ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 8 Γενάρη 2021
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή δίνοντας τη μάχη με την αρρώστια του, όρθια και παλικαρίσια, παλεύοντας, πρωτοπόρα και ανυποχώρητα, έως την τελευταία στιγμή, για τους σκοπούς του Κόμματος και του ταξικού κινήματος, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Τροφίμων - Ποτών Αχαΐας.

Τόλης Γιάννης

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη ζωή και στον αγώνα, προσφέρουμε το ποσό των 350 ευρώ.

Οι σύντροφοι της ΚΟΒ Νοτίων του Τομέα Εκπαιδευτικών Αθήνας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ακριβών συντρόφων - συναγωνιστών ΓΙΩΡΓΗ ΤΣΙΓΑΡΑ (ΣΚΟΥΡΟΥ) και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ, που «έφυγαν» νωρίς νωρίς από τη ζωή, σύντροφοι και συναγωνιστές τους που συμπορεύτηκαν στους αγώνες των Ελλήνων φοιτητών, εργατών, μεταναστών στη Νέα Υόρκη, στον αντιδικτατορικό αγώνα, στο κίνημα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ και κυρίως στο ταξικό εργατικό κίνημα, προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων το ποσό των 250 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 5,5 χρόνια «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο κομμουνιστής καλλιτέχνης ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ. Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Γιάννη προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 70 ευρώ, μέσω του Τομέα Καλλιτεχνών. Δεν σε ξεχνάμε, συνεχίζουμε τον αγώνα.

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ειρήνη - Θοδωρής

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Γενάρη 2021 κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ. Πάντα σεμνός και ανιδιοτελής, πρόθυμος να σπεύσει όπου οι σύντροφοί του τον χρειάζονταν. Δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις όπου και να βρισκόταν, είτε στο Πέραμα είτε στους ναυτεργάτες είτε στη γενέτειρά του, τη Λακωνία. Αγαπητός στις γειτονιές του Ικονίου όπου ακούραστα έμπαινε μπροστάρης στη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων που απασχολούσαν τους κατοίκους του. Θα τον θυμόμαστε πάντα, αισιόδοξο, μαχητικό και πεισματάρη, που το απέδειξε με τη δύσκολη μάχη που έδωσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.

Θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μας, θα κρατάμε ζωντανή την μνήμη του μέσα από τους αγώνες. Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και τους αγώνες, Καίτη, και τα δυο αγαπημένα του παιδιά, Γιάννης και Φωτεινή, προσφέρουν 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περάματος, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΦΙΝΑ η κόρη του Κυριακή - Κορίνα προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος το ποσό των 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πατησίων.

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ. Οι σύντροφοι και φίλοι του τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του, την αισιοδοξία του για τις καλύτερες μέρες που αγωνιζόμαστε να φέρουμε. Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα παράδειγμα για τη στάση με την οποία αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής, πάντα υπερασπιζόμενος τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Μεταφορών του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 300 ευρώ και κάνουμε αυτήν τη δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που διάβαζε καθημερινά ο Ενι.

ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Συμμετέχοντας στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, το ποσό των 100 ευρώ στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ, ενώ αυτός πρόσφερε 23 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή του σε εξορίες και φυλακές, για να στηρίξει τις ιδέες του και τα ιδανικά του κόμματός του, του ΚΚΕ.

Η κόρη του Ελευθερία Δαμίγου και ο σύζυγός της Εκτορας Γλένης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πιστού φίλου του Κόμματος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗ προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των φίλων και συντρόφων ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΓΩΝΙΚΑ (φωτ.) και ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΝΟΥ ο Γιώργος Χαραμής προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του σ. ΜΙΛΤΟΥ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και του ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ ο Γαβριήλ Γαβριηλίδης, από το Σιτοχώρι Διδυμότειχου Εβρου, προσφέρει στο τιμημένο Κόμμα μας το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταύρου του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, καθώς και του ξαδέρφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ, άξιου τέκνου του ΚΚΕ επί 12 χρόνια, Γραμματέα της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Μπραχαμίου.

ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ
ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ
Τάσος Γιαννέζος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Κέντρου Αθήνας, το ποσό των 50 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

Γιώργος Πέρρος και Σύλβια Καπερνάρου


ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΠΕΡΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΙΧΑΣ

ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ
ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ

ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΛΑΓΩΝΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΑΚΗΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΜΙΓΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ