ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 6 Μάρτη 2021 - Κυριακή 7 Μάρτη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ, από τον Ν. Πύργο Ιστιαίας Ευβοίας, «έφυγε» από τη ζωή στις 7/3/2018, σε ηλικία 83 χρόνων. Από μικρός γεύτηκε τα βάσανα του αγρότη, την αδικία, την εκμετάλλευση και γι' αυτό στρατεύτηκε στο ΚΚΕ μένοντας σταθερός και αταλάντευτος μέχρι το τέλος. Η συμμετοχή του και η προσφορά του στα κοινά ήταν μεγάλη. Πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του χωριού του και στην κοινότητα του Ν. Πύργου από το 1986 έως το 1990. Πάλεψε για να αναδειχτούν τα προβλήματα του χωριού του, να διεκδικήσει λύσεις μακριά από την αντίληψη της διαχείρισης και για να δουν οι αγρότες καλύτερες μέρες.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιστιαίας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση το Κόμμα έως το τέλος της ζωής του, με αφοσίωση και αστείρευτη δύναμη στη δράση για το δίκαιο των εργαζομένων και του λαού, για τη δημιουργία της δικής του κοινωνίας, του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, με τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πελασγίας, το ποσό των 50 ευρώ.

Αφιερωμένο στο θείο μου, Γιάννη

«(...) Παντιέρες πάγαιναν του ανέμου συνοδιά και ξεκινούσαν οι γαλέρες του θανάτου (...) Του ταύρου ο Πικάσο ρουθούνιζε βαριά και στα κουβέλια τότε σάπιζε το μέλι / Τραβέρσο ανάποδο - πορεία προς το Βοριά. Τράβα μπροστά - ξοπίσω εμείς - και μη σε μέλει».

Federico Garcia Lorca, N. Καββαδίας

Ετσι και συ, θείε μου, ανάποδο τραβέρσο τραβούσες μπροστά, αντιστεκόσουν, αγωνιζόσουν και επαναστατούσες κι εμείς ξοπίσω σου. Θαυμάζαμε τον αγώνα σου και παραδειγματιζόμασταν. Εδώ και ένα χρόνο όμως μείναμε χωρίς τον καθοδηγητή μας, χωρίς μπροστάρη.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
«(...) Φέρτε το μαυριτάνικο σκουτί, το πορφυρό / Στον τοίχο της Καισαριανής σε φέραν από πίσω / και ίσα έν' αντρίκειο ανάστημα ψηλώσαν το σωρό».

Federico Garcia Lorca, N. Καββαδίας

Ναι, θείε μου, εσύ ψήλωσες το σωρό με το αντρίκειο σου ανάστημα, «έφυγες» ένδοξος και περήφανος, αγέρωχος αγωνιστής και θα συνεχίζεις να ζεις γιατί εμείς θα σε κουβαλάμε πάντα μέσα μας και θα περπατάμε στο δρόμο που εσύ χάραξες.

Η ανιψιά σου Μαρία

Η αδερφή του και η ανιψιά του προσφέρουν στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Πελασγίας.

  • Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος συνάδελφος, φίλος και σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, από την Πελασγία Φθιώτιδας. Υπήρξε για χρόνια μέλος του ΔΣ του Σωματείου της «Agroinvest», υπερασπίστηκε σταθερά και μέχρι την τελευταία στιγμή την ταξική γραμμή. Είχε έγνοια για τους νέους συναδέλφους. Στάθηκε ανυποχώρητα μέσα στο χώρο δουλειάς. Στη μνήμη του συνάδελφοί του από το εργοστάσιο προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΤΕ Φθιώτιδας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΡΚΙΝΗ (Καπετάν Στρυμόνα), από τη Θάσο, μέλους του ΚΚΕ, ΕΛΑΣίτη, και μαχητή του ΔΣΕ που πέρασε τη μισή του ζωή στις φυλακές και βασανίστηκε, η κόρη του Δήμητρα Κιρκίνη και ο Τηλέμαχος Γεωργιάδης προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ, ο οποίος το 1947 συνελήφθη και καταδικάστηκε στο στρατοδικείο του Κιλκίς για εσχάτη προδοσία. Καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και κατάσχεση της περιουσίας του, η οποία ήταν του πατέρα του, που είχε άλλα τρία παιδιά. Ηταν γεννημένος και μεγαλωμένος στον Αγιο Μάρκο και αργότερα εγκαταστάθηκαν στο Κιλκίς. Ο Ευκλείδης μετά από διάφορες φυλακές και εξορίες, έφτασε στη Γιάρο, όπου έμεινε μέχρι το 1961. Εκεί έγινε αναθεώρηση της δίκης και βγήκε με 5 χρόνια αναστολή, φυλακή στο σπίτι του και δύο φορές τη μέρα «παρών» στην αστυνομία.

ΚΙΡΚΙΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΙΡΚΙΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Τυχαία το 1963 γνωριστήκαμε και παντρευτήκαμε. Το 1964 αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο και μεταφερθήκαμε στη Νέα Σάντα στο πατρικό μου. Το 1965 πήγαμε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Το 1967 η χούντα τον συνέλαβε και τον έστειλε στις φυλακές της Λέρου. Υστερα από πολλές περιπέτειες και βασανιστήρια, αρρώστησε βαριά. Ηταν αντιστασιακός, βρισκόταν στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, όπου έπαθε κρυοπαγήματα, επιπλέον έχασε το δεξί του μάτι. Υστερα από υπόμνημά μου στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό ότι κινδύνευε σοβαρά η υγεία του, απολύθηκε το 1971. Επιστρέψαμε και εγκατασταθήκαμε στη Νέα Σάντα, όπου αποκτήσαμε το δεύτερο παιδί μας και 6 υπέροχα εγγόνια. Το 2004 αρρώστησε και «έφυγε» από τη ζωή.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ, η σύντροφός του στη ζωή και στον αγώνα καθώς και τα παιδιά του και τα εγγόνια του, οι οποίοι αποτελούν και θα αποτελέσουν τη συνέχεια του αγώνα του.

Η γυναίκα του Χριστοδουλίδου Ολγα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ. Αγωνίστηκε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού καθώς και για τα προβλήματα των αγροτών, μένοντας αταλάντευτα πιστός στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πετραλώνων - Θησείου.

Ο εγγονός του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΡΗ (ΣΥΜΕΩΝ) προσφέρονται 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 10 ευρώ στον «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Φλεβάρη 2021 «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας ο σύντροφός μας ΜΑΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ.

Ο Μάνος ήταν για μας πραγματικός δάσκαλος, στα μικρά καθημερινά και στον αγώνα, με τη στάση ζωής του συνολικά. Ζωντανός και δραστήριος, πάντα παρών σε όσα έπρεπε να είναι - σε μια σειρά από τομείς και πεδία -, πολυγραφότατος, γνήσιο μαζικό στοιχείο, αγαπητός σε πολύ κόσμο που τον γνώριζε από τα κείμενά του, και με γνήσια αγάπη για το λαό μας. Δεν γινόταν να μείνει έξω από κάτι συλλογικό και ωραίο.

ΑΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΑΡΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Εμεινε αγωνιστής έως το τέλος, στο πλευρό του ΚΚΕ, έβγαλε τη γλώσσα στο θάνατο, έδωσε την τελευταία του μάχη με αξιοπρέπεια, με πίστη στην επιστήμη, χωρίς να τον ακούσει ποτέ κανείς να παραπονιέται και να βαρυγκομά, γιατί σκεφτόταν έως την τελευταία στιγμή τους άλλους δίπλα του.

Αφήνει πίσω σε όσους τον γνωρίσαμε απέραντη θλίψη, αλλά και παρακαταθήκη τη φιλία του και τη γνωριμία μας: Οσα έκανε, όσα έγραψε, και το παράδειγμά του.

Στη μνήμη του, η συντακτική ομάδα, συνεργάτες και φίλοι του περιοδικού «Κατιούσα» (katiousa.gr) προσφέρουμε 400 ευρώ στο Ιδρυμα Περίθαλψης Ηλικιωμένων Αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Πάνε λίγο περισσότερο από 2 χρόνια που «έφυγε» ο σύντροφος ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΡΚΟΣ, από τη Νιγρίτα Σερρών. Μαχητής αρχικά στον ΕΛΑΣ και μετά στον ΔΣΕ, ο σύντροφος έμεινε πιστός στο ΚΚΕ για πάνω από 75 χρόνια. Στη μνήμη του η ΚΟΒ Βισαλτίας Σερρών προσφέρει 250 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ από το Καραβόσταμο Ικαρίας, άξιου κομμουνιστή, αγωνιστή του αντιφασιστικού κινήματος της Μ. Ανατολής που πολέμησε τους Ιταλούς και τους Γερμανούς φασίστες, με πολλά χρόνια σε φυλακές και εξορίες (Μακρόνησο, Γυάρο, Φυλακές Αβέρωφ και Καλλιθέας), ο οποίος αντιμετώπισε με το κεφάλι ψηλά όλες τις διώξεις και τα βασανιστήρια μένοντας αταλάντευτα πιστός στις ιδέες και τα ιδανικά του για το δίκιο της εργατικής τάξης, πιστός στο ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του και στη σύζυγό του αγωνίστρια ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ που στάθηκε στο πλευρό του στηρίζοντάς τον αλλά και στο πλευρό του ΚΚΕ έως την τελευταία της στιγμή (ένας χρόνος πέρασε που «έφυγε» από κοντά μας) τα παιδιά τους Μαρία και Ζαχαρίας και τα εγγόνια τους προσφέρουμε 40 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Καραβοστάμου του ΚΚΕ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΤΣΕΛΟΥΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΑΡΗ, που «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2019, η σύζυγός του Ντίνα Κούβαρη προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Καραβοστάμου. Γεννήθηκε το 1928 στο Καραβόσταμο Ικαρίας. Οργανώθηκε σε πολύ μικρή ηλικία στην ΕΠΟΝ Καραβοστάμου και στη συνέχεια στο ΚΚΕ, του οποίου τα ιδανικά υπηρέτησε πιστά και αταλάντευτα μέχρι και το τέλος της ζωής του, μέσα από τις γραμμές των Κομματικών Οργανώσεων Οικοδόμων Αθήνας, Πειραιά και της Κομματικής Οργάνωσης Περάματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, από τον Αναβρυτό Μεγαλόπολης Αρκαδίας, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, από τους τελευταίους μαχητές του ΔΣΕ της περιοχής, ο ξάδερφός του Νίκος Αναγνωστόπουλος προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Μεγαλόπολης το ποσό των 100 ευρώ στο ΚΚΕ και το ποσό των 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και κομμουνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Δημητρίου, που «έφυγε» από κοντά μας στις 7/8/2017, η σύζυγός του Μαρία και οι κόρες του Σικελία και Ευρυδίκη, οι γαμπροί και τα εγγόνια του προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Οι πρώην εκπαιδευτικοί και συγγραφείς Στέλα Γ. Πλιάτσικα και Θανάσης Ν. Καραγιάννης δωρίζουμε στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ της Αθήνας αλλά και στο υπό δημιουργία Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ στον Πειραιά, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης τους και για την επίτευξη των σκοπών τους, 200 βιβλία. Κατά τη γνώμη μας, πρόκειται για βιβλία που έχουν ιστορική αξία, είναι δε χρήσιμα για μελέτες από φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων και φιλοσοφικών σχολών, αλλά ωφέλιμα και για την ανάγνωση από παιδιά, όσα εσείς κρίνετε από αυτά ως κατάλληλα.

ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Στη μνήμη των συναγωνιστών μας, σημαντικών πνευματικών ανθρώπων και κοινωνικών αγωνιστών/κομμουνιστών ΧΑΡΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (1923 - 2007) και ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΒΑΝΗ - ΡΕΝΤΗ (1925 - 1996), οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στο λαό μας και στην εργατική τάξη, όσον αφορά τη Λογοτεχνία, το Θέατρο, την Ιστορία και όχι μόνο.

Ελπίζουμε ότι η εν λόγω προσφορά μας θ' αξιοποιηθεί δεόντως στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας Αθήνας από τα δραστήρια μέλη της ΚΝΕ προς όφελος των παιδιών - αναγνωστών, των εκπαιδευτικών και από κάθε είδους μελετητές και φιλαναγνώστες.

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Στέλα Γ. Πλιάτσικα - Θαν. Ν. Καραγιάννης

***

ΦΩΤΟ 2

Το Φλεβάρη του 2021 συμπληρώθηκαν 21 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, από το Θαυμακό Φαρσάλων, και ένας χρόνος από το θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ, από το Περιβόλι Σπερχειάδας. Και οι δύο αγωνίστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας, του σοσιαλισμού και του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Ο Σωτήρης Παπαγγελής πολέμησε κατά των Γερμανών και Ιταλών κατακτητών και στις γραμμές του ΔΣΕ στη Ρούμελη, συμμετέχοντας σε πολλές μάχες και διατελώντας πολιτικός επίτροπος. Η Αγγελική Παπαγγελή, μετά από την ηρωική πορεία βρέθηκε από τη Ρούμελη στον Γράμμο, λαμβάνοντας μέρος στην κατάληψη της Νάουσας και σε σημαντικές μάχες όπως στα Πατώματα.

Μετά το τέλος του Εμφυλίου έγιναν πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη, όπου και δημιούργησαν την οικογένειά τους. Αργότερα, μετακινήθηκαν στη Βουλγαρία. Το 1983 επέστρεψαν στην πατρίδα, παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής τους ενεργά μέλη του ΚΚΕ, πιστοί στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. Στη μνήμη τους η οικογένεια της κόρης τους και τα εγγόνια τους προσφέρουν 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών της ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη Μέρα της Γυναίκας προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σπάρτης, 30 ευρώ στη μνήμη των παρακάτω:

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (φωτ.) του Παναγιώτη. Γεννήθηκε το 1912 στη Σπάρτη. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ. Κατά τη διάρκεια του ένοπλου αγώνα 1946 - '49 ήταν υπεύθυνη του τμήματος γυναικών και της «Αλληλεγγύης» μέσα σε βαθιά παρανομία στη Σπάρτη. Παράλληλα ήταν χρεωμένη στη «Λαϊκή Αυτοάμυνα» της πόλης. Πιάστηκε αρχές του 1949 και στις 19 Φλεβάρη 1949 καταδικάστηκε σε θάνατο. Κρατήθηκε στα κελιά των μελλοθανάτων και δεν εκτελέστηκε αμέσως, διότι προσπαθούσαν μάταια να της αποσπάσουν «δήλωση μετανοίας» και ονόματα συνεργατών της. Στάθηκε ακλόνητη στο εκτελεστικό απόσπασμα στις 24 Μάρτη 1949.

ΟΛΓΑ ΠΡΕΚΕΖΕ του Λεωνίδα. Γεννήθηκε στην Αράχωβα (Καρυές) Λακωνίας. Μαχήτρια του 1ου Τάγματος της 55ης Ταξιαρχίας του ΔΣΕ. Ξεχώρισε για τη γενναιότητά της. Σκοτώθηκε από βλήμα όλμου που τη διαμέλισε στις 29 Δεκέμβρη 1948 κατά τη μάχη του Γερακίου Λακωνίας. Στον αγώνα έπεσαν άλλα δύο αδέλφια της, η Μαρία Πρεκεζέ, που εκτελέστηκε στην Τρίπολη τέλη Ιούνη του 1949, και ο Δημήτρης Πρεκεζές, μαχητής του ΔΣΕ στο Αρχηγείο Πάρνωνα, που πιάστηκε αιχμάλωτος σε περιοχή ανάμεσα σε Λακωνία και Αρκαδία και εκτελέστηκε επιτόπου, στις 9 Ιούνη 1949.

ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ του Δημητρίου (Καπετάνισσα Αργύρω). Γεννήθηκε στο Βασαρά Λακωνίας. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή. Ανθυπολοχαγός στο λόχο Ασφαλείας της ΙΙΙ Μεραρχίας. Ηδη από την Κατοχή διακρίθηκε για τα ξεχωριστά χαρίσματά της, τη γενναιότητά της. Δεν δίστασε μαζί με τον Νίκο Πανούση και 2 - 3 άλλους ΕΛΑΣίτες που είχαν φυλάκιο στο Μονοδένδρι, να χτυπήσει σε ενέδρα μεγάλη γερμανική φάλαγγα προξενώντας τους πολλές απώλειες. Σκοτώθηκε την άνοιξη του 1949 κοντά στο Πλατανάκι Κυνουρίας. Στον αγώνα έπεσε και ο πατέρας της Δημήτρης Σταυρόπουλος ή Βλαχοδημητράκης, αγωνιστής του ΕΑΜ στην Κατοχή, που εκτελέστηκε στην Τρίπολη στις 20 Αυγούστου 1947.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΛΙΑΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας πρόσφατα, οι σύντροφοί της από την Κομματική Οργάνωση Βριλησσίων μέσα σ' αυτές τις δύσκολες καταστάσεις της πανδημίας, μη μπορώντας να έρθουμε όσο θέλαμε σε επαφή μαζί τους, εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη συμπαράστασή μας στους οικείους της, στους γιους της και κυρίως στον σύντροφο της ζωής της Αλέκο και προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 250 ευρώ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ

ΜΑΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΜΑΝΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΡΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΡΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ