ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 15 Δεκέμβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), καθώς και των ΠΕΤΡΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗ, ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑ - ΧΛΩΡΟΥ (φωτ.), ΑΛΕΚΟΥ ΛΟΓΑΡΑ και ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΜΙΜΗ (φωτ.) και ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ και ΠΟΠΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 170 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων και ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Κική, Πέτρος και Λούλα Λογαρά

***

Στη μνήμη της αδερφής μου ΘΟΔΩΡΑΣ και των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ και ΒΑΡΒΑΡΑΣ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Κιλκίς, 500 ευρώ, ως πρώτη δόση.

Ιορδάνης Ι. Αγαθόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΝΤΙΝΟ ΛΑΜΠΡΟΥ. Επειδή η μνήμη είναι δύναμη. Στη μνήμη του, για τους αγώνες του, τον κατατρεγμό του και τις εξορίες του σε Αίγινα, Ικαρία, Αη Στράτη, τα παιδιά του Μαρία και Χρήστος προσφέρουν στο ΚΚΕ για το Μνημείο της Μακρονήσου 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

***

Ο Διονύσης Λαμπροκωστόπουλος στη μνήμη του πατέρα του, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Καινούργιου Αγρινίου μέχρι το θάνατό του το 1998, μέλους του ΕΑΜ και μαχητή τους ΕΛΑΣ, στη μνήμη του θείου του ΣΠΥΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρωτοπόρου κομμουνιστή στην περιοχή της Τριχωνίδας, γραμματέα του ΕΑΜ Καινούργιου, που βασανίστηκε απάνθρωπα και δολοφονήθηκε από τους φασίστες του χωριού το 1946, καθώς επίσης και στη μνήμη του θείου του ΠΑΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, γραμματέα της ΕΠΟΝ Τριχωνίδας, που έζησε χρόνια στην παρανομία, μέλους του ΚΚΕ έως το θάνατό του το 2002, προσφέρει το ποσό των 350 ευρώ στην ΚΟΒ Τριχωνίδας Αγρινίου στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Το Νοέμβρη του 1964 χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα του Γοργοπόταμου για να τιμήσουν την 22η επέτειο της ανατίναξης. Το σαμποτάζ που έγινε και η έκρηξη που ακολούθησε προκάλεσαν το θάνατο 13 ανθρώπων. Ενας από αυτούς ο αδερφός μου ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ. Ηταν 35 χρόνων.

Η αδερφή του, Φρόσω Ρίζου, με τη συμπλήρωση 55 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρει στη μνήμη του το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΤΟ Καρδίτσας για την ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 10/10/2017 «έφυγε» από κοντά μας η ΕΠΟΝίτισσα ΜΠΡΑΧΟΥ - ΚΑΝΙΟΥΡΑ ΦΙΛΙΤΣΑ. Πήρε μέρος στον ταξικό πόλεμο από τις γραμμές του ΔΣΕ, ως αξιωματικός της 138ης Ταξιαρχίας. Φυλακίστηκε και βασανίστηκε απάνθρωπα για τις ιδέες της και τον αγώνα της. Δεν σταμάτησε μέχρι το τέλος να αγωνίζεται για τους στόχους του ΚΚΕ μέσα από την ΚΟ Καρδίτσας.

Η αδερφή της, Φρόσω Ρίζου, προσφέρει στη μνήμη της 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος που υπηρέτησε πιστά.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΙΖΟΣ γεννήθηκε στη Ματαράγκα Καρδίτσας το 1935. Πολύ νωρίς οργανώθηκε και αφιέρωσε τη ζωή του στο ΚΚΕ με πίστη και αφοσίωση. Διώχτηκε από τη χούντα για τις ιδέες του. Πέθανε στις 24/11/1992.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΤΟ Καρδίτσας για την ενίσχυση του Κόμματος.

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
Η σύντροφος της ζωής του, Φρόσω Ρίζου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΡΕΓΚΑ ο Δημήτρης Ντρέγκας προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Αμφιάλης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΕΠΟΝίτη, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΒΑΪΟΥ Νικ. ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ (φωτ.) και του ΔΗΜΗΤΡΗ Ηλ. ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗ προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Οινοφύτων - Αυλώνα, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγος και αδελφή Αναστασία Ηλ. Χριστακάκη - Τσατσαλίδη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών γονιών μας ΙΓΝΑΤΗ ΚΕΧΑΓΙΑ και ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΕΧΑΓΙΑ - ΜΙΧΑΗΛΑΡΗ, από το Μανταμάδο Λέσβου, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στην ΚΟ Λιβαδειάς 50 ευρώ.

Τα παιδιά τους Γιάννης - Μαρία Μπίμη

***

ΦΩΤΟ 2

Εις μνήμην του ΜΙΧΑΛΗ και του ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ο πατέρας και η μάνα τους προσφέρουν 400 ευρώ στην ΚΟΒ Μολάων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Για τον ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ, τον πραγματικό αντιφασίστα και αρχηγό του Κόκκινου Στρατού, που συνέτριψε τους φασίστες στο ανατολικό μέτωπο, ο σ. Γιακουμάκης προσφέρει 20 ευρώ στην ΚΟΒ Μολάων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, καθώς και του πρόωρα «ταξιδεμένου» αδελφού μου ΘΕΜΕΛΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Χρηματοπιστωτικού.

ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΟΓΚΑΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Η οικογένεια Χ. Τσακριού

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του συζύγου μου ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ (Αλκη) ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγε» από κοντά μας το Μάρτη του 2018 και ήταν συνειδητός φίλος και ψηφοφόρος του Κόμματος, προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γ' - Δ' Διαμερίσματος Πειραιά.

Η σύζυγος Ευαγγελία Βαβουράκη

  • Ο εγγονός, Κυριάκος, στη μνήμη του αγαπημένου του παππού ΑΛΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗ, προσφέρει 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Αυτούς που χάθηκαν τους βλέπω πιο συχνά από τα πέρατα του χρόνου να μου γνέφουν, πέφτουν στο δρόμο μου σαν άστρα πρωινά, από της νύχτας το ταξίδι επιστρέφουν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή ΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, που με απαράμιλλο ηρωισμό και πίστη στην ιδεολογία του έως το τέλος έδωσε τη ζωή του για την απελευθέρωση του ανθρώπου από το βάρβαρο σύστημα του καπιταλισμού, προσφέρω 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του κόμματός του, του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΕΤΕ της ΚΟ Αττικής.

Μαριάννα Παπαδημητρακοπούλου

***

Δεν πέρασε ένας χρόνος από τότε που η ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ (Ανθυπολοχαγός Νίκη) πήγε να συναντήσει τον συμμαχητή και συνεκπαιδευόμενο στη Σχολή Τυφλών Βουκουρεστίου, τραυματία του ΔΣΕ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ ΑΒΡΑΑΜ, καθώς και τους ΜΑΝΩΛΗ ΠΕΡΑΝΤΩΝΗ, ΧΡΗΣΤΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΝΙΚΟ ΜΑΤΖΙΑΡΗ και ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΥ, αναπήρους που συμπεριλαμβάνονται στη χορεία της ανίκητης στρατιάς των αθανάτων νεκρών μας. Στη μνήμη τους έδωσε χρήματα ένας σύντροφος μέσω της ΚΟΒ Θεαγένειου - Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ
***

Ο Πέτρος Χαραλαμπίδης, οπαδός του ΚΚΕ από την Καλαμαριά, στη μνήμη της μητέρας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, του πατέρα του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ, από το χωριό Δροσάτο Κιλκίς, καθώς και στη μνήμη της ΕΠΟΝίτισσας αδελφής του ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, προσφέρει 300 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΜΟΣΧΟΥ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Συνελήφθη τον Αύγουστο του 1944 στο μπλόκο της Επανωμής Θεσσαλονίκης και στάλθηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Ντόρτμουντ - Εσεν. Εμεινε σε όλη του τη ζωή πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού τιμώντας το ΚΚΕ.

Τα παιδιά του Ελένη - Χρήστος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΑΠΑΔΑΚΗ) ΓΙΩΡΓΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, ως ελάχιστο φόρο τιμής, προσφέρω στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ. Μέσα από τις γραμμές του παλέψαμε μαζί για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ο παλιός του σύντροφος Στέλιος

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου και συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, του αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΓΚΑΚΟΥ, αντισυνταγματάρχη του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και του γαμπρού μου ΘΑΝΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ
Κατίνα Αλεποπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΑΛΚΑΝΙΔΗ ΤΡΥΦΩΝΑ, από την Κορομηλά Κιλκίς, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 14/12/1989, αντί μνημόσυνο, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΤΟ Σερρών για την κατασκευή του Μνημείου της Μακρονήσου.

Ο Γολγοθάς του παππού μου ξεκίνησε από το Αστυνομικό Τμήμα του Χέρσου, στο Κιλκίς. Συνέχισε με τη μεταφορά του στο στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη, στο Μούδρο της Λήμνου, στον Αη Στράτη, στην Ικαρία και τελευταία στη Μακρόνησο. Προηγουμένως είχε πολεμήσει στον ιταλοελληνικό πόλεμο του 1940 και μετέπειτα πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση.

Ο εγγονός Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 14/10/2019 σε ηλικία 85 χρόνων, μέλους της ΚΟΒ Γραμματικού Καρδίτσας, οικοδόμου, αγρότη - κτηνοτρόφου, αγωνιστή της ζωής μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΟΒ και οπαδοί προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΤΕ Καρδίτσας.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΒΡΙΔΗ. Πάντα πιστός στο ΚΚΕ, αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο του ΟΑΕΔ. Στη μνήμη του οι σύντροφοί του Ουρ. Αγραφιώτου, Γ. Ζουμπος, Γ. Μαρούσης, Κ. Σχίζα προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου 80 ευρώ συμμετέχοντας στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας και συζύγου ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ ΖΑΝΝΙΚΟΥ και των αντιστασιακών γονιών της προσφέρω 50 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής, για να συνεχίζει αταλάντευτα τον αγώνα του ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Μανώλης Ζαννίκος


ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΛΟΓΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΛΟΓΑΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛΑΡΗ
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛΑΡΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
ΖΑΝΝΙΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗ

ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΒΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΒΡΙΔΗΣ

ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΦΙΛΙΤΣΑ ΜΠΡΑΧΟΥ ΚΑΝΙΟΥΡΑ
ΦΙΛΙΤΣΑ ΜΠΡΑΧΟΥ ΚΑΝΙΟΥΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΡΕΓΚΑΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ

ΡΙΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΡΙΖΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΚΑΝΙΔΗΣ
ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΚΑΝΙΔΗΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΗΣ)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΗΣ)

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ (ΑΛΚΗΣ)
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ (ΑΛΚΗΣ)


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ