ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 19 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 20 Δεκέμβρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ και των αδερφών μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΡΑΓΚΑ, που σκοτώθηκε στον ΕΛΑΣ, και ΜΙΜΗ ΖΑΡΑΓΚΑ, που σκοτώθηκε στον ΔΣΕ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Περισσού στο Κόμμα μου και Κόμμα τους, το ΚΚΕ, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. Οσο ζω η μνήμη τους θα είναι άσβεστη.

Η συντρόφισσα Φρόσω

***

ΦΩΤΟ

Στις 29/11/2020 αποχαιρετήσαμε την συντρόφισσα, σύζυγο, μάνα, γιαγιά ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων Θεσσαλίας, σε ηλικία 94 ετών. Εντάχθηκε στις αρχές του 1948, σε ηλικία 22 ετών, στις μονάδες του ΔΣΕ, όπου και υπηρέτησε ως απλή μαχήτρια στην 33η μονάδα με έδρα τα Χάσια - Αντιχάσια. Πήρε μέρος σε πολλές μικρές μάχες και στο τέλος του 1948 στην πιο σκληρή μάχη, της Οξυάς Χασίων.

Η ζωή δύσκολη στις μάχες και στις πολλές μετακινήσεις του ΔΣΕ, αλλά όπως η ίδια αναφέρει στο βιογραφικό της, δεν απογοητεύτηκε αλλά οπλιζόταν με κουράγιο, να γίνεται πιο δυνατή, γιατί είχε συνειδητοποιήσει ότι ο αγώνας ήταν ταξικός και δίκαιος. Οταν έπεσε ο Γράμμος, μετά τον Αύγουστο του 1949, δεν έφυγε αλλά κυκλοφορούσε σαν αγρίμι και κυνηγημένη. Την συνέλαβαν το 1950 - 1951, πέρασε στρατοδικείο και καταδικάστηκε σε θάνατο. Το στρατοδικείο των Τρικάλων μετέτρεψε την ποινή της σε ισόβια και μετά από λίγο καιρό, βγήκε από τη φυλακή και συνδέθηκε με το Κόμμα, το οποίο υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής της.

Μεγάλωσε τα παιδιά της με τις αρχές του κομμουνισμού και ήταν πολύ υπερήφανη που και τα 2 της παιδιά έγιναν μέλη του Κόμματος από πολύ μικρή ηλικία. Καθημερινός της σύντροφος ο «Ριζοσπάστης» μέχρι το τέλος. Στη μνήμη της προσφέρουμε 200 ευρώ στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟ Μενιδίου.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
Ο σύζυγος Βαγγέλης Γεροκώστας

Τα παιδιά της Θανάσης - Σωτηρία

Τα εγγόνια της Νίκος - Βαγγέλης - Αστέριος

* Στη μνήμη της θείας μας ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ και αντί στεφάνου προσφέρουμε το ποσό των 100 ευρώ.

Οι ανιψιές της Βούλα, Στέλα, Ελένη, Χριστίνα Γιουβρή

***

ΦΩΤΟ

Στην άσβεστη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΗ (φωτ.) και της συντρόφου του ΓΙΩΡΓΙΑΣ, που έμειναν πάντα πιστοί στο Κόμμα τους, ο γιος τους Γιώργος με την οικογένειά του και οι συγγενείς τους Γιώργος και Κώστας Ρήγας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 320 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Νεάπολης Εξαρχείων.

Ο Γιάννης Γ. Ρούσης γεννήθηκε το 1915 στη Χαλκιά Μεσσηνίας από γονείς γεωργούς. Μικρό παιδί ακόμα έχασε και τους δυο γονιούς του, ήρθε στην Αθήνα, δούλεψε εργάτης και το 1937 κατατάχθηκε στην Αστυνομία Πόλεων. Το 1941 πήγε στην Παλαιστίνη και κατατάχθηκε στην Α' Ελληνική Ταξιαρχία Μέσης Ανατολής. Το 1944 κλείστηκε από τους Αγγλους διαδοχικά στα στρατόπεδα Μπαρντία, Τμίμι και Μπατίστι. Το 1945 επανήλθε στην Αστυνομία, για να απολυθεί το 1946 για τα πολιτικά του φρονήματα. Το Μάρτη του 1948 βγήκε εθελοντής στον Δημοκρατικό Στρατό. Υπηρέτησε αρχικά στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή του Ταΰγετου και μετά στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή Αχαΐας - Ηλείας, όπου το Μάρτη του 1949 πιάστηκε αιχμάλωτος. Το στρατοδικείο Τρίπολης τον καταδίκασε σε θάνατο. Το 1950 η ποινή του μετατράπηκε σε ισόβια δεσμά. Το 1951 αποφυλακίστηκε με τα «μέτρα επιεικείας».

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Δεκέμβρη έκλεισαν 22 χρόνια που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας η συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ. Στη μνήμη της και για την Οικονομική Εξόρμηση προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

Ο σύζυγός της

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αδερφής μας, αγωνίστριας ΒΑΣΩ ΑΛΙΠΛΙΩΤΟΥ, δημοτικής συμβούλου Πυλαίας και υποψήφιας δημάρχου του Κόμματος, η οποία «χάθηκε» πρόσφατα, προσφέρουμε στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Συκεών 100 ευρώ.

Πάνος Αλιπλιώτης, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου θείου ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΚΩΓΚΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα στις 3 του Δεκέμβρη, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Συκεών στο Κόμμα που αγάπησε και υπήρξε πιστός φίλος του έως το θάνατό του.

Ρίτσα Τριανταφυλλίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΖΑΓΑΝΙΔΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Β' - Γ' Διαμερίσματος Δήμου Θεσσαλονίκης, το ποσό των 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑΝΝΗ και ΑΚΡΙΒΗΣ, από τη Χάλκη και τα Αμπελάκια Λαρίσης, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κολωνού.

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τους αγώνες της λατρεμένης μας μάνας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στη μνήμη της 50 ευρώ στην ΚΟ Ανάληψης της ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά της Αντώνης, Σοφία, Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των στελεχών του ΚΚΕ ΚΩΣΤΑ Κ. ΚΗΠΟΥΡΟΥ (Μαλέτσικου), Καπετάνιου Τάγματος του ΕΛΑΣ και Διοικητή Τάγματος του ΔΣΕ, και της ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ - ΛΕΤΤΑ, Ανθυπολοχαγού - Πολιτικής Επιτρόπου του ΔΣΕ, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Υμηττού.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΛΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ και ΚΟΥΛΑΣ ΤΣΕΠΕΡΚΑ, που μέχρι το τέλος της ζωής τους παρέμειναν πιστοί στις αρχές και την ιδεολογία του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Ικαρίας το ποσό των 30 ευρώ.

Ο γιος τους Σταμάτης Τσεπερκάς

***

ΦΩΤΟ

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ. Ηταν αγωνιστής της ζωής, άξιο μέλος του Κόμματος, μάχιμος και ακούραστος υπερασπιστής των εργατικών δικαιωμάτων. Το κενό που μας άφησε είναι δυσαναπλήρωτο. Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του προσφέρουμε στη μνήμη του στο Κόμμα, που τόσο πολύ αγάπησε, το ποσό των 470 ευρώ.

Εκ μέρους της οικογένειάς του, η σύζυγός του Αρετή Ρουμελιώτη και ο γιος του Θοδωρής Χρηστάκος προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης του Δημοσίου.

***

ΦΩΤΟ

Είναι σκληρό να αποχαιρετάς έναν νέο άνθρωπο. Ενα διαμάντι σεμνότητας, έναν γλυκύτατο και χαμογελαστό αγωνιστή, έναν συνάδελφο που είχε να δώσει πολλά. Ο ΜΙΛΤΟΣ Π. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ - όπως και ο πατέρας του - άφησε ανεξίτηλα το αποτύπωμά του.

Το καθάριο βλέμμα του και το χαμόγελό του είναι η πρόωρη κληρονομιά στα παιδιά του και σε όλη την οικογένεια, που τους εύχομαι να βρουν δύναμη και κουράγιο.

Στη μνήμη του προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Λογιστών 50 ευρώ στο ΚΚΕ, με το οποίο πορεύτηκε περήφανα μέχρι το τέλος, και 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Δ.Κ.Κ.

* Στη μνήμη του σ. ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΤΟΥ οι φιλοξενούμενοι του ιδρύματος «Σπίτι του Αγωνιστή» προσφέρουν στο τιμημένο Κόμμα μας το ποσό των 600 ευρώ μέσω ΤΟ Νοτίων Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

* Στη μνήμη του παιδικού φίλου και συντρόφου ΜΙΛΤΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτιοδυτικών.

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ηρώ Λ., Μιμίκα Λ. και Ανδρέας Κ.

* Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου και συντρόφου ΜΙΛΤΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, που τόσο νωρίς και απρόσμενα «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρω 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων.

Βάσω Λ.

* Πριν ένα μήνα «έφυγε» πρόωρα ο σ. ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Γνωριστήκαμε πριν χρόνια στην ΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, όταν ο σ. Μίλτος ήταν στους Νέους Πρωτοπόρους. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Καπετανάκη Γιώτα

* Στη μνήμη του σ. ΜΙΛΤΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ η σ. Πελέκη Ελευθερία προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Κορκολής Γιώργος προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δήμου Αθήνας, στη μνήμη των συντρόφων ΜΙΛΤΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΟΓΚΑ, που διακρίνονταν για το ήθος και τη σεμνότητά τους και αγωνίστηκαν για την ανάπτυξη του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΑΤΗ (φωτ.), ο Ο. Δ. προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΥΠΑΑΤ της ΚΟ Αττικής.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ ΘΑΝΑΣΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ ΟΤΑ Νοτίων, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Οι σύντροφοι Κικίδης Παύλος και Χριστόπουλος Ανδρέας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, πρωτοπόρου αγωνιστή του αγροτικού κινήματος και επί σειρά ετών προέδρου της Ομοσπονδίας στην Καρδίτσα, συναγωνιστές του και «μπλοκατζήδες» αγρότες του νομού προσφέρουν στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ.

* Στη μνήμη του σ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, που μας άφησε υποδειγματικά λαμπρές και πολύτιμες παρακαταθήκες στον αγώνα του αγροτικού κινήματος στη Θεσσαλία ως «Στρατηγός του Κάμπου», ο Κυριάκος Κουρεμέντζας, πτυχιούχος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Κάσσελ της Γερμανίας, παλιός μετανάστης και φίλος του ΚΚΕ από τα Τρίκαλα, προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΤΕ Τρικάλων.

ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
* Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, ο συγχωριανός του Γιάννης Τσιρογιάννης προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων.

***

ΦΩΤΟ 3

Στα χρόνια της επαγγελματικής μας απασχόλησης στην ΠΑΣΕΓΕΣ, γνωρίσαμε πολλούς εκπροσώπους των αγροτών. Οι περισσότεροι ενδιαφέρονταν για την προώθηση της κάθε φοράς κυβερνητικής πολιτικής και της προσωπικής τους εξυπηρέτησης και ικανοποίησης.

Φωτεινές εξαιρέσεις αποτέλεσαν οι Θεσσαλοί κομμουνιστές αγροτιστές ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΕΣ (φωτ.), ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (φωτ.), ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ (φωτ.) και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ, που εκτός από τους ανιδιοτελείς αγώνες τους για το αγροτοσυνεταιριστικό κίνημα και τη μικρομεσαία αγροτιά, ξεχώρισαν για το ήθος τους και την αξιοπρέπειά τους. Στη διαδρομή τους δεν αγωνίστηκαν μόνο για τους αγρότες, αλλά στήριζαν πάντα τους εργαζόμενους στον συνεταιριστικό χώρο και τους αγώνες τους για τα δικαιώματά τους.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟ Χαλανδρίου και Υμηττού.

Σμαράγδα (Αλντα) Γαβριήλ - Λευτέρης Κόλλιας, γεωτεχνικοί

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΝΑΣ, από τα πρώτα χρόνια της δράσης του, είχε τη θέληση να υλοποιήσει, να οργανώσει και να ξεσηκώσει για το δίκιο, συμμετέχοντας στο μαθητικό κίνημα. Πρωτοπόρα δράση και στο φοιτητικό κίνημα αλλά και όπου κι αν εργάστηκε στην πορεία. Στο πλάι του Κόμματος, ήταν στην οργάνωση των εργαζομένων του δήμου Κορυδαλλού. Για όλους τους εργαζόμενους ο Νίκος ήταν ο συναγωνιστής που βάθαινε τον προβληματισμό, αναδείκνυε την ουσία των ζητημάτων, έβαζε το ταξικό πρόσημο μέσα στο χώρο δουλειάς. Ποτέ του δεν δίσταζε, ούτε μάσησε τα λόγια του. Ποτέ του δεν έκρυψε την ιδεολογική του συμπόρευση με το Κόμμα.

ΛΑΖΟΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΖΟΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του, σύντροφοι και οπαδοί του Κόμματος προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Ταξιάρχη το ποσό των 535 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΜΙΑΤΖΗ (φωτ.) και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ (φωτ.), αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, με διώξεις και φυλακές, που παρέμειναν πιστοί έως το τέλος της ζωής τους στα ιδανικά του ΚΚΕ, ο αδερφός τους Αυγουστής Κυμιατζής προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Σμύρνης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συζύγου μου ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΚΟΣΜΑ (φωτ.) προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση. Επίσης, στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ προσφέρω 20 ευρώ στο Κόμμα.

Βασίλειος Κοσμάς

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 9 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Ρεθύμνου.


ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ ΛΕΤΤΑ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΟΣΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΓΑΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΝΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΝΑΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΓΑΝΙΔΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΖΑΓΑΝΙΔΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΗΣ

ΒΑΣΩ ΑΛΙΠΛΙΩΤΟΥ
ΒΑΣΩ ΑΛΙΠΛΙΩΤΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΩΓΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΩΓΚΟΣ

ΚΟΥΛΑ ΤΣΕΠΕΡΚΑ
ΚΟΥΛΑ ΤΣΕΠΕΡΚΑ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ