ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Δεκέμβρη 2019 - Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ οργανώθηκε στο ΕΑΜ και κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ το 1942 στη μονάδα που έδρευε στο Λιβάδι Χαλκιδικής και μέχρι την Απελευθέρωση από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές.

Η ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ συμμετείχε την περίοδο της Κατοχής στην Εθνική Αλληλεγγύη. Για την αντιφασιστική της δράση κατά των Γερμανών ναζί φυλακίστηκε το 1944 για 6 μήνες στις φυλακές του Γεντί Κουλέ. Και οι δύο παρέμειναν μέχρι το θάνατό τους πιστοί οπαδοί του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Γιώργος και Μαρία Ρώμπη προσφέρουν στη μνήμη τους 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΤΑΥΡΟΥ και ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ (φωτ.) ΤΣΙΟΔΡΑ, ΓΙΑΝΝΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (φωτ.) ΜΠΕΡΤΣΙΑ και των αδελφών μας ΒΟΥΛΑΣ ΤΣΙΟΔΡΑ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΥΛΕΑ - ΜΠΕΡΤΣΙΑ (φωτ.), καθώς και του μαχητή του ΔΣΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ (τιμημένου νεκρού), προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, τιμώντας τη μεγάλη τους προσφορά στον αγώνα για κοινωνική απελευθέρωση του λαού και της χώρας, μέσω ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

Κώστας και Ιουλία Τσιόδρα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου) και της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ (ΛΕΤΤΑ) η οικογένειά τους προσέφερε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υμηττού.

Ο Κώστας Κηπουρός, στέλεχος του ΚΚΕ, γεννήθηκε στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας το 1914. Το 1936 οργανώνεται στην ΟΚΝΕ και λίγο αργότερα στο ΚΚΕ. Στο ελληνοαλβανικό μέτωπο πολέμησε ως διοικητής διμοιρίας. Στην Εθνική Αντίσταση διετέλεσε καπετάνιος τάγματος του ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ διοικητής τάγματος. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη αναλαμβάνοντας διάφορες κομματικές χρεώσεις. Πέθανε στην Αθήνα το 1983.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
Η Βικτώρια Κηπουρού - Λέττα γεννήθηκε στο Μέγαρο Γρεβενών το 1926. Στην Κατοχή εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ ως υπεύθυνη της Εθνικής Αλληλεγγύης. Στο ΚΚΕ οργανώθηκε στα 17 της χρόνια, το 1943, και μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας όλη της η οικογένεια διώκεται για τη συμμετοχή της στην Αντίσταση. Ο πατέρας της, Γιάννης Λέττας, δολοφονήθηκε από παρακρατικές ομάδες το 1947. Η Βικτώρια το Μάρτη του 1948 κατατάχθηκε στον ΔΣΕ, παρακολούθησε την 5η Σειρά της Σχολής Αξιωματικών του Γενικού Αρχηγείου (ΣΑΓΑ) και ονομάστηκε ανθυπολοχαγός Πολιτικός Επίτροπος. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη και δούλευε σε εργοστάσιο χαλυβουργίας. Πέθανε στην Αθήνα τον Φλεβάρη του 2019.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου επί σειρά ετών στα «σύρματα», στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ και επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής (21 Δεκέμβρη), προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων και 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής Αττικής.

Η σύζυγός του Τούλα, τα παιδιά του Πλάτων και Νίκος, τα εγγόνια του, τα δισέγγονά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 22/12 συμπληρώνονται 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΤΣΗΣ. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, παρέμεινε πιστός και αφοσιωμένος μέχρι το τέλος, βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις του την Οργάνωση. Η στάση του όλα αυτά τα χρόνια είναι πηγή δύναμης για μας τους νεότερους. Στη μνήμη του η οικογένειά του και σύντροφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εγνατίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αλύγιστου κομμουνιστή και λαϊκού αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ενός από τους ήρωες της Μακρονήσου, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ
Υπηρέτησε με απόλυτη αφοσίωση το ΚΚΕ, περισσότερα από 65 χρόνια. Στα 18 του χρόνια γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Στην Κατοχή εντάσσεται στον ΕΛΑΣ. Το 1947 συλλαμβάνεται και οδηγείται στη Μακρόνησο και στον Αη Στράτη μέχρι το 1962. Στην 7χρονη δικτατορία της χούντας συλλαμβάνεται και κρατείται μέχρι τη διάλυση των στρατοπέδων. Εκλέχθηκε μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στο 11ο και 12ο Συνέδριο. Αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις στο Κόμμα, στην ανασυγκρότησή του μετά τη μεγάλη κρίση κατά την αντεπανάσταση 1989 - 1991. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε σεμνός υπερασπιστής των συμφερόντων της εργατικής τάξης.

Ουρανία και Ιωάννα Αφεντουλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΕΛΙΟΥ, που ήταν υπόδειγμα σεμνότητας και αγωνιστικού ήθους, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ.

Μ. Β.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, του ΕΛΑΣ Πειραιά, της Μάχης του Δεκέμβρη, της Μακρονήσου, συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» αλύγιστος, η ΚΟΒ ΕΒΕ Πειραιά του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρει στη μνήμη του 190 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ο σύντροφός της Μαύρος Μιχάλης και ο Γ. Η. πρόσφεραν στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ.

Επίσης, ο Λ. Χ. πρόσφερε 50 δολάρια.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 500 ευρώ.

Η. Γ. και Μ. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΛΑΡΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της 2ης ΚΟΒ του Δημοσίου.

Χάλαρη Θεοδώρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΟΥΜΑΣΗ, που απεβίωσε στις 17 Νοέμβρη 2015, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας το ποσό των 300 ευρώ.

ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΡΕΠΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Γεράσιμος Τουμάσης

***

ΦΩΤΟ

Στις 16/8/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου φίλος και για πολλά χρόνια συνάδελφος στο Συνδικάτο Ξύλου ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1931. Στην Αθήνα εγκαταστάθηκε σε μικρή ηλικία με την οικογένειά του. Για να επιβιώσει ρίχτηκε στη βιοπάλη. Γι' αυτό έμαθε την τέχνη του ξυλουργού επιπλοποιού, την οποία άσκησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Ηταν τίμιος, εργατικός, καλός τεχνίτης. Πάντα μπροστάρης στους αγώνες του ταξικού κινήματος. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Κόσμου.

Ταξιάρχης Μπακόλας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προέδρου για πολλά χρόνια της Επιτροπής Ειρήνης Καλλιθέας και δημοτικού συμβούλου, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τόνια Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Δεκέμβρη κλείνουν τέσσερα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Καλλιόπη Πατσαλιά και τα παιδιά του Μάκης Πατσαλιάς και Γιάννα Πατσαλιά - Λαζαρίδου προσφέρουν στο κόμμα 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παιδιού και αδελφού ΣΠΥΡΟΥ Γερ. ΡΕΠΟΥΣΗ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή και μας βύθισε στην οδύνη, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, το ποσό των 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παλικής Κεφαλονιάς.

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Οι γονείς Γεράσιμος, Αιμιλία και ο αδελφός Παναγιώτης Ρεπούσης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΤΑΣΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 23 Νοέμβρη 2019, ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης, η σύζυγος Μαρίκα και τα παιδιά του Μανώλης και Τζένη προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φιλώτα.

Ανήμερα επικράτησης της χούντας τον συνέλαβαν ενώ όργωνε στο χωράφι. Εξορίστηκε στη Γυάρο, στερήθηκε την οικογένειά του, την ελευθερία του, μα δε στερήθηκε την πίστη του, που μέχρι την τελευταία του πνοή έμεινε στις αρχές και στα ιδανικά του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ (Μάρως) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας στις 6/11/2019, πιστής οπαδού του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής της, η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι της προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Τζιτζιφιών το ποσό των 350 ευρώ, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το 1943 και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Πήρε μέρος στον ιταλοελληνικό πόλεμο. Στη συνέχεια πολέμησε με τον ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση. Η ανταμοιβή του για τους αγώνες του ήταν οι διώξεις, με συνέπεια να ξαναπάρει το δρόμο του βουνού, μαχητής του ΔΣΕ. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες. Σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στο βουνό της Ξάνθης, στην τοποθεσία «Σουντουλάκ» σε ηλικία μόλις 35 ετών. Γεννήθηκε στο χωριό Αμπελάκια Ορεστιάδας.

Επίσης, στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στο χωριό Αμπελάκια Ορεστιάδας και «έφυγε» από κοντά μας στις 18 Ιούνη 2005.

Προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

Τα παιδιά τους Βαγγέλης, Σταυρούλα, Ζήσης, Πασχαλίνα

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 48 χρόνια από τη δολοφονία του μέλους του ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗ (κατοχικό όνομα Στάμος) από τη χούντα των συνταγματαρχών. Γεννήθηκε στα Κουβούκλια Προύσας Μ. Ασίας και από τα μαθητικά του χρόνια εντάχθηκε στο κίνημα. Τελείωσε τη Νομική Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Μέχρι το 1967 ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΑ στο νομό. Πέρασε 17 χρόνια συνολικά σε εξορίες, μεταξύ άλλων σε Μακρόνησο, Αη Στράτη, Γιούρα, αλύγιστος, χωρίς να υπογράψει δήλωση μετανοίας.

Στη μνήμη του ο ανιψιός του, Βάγιας Νίκος, και ο γιος του Νίκου, Βάγιας Βάγιας, προσφέρουν 500 ευρώ ως πρώτη δόση στο ΚΚΕ, το κόμμα που υπηρέτησε έως την τελευταία του πνοή.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, πιστού οπαδού του τιμημένου ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε στο Κόμμα 50 ευρώ.

Η σύζυγος Αναστασία και η κόρη Ελισάβετ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, που έμεινε πιστός στο ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Γεωργία Μπακογιάννη, Τασία Φορτοτήρα

***

ΦΩΤΟ

Για να μην ξεχνάμε.

Προς τιμήν του κομμουνιστή Γραμματέα της ΟΚΝΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ, που δολοφονήθηκε στις 22 Νοέμβρη του 1938 από το φασιστικό καθεστώς των Μεταξά και Μανιαδάκη στο κάτεργο των φυλακών της Κέρκυρας, προσφέρω στην Κομματική μας Οργάνωση των Ανω Λιοσίων, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 300 ευρώ.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Η κόρη του Μαρία Χρήστου Μαλτέζου

Τα εγγόνια του Χριστίνα και Αργύρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού συνεργάτη, φίλου και συντρόφου ΕΥΘΥΜΗ ΓΟΥΣΙΑ προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ Δ1 Δικηγόρων Αθήνας.

Οι σύντροφοι και συνεργάτες Νίκος Νικητόπουλος, Φιλάρετος Σεβαστιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή ηγέτη ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ (καπετάν Γιώτη) ο Μπαλαφούτης Βασίλης προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μακρυνείας.

ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΡΤΣΙΑ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΙΟΔΡΑ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΣΙΟΔΡΑ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ
ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
ΕΥΘΥΜΗΣ (ΘΥΜΙΟΣ) ΓΟΥΣΙΑΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ (ΘΥΜΙΟΣ) ΓΟΥΣΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΥΛΕΑ - ΜΠΕΡΤΣΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΥΛΕΑ - ΜΠΕΡΤΣΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥΜΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΣΔΕΛΕΚΙΔΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ
ΤΑΣΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΤΣΗΣ
ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΩ) ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗΣ
Προσφορές

-- Προς τιμήν όλων των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που μαρτύρησαν στη Μακρόνησο, η Αννα Μανούσου προσφέρει ως δεύτερη δόση 100 ευρώ μέσω ΤΟ Βιομηχανίας της ΚΟΑ για την ανέγερση του Μνημείου.

-- Προς τιμήν των αλύγιστων της ταξικής πάλης, κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που μαρτύρησαν στα κάτεργα του μοναρχοφασισμού, ο Νίκος Κωστήρης προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας του ΚΚΕ 400 ευρώ (3η δόση) για την κατασκευή των Μνημείων στη Μακρόνησο και στη Γυάρο.

-- Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ προσέφεραν 90 ευρώ για την ανέγερση των Μνημείων στα μαρτυρικά νησιά της Γυάρου και της Μακρονήσου, μέσω ΚΟΒ Π. Φαλήρου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ