνέδριο, μέλος της Επιτροπής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος. «Εφυγε» από τη ζωή τον Ιούνη του 2005.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του στη ζωή και σύντροφός του στον αγώνα, Πελαγία Παπαθανασίου, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βότση.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ. Στην άσβεστη μνήμη του η κόρη του Ρόζα και ο φίλος του Θόδωρος Γηρούσης προσφέρουν 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ντεπό Θεσσαλονίκης.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Η σύζυγός του Φωτούλα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ και του θείου μου ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, που έκαναν εξορία στη Μακρόνησο, προσφέρω 100 ευρώ για το Μνημείο στη Μακρόνησο, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου Κορδελιού.

Γκουζέλου Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, που υπήρξε αταλάντευτος κομμουνιστής, πρωτοπόρος στην καθημερινή δράση, με αναγνώριση και μεγάλο κύρος στον εργατόκοσμο της Νίκαιας, πιστός μέχρι τέλους στα ιδανικά και τις αρχές του Κόμματος, στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας.

Η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα Κική, τα παιδιά του Κυριάκος και Ελισσώ

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/10/2019 έκλεισαν 5 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ. Στη μνήμη του, η συντρόφισσά του Ελισσάβετ προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Αγ. Τριάδας.

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΟΡΟΖΙΔΗ, που «έφυγε» από τη ζωή εδώ και 9 χρόνια, η μητέρα του Ζωή Χοροζίδη προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Καταχά Πιερίας για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΣΑΜΑΡΤΖΗ, μέλους της Αντίστασης, ακούραστου αγωνιστή δίπλα στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, και της ΜΑΡΙΚΑΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗ, οπαδού του Κόμματος, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ.

Τέλης Σαμαρτζής, Ερασμία και Αρης Νικολάου

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ καθώς και στη μνήμη των φίλων και συναδέλφων στον ΟΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΣΕΛΑ και ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΤΣΟΜΟΥ, προσφέρουμε για την ανέγερση των μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο 100 ευρώ.

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
Λευτέρης Κατσαρής και Αχιλλέας Κατσανάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Νοέμβρη έκλεισαν 5 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ, σε ηλικία 64 χρόνων. Συνδικαλιστής στο κίνημα των ΟΤΑ και 40 χρόνια αταλάντευτος κομμουνιστής. Με τις αρχές του κομμουνισμού μεγάλωσε τα παιδιά του και μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε για να ζήσουν και τα εγγόνια του σε τέτοια κοινωνία. Οι αγώνες του είναι παρακαταθήκη για την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

Η συντρόφισσά του στη ζωή Αγγελική Τσούκα

Τα παιδιά του Νίκος, Δήμητρα, Βιβή

Τα εγγόνια του Μυρτώ, Αλέξανδρος, Αγγελος, Θωμάς και Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 2

Εχουν περάσει εννέα δύσκολοι μήνες από τότε που χάσαμε εντελώς ξαφνικά την μητέρα μας, συντρόφισσα ΑΛΕΚΑ ΜΠΕΝΑΤΟΥ. Το κενό που νιώθουμε είναι τεράστιο. Η βοήθεια που χρειαστήκαμε μεγάλη. Και αυτή δόθηκε απλόχερα από το Κόμμα, τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Ολους αυτούς τους μήνες πολλοί άνθρωποι, κάτοικοι των Σεπολίων, φίλοι του Κόμματος και άλλοι μας συναντούν και μοιράζονται μαζί μας τη θλίψη και τη στεναχώρια τους, μαζί με αναμνήσεις και συμπεράσματα από τη δύσκολη αλλά όμορφη ζωή, από τους διαρκείς αγώνες, από τη συμβολή της στη «ΒΙΟΦΑΡΜ», στην «Αναγέννηση», στη γειτονιά και τα σχολεία των Σεπολίων, τους παιδικούς σταθμούς, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ.α.

Ηταν τέτοια, γιατί ήταν μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ! Ηταν «παντού και πάντα», γιατί ήταν μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ! Μας λείπει όσο τίποτα γιατί ήταν η Μαμά μας η Κομμουνίστρια!

Στη μνήμη της μητέρας μας, ΑΛΕΚΑΣ ΜΠΕΝΑΤΟΥ, που «έφυγε» στις 8/2/2019 και του πατέρα μας, ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΕΝΑΤΟΥ, που «έφυγε» στις 16/10/2001, προσφέρουμε στο Κόμμα 800 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σεπολίων - ως δεύτερη δόση - στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
Τα παιδιά τους Ηλέκτρα, Ειρήνη και Θεοδόσης


ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΜΠΕΝΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ

ΜΠΕΝΑΤΟΥ ΑΛΕΚΑ
ΜΠΕΝΑΤΟΥ ΑΛΕΚΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΑΝΤΕ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΑΝΤΕ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ

ΜΑΡΙΚΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
ΜΑΡΙΚΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ