ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 1 Φλεβάρη 2020 - Κυριακή 2 Φλεβάρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας και φίλης ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΜΕΝΑΚΑ-ΑΚΑΡΕΠΗ, σύντροφοι και φίλοι της ΚΟ Κορινθίας προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 520 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας μέσω της ΚΟΒ Κορίνθου.

Υπήρξε μέλος της ΚΟ Κορινθίας από το 1977 και Γραμματέας της ΤΕ Κορινθίας για 8 χρόνια. Πάλεψε σταθερά και με αισιοδοξία σε όλη της τη ζωή για το ΚΚΕ, το δίκιο του λαού και της νεολαίας, υπηρέτησε με πίστη τις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματος έως το τέλος της ζωής της, τιμώντας έτσι τη θέση του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ. Συντρόφισσα, η στάση ζωής σου και η δράση σου αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία, δύναμη και πίστη στον ίδιο δρόμο.

Οι σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Κορίνθου

  • Το μέλος του ΚΚΕ Διαμαντής Μιχάλης, ο φίλος Αλεξόπουλος Ηλίας και η εν ζωή αντάρτισσα του Δημοκρατικού Στρατού στη Ρούμελη Τρίψα Σοφία προσφέρουν 180 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση στη μνήμη της πρόωρα χαμένης ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΜΕΝΑΚΑ-ΑΚΑΡΕΠΗ, στελέχους του ΚΚΕ στο Νομό Αχαΐας και Γραμματέα της ΚΟΒ Αιγίου. «Εφυγε» από κοντά μας την 1η Δεκέμβρη 2019. Της υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε ασταμάτητα το δρόμο του ταξικού αγώνα που μας δίδαξε και μας έδειχνε κάθε μέρα με τη στάση της, για την επικράτηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

Η Τρίψα Σοφία στη μνήμη του ΤΡΙΨΑ ΓΙΩΡΓΟΥ, αντάρτη του Δημοκρατικού Στρατού στη Ρούμελη και συντρόφου της ζωής της, και του κουνιάδου της ΤΡΙΨΑ ΑΝΤΩΝΗ, αντάρτη στη Ρούμελη που δολοφονήθηκε από φασίστες της περιοχής, προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αιγίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Μεγάλο κενό μας άφησε ο θάνατος των γονιών μας ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ. Μας έμαθαν να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία. Επιθυμία τους ως το τέλος ήταν να ενισχύουμε το Κόμμα που πίστεψαν. Προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οι κόρες τους Ελσα, Αγγελική, Πηνελόπη

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΙΑΠΕΡΑ (φωτ.), επιστήμονα γεωπόνου, γραμματέα της ΕΠΟΝ Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την περίοδο της Κατοχής, εξόριστου σε Μακρονήσι, Αη Στράτη, Σαμοθράκη, Αντικύθηρα για 14 χρόνια, εξόριστου στη Γιούρα στη δικτατορία, μέλους της Γραμματείας της «Πανεπιστημονικής Γεωτεχνικών», του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, γενικού γραμματέα του Συλλόγου Γεωπόνων Μακεδονίας - Θράκης, υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Β' Θεσσαλονίκης (1977), πιστού και αδιάλλακτου οπαδού και μέλους του ΚΚΕ (ΚΟΒ Ανω Πόλης - Καλλιθέας) σε όλη τη ζωή του.

Στη μνήμη της αγωνίστριας αδερφής μου ΑΝΝΑΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ (Ποσάντζη) (φωτ.), λογοτέχνη, μέλους της ΕΠΟΝ και της Εθνικής Αντίστασης, χρόνια εξόριστης σε Χίο, Τρίκερι, Μακρόνησο και στην περίοδο της δικτατορίας σε Γυάρο και Αλικαρνασσό, με πλούσια δράση στο λαϊκό κίνημα στον Πειραιά (Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ειρήνης, Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ).

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ (φωτ.), μέλους του ΕΑΜ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης την περίοδο της Κατοχής, Μακρονησιώτη, εξόριστου για πολλά χρόνια σε Αη Στράτη, Αίγινα και άλλα στρατόπεδα καθώς και στη Λέρο για τέσσερα χρόνια την περίοδο της δικτατορίας, με συνεχή κοινωνική δράση κατά τη μεταπολίτευση, πιστού και αφοσιωμένου στα ιδανικά του σοσιαλισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΓΑΘΗ
Επίσης, στη μνήμη της ΛΙΤΣΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, καταδικασμένης σε θάνατο από τους Γερμανούς, φίλης και συνοδοιπόρου στις συγκεντρώσεις και στις πορείες τα πρόσφατα χρόνια.

Στη μνήμη του πρόσφατα και πρόωρα χαμένου αείμνηστου συντρόφου και φίλου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ (φωτ.).

Προσφέρω στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης.

Φλέρη Σιαπέρα (Ποσάντζη)

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ, η γυναίκα του προσφέρει 50 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Γεράσιμος Σκλαβούνος στη μνήμη του πατέρα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ και της μητέρας του ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ, προσφέρει στην ΤΟ Κέρκυρας του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Ο Γιώργος Σκλαβούνος από το χωριό Καλαφατιώνες Κέρκυρας, στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, διέθεσε όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας, την εθνική ανεξαρτησία, την ειρήνη και το σοσιαλισμό. Συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού στην Ηπειρο. Πριν την Απελευθέρωση με εντολή του Κόμματος επέστρεψε στην Κέρκυρα και ανέλαβε Γραμματέας της Αχτίδας Μέσης του Κόμματος.

Μετά την Απελευθέρωση παντρεύτηκε την Χρυσάνθη, που στάθηκε άξια σύζυγος και σύντροφος στο πλάι του μέχρι το τέλος της ζωής του. Επειδή στην Κέρκυρα κυνηγήθηκε άγρια από το μισαλλόδοξο καθεστώς που ακολούθησε την Απελευθέρωση, αναγκάστηκαν να φύγουν για την Αθήνα. Από τη χούντα εξορίστηκε στα Γιούρα, με αποτέλεσμα να κλονιστεί σοβαρά η υγεία του. Στα χρόνια αυτά της εξορίας, η Χρυσάνθη στάθηκε πραγματικός βράχος συμπαραστεκόμενη στον σύζυγό της και ανατρέφοντας ταυτόχρονα το παιδί τους.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ανδρέας)
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ανδρέας)
Μέχρι το τέλος της ζωής τους και οι δύο παρέμειναν πιστοί στο ΚΚΕ. Για μας θα είναι υπόδειγμα, θα είναι αθάνατοι και θα τους έχουμε πάντα ζωντανούς στη μνήμη μας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ και του ξαδέρφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, άξιου τέκνου του ΚΚΕ, για 12 χρόνια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του αξέχαστου αδερφού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, μαχητή του ΔΣΕ, που έπεσε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, του ανεψιού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του από τροχαίο το 2019, του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, του κουνιάδου του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΣΑΜΑΝΤΟΥΡΙΔΗ, λοχαγού του ΔΣΕ, του ΤΑΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ, δασκάλου που δολοφόνησαν οι ταγματαλήτες στο χωριό Τούμπα Κιλκίς το 1944, του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΕΡΕΜΙΔΗ και ΤΑΣΟΥ ΚΕΡΕΜΙΔΗ από το Μεσσιανό Κιλκίς προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ντεπώ Θεσσαλονίκης.

Κώστας Παντελιάδης

***

Στη μνήμη του θείου μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΕΣΚΕΡΙΔΗ, αγωνιστή του ΔΣΕ, που έδρασε στην περιοχή Γράμμου - Βίτσι και «έπεσε» στη μάχη της Φλώρινας, προσφέρω στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Υγείας ΤΕ Κοζάνης.

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Παύλος Κεσκερίδης, Γυναικολόγος Ιατρός

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Νοέμβρη 2015 «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ, από την Ποντοκερασιά Κιλκίς. Μαχητής του ΔΣΕ, πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ της Βουλγαρίας - Πέρνικ. Αγωνίστηκε από τις γραμμές του ΚΚΕ μέχρι την τελευταία του πνοή. Για μας, την οικογένειά του, παραμένει πάντα ζωντανός στο νου και την καρδιά μας και μας συντροφεύει στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, για τα οποία αφιέρωσε όλη του τη ζωή με πίστη και αφοσίωση, συνέπεια και αισιοδοξία.

«Ο παππούκας μας! Ο Αλέκος! Ο Αντάρτης! Πάντα ευγενικός, λιγομίλητος, πιστός στα πιστεύω του, στις αξίες του. Αξίες και ήθος που μέσα απ' τους αγώνες, πάντα με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος έδωσε από παιδί. Για μας θα είσαι πάντα παράδειγμα ζωής. Αν και θα ήθελα να προλάβω περισσότερες ιστορίες απ' το βουνό. Η ήρεμη δύναμη της οικογένειας, πάντα τιμούσε όλους τους συντρόφους. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα όπως έκανες και συ μέχρι την τελευταία μέρα μας!», η εγγονή σου Αννα Λιανοπούλου.

Η συντρόφισσά του στη ζωή και τον αγώνα Τούλα Καραμπίδου, τα παιδιά του και οι εγγονές του προσφέρουμε 170 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς, ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης και ΚΟΒ Καλλιτεχνών Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή διανοούμενου και λογοτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, η οικογένεια Χρήστου Μπεζαντάκου προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Σύντροφε Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα και θα είσαι δίπλα μας στους νέους αγώνες για την υπόθεση του σοσιαλισμού.

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

Στη μνήμη του θείου μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΥ, στελέχους του Κόμματος έως το τέλος, και του πατέρα μου, ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΜΠΟΥ, που αγωνίστηκε επίσης στο πλευρό του ΚΚΕ κατά την Αντίσταση και τον Εμφύλιο, προσφέρω μέσω της ΟΒ Πολιτικού της ΠΟ ΑΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Βιβή Μπόμπου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΑΓΑΘΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, αγωνίστριας που πέρασε από το Τρίκερι, τα κρατητήρια της Ελευθερούπολης, τις φυλακές Αβέρωφ και Καβάλας και του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, συνδέσμου του 26ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και ανθυπολοχαγού του ΔΣΕ, προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Αθηνά, Χρήστος, Βαγγέλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ και συνεπή κομμουνιστή μέχρι το τέλος, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγός του Σοφία Μπούσιου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ από το Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, η κόρη του Σούλα προσφέρει στο ΚΚΕ 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΧΗ (φωτ.), της ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΑΝΑΗ, μαχητών του ΔΣΕ και της ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Λάρισας 100 ευρώ.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Η οικογένεια Φωτιάδη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου συζύγου ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ και του αξέχαστου γιου μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο αγαπημένο μας ΚΚΕ 200 ευρώ για την ενίσχυσή του, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Αθηνά Δροσοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Προσφέρω 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μολάων Λακωνίας για ενίσχυση του ΚΚΕ, στη μνήμη των κουμπάρων μου ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ (φωτ.) από το Γεράνι Κυδωνίας Κρήτης, αντάρτη του ΕΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΥΚΑ και ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΤΡΟΛΕΚΑ.

Γεράσιμος Γιακουμάκης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ από το Ρέθυμνο, που αποτέλεσε παράδειγμα κομμουνιστή για μας τους νεότερους, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Παιδείας Ρόδου.

Κώστας Πιννίκας

***

Στη μνήμη της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΛΥΒΑ, που συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό της, η οικογένειά της τιμώντας τη μνήμη της προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Φρυγίας Βύρωνα.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη της αδελφής μου ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ - ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, του συζύγου της ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ και των γονιών ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Ανδρέα) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ η Ελένη Χρυσοχοΐδου προσφέρει στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωραιοκάστρου 50 ευρώ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΙΑΠΕΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΣΙΑΠΕΡΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΔΗΣ

ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ
ΛΕΥΚΟΘΕΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ
ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ

ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΑ ΑΚΑΡΕΠΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΕΝΑΚΑ ΑΚΑΡΕΠΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ