ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2020
Σελ. /20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΑ, που συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το θάνατό του, η γυναίκα του και ο γιος του προσφέρουν 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δημοσίου στο ΚΚΕ, το οποίο υπεράσπιζε μέχρι την τελευταία του στιγμή.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των λατρευτών μου γονιών, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω για τα 102 χρόνια του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δ. Πετρούπολης 100 ευρώ.

Πηνελόπη Πυκνή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΥΚΝΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 3 χρόνια, προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δ. Πετρούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος. Εζησε εξόριστος 19 χρόνια σε Γυάρο, Αη Στράτη και Μακρόνησο. Στάθηκε σε όλη του τη ζωή πιστός και πάλεψε μέχρι το τέλος για τις ιδέες του μαρξισμού - λενινισμού, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Η σύντροφός του Πηνελόπη Πυκνή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΚΑΛΟΥ, μετρώντας ένα χρόνο που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Δ. Πετρούπολης το ποσό των 30 ευρώ, ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης.

Διαλεκτή Καρκάλου

***

Στη μνήμη του ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Δ. Πετρούπολης, το ποσό των 100 ευρώ.

ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΥΚΝΗΣ
Η σύζυγος Αννα, τα παιδιά Βασίλης - Αγγέλα, τα εγγόνια Ηλιάννα - Χρύσα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΑΘΗΝΑΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από τρία χρόνια, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δ. Πετρούπολης.

Ο γιος της, Αρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ (φωτ.) και των άλλων δύο νεκρών ΝΙΚΟΥ ΠΕΡΡΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, ο αδερφός του σ. Δημήτρης Ανδρεαδάκης, από τα Κονταίικα Σάμου, προσέφερε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Καρύστου, το ποσό των 50 ευρώ.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ
ΑΘΗΝΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΚΑΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΚΑΣ
Προσφορά στο «Σπίτι του Αγωνιστή»

Οι αδελφές Ελένη και Ευσεβία Κεφαλογιάννη προσφέρουν 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Προσφορά

Το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ, που δεν δίνει τα ονόματα των ενισχυτών του στον κρατικό μηχανισμό, 100 ευρώ μέσω Κομματικών Οργανώσεων Γαλατσίου.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ