ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 16 Γενάρη 2021 - Κυριακή 17 Γενάρη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ 6

Στην ακριβή μνήμη του ΑΛΕΞΗ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ του Παναγιώτη, που γεννήθηκε στον Πόντο και εγκαταστάθηκε στο Γερακαριό Κιλκίς το 1923, μέλους του ΚΚΕ από το 1928, πέθανε το 1987, της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, συζύγου του Αλέξη, μέλους του ΚΚΕ, πέθανε το 1990, ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, γιου του Αλέξη, μέλους του ΚΚΕ, ΕΛΑΣίτη στα 17 του, αντάρτη του ΔΣΕ, σκοτώθηκε το 1947, «τιμημένου νεκρού», ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΤΣΑΛΙΔΗ, γιου του Αλέξη, γεωπόνου, πέθανε το 1985, ΡΟΖΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, κόρης του Αλέξη, δραστήριου μέλους του ΚΚΕ, του γυναικείου κινήματος και του κινήματος ειρήνης, πέθανε το 2017, ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ, συζύγου της Ρόζας, πέθανε το 2008, η κόρη και αδελφή τους Παρέσα Κοτσαλίδου προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς, 120 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, που πέρασε 15 χρόνια φυλακές και εξορίες, και της γυναίκας του ΜΑΡΩΣ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς, 30 ευρώ.

Παρέσα Κοτσαλίδου

***

Η Σούλα Φωκά στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΟΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Μίκρας, 50 ευρώ.

***

Ο Απόστολος Στόικος στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Μίκρας, 30 ευρώ.

***

Στη μνήμη των αξέχαστων αγωνιστών που δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του Κ. Καραμανλή, ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΡΠΙΝΙΩΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, καθώς και του ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, που δολοφονήθηκε στα «Ιουλιανά», και του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΚΙΔΗ, που τον δολοφόνησαν οι χουντικοί φασίστες, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Μιράντα Ιωαννίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 2/12/2020 συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το χαμό του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Στον Δημοκρατικό Στρατό έχασε αρχικά τον 15χρονο αδελφό του Ιωάννη και αμέσως μετά τον πατέρα του Χαράλαμπο. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της πεθεράς μου ΒΑΡΒΑΡΑΣ, από το Θρυλόριο Κομοτηνής, των αδερφών μου ΜΙΧΑΛΗ, ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΙΣΜΗΝΗΣ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΥΡΙΑΝΙΔΗ, από την Αντιγονεία Κιλκίς, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η σύζυγος Ελένη, η κόρη Βαρβάρα και ο εγγονός Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, ΚΑΤΣΑΝΙΔΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, αντί μνημοσύνου, τα παιδιά του, Δέσποινα και Γιάννης, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μενεμένης για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Το 2005 «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μου παππούς ΖΟΥΚΑΣ ΜΑΡΚΟΣ. Παιδί πολυμελούς και φτωχής οικογένειας, αναγκάστηκε από μικρός να βγει στο μεροκάματο ως αρτεργάτης. Με το κάλεσμα του αγώνα ήταν από τους πρώτους που πήρε το όπλο στο χέρι κάνοντας μάλιστα την πρώτη σύλληψη Γερμανού στην περιοχή μας. Ακούραστος και αταλάντευτος κομμουνιστής έως το τέλος της ζωής του, περήφανος Μακρονησιώτης, αλύγιστος, κρατήθηκε στις φυλακές της Κέρκυρας, όπου πέρασε σκληρά βασανιστήρια, με τους βασανιστές του να τον πετάνε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να αποκτήσει βαριά τραύματα που τον ακολουθούσαν σε όλη του τη ζωή. Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του ο «Ριζοσπάστης» βρισκόταν στα χέρια του και γαλούχησε τα παιδιά και τα εγγόνια του με τα ιδανικά του Κόμματός μας.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ελπίζοντας ότι τον έχουμε κάνει περήφανο προσφέρω στο Κόμμα μας, στη μνήμη του, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίων Καρδίτσας.

Ζούκα Κλεοπάτρα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, του πατέρα μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΑΔΗ και της μητέρας μας ΜΑΡΙΑΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κρουσσών, 50 ευρώ.

Οι κόρες τους Χρυσούλα Θεοδωρίδου (Γάβρα Κιλκίς) και Σόνια Κωνσταντινίδου (Μηλοχώρι Κιλκίς)

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή η ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΣΟΥΛΑ (Χρυσαυγή), κόρη του Χάρη Παπαδόπουλου, πολιτικού πρόσφυγα στη Σοβιετική Ενωση, συζύγου του Αλέκου Φωτιάδη. Αξιο τέκνο του Γερακαριού Κιλκίς, «ποτέ από το χρέος μη κινούσα», όπως λέει και ο ποιητής. Σταθερή και ακλόνητη στην ιδεολογία της, τίμησε το ΚΚΕ και τον πατέρα της.

Στη μνήμη της άξιας Γερακαριώτισσας η συγχωριανή της Παρέσα Κοτσαλίδου προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κιλκίς, 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αδερφής μου ΒΟΥΛΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, από τον Αχινό Σερρών, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 400 ευρώ μέσω της ΚΟ Γερμανίας.

Οικογένεια Ηλία Σιδηρόπουλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, που μέχρι το τέλος της ζωής τους έμειναν πιστοί στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
Οι κόρες τους Κανέλλα, Χρυσούλα, Τούλα

Οι εγγονές τους Κλεοπάτρα, Αφροδίτη, Αννα

***

ΦΩΤΟ

Πριν από ένα χρόνο, στις 16/1/2020, «έφυγε» η μητέρα μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, αγωνίστρια στη ζωή και στους αγώνες του Κόμματος μέχρι τα βαθιά γεράματά της. Στη μνήμη της, αντί για μνημόσυνο, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ που τόσο αγαπούσε.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΟΥ, από το χωριό Ελάφι Γρεβενών, η κόρη του Αννα και η εγγονή του Αναστασία Λακάκη προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού, 25 ευρώ στο ΚΚΕ και 25 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στις 30/4/2020 κλείνουν 11 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του αδικοχαμένου παιδιού μας και εγγονού ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ. Η μητέρα του Αναστασία και η γιαγιά του Λακάκη Αννα προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού, 25 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4/8/2020 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Γεννήθηκε στις 15/2/1935 στο χωριό Κυανή Ν. Εβρου. Το 1948 έφυγε ως παιδί πολιτικών προσφύγων στη Βουλγαρία, μετά Τσεχοσλοβακία και το 1954 στη Ρουμανία. Επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του το 1977. Στη μνήμη του η σύζυγός του Αννα και η κόρη του Αναστασία προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού, 25 ευρώ.

ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΟΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 25/10/2020 έπαψε να χτυπά η καρδιά της λατρευτής αδελφής και θείας ΣΑΛΤΣΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Ο ξαφνικός θάνατός της βύθισε σε βαρύ πένθος όλους τους συγγενείς και φίλους. Γεννήθηκε το 1934 στο χωριό Ελάφι Γρεβενών. Κόρη αγωνιστών που βασανίστηκαν και φυλακίστηκαν, φυγαδεύθηκε το 1948 στην πόλη Οράντα της Ρουμανίας, όπου έζησε 30 χρόνια. Το 1976 επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Παλιό Αγιονέρι του Ν. Κιλκίς. Το 2003 εγκαταστάθηκε στη Διαλογή του δήμου Ελευθερίου - Κορδελιού, όπου έζησε μέχρι το τέλος της ζωής της, πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της τα αδέλφια της Αννα, Κυριάκος και Νίκος και τα ανίψια της Αναστασία, Στάθης, Μαρία και Κώστας προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού, 25 ευρώ στο ΚΚΕ και 25 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του λατρεμένου μου πατέρα ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κομμουνιστή μέχρι την τελευταία του στιγμή, οργανωμένου στα χρόνια της Κατοχής στην ΕΠΟΝ Βέροιας, Μακρονησιώτη κατά τη στρατιωτική του θητεία, προσφέρω στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού για τη συμπλήρωση των 15 χρόνων από τη μέρα που «έφυγε», στις 24/12/2005.

Η κόρη του Σαμαρτζίδου Μαρίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΛΕΚΟΥ, ο οποίος στα δύσκολα χρόνια μετά τον Εμφύλιο υπήρξε ο υπ' αριθμόν 1 αγωνιστής στην περιοχή Γάβρα Κιλκίς ως στέλεχος της ΕΔΑ. Χαρακτηριστική ήταν η στάση του στις εκλογές του 1961, όπου μπαίνοντας εκλογικός αντιπρόσωπος στην κάλπη, παρά τις απειλές για ξυλοδαρμό, στάθηκε χάρη στη σύσσωμη συμπαράσταση των συγχωριανών του. Στη Σουηδία, όπου πήγε ως οικονομικός μετανάστης, πρωταγωνίστησε σε όλες τις αντιφασιστικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα τη διοργάνωση πορειών ειρήνης. Εμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το θάνατό του, στις 22/11/2020.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Στη μνήμη του ο αδελφός του Γρηγόρης προσφέρει το ποσό των 70 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού.

***

ΦΩΤΟ

Στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, προσφέρουμε στη μνήμη του αγαπημένου μας ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΑΓΚΩΝΗ, μέλους του ΕΑΜ και του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών, κόντρα σε όλους όσοι επιδιώκουν να το πλήξουν οικονομικά.

Η σύζυγος, η κόρη και ο εγγονός του

***

ΦΩΤΟ

Ο πατέρας μου, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ του Βελισσαρίου, είναι ένας από τις χιλιάδες κομμουνιστών που έμεινε πιστός αγωνιστής του κομμουνιστικού κινήματος έως το θάνατό του. Η δική του περιπέτεια ξεκινά από το Αλβανικό μέτωπο και την αντίσταση κατά των Γερμανών, συνεχίζεται στις φυλακές και τα στρατοδικεία όλης της χώρας, μέχρι που καταλήγει με ποινή «δις εις θάνατον» από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων και φυλάκιση στο κολαστήριο του Ιτζεδίν. Δεκαέξι χρόνια κράτησε η δική του πορεία, από την Αντίσταση μέχρι την αποφυλάκισή του. Δεκαέξι χρόνια αγώνα, κακουχίας, ανήλεου κυνηγητού, ψευδών κατηγορητηρίων, υγρών κελιών και μιας απόφασης για εκτέλεση που σκίαζε τη νιότη του.

Σήμερα, ως υπερήφανος αποδέκτης της βαριάς κληρονομιάς που μου άφησε, της κληρονομιάς που αναγράφεται στην ταυτότητά του ως «αμετανόητος κομμουνιστής», προσφέρω στη μνήμη του 120 ευρώ ενίσχυση στο Επιμορφωτικό Κέντρο - Βιβλιοθήκη/Αρχείο του ΚΚΕ «Χαρίλαος Φλωράκης».

Βελισσάριος Κοσσυβάκης

***

Στις 5 Νοέμβρη του 2020 «έφυγε» τόσο άδικα και ξαφνικά για πάντα από τη ζωή μας, σε ηλικία 68 χρόνων, ο πολυαγαπημένος σύντροφος της ζωής μου, υπέροχος πατέρας μας και παππούς ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ, νικημένος από τη μάστιγα του κορονοϊού. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κυψέλης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος στου οποίου τα ιδανικά έμεινε πιστός σε όλη του τη ζωή.

ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ
Η γυναίκα του Μαρία, τα παιδιά του Θανάσης και Θεόφιλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗ προσφέρω στο Κόμμα το ποσό των 50 ευρώ. Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα από οικογένεια βιοπαλαιστών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1996 όταν ήταν σπουδαστής στο ΤΕΙ Λάρισας, από όπου πήρε το πτυχίο του τεχνολόγου Γεωπονίας. Εκανε διάφορες δουλειές και από το 2008 εργαζόταν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο Σωματείο του οποίου ήταν εκλεγμένος. Ολα τα χρόνια αγωνίστηκε δραστήρια μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια του Κόμματος από διάφορες στελεχικές θέσεις, χωρίς ποτέ να παραμελήσει τη συντρόφισσά του στη ζωή και το Κόμμα Χριστίνα και τα δυο τους παιδιά, τον Γιώργο και την Αριστέα, που υπεραγαπούσε. Τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας του Τομέα Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής της ΚΟ Αττικής, δίνοντας με επιμονή και αυτοθυσία τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Μανώλης Δ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα του, ΑΛΕΞ. ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και της αδερφής του, ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ, ο Σολομωνίδης Θεόδωρος προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 800 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης και 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγιονερίου Κιλκίς.


ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΡΑΧΙΣΑΡΙΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
ΡΟΖΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΑΓΚΩΝΗΣ
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΑΓΚΩΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΤΣΑΝΙΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΖΟΥΚΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΖΟΥΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΣΟΥΛΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
ΣΟΥΛΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ

ΒΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΚΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΛΤΣΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΛΤΣΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ

ΑΛΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ