ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 29 Μάη 2021 - Κυριακή 30 Μάη 2021
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 7 Μάη «έφυγε» από τη ζωή στα 65 του χρόνια, μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία με θέματα υγείας, ο φίλος, συνάδελφος, συναγωνιστής και σύντροφος απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΛΑΣ.

Καταγόταν από το Μοσχοχώρι της Φθιώτιδας. Κατετάγη ως μηχανικός στα πλοιάρια του Πυροσβεστικού Σώματος, υπηρέτησε αρχικά στον 5ο Πυροσβεστικό Λιμενικό Σταθμό του Λιμένα Πειραιά και στη συνέχεια, μέχρι και την αποστρατεία του, στον Λιμενικό Πυροσβεστικό Σταθμό του Λιμένα Καβάλας. Υπήρξε από τους πρωτοπόρους του συνδικαλιστικού κινήματος στο Πυροσβεστικό Σώμα και έδινε το «παρών» στους αγώνες για τα δικαιώματα των πυροσβεστών και την οργάνωση της πυροπροστασίας της χώρας. Με ιδιαίτερη σπουδή ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι πυροσβέστες των λιμενικών Πυροσβεστικών Σταθμών.

Ηταν χαρακτηριστικό γνώρισμα του Γιάννη η αφοσίωση που έδειξε μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του στο ΚΚΕ. Εδινε πάντα το «παρών» σε κάθε κάλεσμα του Κόμματος που πίστεψε και πάλεψε για την επίτευξη των στόχων του. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, με το ιδιαίτερο χιούμορ και την αισιοδοξία του ενθάρρυνε εμάς τους παλιούς του συναγωνιστές να συνεχίσουμε τον αγώνα για την επικράτηση του δίκιου της ιδεολογίας μας και των πανανθρώπινων αξιών της.

ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ολοι εμείς, οι απόστρατοι και εν ενεργεία συνάδελφοι και συνοδοιπόροι του, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 510 ευρώ, ως ενίσχυση του Κόμματος που τις αρχές του και τις ιδέες του υπερασπίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του!

Σύντροφε Γιάννη, μας λείπεις! Θα σε θυμόμαστε για πάντα!

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, ως τρίτη δόση, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Διονύσης Γκογκούσης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΛΙΤΣΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ, μπροστάρισσας στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και επί πολλά χρόνια, μέχρι τον θάνατό της, μέλους του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας, καθώς και στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΧΗ, ΕΠΟΝίτισσας και μαχήτριας του ΔΣΕ, που μετά τον επαναπατρισμό της από την πολιτική προσφυγιά το 1983 έζησε στη Λάρισα και δραστηριοποιήθηκε ενεργά στην Ενωση Γυναικών Λάρισας (μέλος της ΟΓΕ), όπου είχε σημαντική προσφορά, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας προσφέρει 200 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Πριν 3 χρόνια, στις 30 Μαΐου 2018, «έφυγε» από κοντά μας ένας εκλεκτός άνθρωπος και αγωνιστής της ζωής, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ. Καταγόταν από το Σεβδίκιοϊ Μικράς Ασίας και το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, ενώ έζησε στο Χαλάνδρι. Η απώλειά του άφησε μεγάλο κενό στους φίλους και στην οικογένειά του.

Από μικρός στη βιοπάλη, στους αγώνες, πάλεψε για τη δικαιοσύνη. Υπήρξε ένας σκεπτόμενος ουμανιστής σε όλες τις δράσεις του. Εκανε τους ανθρώπους να τον αγαπήσουν, όπως αυτός τους αγαπούσε, χωρίς προϋποθέσεις. Ολοι μας αισθανόμασταν ασφαλείς δίπλα του. Το ήθος του ήταν ξεχωριστό. Με χαμηλό προφίλ και ευρυμάθεια αποτελεσματική. Εργάστηκε στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), όπου βίωσε τα προβλήματα των ανθρώπων της καθημερινότητας από τη γραφειοκρατία.

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ευαίσθητος, διαφανής σαν το ρυάκι του δάσους, είχε έναν καλό λόγο για τους συνανθρώπους του. Εδινε ένα ποτήρι νερό σ' αυτούς που το είχαν ανάγκη. Στην προσωπική του ζωή έδειχνε το παράδειγμα της γενναιοδωρίας, της καλοσύνης, πάντα με το χαμόγελο. Υπόδειγμα καλού, σεμνού οικογενειάρχη, αγωνιστή, ανυποχώρητου στη διαφάνεια, γι' αυτό πρωτοστατούσε στους συνδικαλιστικούς αγώνες.

Με την παράταξη που στήριζε το Κόμμα εκλεγόταν στο ΔΣ του ΠΣΥ ΤΕΒΕ και αντιπρόσωπος στην ΠΟΠΟΚΠ. Ολοι τον τιμούσαν. Γενικά αποδεκτός από τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως πολιτικών αποχρώσεων, χωρίς εκπτώσεις από τις αρχές του. Είχε προσωπική γνωριμία και φιλία με τον αείμνηστο Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Χαρίλαο Φλωράκη, και την σύζυγό του Μάγδα. Εφτιαξε αρκετά πανό με συνθήματα των λαϊκών αγώνων και των αιτημάτων για τις πορείες, όποτε το ζητούσαν, πάντοτε υπέρμαχος των εργαζομένων. Είχε πλατιά μόρφωση για τα τεκταινόμενα της πολιτικής, της Ιστορίας.

Στους πάσχοντες, στους καταφρονεμένους, έδειχνε μεγαλύτερη κατανόηση, όχι από οίκτο αλλά από ανθρωπισμό. Πάντοτε έδινε το χέρι του. Η προσωπική του οικείωση φανέρωνε ζεστασιά. Είχαν έναν άνθρωπο δικό τους. Αθλητικός - έως το κόκαλο Παναθηναϊκός -, επικοινωνιακός για συνύπαρξη με τους συναθλητές του ποδοσφαίρου, ήταν ο γαλήνιος τερματοφύλακας, δίχως νικητές και ηττημένους. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος με συμμετοχή στην ομάδα ποδοσφαίρου των υπαλλήλων του ΤΕΒΕ.

Ανθρωπος με δημοκρατική συνείδηση, μιλούσε, γινόταν ελκυστικός, προσιτός, δοτικός, ευπροσήγορος. Διαλεκτικός, έδινε λύσεις στα προβλήματα. Αποκάλυπτε τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων. Συναισθηματικός άνθρωπος και ζωγράφος, εικονογραφούσε τα πάθη των ανθρώπων, τη λαϊκή παράδοση. Επισφράγισε με τον υποδειγματικό του βίο τα δρώμενα. Οπου βρέθηκε εξευγένισε την εργασία με την παρουσία του, κατέστησε την αλληλεγγύη καθολική. Η αρετή και το ήθος ήταν μέρος της φιλοσοφίας του.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η οικογένειά του, οι συνάδελφοι, οι φίλοι του θα τον έχουν πάντοτε στην καρδιά τους. Τον αγώνα τον καλό τετήρηκε. Η μνήμη του είναι αγαθή και αειθαλής. Κράτησε γερά την πίστη του για τον άνθρωπο, την ομολογία για τις ιδέες της αδελφοσύνης, ισότητας, δικαιοσύνης. Θα τον θυμόμαστε διαρκώς για τα ψυχικά χαρίσματά του, το θάρρος, την αλήθεια, την ανιδιοτέλεια.

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Κατερίνα, τα παιδιά τους, Μαριλή, Θεοδώρα, Αλέξανδρος, η μικρή Κατερίνα - το μικρό του θαύμα - που τη λάτρευε, ο Βάλσαμος, ο Ανδρέας, οι συνάδελφοί του Σωτήρης Λιακόπουλος, Φωτεινή Καλλέργη, Γιώργος Ζεβόλης, και όλοι εμείς οι φίλοι του, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη ζωή του. Η μνήμη του θα είναι παρούσα για όλους μας.

Η οικογένεια, συνάδελφοι και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 400 ευρώ, μέσω ΚΟ Χαλανδρίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΙΑΚΟΥ, σύντροφοί του από την ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 320 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, που γεννήθηκε το 1918 στο χωριό Ασβεστάδες Διδυμοτείχου Εβρου. Στην κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση από τις γραμμές του εφεδρικού ΕΛΑΣ. Για τη δράση του κυνηγήθηκε. Το 1947 έγινε μέλος του Κόμματος. Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας εντάχθηκε στον ΔΣΕ, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα και τα παιδιά του. Τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας. Αργότερα εγκαταστάθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη Βραΐλα της Ρουμανίας, όπου συναντήθηκε με την οικογένειά του. Δούλεψε στην παραγωγή παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Σε όλο το διάστημα της αναγκαστικής προσφυγιάς δούλευε στην Οργάνωση και στον Σύλλογο των Πολιτικών Προσφύγων. Ηταν ένας ακούραστος σύντροφος, τίμιος και συνειδητός, που αγωνιζόταν για την ενότητα και τη συσπείρωση των πολιτικών προσφύγων.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία, ο γιος του Αγγελος και οι κόρες του Τότα και Λένα προσφέρουν 150 ευρώ για το 21ο Συνέδριο του Κόμματος και για τη συνέχεια του αγώνα του.

***

ΦΩΤΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (22/2/1964 - 23/4/2021). Βασίλεψες αστέρι μου, βασίλεψε όλη η πλάση, και ο ήλιος, κουβάρι ολόμαυρο, το φέγγος του έχει χάσει.

Πέρασαν 40 μέρες από το αναπάντεχο «φευγιό» σου, αλλά ζεις και θα ζεις πάντα στις καρδιές μας. Συγχώρεσέ με αγάπη μου, καλή μου, που δεν μπόρεσα να έρθω να σε χαιρετήσω όταν ξεκίναγες το μεγάλο, το αιώνιο ταξίδι σου. Δεν μπορούσα με τίποτα Γιωτάκι μου να σε δω να «φεύγεις». Αλλωστε πάντα έλεγες πως δεν θέλεις να με στεναχωρείς με την κατάσταση της υγείας σου. Σου 'κανα λοιπόν το χατίρι, γλυκιά μου.

Στην αιώνια και άσβεστη μνήμη σου καταθέτουμε στο τιμημένο μας Κόμμα, το ΚΚΕ, για την ανακαίνιση του κτιρίου της ΚΕ και για το 21ο Συνέδριο, το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

Σε όλα υπάρχεις και πλανιέσαι, δεν ξεχνιέσαι, δεν ξεχνιέσαι. Θα 'σαι πάντα ανάμεσά μας, θα 'σαι το αγαπημένο μας Γιωτάκι. Με αγάπη και πέρα από τον θάνατο.

Οικογένεια Ζαβιτσάνου, Δημοσθένης - Αντωνία - Ντίνα

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τον θάνατο του ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗ. Γεννήθηκε στο Δίστομο το 1950. Από νεαρή ηλικία, ως σπουδαστής, συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1978. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Επαρχίας Λιβαδειάς και δραστήριο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Διστόμου, στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Ιούνη συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον ξαφνικό χαμό που συζύγου μου και μέλους του ΚΚΕ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΩΣΤΗ. Στη μνήμη του προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Γαλατσίου, της οποίας ήταν μέλος.

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Η σύντροφός του Γεωργία Κωστή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, στοργικής μάνας, ακούραστης αγρότισσας και αγωνίστριας της ζωής, και στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, που η φλόγα των οραμάτων και των ιδανικών του έσβησε μόνο με τον θάνατό του, με συγκίνηση και υπερηφάνεια προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Λιβαδειάς. Η θύμησή τους θα ζεσταίνει πάντα τις καρδιές μας και τα ιδανικά τους θα είναι πάντα ο φάρος της ζωής μας.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας φίλης και συντρόφισσας ΜΙΜΙΚΑΣ ΠΑΤΑΚΗ, ο Αποστόλης Παπαδούλης, η σύζυγός του Φωτούλα Παπαδούλη και ο Νιόνιος Νικολόπουλος προσφέρουμε ενίσχυση στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δυτικού Πύργου, 50 ευρώ. Θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό σου ταξίδι.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΗΛΙΑ ΞΕΝΟΣΤΑΘΗ, που έκλεισε έναν χρόνο απουσίας, τίμιου αγωνιστή και οικογενειάρχη, η κόρη του Αθανασία Ξενοστάθη προσφέρει 300 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δυτικού Πύργου.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων: Στον ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Γ. ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 18 χρόνια, αγωνιστή των ιδανικών του ΚΚΕ, ο οποίος με πίστη και αφοσίωση πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής του σταθερά και απτόητα. Ελαβε μέρος στην Εθνική Αντίσταση, αγωνίστηκε για έναν καλύτερο κόσμο, αντιμετώπισε πολύχρονη εξορία. Χαρακτηριζόταν για το ήθος και την εντιμότητά του, όπως και για τις πολύπλευρες γνώσεις του. Ηταν ένας σπουδαίος πατέρας και παππούς. Στην ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ, μάνα και γιαγιά, αγωνίστρια αφοσιωμένη στο Κόμμα μας, που με πίστη υπερασπιζόταν έως το τέλος της ζωής της. Στον ΓΕΩΡΓΙΟ Αριστ. ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ, αδελφό και θείο, που έμεινε πιστός στα ιδανικά του Κόμματός μας έως το τέλος του τραγικού θανάτου του.

ΛΙΤΣΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ
ΛΙΤΣΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ
Θα σας θυμόμαστε πάντα και θα ακολουθούμε τον δρόμο που χαράξατε μέσα από τα ιδανικά και τις αξίες του ΚΚΕ για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη των παραπάνω συντρόφων, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πύργου Ηλείας.

Η κόρη και αδελφή Αλεξάνδρα Καπρούλια, η εγγονή και ανιψιά Ξανθή Ζιάτα και η δισέγγονη Αλεξάνδρα Καπρούλια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και συναδέλφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΝΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα και αναπάντεχα από κοντά μας στις 3 Σεπτέμβρη 2019, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 160 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Δημήτρης γεννήθηκε στα Καμιναράτα Κεφαλονιάς στις 13 Μάη 1946. Παιδί πολυμελούς οικογένειας, μετά το εξατάξιο Γυμνάσιο στο Ληξούρι, πήγε στην Αθήνα για να δουλέψει και να σπουδάσει. Πήρε μέρος στο κίνημα των Λαμπράκηδων και μετά έγινε μέλος του ΚΚΕ, στο οποίο παρέμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του. Υπερασπίστηκε την επαναστατική θεωρία και λειτουργία του Κόμματος, σε δύσκολες περιόδους για το Κόμμα. Στην Αθήνα δραστηριοποιήθηκε στον «Σύλλογο των εν Αθήναις Καμιναράδων», όπου διετέλεσε και πρόεδρος. Προσέφερε έτσι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Καμιναράτα, και στην Κεφαλονιά, που τόσο πολύ αγαπούσε.

Το 1984 ήλθαν στην Πάτρα με τη σύζυγό του, συντρόφισσα Βάσω, όπου διορίστηκε εκπαιδευτικός στην Τεχνική Εκπαίδευση, είχε συνδικαλιστική δράση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές και συναδέλφους του. Είχε αγωνιστική δράση για πολλά χρόνια στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Αλεξιώτισσα», στον οποίο ήταν πρόεδρος μέχρι το τέλος της ζωής του. Είχε εκλεγεί διαμερισματικός σύμβουλος Ανατολικού Διαμερίσματος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ήταν παρών στους λαϊκούς αγώνες και στο κίνημα ειρήνης. Αγωνίστηκε σε όλη του τη ζωή για μια κοινωνία δίκαιη, ανθρώπινη, σοσιαλιστική - κομμουνιστική. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη, σύντροφε Δημήτρη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΝΟΣ
Οι συνάδελφοι και σύντροφοί σου Βασίλης - Μπάμπης - Θόδωρος - Νίκος - Γιάννης - Δημήτρης - Παντελής - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

ΛΑΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (17/12/1924 - 6/4/2021): Γεννήθηκε στο χωριό Κατσαρού, στον Πύργο Ηλείας, και ήταν ο μικρότερος από 7 αδέρφια. Είχε πατέρα δάσκαλο και έλαβε καλή μόρφωση. Σε μικρή ηλικία οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και αργότερα στο ΚΚΕ. Με τις μετεμφυλιακές διώξεις βρέθηκε στη Μακρόνησο, όπου έκανε τη στρατιωτική του θητεία. Σε ολόκληρη τη ζωή του πάλευε για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, μέσα από τα Συνδικάτα, τους Συλλόγους Γονέων, τις δημοτικές παρατάξεις, και πάντα τραβούσε μπροστά, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της ζωής. Ηταν ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος για την οικογένειά του. Σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να κάνει την κάθε του μέρα να αξίζει τον κόπο να τη ζει! Οι σύντροφοί του από τις ΚΟ Αιγάλεω, Π. Φαλήρου και Πύργου Ηλείας, καθώς και όσοι τον γνώρισαν, θα τον θυμούνται σαν έναν ακούραστο αγωνιστή.

Στη μνήμη του τα παιδιά του, Θανάσης και Αλεξάνδρα, προσφέρουν στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΛΙΑΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΑΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΛΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΞΕΝΟΣΤΑΘΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΞΕΝΟΣΤΑΘΗΣ
ΜΙΜΙΚΑ ΠΑΤΑΚΗ
ΜΙΜΙΚΑ ΠΑΤΑΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
Προσφορά

-- Εργαζόμενοι, φίλοι του Κόμματος προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, προς τιμήν του 21ου Συνεδρίου, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Αττικής.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ