ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 11 Γενάρη 2020 - Κυριακή 12 Γενάρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΜΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ, μάνας επτά παιδιών, που αγωνίστηκε μέσα από το ΕΑΜ βάζοντας σε κίνδυνο καθημερινά τη ζωή της και που μέχρι την τελευταία της μέρα δε σταμάτησε αυτόν τον αγώνα, προσφέρω 300 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η κόρη της Σωτηρία Ιωαννάτου - Αγαλιανού

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 22/11/2019 συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1933 στο χωριό Βαθύρρευμα Τρικάλων.

Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στην Τασκένδη, απόφοιτος τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα εφαρμοστής και ηλεκτροκολλητής. Για την εργασία του τιμήθηκε με τους τίτλους «Ουντάρνικος Κομμουνιστικής Δουλειάς», «Ουντάρνικος Λενινιστικού Πεντάχρονου», «Νικητής της Σοσιαλιστικής Αμιλλας του 1973». Τιμήθηκε, επίσης, με πολλά τιμητικά γράμματα, το όνομά του γράφτηκε στον Πίνακα Τιμής του εργοστασίου.

Στις 29/1/2020 συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά, ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ του Σταύρου. Γεννήθηκε στις 6/12/1930 στο χωριό Ψαράδες της Φλώρινας. Το 1948 μπαίνει στις γραμμές του ΔΣΕ. Στη συνέχεια, στην Τασκένδη, απόφοιτη τεχνικής σχολής, εργάζεται στο εργοστάσιο «Ουζμπεκσελμάς» με ειδικότητα τορναδόρος.

Το 1977 επαναπατρίζονται οικογενειακώς μαζί με τα παιδιά τους και διέμεναν στον Βόλο.

Στη μνήμη τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν για ενίσχυση του αγώνα του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλίου.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, του θείου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και της μητέρας μου ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, προσφέρω στο Κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ, 90 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

Φωτεινή Καλασούντα

***

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΑΜΠΟΤΑ, που εξορίστηκε στην Ανάφη και εκτελέστηκε στο στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκέμβρη 1942, και στη μνήμη του αδερφού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΜΠΟΤΑ, που εξορίστηκε στη Μακρόνησο και μέχρι την τελευταία του πνοή ήταν πιστός στα ιδανικά του, δίνουμε στο Κόμμα μας 60 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση προς τιμήν της ανέγερσης του Μνημείου της Γυάρου.

Οι συγγενείς

***

ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη 15 Γενάρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο της ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ (Εσπιέλη). Ηταν γεννημένη το 1925. Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στο κίνημα της Εθνικής Αντίστασης, μέσα από τις γραμμές της ΟΚΝΕ και της ΕΠΟΝ. Το 1943, λίγους μήνες μετά την ίδρυση της ΕΠΟΝ, έγινε μέλος του ΚΚΕ, στα ιδανικά και στη δράση του οποίου παρέμεινε αταλάντευτα προσηλωμένη μέχρι το τέλος της ζωής της.

Στη διάρκεια της Αντίστασης δούλεψε στην Αχτίδα της Καλλιθέας, ενώ μετά τα Δεκεμβριανά συλλαμβάνεται από χωροφύλακες και ομάδα Χιτών και μένει κρατούμενη μέχρι και τη Συμφωνία της Βάρκιζας. Τα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και το 1947 εργάζεται σε διάφορες κομματικές δουλειές και παίρνει μέρος στο 7ο Συνέδριο του Κόμματος. Την περίοδο των διωγμών ακολούθησε η εξορία σε Χίο, Τρίκερι, Μακρόνησο. Εξαιτίας των βασανιστηρίων στη Μακρόνησο, της προκλήθηκαν μόνιμες βλάβες από τις οποίες έπασχε μέχρι το τέλος.

Με τη μεταπολίτευση, συμμετέχει στο στήσιμο των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Καλλιθέα και τη Νότια Αχτίδα συνολικά. Από το 1975 και για αρκετές θητείες εκλεγόταν δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό που στήριζε το Κόμμα στο δήμο Καλλιθέας. Το 1977 ήταν υποψήφια βουλευτής στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας. Κατά καιρούς εργάστηκε σε διάφορες δουλειές που της ανέθεσε το Κόμμα, ενώ τα τελευταία χρόνια της ζωής δραστηριοποιούνταν στο χώρο των αντιστασιακών οργανώσεων.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη της τα παιδιά της Γιώργος, Καίτη και Ανθούλα προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Την Τετάρτη 6/11/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ. Γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1942, στην Πρέβεζα. Ηταν παιδί φτωχής πολυμελούς οικογένειας. Οταν τελείωσε το Δημοτικό, πήγε μαθητευόμενος σε έναν τσαγκάρη. Μετά από το στρατό δούλεψε ως εργάτης γης. Τελικά, ήρθε στην Αθήνα όπου δούλεψε ως μεταλλεργάτης σε διάφορα εργοστάσια.

Κατά τη διάρκεια της χούντας ήρθε σε επαφή με το Κόμμα και, χωρίς ακόμη να έχει οργανωθεί, έδρασε με τον παράνομο μηχανισμό. Κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια για πάνω από ένα χρόνο, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον συλλάβουν. Δικάστηκε ερήμην και καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση, από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων. Μετά την πτώση της χούντας, οργανώθηκε στο Κόμμα και πρωτοστάτησε στο στήσιμο των Κομματικών Οργανώσεων στο Γαλάτσι. Υπήρξε για χρόνια μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Βορείων Προαστίων. Στη συνέχεια χρεώθηκε και διετέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας της ΚΟ Γαλατσίου. Στη δύσκολη περίοδο της κρίσης του '89 - '91 αλλά και της ανατροπής του σοσιαλισμού, συνέβαλε και εκείνος να μείνει όρθιο το Κόμμα μας, να εξασφαλιστεί η ιστορική του συνέχεια, παίζοντας μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη συνέχεια στην ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων στο Γαλάτσι.

Είχε πρωτοστατήσει στη συγκρότηση της Λαϊκής Επιτροπής Γαλατσίου ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Α' Αθήνας - Γαλατσίου και μπήκε και πάλι μπροστά στη συγκρότηση της Επιτροπής Συνταξιούχων Γαλατσίου, η οποία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια σημαντική δράση με την καθοριστική συμβολή του.

Οποια χρέωση κι αν ανέθετε το Κόμμα στον σύντροφο Τάκη, την έφερνε εις πέρας, γιατί ριχνόταν σε αυτήν με αυταπάρνηση, πείσμα, μαχητικότητα και επαναστατική αισιοδοξία. Δεν έλειψε ποτέ από κανέναν αγώνα.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Στη μνήμη του οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές και οι φίλοι του προσφέρουν 430 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω των Κομματικών Οργανώσεων Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

Πολίτης Σταύρος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συζύγου ΑΝΝΑΣ (Αννιώς) ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ - ΜΑΪΝΑ, που «έφυγε» στις 3/1/2019, προσφέρω 300 ευρώ ενίσχυση στο τιμημένο ΚΚΕ και 150 ευρώ στη μνήμη του αδερφού της ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, που «έφυγε» στις 30/12/2011, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Νίκος Μάινας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ η κόρη της Κική Τσεπελίκα - Μπελεζώνη προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Π.Β.Μ. Πάτρας, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αντιστασιακών γονιών του, ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ και ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, μελών της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ο γιος τους Φωτιάδης Χαράλαμπος (Μπάμπης) και η οικογένειά του προσφέρουν 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδερφής της ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ, που απεβίωσε στις 30/10/2016, και του γαμπρού της ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, μαχητή του ΔΣΕ, που «έφυγε» πρόωρα το Νοέμβρη του 1979, η Διάκογλου Μαρία προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νάουσας.

ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ ΑΜΑΛΙΑ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου, ΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑ (φωτ.), και των αδελφικών φίλων που αγωνίστηκαν μαζί και τραυματιών πολέμου ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑ (φωτ.), ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ (φωτ.) και ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΤΙΝΑΣ, που «έφυγε» προ ημερών, προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Κοκκινιάς.

Γούλα Ελισάβετ

***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων και φίλων ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ και ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

Φωφώ Μυρωνίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΝΘΗΣ Χαρ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ (1928 - 18/1/2015) ο ανιψιός της Μπάμπης Ορφανίδης πρόσφερε 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Η οικογένειά της, σε Αράπι - Δήμητρα Γρεβενών, συμμετείχε στους λαϊκούς αγώνες τα χρόνια 1940 - 1950, καταθέτοντας θυσίες, ενώ ένας αδελφός σκοτώθηκε στον ΔΣΕ. Στην ΕΠΟΝ, αντάρτισσα του ΔΣΕ, γνώρισε φυλακές και διώξεις. Συνεπής μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου αδερφής ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, που όλη της τη ζωή αγωνίστηκε με το ΚΚΕ, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Τιτίκα Σκουλή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μου συντρόφων και συγγενών ΚΛΟΤΙΛΔΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ και ΜΙΜΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ προσφέρω στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Α. Μ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας ΕΦΗΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ προσφέρω στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελληνικού.

Α. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΤΗ, η οποία για το όραμα του σοσιαλισμού αγωνίστηκε στις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρω 25 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Α. Μ.

***

ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΖΩΒΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ (φωτ.) και των γονιών μας, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ, των οποίων η ζωή τους ήταν αφιερωμένη στο ΚΚΕ, προσφέρω 25 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Η κόρη και αδερφή, Χρυσούλα Γαβριηλίδου - Κατσιφαράκη

Η εγγονή Ανατολή Κατσιφαράκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Σοφία και Εύη Τριανταφύλλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΖΩΒΑΛΗ και της συζύγου του Αθανασίας η οικογένεια του γιου του Βαγγέλη προσφέρει, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας για πάντα ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, Ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ, σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα. Καλός πατέρας και παππούς. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα μείνει για πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μας. Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Συκεών.

Η οικογένειά του

***

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΑΣ γεννήθηκε το 1929 στην Αμαλώτα Υπάτης. Το 1942 ο ερχομός του Αρη Βελουχιώτη στην περιοχή και η δημιουργία της πρώτης αντιστασιακής ομάδας δεν τον άφησαν ανεπηρέαστο. Συμμετείχε στις πρώτες αντιστασιακές νεολαιίστικες ομάδες. Το επόμενο βήμα ήταν να παρουσιαστεί για να ενταχθεί στα πρώτα ένοπλα τμήματα για τη δημιουργία του ηρωικού ΕΛΑΣ που στην πορεία έγραψε την αθάνατη εποποιία της Εθνικής Αντίστασης.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΤΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΤΗ
Ο Αρης δεν κράτησε τότε τον νεαρό Βασίλη Σχίζα γιατί ήταν ανήλικος, μόλις 13 ετών. Τον παρότρυνε να περιμένει και να έχει υπομονή: «Θα σου δοθεί η δυνατότητα να πολεμήσεις γιατί ο αγώνας μας θα είναι μακροχρόνιος, όμως πριν φύγεις θα μας αφήσεις το νεόπλεκτο πουλόβερ σου», πράγμα που έκανε ο Βασίλης με ευχαρίστηση. Ομως, το πνεύμα που επικρατούσε ήταν ότι το «μεγάλο γλέντι» γινόταν στο βουνό. «Χορός, τραγούδι, πόλεμος». Τι άλλο ήθελε ο νεαρός Βασίλης που το αίμα του έβραζε; Βρέθηκε ενταγμένος στα τμήματα του Διαμαντή, συμμετέχοντας στην ηρωική ταξική σύγκρουση με τη δημιουργία του ΔΣΕ. Σκοτώθηκε στη μάχη της Φλώρινας. Ηταν μόλις 18 ετών. Οι συγγενείς του δεν έχουμε ούτε μια φωτογραφία του, δεν ξέρουμε τη μορφή του.

Στη μνήμη του ο ανιψιός του Βασίλης Σχίζας, οι εγγονοί του Σπύρος Μπαρίμης, Γιώργος Σχίζας και ο ανιψιός του Δημήτρης Σχίζας προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Πατησίων.


ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΟΥ

ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΚΛΟΤΙΛΔΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ

ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΡΟΥΣΣΑ ΑΘΗΝΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΟΥΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑ

ΑΝΘΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ
ΑΝΘΗ ΟΡΦΑΝΙΔΗ - ΠΙΠΙΛΑ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΕΥΘΥΜΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΕΥΘΥΜΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΕΦΗ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ
ΕΦΗ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΟΥΡΝΑΡΗΣ

ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΤΣΕΠΕΛΙΚΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ