ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 - Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των αγωνιστών από τη Σαϊδόνα:

ΗΛΙΑ ΝΟΕΑ (φωτ.), έφεδρου ανθυπολοχαγού στον πόλεμο της Αλβανίας, μέλους του ΚΚΕ, αρχηγού της ανταρτοομάδας της Σαϊδόνας που χτύπησε τους Ιταλούς και τους ντόπιους συνεργάτες τους το Μάρτη του 1942, καταδικάστηκε από έκτακτο ιταλικό στρατοδικείο και εκτελέστηκε στην Καλαμάτα το Μάη του 1942.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑ (φωτ.), τελειόφοιτου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κομμουνιστή Ακροναυπλιώτη, ενός από τους 200 εκτελεσθέντες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Πρωτομαγιά του 1944.

ΛΕΩΝΙΔΑ (ΛΟΥΗ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ, που δολοφονήθηκε από τους Χίτες, στα 19 του χρόνια, τον Αύγουστο του 1947.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΒΑΣΟΥ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), έφεδρου ΕΛΑΣίτη, υπεύθυνου Κέντρου Πληροφοριών των ανταρτών του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 1976.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ (ΛΟΥΛΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), υπεύθυνης Επιμελητείας των μαχητών του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 1988.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ (ΝΩΝΤΑ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, τραυματία στη μάχη της Βαμβακούς Λακωνίας, που πέθανε το 1996.

ΓΕΩΡΓΙΑΣ (ΓΙΩΡΓΙΤΣΑΣ) ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ (φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που πέθανε το 2016.

ΚΩΣΤΑ ΞΥΔΕΑ (φωτ.), Ταγματάρχη του ΔΣΕ στο Συγκρότημα Ταϋγέτου, που έπεσε ηρωικά στα Πηγάδια Ταϋγέτου το 1949,

ο Αριστοτέλης Καστριτσέας προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή πατέρα και παππού ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΤΟΓΚΑ, που πριν από 16 μήνες «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε στο Κόμμα και στην ΚΝΕ 150 ευρώ (100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσσαλονίκης και 50 ευρώ μέσω ΟΒ Οικονομικού - ΜΜΕ Θεσσαλονίκης).

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ
Τα παιδιά του Γιώργος και Φιλιώ και ο εγγονός του Στέργιος Ντόγκας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από την απώλεια της συντρόφισσας ΤΖΙΑΣ ΓΙΟΒΑΝΗ. Γεννήθηκε στις 7 Νοέμβρη 1955 στη Νέα Ιωνία. Ο πατέρας της, Αντώνης, με καταγωγή από το Καρπενήσι, ήταν δραστήριος οπαδός του Κόμματος και γι' αυτό «εκδιώχθηκε» από το χωριό του για χρόνια. Δικηγόρος στο επάγγελμα, ήταν γνωστός στη Νέα Ιωνία ως ο νομικός που δεν έπαιρνε λεφτά από τους φτωχούς. Διετέλεσε πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου για χρόνια. Η μητέρα της, Ειρήνη, γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία ενώ οι γονείς της είχαν έρθει από τη Σμύρνη το 1922. Δεν είχε την ίδια, φανερή, σχέση με το Κόμμα, όμως πάντα το στήριζε.

Οι γονείς τους έστειλαν την Τζία και τον μικρότερο αδερφό της Νίκο στην Ιταλική Σχολή. Από πολύ μικρή απέκτησε δεσμούς με το Κόμμα. Συμμετείχε μαζί με τον πατέρα της στην 1η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης και μάλιστα διάβασε ποίημα δίπλα στον Μ. Θεοδωράκη. Από μικρή είχε πολιτικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Πάντα διερευνούσε, διάβαζε, έψαχνε.

Εζησε στη Σουηδία για 28 χρόνια, δραστήριο και μαχητικό μέλος του Κόμματος παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν και εκεί οι Οργανώσεις μετά τη διάσπαση. Ασχολήθηκε με την Ελληνική Κοινότητα της Στοκχόλμης, πολιτικά και πολιτιστικά, συμμετέχοντας στο θεατρικό θίασο. Το 2008 επέστρεψε στην Ελλάδα μόνιμα και ανέλαβε δουλειά ως κριτικός κινηματογράφου στον «Ριζοσπάστη». Από το Μάη του 2014, όταν και ξεκίνησε το webradio «902.gr», ανέλαβε την επιμέλεια της εβδομαδιαίας εκπομπής «Κινηματογραφικές Σημειώσεις».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ

Motion Team

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΚΑΡΑΣ
Την θυμόμαστε πάντα σαν άνθρωπο ζωντανό, δραστήριο και ανήσυχο. Τη ζωή την ρουφούσε και όπως έλεγε «μέχρι να πεθάνουμε, ζούμε!».

Στη μνήμη της η κόρη της Αντονέλλα και σύντροφοι από τη Σκανδιναβία προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Στοκχόλμης, 1.500 σουηδικές κορόνες.

  • Στη μνήμη της αξέχαστης και αγαπημένης μας συντρόφισσας και συναδέλφου ΤΖΙΑΣ ΓΙΟΒΑΝΗ προσφέρουμε 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Νικολέττα Δ., Σ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Αυγούστου 2020 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΤΕΡΟΥ. Γεννήθηκε στα Αηδόνια Γρεβενών στις 20 Μάρτη 1935. Πρωτότοκο παιδί της Ευδοξίας και του Παναγιώτη - μέλους του ΚΚΕ, του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, μαχητή του ΔΣΕ - εκπατρίζεται με όλη την οικογένεια, διωκόμενος από την τρομοκρατία των ακροδεξιών παρακρατικών ομάδων: Το 1947 στην Αλβανία και από κει σε χώρες των πρώην Λαϊκών Δημοκρατιών της Ανατολικής Ευρώπης. Μετά τον Εμφύλιο, στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, όπου ολοκληρώνει την εκπαίδευση το 1954. Την ίδια χρονιά στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, όπου και θα παραμείνει ως πολιτικός πρόσφυγας μέχρι τον επαναπατρισμό του, τον Ιούνη του 1975.

Στην Τασκένδη ακολουθεί ανώτατες σπουδές ως μηχανικός τοπογράφος και γεωδαίτης, επάγγελμα που άσκησε έκτοτε με πάθος μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2001. Η πλούσια επαγγελματική του σταδιοδρομία αρχίζει από την ΕΣΣΔ, στα αρδευτικά έργα της Γκολόντναγια Στέπας (Ουζμπεκιστάν). Αμέσως μετά σε γραφείο μελετών κατασκευής βιομηχανικών μονάδων στην Τασκένδη. Στην Ελλάδα, για σύντομο διάστημα εργάζεται στα αρδευτικά έργα του Στρυμόνα. Στη συνέχεια, για παραπάνω από μία πενταετία, σε μεγάλα έργα οδοποιίας στη Σαουδική Αραβία (Τζέντα), στο Ιράν (Ζαχεντάν και Ζαμπόλ) και στη Λιβύη (Βεγγάζη και Τζαλού). Σε μία από τις σύντομες περιόδους επιστροφής και διαμονής του στην Ελλάδα εργάζεται στην Αθήνα. Το 1984 εγκαθίσταται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του ΤΕΕ, σε γραφείο τοπογραφικών μελετών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ
Παντρεμένος από το 1964 με την Αγλαΐα (Βενέτη) απέκτησαν δύο κόρες, τις οποίες ωθούσαν με συνέπεια στα Γράμματα και τις Τέχνες στηρίζοντας όλες τους τις προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Πορεύθηκε στη ζωή του ως «τέκνο της ανάγκης» χωρίς ιδιοτέλεια, με πίστη στη δικαιοσύνη, στην αλληλεγγύη, στη συλλογική διεκδίκηση, στη χειραφέτηση, με ανθρωπιά.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Αγλαΐα και οι κόρες του Αγνή και Λούλα προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων γονιών μας ΗΛΙΑ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, που συνεχώς αγωνίζονταν στη ζωή προκειμένου να μην υπάρχει εκμετάλλευση από άνθρωπο σε άνθρωπο, με σκοπό την κοινωνική δικαιοσύνη και με απώτερο στόχο το σοσιαλισμό, καθώς και στη μνήμη της αδελφής μας ΑΡΓΥΡΩΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πρόσφατα και τόσο πρόωρα, προσφέρουμε ως οικονομική ενίσχυση 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένεια Σταμάτη Η. Καρίμαλη

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΚΑΡΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Η σύντροφός του Βάλια και τα παιδιά του Στέφανος και Εύη

***

Στη μνήμη της μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ Δημ. ΚΩΤΣΙΡΑ και αντί ετήσιου μνημοσύνου προσφέρουμε 30 ευρώ οικονομική ενίσχυση.

Τα παιδιά της Δήμητρα, Αντώνης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗ.

Γιώργο, «έφυγες» πρόωρα αλλά θα είσαι πάντα στη σκέψη μου. Στη μνήμη του παιδικού μου φίλου προσφέρω το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Χάρης Φίλντισης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ, που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο Μαγνησίας. Οργανώθηκε το 1975 στην ΚΝΕ στον Αλμυρό και το 1978 στο ΚΚΕ. Σπούδασε στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠ Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος των σπουδών του, επέστρεψε στον Αλμυρό και ήταν μέλος της ΚΟΒ μέχρι το 1986, οπότε πήγε στην Αθήνα. Ηταν στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών και του Γραφείου της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας. Επίσης, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας. Ξεχώρισε για το ήθος, το χαρακτήρα και την αγωνιστικότητά του. Πάλευε πάντα για μια καλύτερη κοινωνία και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Απ' όλους εμάς, αδερφέ, θείε, φίλε και σύντροφε Δημήτρη, δεν θα ξεχαστείς ποτέ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΩΝΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΕΩΝΑΣ
Στη μνήμη του σύντροφοι, φίλοι και συγγενείς προσφέρουμε 350 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ Αλμυρού.

  • Στη μνήμη του ο αδερφός του, Θανάσης, με τη σύζυγό του, Βίκυ, και τα παιδιά τους, Χρήστο και Βαγγέλη, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Αλμυρού.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν έξι μήνες που «έφυγες» τόσο άδικα και πρόωρα, μανούλα μου. Κάθε μέρα περιμένω με λαχτάρα το τηλεφώνημά σου. Κάθε μέρα που περνάει το κενό που άφησες στη ζωή και στην καρδιά μου μεγαλώνει. Θα είμαι εδώ, Λενάκι μου, όσο περισσότερο μπορώ για να παλεύω ολόψυχα και με θάρρος για όσα θέλαμε να πετύχουμε.

Στη μνήμη της αγαπημένης και μονάκριβης μανούλας μου, ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ερευνητικών Κέντρων της ΚΟ Αττικής.

Ξανθή Παπαγεωργίου

***

ΦΩΤΟ

Δεκαοχτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 25 Ιούλη από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος, πατέρας και παππούς ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα από γονείς πρόσφυγες του Πόντου και της Μικράς Ασίας. Σπούδασε Ιατρική στη Γαλλία και συνδέθηκε νεαρός με τα ιδανικά του οργανωμένου εργατικού - λαϊκού κινήματος. Μέλος του ΚΚΕ από το 1975, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από πολλά πόστα, όπου αναδείχτηκε σε συνεπή αγωνιστή, υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων. Με βαθιά πίστη, αγωνίστηκε για έναν κόσμο δίκαιο, ανθρώπινο, τον κόσμο του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων, το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΑΜΠΑΤΣΕΑΣ
Η κόρη του Ελεονόρα, τα εγγόνια του Ζαχαρίας και Χρήστος, ο δισέγγονός του Αναστάσης, η νύφη του Δέσποινα, ο γαμπρός του Νίκος και υποσχόμαστε ότι θα τον θυμόμαστε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τη σταθερότητα και τη συνέπεια που έδειξε και ο ίδιος.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/7/2015 «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ, σε ηλικία 62 ετών. Ειλικρινής και καυστικός, δεν χαριζόταν σε κανέναν εχθρό του Κόμματός μας, όποια μάσκα κι αν φορούσε. Εμεινε αταλάντευτος έως το τέλος της ζωής του στις αρχές και τις αξίες ενός ιδεολογικά εξοπλισμένου κομμουνιστή. Στη μνήμη του προσφέρουμε 60 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, στο τιμημένο ΚΚΕ, το αποκούμπι των εργαζομένων.

Οι συναγωνιστές και σύντροφοί του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ, που αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, οι Π. Γ., Χ. Π. και Ε. Σ. προσφέρουν στο Κόμμα 200 ευρώ για την ανέγερση των νέων ιδιόκτητων γραφείων στην έδρα της Επιτροπής Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, στη Χαλκίδα.

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ προσφέρουμε, αντί για στεφάνι, 50 ευρώ στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ, για τα νέα γραφεία του Κόμματός μας.

Θανάσης Παππάς - Σοφία Ντούρου

***

ΦΩΤΟ

Ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ «έφυγε» από κοντά μας πριν από οκτώ χρόνια. Ηταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εργατική τάξη μέσα από το Συνδικάτο Οικοδόμων, την ειρήνη και το σοσιαλισμό. Η αφοσίωσή του στο Κόμμα και στην υπόθεση του σοσιαλισμού ήταν υποδειγματική. Η αισιοδοξία του και το γέλιο του, σε δύσκολες εποχές και καταστάσεις, ακόμα ηχούν στα αυτιά μας και σήμερα μας λείπει ακόμα πιο πολύ. Η απώλειά του μας στέρησε έναν πολύτιμο σύντροφο στην καθημερινότητα και στον αγώνα μας για μια καλύτερη ζωή. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Στοκχόλμης, 1.000 σουηδικές κορόνες.

ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΟΕΑΣ
Τα εγγόνια του Ορφέας και Νεφέλη, η γυναίκα του Λέττα, ο γιος του Παναγιώτης, οι κόρες του Αναστασία και Βούλα, ο γαμπρός του Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΣΠΥΡΟΥ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗ, από την Πολίχνη Μεσσηνίας, που «έφυγε» από τη ζωή στις 8 Αυγούστου 2006, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, για το Μνημείο της Μακρονήσου. ΕΠΟΝ - Φυλακές Καλαμάτας - Γιούρα - Ικαρία - Μακρόνησος. Η παρακαταθήκη που μας άφησε.

Επίσης, στη μνήμη του θείου μου, ηρωικού λοχαγού της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΠ, ΕΤΕΟΚΛΗ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗ, από την Πολίχνη Μεσσηνίας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Τιμή και δόξα στους μαχητές του ΔΣΕ.

Η κόρη και ανιψιά, Θεώνη Σπ. Δουμουλάκη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων, αξέχαστων, λατρευτών μας γονιών, ΘΟΔΩΡΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Αυγούστου 2010, και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19 Οκτώβρη 1998, πάντα πιστοί στα ιδανικά του Κόμματος, προσφέρουμε στο τιμημένο μας ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών.

Δεν ξεχνάμε ποτέ τους αγώνες και τις θυσίες τους, τη μαχητικότητα και το ανυποχώρητο μπροστά στο δίκαιο και τη λευτεριά!

Τα παιδιά, τα εγγόνια, η νύφη και οι γαμπροί τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ η οικογένειά του προσφέρει 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 Αυγούστου κλείνουν 7 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΕΩΝΑ, που πάλεψε με συνέπεια και αυταπάρνηση μέχρι το τέλος της ζωής του για τα ιδανικά του Κόμματος. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Εβρου 100 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, που μας «άφησε γεια» ένα μεσημέρι του Αυγούστου πριν από 5 χρόνια, προσφέρω μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 10 ευρώ.

ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΔΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΞΥΔΕΑΣ
«Noroc», αρχηγέ!

Η ανιψιά σου

Νικολέττα Δ.


ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΟΣ)

ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ)
ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΟΥΛΑ)

ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ
ΤΖΙΑ ΓΙΟΒΑΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΤΡΙΤΣΕΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΤΟΓΚΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΤΟΓΚΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΕΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΕΡΟΣ

ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΙΜΑΛΗ
ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΡΙΜΑΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ

ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗΣ
ΕΤΕΟΚΛΗΣ ΔΟΥΜΟΥΛΑΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ